Orijinalini görmek için tıklayınız : müjde... Konami pach çıkaracak...!
ramazan_abi
31-10-2007, 10:32
Arkadaşlar biliyorsunuz pes serisi oyunları türkiyeye getiren firma Aral ith.tic.aş.
Aşağıdaki linkte oyunla ilgili sorunları firmaya ilettim.
Buradan firmaya dolayısıyla konamiye sorularınızı sorabilirsiniz. Üyelik mail aktivasyonu gerektirmiyor.
[Only Registered Users Can See Links]
starrose
31-10-2007, 14:01
Giderilmesi gereken önemli hatalar var.Ekran titremesi vs umarım patch çıkarıp düzeltirler
HaTaY_LEE
31-10-2007, 14:34
aynen aynen
BlackCat(v-i-p)
31-10-2007, 14:37
İlgin için teşekkür ederim..Aral forumlarına bende bir mesaj yazdım..hem türkçe spiker ile ilgili konaminin tavrı ne olacak?hemde güncelleme ne zaman yapılacak?
Sizde mesaj yazmak ve konuyu görüntüleme için TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
ramazan_abi
31-10-2007, 15:43
İlgin için teşekkür ederim..Aral forumlarına bende bir mesaj yazdım..hem türkçe spiker ile ilgili konaminin tavrı ne olacak?hemde güncelleme ne zaman yapılacak?
Sizde mesaj yazmak ve konuyu görüntüleme için TIKLAYIN ([Only Registered Users Can See Links])
Yazını okudum çok yerinde ve isabetli olmuş. Dağıtım yapan firmanın ilgilenmeside güzel. Mümkün olduğunca çabuk cevap veriyorlar. Umarım isteklerimiz sonuçsuz kalmaz.
BlackCat(v-i-p)
31-10-2007, 18:04
İnşallah...eğer konamiden az da olsa bir ses gelirse,gerekirse tüm T.S.C ve belki diğer sitelerinde katılımı ile türkçe spiker ile ilgili baskı yapabiliriz..hatta bununla ilgili bir kampanya bile başlatabiliriz..
Bu arada ARAL daki yetkililerin verdiği bilgiye göre,eğer PES 2008 için bir pc güncelleme olursa bunu ancak orjinal oyun sahipleri görebilecek..
Ben oyunu orjinal olarak az önce D&R dan aldım ve kurdum,ana menüde online güncelleme kontrol seçeneği bulunuyor ve dediğin gibi yakında sanırım bir güncelleme yaması geliyor..
Herkesin orjinal almasını bir kez daha tavsiye ediyorum
lewi_wills
31-10-2007, 18:05
kaç para abi?
BlackCat(v-i-p)
31-10-2007, 18:56
75 ytl D&R Konyada
güncelleştirme olmuşsa süper olur
starrose
31-10-2007, 20:31
Hasan abi ekran titremesi vs düzelmiş mi ?
BlackCat(v-i-p)
31-10-2007, 20:39
Aslına bakacak olursanız ekran titreme olayı nerdeyse %70 daha azalmış gibi geldi bana...
starrose
31-10-2007, 20:41
Hasan abi original almayı düşünüyorum şu titreme olayı hiç içime sinmiyor doğrusu
lewi_wills
31-10-2007, 21:12
75 ytl D&R Konyada
kule site:D
bende alıcaminşallah..... onlinede sorun varmı abi?
ramazan_abi
31-10-2007, 21:21
Hasan abi original almayı düşünüyorum şu titreme olayı hiç içime sinmiyor doğrusu
Bu titreme olayı donanımdan donanıma farklılık gösteriyor..
bunun için birkaç tavsiye
1) çözüm 1
masaüstünde mause ile sağ tıklayın --> özellikler-->ayarlar--> gelişmiş--> monitör.
burada monitörünüzün ekran yenileme sıklığı(hertz) ayarı var. monitörünüzün desteklediği en yüksek ayara getirin. 85 herz den fazlası tavsiye edilmez..
2)çözüm 2
ekran kartınızın internetten en son driverini indirin. genelde en son driverler yeni çıkan oyunlara göre optimize edildiğinden sorununuz monitörün hertz değerinide artırarak çözülecektir.
Halen çözemediyseniz size en yakın bir sağlık kuruluşuna müracaat edin. :img-thumbup:
sorunu bu şekilde çözenler bilgi verirse diğer arkadaşlarda yararlanmış olur.
BlackCat(v-i-p)
31-10-2007, 21:39
Online olarak henüz oynayamadım..ama birazdan bakacağım..tireme olayı orjinalde çok daha azalmış gibi görünüyor..bence mutlaka orjinal aıln..hiç tereddüt etmeyin..en azından bir oyunu orjinal almanın tuhaf bir keyfi var..dvd nin kapağını açtığınızda tamamen türkçe,kapsamlı bir klavuz sizi bekliyor...içerisinde pes 2008 e dair herşey var..hareket kombinasyonlarda dahil..ve ayrıca dediğim gibi eğer konami bir güncelleme yaparsa otomatik olarak son güncellemeyi kurabiliyorsunuz.
Oyunu inceledikçe bilgiler vermeye devam edicem
abi haberlerini bekliyoruz ona göre alıcaz çünkü oynu
ben malesef bu ay alamıcam:(çünkü internet faturası biraz kabarık gelcek önümüzdeki ay alcam ama küçük bi ihtimalle bu ayda alabilirim bu arada istanbul ümraniyede veya yakın bi yerinde D&R mağazası war mı?
akınakın
01-11-2007, 15:51
bu oyun tam bir hayal kırıklığı. yamayla falanda düzelebilceğini sanmıyorum. bu yüzden o kadar parayı sokağa atamam. tüm pes cilere geçmiş olsun
BlackCat(v-i-p)
02-11-2007, 13:13
Patch'in çözdüğü sorunlar:
1)Online oyunda yaşanan LAG sorunları azaltıldı.
2)Oyun içindeki text hataları düzeltildi.
3)Güç barındaki dengesizlikler düzeltildi.
4)Enderde olsa görülen ufak hatalar düzeltildi.
ramazan_abi
02-11-2007, 13:20
Patch'in çözdüğü sorunlar:
1)Online oyunda yaşanan LAG sorunları azaltıldı.
2)Oyun içindeki text hataları düzeltildi.
3)Güç barındaki dengesizlikler düzeltildi.
4)Enderde olsa görülen ufak hatalar düzeltildi.
Oyunla ilgili kaygılar yavaş yavaş gitmeye başladı. Yanlız şunuda belirtmek isterim ki yama sadece orjinal oyunlarda çalışıyor.