Orijinalini görmek için tıklayınız : PES2008 de FB lı futbolcuların ısmı soylenmıyo???
Arkadaslar PES 2008 de Fenerbahcelı futbolcuların ısmını spiker soylemıyo neden acabb???
ewet bende meraq ediyom nedenini yazan olursa ii olur
ramses84
31-10-2007, 12:52
ŞİMDİ SEVDİM SPİKERİDE PES İDE :D Şaka yapıyorum duyduğuma göre korsan cd versiyonların çoğunda spiker problemliymiş
PES antifener cikti ozaman
önem vermiyorlar ki tc takımlarına....fifa'da da öyle...... pes6 da öyle milli takım alakasız isimler... ..hele fifanın eski sürümlerinde adam gibi fener hiç yer almadı.....galatasaray, o da arasıra.....yani zaten tc'de futbol yok başka olmayan şeyler gibi....umarım euro2008 finallerinde oluruz...bakalım.....
dogi1907
01-11-2007, 00:37
Arkadaslar PES 2008 de Fenerbahcelı futbolcuların ısmını spiker soylemıyo neden acabb???
bütün takımlar lisanslı değil o yüzden söylemiyor.yani oyundaki tüm futbolcuların isimleri söylenmiyor.belirlilerin söyleniyor.
ersinsavas
02-11-2007, 12:48
oyunda bile sevmiolar feneri :D
etoopanter
04-11-2007, 10:55
ya arkadaşlar bi bakarmısın ben şu spiker işini yapamadım dxdiag ayarladım olmadı ses sistemini falan filan yaptım (5+1)gibi vb. şeyler ama olmuyo ne yazdılarsa yaptım nerden bulabirim spikeri ayrıca taraftarların ve menünün sesi geliyo ama menü müziğide yoq pfff lütfen yardım edin ?? :D
kardeş sistem setings. en altta langue var onu seç sonra commetry language yi seç istediğin spkeri seç sonra save le
YAW ARKADAS BEN BU KADR İĞRENÇ Bİ OYUN GÖRMEDİM YEMN EDERM YAW NE HAYALLERLE İNDİRDİM AMA YAZIKLAR OLSUN KONAMIE YAZIKLAR OLSUN HAYALLERİMİ MAHVETTİİ..PES 6 FOREVER..............
haillove
18-11-2007, 15:01
fb nin oyuncularının isimlerinin sölenmediğini yeni farkettim ama iyi olmuşş
haillove
18-11-2007, 15:16
pes 2008de aşıtma golü atan warmı?
warsa nasıl olduğunu sölesin.bekliom
gencfb07
18-11-2007, 15:36
söylemesse söylemesin hasan abimiz söyler oyunun keyfi hasan abiyle çıkıyo zaten pes2008 almadım daha
ahahah hahahah :1861542fcbb71ca70f0
sedatsedat
22-11-2007, 22:18
L1+R1+şut tuşu ile oluyor:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:
fenere bile karşılar heheheehehehe
şaka.
metin_99
19-12-2007, 16:45
YAW ARKADAS BEN BU KADR İĞRENÇ Bİ OYUN GÖRMEDİM YEMN EDERM YAW NE HAYALLERLE İNDİRDİM AMA YAZIKLAR OLSUN KONAMIE YAZIKLAR OLSUN HAYALLERİMİ MAHVETTİİ..PES 6 FOREVER..............
yetkililer dışında renkli yazı yazmak yasaklandı..!
L1+R1+şut tuşu ile oluyor:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:
Salla yavrum salla...
L1 + Şut = Yüksek Aşırtma
Şut ---- + R1 = Alçak Plase (Şuta bastıktan sonra R1 yapacaksın)
sedatsedat
23-12-2007, 21:16
L1 şut tuşu arkadaşım aynı anda bas
sedatsedat
23-12-2007, 21:17
Salla yavrum salla...
L1 + Şut = Yüksek Aşırtma
Şut ---- + R1 = Alçak Plase (Şuta bastıktan sonra R1 yapacaksın)
sanada sallayımmı:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:: fbatkidr8:
Fenerbahçeli futbolcularının isimlerinin söylenmemesinden konu nerelere kadar gelmiş arkadaşlar lütfen konunun içeriğinden çıkmayalım
Galatasaray oyuncularının ismi okunuo (:gun_bandana::icon_12:)
Ama FB oyuncularının okunmuo .. Buna sinir oluom ..
Burak Tuncer
28-12-2007, 20:25
hahaha çok komiksin tööbe tööbe millet nelerle uğraşıo yaa :gun_bandana:
.....................
arkadaşalar dikkatimi çeken şu oldu ps2 oynarken fenerbahçe oyuncuları isimleri söyleniyo pc de buna dikkat edilmemiş galiba..
onları kendin ayarlıycaksın ama hangi futbolcu hangi türk futbolcusunun ismine karşılık geliyor onu bilimiyorum sadece Man Udt da Brown = Gökçek Vederson gibi...