Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 Türkçe Spiker Replik İstekleri
BlackCat(v-i-p)
02-11-2007, 13:11
Her seride olduğu gibi pes 2008 türkçe spikerde sizin istediğiniz ve spikerde duymak istediğiniz repliklere yer veriyoruz..kısacası türkçe spikeri T.S.C üyeleri oluşturuyor..
Bu konu altında;
Türkçe spiker'in genel yapısı ile ilgili yorumlar ve eleştriler yapıp fikir beyan edebilirsiniz..
Pes 6 gibi eski serilerde duymaktan hoşnadığınız ve aynı şekilde pes 2008 de de devam etmesini istediğiniz replikleri yazabilir,yada beğenmediğiniz ve çıkarılmasını istediğiniz replikleri belirtebilirsiniz..
Bunların haricinde aklınıza gelen ilginç hoş replikler üretebilir ve hangi pozisyonda duymak istediğinizle birlikte yazabilirsiniz..
Ancak daha önce ki serilerden edindiğim tecrübelerimle bazı konularda replik isteği yapmamanızı rica ediyorum..
-spiker takım isimleri söylesin
-spiker maç başlarken kadro saysın
-spiker golü atanın ismini söylesin
-spiker milli takım gol yiyince üzülsün
-spiker bizi diskoya götürsün :) gibi
Zaten T.S.C üyeleri uzun zamandır türkçe spikerle oynamaya alışmış ve nerdeyse tüm replikleri ezberlemiş kişilerdir...az çok hangi tür pozisyonlarda hangi tür repliklerin olabileceğini biliyordur..
Mesela benim aklıma gelen bir repliği yazayım..
RIDVAN DİLMEN'in yorumcu olduğu bir maçta,karşı takımın kalabalık olarak kontra atağa çıktığı anda..
-dikkat etmek gerek AİLECEK geliyorlar..:)
demesi çok hoşuma gitmişti..bu olabilir mesela
Herkesin fikilerlerini bekliyorum..ama lütfen geyik yapmayalım
mc_karakule1210
02-11-2007, 13:24
Hasan abi peki böyle birsey olabilir mi
diyelim galatasaray fenerbahçe'ye karsi mac yapacak sen diyebilirmisin
-muthis bir derbiyle karsinizdayiz
buna benzer rep'ler diyebilirmisin ama takim ismi söylemeden ? tum derbilerde onu söylesin...
Saygilarimla Ali
starrose
04-11-2007, 08:05
bu konuya o kadar mesaj yazılmıştı forum gerilemiş gene yaa
Abi o kadar repik yazmıştık hepsi uçmuş
edit:Takım önedeyken; Taraftarın takımına desteği olanüstü.Futbolcularında taraftarlarını üzmeyeceklerini düşünüyorum.:)
BlackCat(v-i-p)
04-11-2007, 10:14
Evet..herkesten .ok özür dileriz...şuan sizlere daha hızlı ve güvenli hizmet vermek için host firmamızda bazı yenilikler yapılıyor...elimizde olmayan sebeplerden ötürü tekrar 1 gün geriye gittik...
Mesaj yazan arkadaşlar tekrar aynı mesajlarını yazabilirler
ilker yasin in"Şapka çıkartacak sınız Şapka!"repliği olabilir...skoru tekrarlamak da güzel olur mesela 2-1 oldu skor şimdi vs.
İngiltere liginde Murat kosava nın "İşte Premier lig bu"dediği replik...ercan taner in sesi de olabilir konuluyosa..espiri fazla olmasın zaten..aynı duzeyde kalsın
hasan abi mesala çok gol veya kötü gol yiyen kaleciler için kalenin önünde süt dökmüş kedi gibi duruyor gibi nasıl
starrose
04-11-2007, 13:16
Pes 2008 de biliyorsunuz oyuncular maçı önde götürüyorlarsa sonlara doğru zaman geçiriyorlar...
"Rakip takım önde ve zaman ile oynuyor"
diye bir replik konabilir. Tabi böyle konulmasın konulacaksa cümleye biraz söz ilave edilsin :)
mc_karakule1210
04-11-2007, 13:27
Hasan abi pes 6'da bi repligi cok sevdim buydu
Numan abi diyordu
-ben olsam bukadar kötu vuramam sanirim sende diyordun
-tabi tabi (gulerek)
bu cok guzeldi
djsalimaga
04-11-2007, 15:09
hadı ya yazdıklarımız ucmus hep
benım avatarda gıtmıs usta
ben yazdığım spiker isteklerini tekrarliyim öncelikle mustafa toplaoğlu na hediye edilen şut repliği nadir olan kötü şutlara eklense, orta yapılırken yine gol olur yorumu olsa ve şarap gibi gol pes 2008 dede olsa güzel olur yeni replik olarak bişey demiyorum ama futbolcu isimleri gerçek sölenişleriyle olsa daha iyi olur örneğin gudyonsen olarak sölediğimiz isim gudyansın olarak vardı yada ondan cafu repliği bana göre olmamıştı ama yinede pes 6 da spiker güzeldi pes 2008 de yapıcağın spikerde başarılar diliyorum hasan abi
umut_bjk
04-11-2007, 17:49
pes 5 deki ligtv yorumcusu dio ya yok böle bi gol onu koyarsan sevinirim bide espiri yapmassan maç esnasında :)
saygılar bide turk takımları baskalarına karsı oynadıgımı gol yedimi üzül lutfen mesela beşiktaşım barcelonadan gol yiyiorumsen sevinerek bagrıon agırıma gidio maçta :D
BlackCat(v-i-p)
04-11-2007, 17:53
pes 5 deki ligtv yorumcusu dio ya yok böle bi gol onu koyarsan sevinirim bide espiri yapmassan maç esnasında :)
saygılar bide turk takımları baskalarına karsı oynadıgımı gol yedimi üzül lutfen mesela beşiktaşım barcelonadan gol yiyiorumsen sevinerek bagrıon agırıma gidio maçta :D
Yorumların için teşekkür ederim...ama lütfen ilk sayfada ki ilk mesajı oku olurmu!
attack64
04-11-2007, 20:22
Abi senden istegim, lütfen ses degissin ve daha heyecanli anlatim. Repliklere gelince, mesela:
-Gool Alex yok böyle gol yok böyle gol... (ama bagira bagira söylenecek tabi)
-Yerden atilan sutlara: Ercan Taner gibi, yeeaarden...
- Gol gol hem penalti hem gol (saka saka bu olmasin:)
- Alex süper bir pas...
- Frikikde: Melih Sendil gibi, Piere van Hoooijdonk muuuhhtesem bir gol.
- Süper calimlardan gelen Penaltiya: Aneeelka, Nicola Anelka Inönüde geceye damgasini vuruyor...
- Offside Offside, yan Hakem bayragini kaldirdi...
aklima gelirse yazarim daha, basarilar. Kolay gelsin !
umut_bjk
04-11-2007, 20:47
Yorumların için teşekkür ederim...ama lütfen ilk sayfada ki ilk mesajı oku olurmu!
yalnış anlamışım olayı pardon
bide aklıma birşey daha geldi
mesela serdar özkan yada ARda dayken top genç yetenek serdar vsvs diyebilirsin
ondan sonra delgadoya sadece delgado değilde ligtvdekiler matiass delgado die böle hani bastıra bastıra olur ya heycanlıca öle sölüyebilirsin
mesela pes06 da ronaldinhoya top gelince ronaldinho top cambazı diosun ya abi şey mesela emktar oyuncularada diebilrisin
Örnek: Delpiero üsttatta top gibi
hani top gelir ya nedvede şöle dersin mesela üstatta top die ya anlatamadım ama bence son cok iyi anladım abi beni
mesela ntvde izliorum spiker böle dior messiye top gelince top messideyken kendimi alamıorum dior sende öle diebilirsin abi
attack64
04-11-2007, 21:00
Abi mesela Ronaldinhoya top gelince: Top cambazi Ronaldinho diyorsun. Peki bunun icin alternetif yapilamazmi ? Yani Ronaldinhoya top geliyor: Ronaldinho desen, bir dahakinde geldiginde top cambazi Ronaldinho desen. Cünkü Ronaldinhoya her top gelisinde Top cambazi Ronaldinho deyince baymaya basliyor.
Birde Kaleci hatalrinda. Örnegin: Volkan Volkan ne yaptin, Hakan yine bosa vikiyor gibi seslendirmeler olursa tadindan yenmez.
Kolay gelsin. Istekler bitmiyor abi, kusura bakma...
BlackCat(v-i-p)
04-11-2007, 21:36
Öncelikle ilk sayfadaki mesajı iyice okuyun arkadaşlar..lüfen...
Bir oyuncuya top geldiğinde genelde 2 alternatif var..ama çoğunlukla bir tanesini söylüyor..daha öncede yine sizlerden gelen istekler doğrultusunda ronaldinho ya" top cambazı ronaldinho" dedim..ama sürekli duyunca sıkıcı olabiliyor hatırlatayım...yinede elbette önemli oyunculara birşeyler yapabiliriz...kaleci isimleri söylenmiyor diye yazmıştım zaten ilk sayfada...
Spiker heyecanlı olacak merak etmeyin..ama daha öncede dediğim gibi lütfen melih,ilker,yada benzeri isimlerden örnek vermeyin...kendiniz birşeyler üretin...o insanlarla benim yaptıklarım arasında çok fark var..yapılacak spiker hiç bir prof.spikeri andırmıyacak...zaten hep böyleydi...yoksa koyalım ünlü spiker seslerini gitsin..
pronever
04-11-2007, 21:53
Yapma bunu yapma bunuu hoş olabilir :)
metinefe91
04-11-2007, 22:15
pas at demekden dilimde tüy bitti al sana replik hasan abi birde şu var
siz göremiyorsunuz ama bu şut sonrası teknikdirektör sacını basını yoluyor :D:D 2 harika repliik valla
pasa_mahmut
04-11-2007, 22:32
abi şunlar olursa iyi olur
1-) gol gol gol gol gol çok seri şekilde bagırarak sölerse
2-) kaleye şuuuuuuuuuuuuuuuuutt ve gooooooooooooll
3-)mükemmel bir şuttt veeee harika bir kurtarış
4-) aut oda ne top tiribünlerede değil stad dışına sokağa çıktı
5-) hakeme bakıyorum ve golü verdi gol tartışmalara açık bir gol oldu
6-)uzaktan bir vuruuuuuuuuuuuuuuuuş veeee gooooooooooooool harika bi vuruş yok böyle bir gol yok uzaklardan geldi bu gol uzaklardan jenerikleri bile söndürecek bi gol
7-) topu kendi kalesine attı gerçekten bir futbolcu için çok kötü bir an olsa gerek
8-)bir vuruş ve kaleciiiiiiiii panter gibi sıçradı ve bu kurtarışıyla gazetecilere poz verdi
9-) örnek verim bide komik olacak bi kaç ses
buyrun burdan izleyim dinleyin sp,kerleri bunlar gibi olursa bazı bi kaç ses güzel olacak bence
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
10-) gol pozisyonuuu sert hareket ve penaltııııııııııııııııı
11-) hakem futbolcuyu kovdu maçtan yani kırmızııı kaart
e_boykins2023
05-11-2007, 11:51
ingiltere- Türkiye maçlarından bi replik geldi aklıma
-vay anasını seyir seyirciler bi gol daha yedik.
nasıl
ugurinho123
05-11-2007, 11:52
hemen hemenbutun turk isimlerini solesin ve derbileri solesin
İbrahim Üzülmeze: Deli ibrahim diyebilirsin.. Bide bu olur mu bilmiyorum ama ev sahabi takım ke3ndi evinde 1kaç farkla yeinlirken:Sizin göremediğiniz kale arkası tribünden sahaya yabancı maddeler atılıyor türü:)
oyunda tribünlerin sahaya bişey atması söz konusu diil ugurinho123 türk futbolcu isimleri söylenir ancak derbiler olmaz çünkü takım isimlerini söylemek gibi bir durum yok hasan abinin ilk mesajındada bu wardı
yunus.tekir
05-11-2007, 16:00
hasan abi pes 6 da maç anlatımın çok güzeldi ama daha coşkulu anlatırsan maçı daha iyi olur.Maçta gol attığımız zaman oyuncunun ismini söylersen daha iyi olur oluyosa tabi bi de milli maçlarda ve ya yabancı takımlarla oynadığımız zaman gol yiyince spiker biraz üzgün olsun zoruma gidiyodu valla ... şimdiden teşekkür ederim
BlackCat(v-i-p)
05-11-2007, 16:04
oooof...offff diyim bende.....ilk sayfayı okuyun lütfen!
kardeşim ilk mesajda üstüne basa basa sölendi spiker gol atıldığında oyuncu ismini söleyemez çünkü oyun buna imkan wermiyo ayrıca milli takım gol yiyince üzülme gibi bir durumda yok spiker sadece oyuncu kendi kalesine gol atarsa çoşmuyo o kadar yani sölediklerinin ikiside olamaz
BuLuT_Harry_Emma
05-11-2007, 17:01
Abi mesala gecen seneki spiker cok ıdıde bi tek oyuncuların isimlerini yaban cı isim altında gorunmesi kotu oluo veya yaparsanda bize sus su oyuncu su isim altında die solermsın
Repli olarkta : Mesala hakem yanlış karar verince sen spiker olarak hakemle dalga gec gecen sen vardı
bence hasan abi bilmiyorum oluyor mu mesela top kale direğinin yakınından geçti veya böyle ağları sıyırdı bazen
-ve goool mü?bir an için bende şaşırmıştım fln cevabını bekliyorum
tukerman
05-11-2007, 20:19
top direkten döndükten sonra
ah ulan kale direkleri
yine hoplattın yürekleri :D
top direkten döndükten sonra
ah ulan kale direkleri
yine hoplattın yürekleri :D
bu güzelmiş. hasan abi, bu kesin olsun :D:D:D
evet hasan abi yeni şeyler ekilyelim golü atanların ismi söylensin
takım isimleri soylensin
mesala hasan abi
fenerbahce -galatarsay maç yapıo ve dielim bi oyuncu vole golu attı
şoyle olabilir jeneriklik bir gol shalarda ender gorulen bie gol gibi yada çok şık harika bir gol gibi
hasan abi senin dedigin gibi milli takım oyunda maç yapıyor farzedelim ve milli takım gol attı
golu atan oyuncu halil diyelim şoyle olabilir
halil bizi diskoya gotur die
FLOOD YASAK...
heretore
06-11-2007, 11:11
arkadışım once flood yapmaa.. sonra ilk sayfayı ondan sora msj yaz.
omerkopuz
06-11-2007, 11:49
ınanamıyorum sevgılı ızleyıcıler topu kaleye gırerken kalecı bıle goremedı ...gıbı bı replık de olabılır abı....
attack64
06-11-2007, 23:51
(Kalecileri söylemiyor dedin ab, ama yinedee bir kac tane yazdim, belki olur diye)
BUYUR Replikler:
- Bu pozisyonu mactan sonra uzmanlar yorumlayacak gibi mesela...
- Ve evet 8 oldu bu bir rekor...
- Kova Hakan Arikan...
- Hasan Hasan cok sinirli Hasan Hakeme kostu cok sinirli...
- Rüstüüü, Rüstü mükemmel uzandi...
- Müthis bir topuk hareketi...
- inanilmaz siyrildi...
- dar alanda kisa paslamalar...
- karsi karsiya asirdi ve gooool...
- rüzgarin oglu cok süratli...
- PAF Takimi bu kadar yemezdi...
- at yukariya...
- kale arkasindan yabanci maddeler yagiyor...
- evet sakatlanan oyuncu hakkinda bilgileri size ulastiracagim...
- Kirmizi Kart, 10 kisi Fenerbahce 10 kisi...
- Tribünler tiklim tiklim...
- Bu Staddan cikis yok...
- Rüya gibi bir atmosfer...
- bu arada macta ünlüler akini var...
- topu centilmence disariya birakiyor...
- raket gibi tac atisi...
- Kornerler her zaman tehlike yaratir...
- gol olur :D
- 3 oldu 3 oldu daha nolsun...
- inanilmaz koordinasyonlar...
- sihirbaz gibi oynuyor topla...
- adami öldürmedigi kaldi...
- sari ve ikinci saridan kirmizi kart...
- Orta geliyor, hadi vur kafani...
- yine olmadi...
- Defans acayip direniyor...
- Yok böyle gol...
- Yok artik Lebron James...
- Ve 90 dakika tamamlaniyor...
- Iki tarafda memnun degil...
- Futbolcular Hakeme kosuyorlar...
- Yönetim istifa sesleri..
- Macin Yorumunu turkcespiker.com ´da bulabilirsiniz.
hakani85
07-11-2007, 01:15
Hasan abi futbolcuların isimlerini okurken mesela PES 6 da Ronaldinho'ya Top Cambazı Ronaldinho diyordun onun yerine sadece isimleri söylermisin daha orjinal olur, bana hep aynı şeyi duymak çok acayip geliyordu. Bu isteğimi şiddetle değerlendirmeni istiyorum..
Tşk..
pes6 da gözlemlediğim kadarıyla bazı direk kırmızı kartlarda spiker ''ikinci sarıyı gördü ve atıldı'' diyordu. gözden geçirirseniz güzel olur :)
bir de replik konusunda ricam,spikerin yanında yorumcu abimiz numan abi gibi rıdvan dilmen'i andırmasın. başka bir yorumcuyu da andırmasın. ibocum gibi özgün olsun :)
BlackCat(v-i-p)
07-11-2007, 07:19
-Bu pozisyonu mactan sonra uzmanlar yorumlayacak
-inanilmaz sıyrıldı...
-Tribünler tıklım tıklım...
- Bu Staddan cıkış yok...
- Rüya gibi bir atmosfer...
- bu arada macta ünlüler akını var...
- Kornerler her zaman tehlike yaratır...
- inanilmaz koordinasyonlar...
- sihirbaz gibi oynuyor topla...
- sarı ve ikinci sarıdan kırmızı kart...
- Ve 90 dakika tamamlanıyor...
- Iki tarafda memnun degil...
- Futbolcular Hakeme kosuyorlar...
- Yönetim istifa sesleri..
Yazdıkların arasından ancak bunlar olabilir....teşekkürler
ufukkanlıcı
07-11-2007, 16:55
derbi maçlarında takımların adının söylenmesi. ayrıca masterligde veya ligde puan farkını açtığımda son 3-4 maç kala şampiyonluğu ilan ediyoruz. ama hiç bişey söylemiyor. bu konuyla ilgili bir dosya bulunuyormu. pes 6 da bir kez duyduğum bi söz vardı. ligin 1 si ile 2. nin karşı karşıya gelişi. birde ligde bu maç sonunda 2 sıraya gerilediler. bunları duydum. buna benzer bişeyler yapılırsa sevinirim. başarılar....
attack64
07-11-2007, 19:28
abi birse soracagim: Oyun icindeki ses dosyalarini kendi sesinle degistiriyorsun anladigim kadariyla. Peki yeni ses dosyalari falan ekleme sansin yokmu ?
Ve birsey daha: Oyun icinde oyunculari editleme Bölümünde kalecilerde, mesela Rüstüde Spikerin nasil okuyacagini gösteriyor. Yani Rüstü yaziyor. Mac icinde neden kalecileri söylemiyor ?
Bence Ortalar Yapılırken "Güzel Orta Gol Getirir " çok güzel olurdu
bunu bence koyabilirsin hasan abi repliklerin arasına :)
deveagle
07-11-2007, 19:53
-Ammmpüüüüülllll gibi astı topu köşeye
-seyircilerin desteğini arkalarında hissediyorlar
-fırtına gibi geçti gidiyor
verilmeyen karttan sonra
-sanırım hakem kartını evde unutmuş
-pas verirmi ? verdi, vururmu ? vurdu goooolllll
-akıllara zarar bir goooollll
-döndürmemek lazım ....
ofsayttan atılan golden önce
-ofsayt yok gibiiii, maalesef ofsaytmış yazık oldu
bunlar aklıma gelenler
saygılar.
-bu hakemin gözüne gözlük eline sözlük wermek gerek.bu pozisyonda nasıl faul çalmaz inanamıyorum!!!
-çok derin bir noktaya attı pası
-ve goooollll top resmen iğne deliğinden geçti ve ağlarla buluştu
-topu kaptırdı ve rakibe atak yapma şansı werdi
-ve goooooollllll değil ofsayt
-top bir kuş gibi havada süzüldü ve ağlara kondu
şimdilik aklıma bunlar geldi daha aklıma gelirse yine yazarım inşallah bunlardanda kullanırsın hasan abi
BlackCat(v-i-p)
07-11-2007, 21:59
abi birse soracagim: Oyun icindeki ses dosyalarini kendi sesinle degistiriyorsun anladigim kadariyla. Peki yeni ses dosyalari falan ekleme sansin yokmu ?
Ve birsey daha: Oyun icinde oyunculari editleme Bölümünde kalecilerde, mesela Rüstüde Spikerin nasil okuyacagini gösteriyor. Yani Rüstü yaziyor. Mac icinde neden kalecileri söylemiyor ?
Yeni ses dosyası ekleme şansım yok.Yani kendim bir slot açıp" şu pozisyonda şöyle bir şey desin" diyemiyorum..melesef
Evet spiker ses dosyalarında kaleci isimlerinin çoğu var ama spiker söylemiyor...
Zaten ses dosyası içinde olupta spikerin söylemediği daha neler neler var bir bilseniz :)
BlackCat(v-i-p)
07-11-2007, 22:37
Bugün itibariyle 1000 adet ses dosyası fiili olarak spikere kaydedilmiş ve 500 adet ses dosyası da türkçeye çevrilmiştir..
Zamanın geldiğini hissettiğimde sizlere elbette bir video hazırlayacağım...
Ama şimdi sizlere ,daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yapıp bazı repliklerden sözel olarak örnekler veriyorum.Bu örnekler karışıktır..özellikle seçilmedi...sadece fikir olsun sizlere...
PES 2008 TÜRKÇE SPİKER REPLİKLERİNDEN:
1-maçta 2 golü var ve bu takım için ne kadar önemli bi oyuncu olduğunu bir kez daha gösterdi.
2-oyuncu çok yorgun görünüyor,tek ihtiyacı olan sıcak bir duş almak artık!(teknik direktöre gönderme)
3-çok uzun bir koşu yaptı ama artık pas vermesi gerek..
4-defansın ter döktüğü anlar..
5-gol kokan dakikalar!!
6-Pası aşırttı savunmayı şaşırttı!!
7-güzel bir üçgen çizdiler orda..
8-Bu arapasının plakasında "tehlike" yazıyor sevgili seyirciler!!!
9-OOoo çok hızlı çıktılar ailecek rakibin üzerine gidiyorlar sevgili futbol severler....
10-Top önünde kaldı sürpriz bir şut gelebilir!!
11-saldım çayıra,mevlam kayıra diyerek atılmış bir pas...ve haliyle top rakibe geçti.
12-Atmadı şutu inanılır gibi değil!!! çok müsait pozisyonda pas vermeyi tercih etti...hepimiz o sert şutlarından birini görmeyi bekliyorduk...
13-Şık bir hareketle sıyrıldı rakibinden!!!
14-Harika bir çalım rakibe!!
15-Yapma bunu!! kaptırdılar topu ve şut gelebilir!!
16-Pozisyonunu kaybetti......teknik direktör saha kenarına kadar geldi ve hararetli bir şekilde oyuncularına birşeyler söylüyor....
17-Top şu dakikalarda 2 kale arasında mekik dokuyor sevgili seyirciler ve buda bize harika bir futbol heyecanı yaşatıyor!!
18-AT ŞUTU GOL OLSUN!!!
19-defansı sahada göremiyorum sevgili seyirciler?!!
20-kalecinin zamanlaması ve hızla öne çıkıp, topu alması,büyük bir tehlikeyi önlüyor...,kalecilerin özellikle bu tip pozisyonlarda sezgilerinin çok kuvvetli olması gerekiyor sevgili seyirciler..
21-Çok çekişmeli bir mücadele oluyor sevgili seyirciler..atakların,kontra ataklarla....muhteşem şutların,harika kurtarışlarla karşılık bulduğu,heyecan dozu yüksek bir bir futbol şöleni oluyor adeta.....!
22-kaleci kalesinde başarılı ve bu tehlike eldivenlerin arasında eriyip gidiyor....
23-eee yeter ama değilmi 100 tane yazsam okuyacaksın demekki :) bitti ....
Şimdilik bukadar daha fazlasını söyleyip heyecanınızı kaçırmak istemem...
yakında tekrar görüşmek üzere :)
not: aynı forum altında diğer konudada aynı mesaj var...fakat 2 konuyuda ilgilendirdiği için 2 konuyada ekledim..
heretore
07-11-2007, 22:49
vayy harika bi spiker geliyorr..çok güsell olacak.
abi müthişsin gene ya mşllah sabırsılzıkla bekliyoruz seni
abi benim yazdığım repliklerden spikere replik olarak ekleyebileceğin replikler war mı?
BlackCat(v-i-p)
08-11-2007, 00:23
Arkadaşlar yazımda dedim...burda genelde benim ürettiklerim var...elbette sizin repliklerinizede bakıyorum...onlardan oluyor içinde merak etmeyin...
saol abi cewabın için bu arada aklıma bi kaç replik daha geldi
-savunmayı matkap gibi deldi
-savunmayı geçene helal olsun çok iyi markaj yapıyolar
-frikik kullanılacak ve barajdaki oyuncular ayıcıklarını koruyorlar
-çok sert bir müdahele ama hakem düdüğünü öttürtmedi
-ve goooollll topu ptt den alıp adresine teslim ediyor
-ve gooooooooolllllllll değilmiş bizde gol sandık ama top milim farkla auta çıktı
şimdilik bu kadar aklıma gelince dewam etcem
mc_karakule1210
08-11-2007, 16:43
Hasan abi tekrar kolay gelsin... benimde aklima bazi replikler geldi
- harika bir asirtma top kaleye dogru gidiyor gol mu evet goooooollllll gooooooooll cok guzel indi topun dibine.
-mac bitti fakat kaybeden rakip takimin oyunculari hala hakeme itiraz ediyorlar son dakkikada gelen gole.
-uzaklardan kaleye dogru vuracak gibi yapti ama muthis bir pas atti gol geliyorrrr derken ofsayt.
-rakiplerini teker teker geciyor kaleye dogru gidiyor durduran yok adeta firtina gibi esiyor orta yapacak yapti veee goooooooooooollllll mu hayir yan hakem ofsayt dedi.
-evet simdi top nonda lakabi anakonda'da.
-kontra atakla çikiyorlar mukemmel ve tek paslarla gidiyorlar tam sut cekecek derken topu kaptirdi.
-muthis bir baski kurmustular fakat bu son dakkikalarda gelen gol ile kahroldular...
abi aklima simdilik gelen bunlar... tekrar gorusmek uzere...
ilker yasinden replikler eklenmeli
mümkünse söz ona bırakılıp devreye ilker yasinin sesi girmeli
bomba olur ama bellı bır sablonumuz var diyorsanız patchleri yaptıgınız gıbı spıkerlerı de 3 e ayırın(sizin için zahmet olmazsa) birinde ilker yasın otursun yanınızda bırınde rıdvan
rıdvan dan ''gol olur''
ılker yasınden ''top volkanın(kalecinin) kontolunde direkten donuyor''
ılker yasınden ''alex gibi futbolcun olsun dunya borcun olsun''
golü kokladı ama tadamadı(anonım)
ellerini kullanmanin verdigi avantajla topa sahıp oldu(anonım)
90daki örümcek ağlarını temizledi(a)
kalecinin topu gorememesi(a)
ercan taner ''bağırıyorummm haykırıyorummm hatta sevinçten çıldırıyorummmm''
sabri ugan ''ronaldinho reklamlardaki gibi vuramadı''
"allah ne verdiyse vurdu, ve goooolll(a)
sabri ugan ''eger dudek bu golu kurtarsaydi, futbol adina bir cinayet islemis olurdu''
ve pozisyon kalecinin ellerinde eriyor
BlackCat(v-i-p)
08-11-2007, 17:51
bomba olur ama bellı bır sablonumuz var diyorsanız patchleri yaptıgınız gıbı spıkerlerı de 3 e ayırın(sizin için zahmet olmazsa) birinde ilker yasın otursun yanınızda bırınde rıdvan
rıdvan dan ''gol olur''
sabri ugan ''eger dudek bu golu kurtarsaydi, futbol adina bir cinayet islemis olurdu''
konuya direk mesaj yazmadan ilk sayfadakiler okunmalı..forum biraz araştırılmalı...
emre_etg
08-11-2007, 18:16
aman alex , sakin olmak lazım, aman alex, sakin ol alex
hakeme ihtiraz devam eder
(hakem kırmızı kartı cıkartır alex'se)
-nedennn alex , nedeennn alex , nedeeen
emre_etg
08-11-2007, 18:17
Atak devam ediyor, ceza alanına, gol pozisyonu, at onu, kale boş, arkaya, PENALTI! PENALTI! ....... olması lazım, ağlarda goool gool HEM PENALTI HEM GOL!! HEM PENALTI HEM GOL!! Bravo Semih.................
İlker Yasin...
starrose
08-11-2007, 18:20
örnek : mesela top alex te topu sürüyor şutu çekerken spiker alex alex alex şuuutttt (gol olursa ) ve gol goll gollllll
diye bir replik olabilir mi hasan abi ?
oyuncu uçarak kafa vurduğunda....
"kelebek gibi uçtu arı gibi soktu..." deme şansı var mı. bu replik olmasa da uçarak kafa vurmada başka repliklerde söylenebilir.. kartal gibi uçtuuuuu ve goooollllll gibisinden...
auta çıktığında.. ahh ahh ahh kanatlanıp uçsa gol olcaktı...
BlackCat(v-i-p)
08-11-2007, 19:34
rıdvan dan ''gol olur''
aman alex , sakin olmak lazım, aman alex, sakin ol alex
hakeme ihtiraz devam eder
(hakem kırmızı kartı cıkartır alex'se)
-nedennn alex , nedeennn alex , nedeeen
Atak devam ediyor, ceza alanına, gol pozisyonu, at onu, kale boş, arkaya, PENALTI! PENALTI! ....... olması lazım, ağlarda goool gool HEM PENALTI HEM GOL!! HEM PENALTI HEM GOL!! Bravo Semih.................
İlker Yasin...
örnek : mesela top alex te topu sürüyor şutu çekerken spiker alex alex alex şuuutttt (gol olursa ) ve gol goll gollllll
diye bir replik olabilir mi hasan abi ?
Hiçbiri olmaz!!...lütfen forumda spikerin neler söyliyebileceğini araştırın
mc_karakule1210
08-11-2007, 19:48
- harika bir asirtma top kaleye dogru gidiyor gol mu evet goooooollllll gooooooooll cok guzel indi topun dibine.
-mac bitti fakat kaybeden rakip takimin oyunculari hala hakeme itiraz ediyorlar son dakkikada gelen gole.
-uzaklardan kaleye dogru vuracak gibi yapti ama muthis bir pas atti gol geliyorrrr derken ofsayt.
-rakiplerini teker teker geciyor kaleye dogru gidiyor durduran yok adeta firtina gibi esiyor orta yapacak yapti veee goooooooooooollllll mu hayir yan hakem ofsayt dedi.
-evet simdi top nonda lakabi anakonda'da.
-kontra atakla çikiyorlar mukemmel ve tek paslarla gidiyorlar tam sut cekecek derken topu kaptirdi.
-muthis bir baski kurmustular fakat bu son dakkikalarda gelen gol ile kahroldular...
hasan abi peki benim yazdiklarim olabilir mi ?
2. 5. ve 7. olabilir. diğerleri maç artasında söyleneceği için uzun olması pek iyi değil. ama 2. ve 7. golden sonra ve maç bitince söyleneceği için uzun olması bir sorun yaşatmaz...
türk futbolundan hatirlanan nostaljik ve komik bir kac spiker yorumu eklense gayet hos olabilir. misal olarak:
- simdi eaaa ev sahibi takim'ın bugun tek hatası cok hata yapmasıydı (ya da bugun tek hatalari cok hata yapmalariydi)
- kacan yuzde yuz gol pozisyonu
- bagiriyorum haykiriyorum hatta sevincten cildiriyorum
- the end, bunun turkcedeki adi son
- vay anasini sayin seyirciler
- önünde kocaman bir kale, bir plase yapsan yetecek gole
- oyle bir cakti ki degil simaykil, butun maykil'lar gelse tutamaz o topu
- durdu durdu vurdu
- top diregin ah ustunden disari gidiyor sayin seyirciler.resmen,ah ustu bu,az ustu diil sayin seyirciler
- Allah ne verdiyse vurdu ve gooool
- gereksiz pas hatası ( bu da benim favorim, gerekli pas hatasi varmis gibi)
ufukkanlıcı
08-11-2007, 21:37
benimde bir kaç isteğim var. benimkiler replik değil. ana menüde şöyle türkçe müzikler olsun. pes 2008 arka plan resminide HASAN MUSTAN 2008 yaparsan hem sanada reklam olmuş olur. altınada sitenin linki. süper olur. bu konaminin reklamını atıver:) eğer olabilecekse çok güzel olur. yabancı müzikler yerine yerli türkçe pop slow falan olursa süper olur derim ben:):):)
attack64
08-11-2007, 23:05
En yeni Replik:
Alex gibi topcun olsun Dünya kadar borcun olsun :D
BlackCat(v-i-p)
08-11-2007, 23:10
türk futbolundan hatirlanan nostaljik ve komik bir kac spiker yorumu eklense gayet hos olabilir. misal olarak:
- simdi eaaa ev sahibi takim'ın bugun tek hatası cok hata yapmasıydı (ya da bugun tek hatalari cok hata yapmalariydi)
- kacan yuzde yuz gol pozisyonu
- bagiriyorum haykiriyorum hatta sevincten cildiriyorum
- the end, bunun turkcedeki adi son
- vay anasini sayin seyirciler
- önünde kocaman bir kale, bir plase yapsan yetecek gole
- oyle bir cakti ki degil simaykil, butun maykil'lar gelse tutamaz o topu
- durdu durdu vurdu
- top diregin ah ustunden disari gidiyor sayin seyirciler.resmen,ah ustu bu,az ustu diil sayin seyirciler
- Allah ne verdiyse vurdu ve gooool
- gereksiz pas hatası ( bu da benim favorim, gerekli pas hatasi varmis gibi)
benimde bir kaç isteğim var. benimkiler replik değil. ana menüde şöyle türkçe müzikler olsun. pes 2008 arka plan resminide HASAN MUSTAN 2008 yaparsan hem sanada reklam olmuş olur. altınada sitenin linki. süper olur. bu konaminin reklamını atıver:) eğer olabilecekse çok güzel olur. yabancı müzikler yerine yerli türkçe pop slow falan olursa süper olur derim ben:):):)
Öncelikle replikler şahane....belki birkaç tanesini kullanabiliriz...benim favorim bu
Diğer mesaja gelince...menü müziklerinde bilinen türkçe şarkılar kullanılması telif haklarına göre yasal olmaz...o yüzden şimdilik yabancı şarkılar var..ama belki benim kendime ait şarkılarımdan koyabiliriz...hatta özel şarkı bile yapılabilir...menü resimlerini olabildiğince güzel bir şekilde değiştireceğiz...
oyuncu yerde ve evet hakemi aldatmaya yönelik hareket olduğu sarı kartı görüyor.
:fbbayrakjp6:
ermanyak
09-11-2007, 15:53
Abi harika işler yapıyosunuz gerçekten ama fasla espri olmasın bence de. Ciddi bir iş daha başarılı olur.
Türk sporunda artık özel söz olmuş spiker anonsları olabilir.
yani maç başladığı anda spikerin:
-Şimdi sokaklar boş!
demesi gibi. Daha aklımda bissürü vardı ama şimdi gelmiyo. :)
hasan abi bende şimdi yamamız için hangi müziklerin kullanılmasıyla ilgili bir konu açcam herkes orda olmasını istediği müzikleri yazar sizde bu müzikleri beğenirseniz yamaya eklersiniz
Farklı renklerin dostça mücadelesini.......... :D
Mümkünse pes 5 teki gibi müzikli :)
o müzikli olan eski versiyon yeni versiyonda kalp atışları war ama yeni oyunda ne olur bilemem
attack64
09-11-2007, 22:34
LigTV scoreboardda olacakmi ? Ozaman tam tam süper olur.
Repliklere devam:
- aglamak istiyorum sayın seyirciler...
- sert bir şut ama orda bir eldiven ,eldivenin içinde bir el , o el kimin eli Rüstünün eliiiii (tabi kalecileri söylemiyorsa 3.kismi söylemezsin)
- bu direkler olmasa gol olurmuydu acaba...
arkaşlar oyuna daha çok oynayan kişiyi gaza getiren repliklerde koyabilirmiyiz.... mesala oyun oynayan kişiyi daha çok gıçık ederek hırs yaptıran daha çok oynamasını saglayan daha çok gol atmasını sağlayacak birşeyler olmazmı :)
tabi yamayı hazırlayanlar daha iyi bilr...
geçen seferki gibi direk replik söylemek yerine yine bi ricada bulunucam :)
yeni spikerde klasik takımlardaki oyuncuların da adlarını duyalım. cruijff,van basten,gulit,platini gibi oyuncularla oynamanın verdiği zevk,spikerin seslendirmesiyle ikiye katlanır kanımca. yalnız pes 2008'de klasik takımlar var mı bilmiyorum henüz oynama imkanım olmadı :)
starrose
10-11-2007, 06:09
Hasan abi (oyuncu kendini yere attığında) hiçbir müdahale yok (hakem anlayınca)
Hakem sarı kartını cebinden çıkartıyor.. diye bir replik düşündüm..
gene kendimizi yere attıgımızda oyuncuya hiçbir müdahale yok kendini profesyonelce yere bıraktı (bunda hakem inanırsa)
hakem oyuncunun aldatmaya yönelik hareketini görmedi ve faul verdi..
ve bunu düşündüm.. olur mu acaba ?
pes4ever
10-11-2007, 09:18
Mesela futbolcu topla cok uzun süre oynarsa "Yuh yani al eve götür bari topu.Pas atsana artık" olabilir.Adam çok sert bi mudahale yaptığında hakem yanına gelınce"Hakemin öyle bi gelişi war ki dua et kariyerine saygım war diyecek gibi" olabilir.
Frikik kullandı,dışarı attı.Yorumcu"İşte ben bunuda hiç anlamam.Siz ailecek geliyorsunuz orta yap bari.Boşuna dışarı yollama" olabılır:wink4:
hakani85
10-11-2007, 12:10
Arkadaşlar biraz gerçekçi olun ya hiç mi maç izlemiyorsunuz? Spikerler ha bire abartıyormu yorumlarında. Repliğe boğdunuz yani konuyu.
hasan abi benim yazdıgım nasıl ilk sayfada
Mesela bir takım masteligi kazanınca " İŞTE AVRUPA BÖYLE DİZE GETİRİLİR"gibi olabilirmi ?
muraty_55
10-11-2007, 21:07
mesela ronaldinho krakip takım oyuncuusa calsım attıktan sonra rakibi mal ettii gibi :D))
volkan kara
10-11-2007, 21:21
iyi çalışmalar Hasan Abi benim istediğim replikler;
1. "Bu futbolcudan ne köy olur ne kasaba..." çok kötü vuruslarda
2. HASAN:"Bu maçta galibiyete kesin gözüyle bakılıyordu, oysa beraberliği bile koruyamadılar"
NUMAN: "Bence sorun takımda değil teknik direktörde..." mağlubiyetten sonra
3."Takımdaki maddi sıkıntılar oyuncuları da etkiliyor"
koraym123
10-11-2007, 21:55
hasan abi peki mesala türkiye milli takımı gol yedi üzülürmüsün he iyimi
hasan abi bence şu repliklerde olsun:
-BU Golün Şerefine Bi Bardak Rakı İçerim
-Gooooooll Gool Golllllll Goooooooooaal Fenerbahçe Attı 2 Oldu gollll
-Class çalımlar Alex Gidiyor Yaptı Ortayı Şuuuttt goooooooooooooooollllllllll
1.Acı biber gibi vuruyor topa ve goooollll
2.Evet bu golle artık kale ile top arasında yeni bir aşk başlamış oluyor.
3.Bu vurşla (X) topla kalenin nikahını kıyıyor. Durum (.,.)
06_ercan_14
11-11-2007, 16:07
hasan abi bu yazdıkların
benim de hoşuma gittibunlar kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.:good:
onurdogu
11-11-2007, 18:07
spiker bilgisayara karşı oynadığımızda bizi tutsun. zor biliyorum ama olabiliyosa deneyelim. pes6 daki gibi komedi replikler bol olursa şahane olur. sürekli ti ye alsın. ve bol bol konuşsun hiç susmasın. repliği bol olsun çok tekrar etmesin kendini.
şey de güzel bak
bursa gol olurr, vurduuuu! aut!
FLOOD YASAK!!!
mesela gol oldu hasan abi
-Gol Oldu Krampon We top son olarakta akıl birleşti çok güzel bir gol oluştu eğer lig yapıyorsak sonuna ligin en iyi golü şeçilcek kesinlikle eminim... olabilirmi????????????
BlackCat(v-i-p)
11-11-2007, 21:25
hasan abi bu yazdıkların
benim de hoşuma gittibunlar kesinlikle olmalı diye düşünüyorum.:good:
sevgili kardeşim...bunlar sizin ,spikerden istememeniz gereken şeyler..lütfen yazının tamamını okuyun!
mechastyler
11-11-2007, 21:47
"Top anasının nikâhına doğru yol alıyor!"
metin_99
12-11-2007, 06:48
walla keşke spiker takım isimleri fln sölese ama o zaman çok slot olur bizde spikerin çıkması için PES 2009 un çıkmasını beklerizz...hem zaten milli takım gol yiiynce üzülmesi için dediğim gibi daha çok slot olması lazım yada gol atan kişileri sölemesi için yine daha çok slot olması lazım..düşünsenize PES 2008 de kaç oyuncu varsa en az o kadar slot olcak.."Ü.Karan attı" , "Nonda attı" , "Alex attı"... ve milyonlarca ama bu kadar çok slot olmaması için bu tür şeler yok hasan abi size bunları anlatmaya çalışıo..
gokhan_11
12-11-2007, 07:03
ceza sahasında oyuncu kendini yere attığında
PENALTI PENALTI!hayır hayır hakem kalk dedi ve sarıyı gösterdi
Frikik oldu oyuncu kaleye güzel baktı %100 gol:Frikiği Kaçırdıktan Sonra
-Yaaa Ben Demiştim zaten gol değil diye Kardeşiniz Yani Yorumcu Numan Mustan:
-Tabi TAbi:D:D
.................................................. .................................................. .......
Şut Vurulunca Dışarı attı:
-Çok Kaliteli bir şuttu :D:D:D
Numan Mustan
-Zaten Kaliteli Şutların %80 i Kaleyi Bulmaz Neden acaba:D:D
Ama Bu Replikler Kardeşiniz Yani Numan Mustan Yorumcu olacaksa REplikleri Değiştirebilirsin kullanırsan:D
Bu arada Sana Ççok Teşşkür ediyoruz Hasan aBi Bütün Konamiin Yaptığı İşleri Tek Başına Yapıosun...
BlackCat(v-i-p)
12-11-2007, 16:17
İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar...repliklerinizin hepsini okudum..hepside gayet yaratıcı ve güzel...cevap yazmamam beğenmediğim anlamına gelmez...
iyi eğlenceler
berkant03
15-11-2007, 11:54
1.bu mac ya dewam ya tamam macı
2.bu macı kalbinizvarsa izlmeyin
3.tribünler buradan cıkış yok diyor ama cıkış kapısı baya cok
4.bu mac böyle bitmemliydi
5.bu hakem kafayı yedirir adama
6.ev sahibi takımın cok eksigi var
7.inandılar ve kazandılar
8.bu topa öyle mi vurulur cık cık yazık
9.hoca bu mac ona sansverdi aama o tepti
10: işte taraftar işte şampiyon takım yakış yani şampiyonluk
royovich
15-11-2007, 19:59
HASAN ABİ bea şu repte iyi olabilir
-şut öyle serttiki topun üstünde iz çıktı
''teknik direktör oyuncularını uyarıyor ve onlara bazı taktikler veriyor.bakalım işe yarayacak mı''
SAYGILAR
gfbilker
16-11-2007, 18:34
mac baslarken son macım ınsallah 1 bıter dıye bı replık olabılır:):)
superserdar
16-11-2007, 20:28
top yuvarlaktır ve maç 90 dakikadır
top yuvarlaktır ve maç 90 dakikadır
80. dakikadan sonra atılan golün santrasında güzel olur aslında... ama yapılabilir mi:confused:
ya hasan abi sen şöle replikler eklersen olurmı
1:şuutt nereye reklam panolarına
2:bide pes5 teki gibi montajlar yaparsan daha iyi olacağını düşünüyorum
3:birde menü müzikler aynı pes5 teki gibi şimdiden saol
mactahmin
17-11-2007, 14:01
Mesele oyuncu kuleciyle karşı karsıya kaldıgı zaman
Kaleciyle karşı karsıya kaldıı vur artık vur vur vurdu ve GOLLLLLLLLLLLLLLLL
bourne123
17-11-2007, 16:43
arkadaş espirileri amartma pes 6 daha az espiri yap saçmalama şarrap gibi gol güzel ama diğerleri saçma yok direğin üzerinden gitti haha güzel yap bunu kanks san agüveniyorum su oyunu adam gibi yap
arkadaş espirileri amartma pes 6 daha az espiri yap saçmalama şarrap gibi gol güzel ama diğerleri saçma yok direğin üzerinden gitti haha güzel yap bunu kanks san agüveniyorum su oyunu adam gibi yap
Saygı sınırlarını aşmadan yorumlarımızı yaparsak daha iyi olur ne yani pes 6 da saçmaladık mı 1000'lerce kişi Hasan Mustan ile oynadı maçlarını bu kadar kişi saçmalıyor mu?
arkadaş galiba biraz sinirli bi zamanında online olmuş neyse bu arada hasan abi yaklaşık olarak kaç bin replik oldu yarısı bitti mi?cevaplarsan sevinirim abicim çalışmalarında başarılar
hasan abii bu gün norveç maçını izledim rıdwan dilmenin yorumları hoşuma gitit 2 sini sölücem
-şimdi arkalardan faul yapmamak lazım yaparsak 95 li aileyi görürüz...
-yine emre kötü pas atığından ''böle cins cins paslar atarsak olmaz''
bunları yaparmısın
Şu gereksiz şarkılı espriler olmazsa çok daha güzel olur ayrıca, illa esprili olacak diye efeklerle ya da gülüşlerle zorlamanıza gerek yok... ;)
şu replikleri eklersen sevinirim
1:şuuut nereye reklam panolarına
2:türk takımşarına yabancılarına karşı biraz destek replikleri
3:bi de alıntılar yaparmısın pes5 deki gibi yani yok böle bi gol süper bi gol repliği gibi
majezik05
18-11-2007, 09:26
mesela iki spiker maç hakkında bilgi verebilir
Şu gereksiz şarkılı espriler olmazsa çok daha güzel olur ayrıca, illa esprili olacak diye efeklerle ya da gülüşlerle zorlamanıza gerek yok... ;)
senin düşünmen farklı olabilir ama komik replikleri herkes istio bunu bil hatta anket yapılmıştı bence komik daha ii herkes komik daha ii dio :icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:
ilk gol olduktan sonra
*Şimdi onlar düşünsün.Aferin çocuklar.* desin
4 gözle bekliyoruz Hasan abi
Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı ilginç yorumlar;milli maçtan..
...Arda sevdiğin yerler, geçersin onları...
...Aferin Servet...
...Affferin beeee...
...At taca, at taca...
...Vur oğlum...
...Kale!...
...Bu kaleciye gol atarız...
...Dön Gökhan'a oğlum...
...Aslanım benim...
...Faul yapma, rahatsız et... fovori olur bu..
...Hadi oğlum be, hadi oğlum be, hadi oğlum...
...Bas Tuncay, stop stop...
...Ben oynasam, kaleye Turgay ağabey geçse yine de yeneriz Bosna'yı...
...Bosna maçında ben de oynamak istiyorum...
felsefemiz aŞk'tırBeŞiKtAşK'TaN başka aŞk yalandır
BEŞİKTAŞ'LI OLMAK BABAMDAN KALAN MİRAS DEĞİL ÇOCUĞUMA OLAN BORCUMDUR
:bjkbayrakwa6::mike1:
athensstar
18-11-2007, 15:53
Arkadaslar eski efsane isimlerede yer verilsin.maradona ,pele,kruyf,ridvan tanju.rica calimbay,feyyaz,akimiza gelen herkes bu bir ilk olur cok mukkemmel olurdu ayrica daha komigini dusunursek poltikaci futbolcular neden olmasin .kaleci ataturk turgut ozal,suleyman demirel,vs birde maci anlatan hasan arkadasim eger bunlari okuyorsan benle mutlaka kontaga gecmelisin email gonder bana .ben cok guzel mac anlatirim mac anlatirken bazen futbolculadan bahsederim cok mizahi bir bicimde buda cok onemli bisey olsa gerek haydi bakalim iyi calismalar
pes4ever
18-11-2007, 16:22
Arkadaslar eski efsane isimlerede yer verilsin.maradona ,pele,kruyf,ridvan tanju.rica calimbay,feyyaz,akimiza gelen herkes bu bir ilk olur cok mukkemmel olurdu ayrica daha komigini dusunursek poltikaci futbolcular neden olmasin .kaleci ataturk turgut ozal,suleyman demirel,vs birde maci anlatan hasan arkadasim eger bunlari okuyorsan benle mutlaka kontaga gecmelisin email gonder bana .ben cok guzel mac anlatirim mac anlatirken bazen futbolculadan bahsederim cok mizahi bir bicimde buda cok onemli bisey olsa gerek haydi bakalim iyi calismalar
Hepsini anladm da kaleci ATATÜRK olurmu yaw.Ne alakası war ATATÜRK gibi bir önderin oyunda.Ayrıca bu dediklerini hangi futbolculara gelince diyecek?Bence saçma olur...
maç bol gollu oldu zaman larda oyun mahalle maçı gibi oldu diyebilir
cimbomluevrim
18-11-2007, 18:57
Replikten farklı bi ricam olcak.Yapılmıycak bişey değil.Dikkate alırsan Sevinirim Hasan Mustan abi.Benim ricam golden sonra galatasarayın çalan gol müziğini eklersen çok sevinirim teşekkürler...
hasan abi şunları ekjlersen sevinirim
1:şuuut nereye reklam poanolarına 2:bide pes5 deki gibi montajlar bence daha iyi olur
tugaydogan
19-11-2007, 11:15
hasan abi şunları ekjlersen sevinirim
1:şuuut nereye reklam poanolarına 2:bide pes5 deki gibi montajlar bence daha iyi olur
bence de reklam panolarına repliği güzel olur
tugaydogan
19-11-2007, 11:26
günlerdir yerli ve yabancı basunda bu maç konuşuluyor
olabilir
starscream154
19-11-2007, 12:46
hasan abi adamın şutu az farkla dışarı çıkınca "goooooooooooool ağları deldi top şu an aut çizgisinin orada amaaaa yanlış görmüşüm az farkla dışarı çıkmış" olabilir
pes 6 dan bir replik istirum ben hakem hatsında (çıkışta hakeme bir gözlük hediye etmek istiyorum) repliğini çokistiyorum
hasan abi ğüzel bi gol olduğunda bukadar güzel bi gol u anca alkışlamak gerekir gibi... ayrıca türk takımlarından gs li futbolsuların isimleri söyleniyor ancak fb li futbolsulara söylenmiyor bunada bi çare istiyoruzz......
BlackCat(v-i-p)
19-11-2007, 20:34
Arkadaşlar tekrar merahabalar;
Dediğim gibi ancak arada sırada gelip kontrol edebiliyorum mesajları..ve biraz önce ilk sayfadan başlamak üzere tüm mesajları tek tek okudum.Öncelikle emek edip mesaj yazan herkese çok teşekkür ederim.
Şimdi sizlere bazı bilgiler vermek istiyorum.
Okuduğum repliklerden anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar "ilk sayfa" mesajımı okumamışlar..açık söylemek gerekirse yazılan repliklerde malesef "asla"olacamayacak türlerde var..elbette bunlar keşke olsa diyeceğimiz replikler..ama içlerinde çok hoşuma giden ve direk pes 2008 türkçe spikerde kullanacağım repliklerde vardır ve bunları kaydettim en yakın zamanda yapacağım.
Lütfen benim repliğim olacakmı gibi sorular sormayın..spiker bittiğinde zaten tüm replikleri duyacaksınız.
Yorumcu ile ilgili olarak aklımda şöyle bir düşünce var..umarım beğenirsiniz :)
Yorumcu dosyaları,spiker tamamen bitince son olarak yapılacak....ve kısmet olursa 2 yorumcumuz birden olacak..evet...yanlış duymadınız tam..tam 2 yorumcu..:) reklam gibi oldu..
Birisi emektar ve ilk yorumcumuz "ibo" 2 .si ise sevgili kardeşim numan...çok güzel yorumlar olacak inşallah..:) hatta birbirlerine zıt düşen fikirler oluşacak :)
Spiker dosyalarını hala tercüme etmekteyim.Yakında seslendirmelere başlıyorum.Esprilerle ilgili olarak şunları söyliyebilirim..Sit-com yani komedi dizisi efektleri gibi replikler olmayacak..spiker çok daha gerçekçi olacak...ama bu espri olmayacak demek değil..çok ince ve hoş espriler var.Ayrıca çok ormana gitmiş şutlarda orjinal ingiliz spiker bile bayaa bir espri yapmış kendince:)
Birde..gol olduğunda "yok böyle golll...harika goolll" gibi replikleri pes 6 da yine sizlerin isteği üzerine yapmıştım..ancak şöyle bir durum var..oyun golün güzel yada basit olmasına göre çok iyi replik seçemiyor.O yüzden basit bir golde abartı bir replik duyunca tuhaf olabilyor...
Replik yazacak arkadaşlara,önce ilk sayfada ki önemli mesajımı okumalarını daha sonra mesaj yazmalarını tavsiye ediyorum..herşey gönlünüzce olsun...
Yakında tekrar görüşmek ümidiyle...bu arada portal anasayfada video galeri bölümünde videolar var...son olarak yeni yapılmakta olan yamanın kısa bir tanıtım videosu ekledim...orda çok az da olsa bir kaç türkçe replik duyabilirsiniz...:)
İyi eğlenceler
mactahmin
19-11-2007, 21:11
tesekkurlerr hasan abi yamayı izledim bekledigimiz gibi olmasada su anlık iyi gidiyor basarılarınızın davamını dielrim
rekoinhom
19-11-2007, 22:09
-Gerçketen bu şutla kalitesini ortaya koydu...
-Yazık yazık bu kadarda olmaz..Böyle pozisyonda harcanmaz..
Sabırsızlıkla bekliyoruz ...İnş herzamanki gibi yine super olacak...Yalnız hafifdende olsa biraz espri olsun işin içinde yani ince espiriler olsun yoksa tadı fazla çıkmaz...Sen dengeyi bilirsin abi kolay gelsin...
İnş 7Aralık'a kadar biter Abim askere gidecek gitmeden önce beraberce oynarız diye düşünüyoruz.....
athensstar
19-11-2007, 22:27
arkadasim futbolcular var eski efsane oyuncular.bunlarinda isimleri soylensin ayrica .politikacilardan da oyuncu yaratabilip onlarinda isimleri soylenebilinir muthis bisey olacaktir .sonucta bu bir eglence iskence degil iyi eglenirsek ne mutlu hasan mustan abimize hadi bakalim
her maçta bir futbolcu ile ilgili bilgi verebilir
pes4ever
20-11-2007, 18:12
"birbirlerine zıt düşen fikirler" super olur hakketen.Canlı yayında kawga fln:):):)
ahmet_kaya6_5
20-11-2007, 20:17
Hasan abi bu tür repliklerde güzel olur: federesyon nasıl oluyorda böyle hakemlere görev veriyor anlamak mümkün değil
ahmet_kaya6_5
20-11-2007, 20:36
Hasan abi son dakikalarda yenen gol için şöyle bi söz olabilir:Yazık yaa bu dakikaya kadar ne güzel gel soon dakikalarda golü ye,zaten teknik direktörde bu yenen gole çok kızdı ve stadı terk etti.eee onlarda futbolun 90 dakika olduğunu unutmasınlar.her an gol olabiliyor şu an olduğu gibi
ahmet_kaya6_5
20-11-2007, 20:40
Hasan abi şu replikte bence güzel :Aslanım sana futbolu kim öğretti.
WonDerFulChild
20-11-2007, 21:28
Mükemmle Ya Ama BEnde Bisorun Cıktı
Doğru Yuklememisim Allahtan yedeğini aldım
pasa_mahmut
21-11-2007, 11:22
Hasan bey muhteşem bi replik buldum arap televizyonundan
şuuuuuuuuuuuuuuutt kaleci mıttın teyyarre
anlamı belli aslında : kaleci teyyare gibi uçtu :img-hysterical:
Abi bu kesin olsun yaa :wink4:
SAYGILARIMLA
:1861542fcbb71ca70f0
pasa_mahmut
21-11-2007, 11:32
süper bagırıyor spiker yaa bunun gibi benzer bi replik olursa güzel olur
zor_rock
21-11-2007, 13:44
maçın kaderi bu frikiğe bağlı
ya böle önemli maç girişlerine müzik eklersen ii olur be hasan abi
hasan abi sen en iyisi ünlü spikerlerden birini koy mesela ercan taner neden diyiyosan formda okudum bazı insanlar yazmış işte ercan taneri,ilker yasini koy gibi yani sen bunları haketmiyosun yüzlerce replikleri
koyuyosun birleştiryorsun kendi emeğinle bir şeyler yapıyorsun ama karşılığında bu ilgiyi görüyosun bence bu hiç hoş değil
Hasan abi mesela şimdi Totti şut ve gol
Bİ DE kalbi olan bu maçı izlemesin ne maç ama yer yerinden oynuyor
alperguler
23-11-2007, 20:51
hasan abi maç başlarken "maç 90 dakika ve top yuvarlak bakalım neler görücez" veya bu çok kaba olucak ama "öküz gibi daldı topa" repliği, ayrıca genç bi yıldız futbolcudan bahsederken "geleceğin yıldızı bayX" repliğini koyabilirsen,
futbolcu kırmızı kart gördüğünde "bugün hocasından dayak yemezse iyidir, Y kişi kaldılar, şimdi bastırılacaklar/sıkıştırılacaklar" gibi bişey olsa,
güzel bi gol olduktan sonra "Pele'yi aratmıyor", " bu herif atmıycak da kim atıcak", erken gelen golde "azcık sabredemedi" gibi olsa,
ayrıca
-bu kalenin üstüne 40 kale daha kurulsa o şut gol olmaz,
-bu atağı da kaçırırlarsa bu takımdan daha sonra gol beklemem,
-bu maçta resmen şike var :D
-yorumculardan "bu kadar olmaz" repliği
olsa harika olur :D
alperguler
24-11-2007, 08:53
-sol/sağ kanadı âdeta felç eden bir pas attı, gol gelebilir,
-defans uykuya daldı kaleci ile karşı karşıya...
ya da anons gibi
-OOOOOOOOoooooo Milli Takıııım Oleeee :D :D {Aklıma Bosna-Hersek maçı geldi :D }
-Taraftardan gereken destek gelmiyor, ölü bir maç...
-5 Ghz'lik bir bilgisayar kadar hızlı girdiler içeri :D
-azıcık zekâsı olsa o şutu harika bi gole çevirebilirdi,
-bir şuuuuuuuut ve çok az bi farkla tacı kaçırdı :D ,
-defansı deldi geçti âdeta bu pozisyon için ne diceksin sayın Numan :D ;
Numan: Bence bu pozisyon mutlaka gol olmalıydı ama futbolcu kazmalığını gösterdi
İbo:Eee ama yetti artık haa sen kim oluyosun da o futbolcuya kazma diyosun?
Numan: Sana ne lan....
Hasan Abi:Tamam Tamam tartışmayın maç devam ediyor :D,
Nasıl? :D :D
olcay1992
24-11-2007, 09:49
Abi mesela şöyle bir replik olabilir. . .
Ronaldinho, Messi gibi güzel futbolcular gol attığında TECRÜBE KONUŞUYOR diyebilir. . .
Bir Başka Replik de Şöyle olabilir
Fark Yiyen Takımlar için;
TOP YUVARLAK, MAÇ 90 DAKİKA,
hasan abi türk takım ları gol yediğinde üzülsene ya nolur hasan abi
hasan abi türk takım ları gol yediğinde üzülsene ya nolur hasan abi
aslında böyle birşey olsa süper olur ama spiker de takımlara göre yorumlar yok diye biliyorum
abiler nasıl indiriliyor yardım edin
yilmaz_1905
24-11-2007, 15:18
önemli turnuvalarda şampiyon olan takımın adı öylensin bi de maç başlarken hakem ismi söylensin çok iyi olur bence başarılar hasan abi
pes4ever
24-11-2007, 18:23
Onun yapabilecegi bi sy yok ki.Oyunun orjinal spikeri söylemiyorsa o da hangı sozun yerıne onu dıcek yani.Zor olur bence...
abiler nasıl indiriliyor yardım edin
ne indiriyon kardeş söle bizde indirelim
alperguler
25-11-2007, 12:48
ne paylaşımı yaw??
söyleyin biz de indirelim
cimbomluevrim
25-11-2007, 14:20
hayır daha hasan abi yayınlamadı.Şuan kampta.Kamp bitince demo spiker olarak siteye ekliycek ;)
Karargaht
25-11-2007, 14:40
Şampiyon olunca yada 4 büyüklerden biri sahadayken şunu diyebilirsiniz;
Örneğin sahadayken:
"aaaah işte şampiyon sahada, o sıkılmadı şampiyon olmaktan ama "şampiyonu sıkar yarış" :gsbayrak:
aabicim bu kamp ne zaman bitecek ya hasan aabi bize bi gün versene sabırsızlıkla bekliyoruz... değil mi arkadaşlar????????
Arkadaşlar gün vermek diye birşey söz konusu değil. Daha önceki tecrübelerimizden dolayı süre vermiyoruz. Bir örnek vereyim. Mesela Salı 10.00'da çıkacak dedik. Bazı üyelerimizin yazdığı mesajlar...
Son 2 saat
Upload da yapılsa 1 saat geç verilir.
Upload % kaç oldu
Hadi amaaaa
İşte bunları yeniden yaşamamak için süre vermiyoruz.
metin_99
25-11-2007, 20:31
bence mantıklı olmuş süre vermemek..hatırlıyorumda exTReme patch son videoyu .. zaman yayınlicaz demiştiniz herkes az kaldı fln demişti hatta 10 dk. fln geç olmuştu ee nerde bu fln demişlerdi..böle olması daha iyi oldu türkçe spiker i sabırsızlıkla bekliyoruz...
mertcanizmm
26-11-2007, 17:17
hasan bey pes 6 da oyuncu degişirken kardeşin var ya numan yorumcu numan diyor ki geçen derbide çok yorulmuşlar dı. iyi güzel de geçen maç derbi yapmaıştım ki... yinede elinize sesinize saglık pes 8 de tekrar sizdeyim görüşmek dilegiyle kolay gelsiiinnn
BlackCat(v-i-p)
26-11-2007, 18:04
Farzetki yaptın:)
cevdet123
26-11-2007, 18:51
ya şu kalecilerin ismini söylese bide kendi kalesine gol attıgında oyuncuyu azarlamsı (ne yaptın sen ya adam kaleyi şaşırdı delan
alperguler
26-11-2007, 19:40
ahanda buldum :D
- bu pozisyon gol kokuyor ve bakalım golün tadına bakabilecekmiyiz :D
alperguler
26-11-2007, 19:44
hasan abi sen de biz bunları yazdıktan sonra arada bir girdiğinde bu mesajlar ile ilgili yorumlarını yapsan...???...
pes4ever
26-11-2007, 20:14
Birden aklıma geldı:) oyuncu topu sürüp ceza sahasına yaklaştığında "Anlaşıldı iki eli kanda olsa da gol atcak"
hasan abi şöyle olsa ipe dizdi 11 kişiyi aman tanrım bu adamı kim durdurcak ya da yani son dakikada atılcak şut mu bu
bn en çok pes 6 yı oynadım ve tr spikerde en çok sevdiğim iğrenç bi şut çektiğinde "deyim yerindeyse ormana attı topu" kelimesi süperdi.
tekrar kullanabilirsiniz diye düşünüom
bugün eurosportta söyledi adam. çok güldüm, pes oynarken duyunca insanın çok hoşuna gider diye düşündüm;
pes2008e nasıl uyarlanır bilmiorm ama mesela üst üste sert hareketlerden sonra (pes6 da resmen daldı adama diyodu veya hakem görmeli böyle pozisyonları gibi bi laf söylüodu onların yerine olabilir) :img-hi:"maç 10dk daha uzasa fight club ı geçicek burası":img-hi: denebilir..
BlackCat(v-i-p)
27-11-2007, 15:42
Bu hafta sonuna kadar seçtiğim bazı replikleri burda yazacağım arkadaşlar...Birde spikerin gidişhatı ile ilgili bir video hazırlıyacağım..
babayaro59
27-11-2007, 15:57
ABI ESPIRI FILAN DEGILDE MESELA KEZMAN SUTTT VE GOLLLL OLDUUUU INANILMAZ BIR GOLL BIDE MSLA HARIKA HAREKETLER VE GOLLLLL KEZMANIN GOLU SIMDI DURUM 1 SIFIR FILAN YANE BOLE DAHA GERCEKCI OLSA DAHA IYI OLMAZMI
babayaro59
27-11-2007, 15:59
HASAN ABI BIDE MESELA BIDE ORMANA FILAN DICEGINE REKLAM PANOLARINA DESEK ......SANAK YAGIS ALTINDA MUKEMMEL BIR MUCADELE OLUYOR VEYA KIRANKIRANA HARIKA BIR MAC BIZI BEKLIYOR GIBI MAC BASLAMADAN ONCE
kayserliburak
27-11-2007, 16:18
cooook süper
ABI ESPIRI FILAN DEGILDE MESELA KEZMAN SUTTT VE GOLLLL OLDUUUU INANILMAZ BIR GOLL BIDE MSLA HARIKA HAREKETLER VE GOLLLLL KEZMANIN GOLU SIMDI DURUM 1 SIFIR FILAN YANE BOLE DAHA GERCEKCI OLSA DAHA IYI OLMAZMI
HASAN ABI BIDE MESELA BIDE ORMANA FILAN DICEGINE REKLAM PANOLARINA DESEK ......SANAK YAGIS ALTINDA MUKEMMEL BIR MUCADELE OLUYOR VEYA KIRANKIRANA HARIKA BIR MAC BIZI BEKLIYOR GIBI MAC BASLAMADAN ONCE
cooook süper
1-)spiker gol atanın ismini söyleyemez
2-)süper olan ne?
3-)büyük harfle yazı yazma
4-)bu kadar:)
caqlayan
27-11-2007, 18:13
trakya ağzıyla atak yaparken "tükürükleyin yavrum gircek" denmesi :D bi arkadaşım söyledi yarıldık :D
gsik1905
27-11-2007, 19:29
hasan abi aklima haginin golünden sonra erman toroglunun dedi aklima geldi güzel olur belki:
kadin gibi güzel harika
abi siteye yeni üye oldum sabırsızlanıyorum yeni spiker için her kez gibi benim aklımfanatik reklamlarında kullanılan söz var yapma bunu yapma bunu! örneğin oyuncu gol kaçırdığında falan kullanıla bilir?
abi buı dördüncü sayfadaki ah ulan kale direkleri süpermiş kesin olsun arkadaşıda tebrik ediyorum
abi siteye bu akşam üye oldum bütün sayfaları tek tek okudum bu konuyla ilgiliallah sana kolaylık versin diyorum çünkü herkez bişeyler istiyo zor bu hatta abzıları imkansızı istiyo inatla.. ne dicem pes altı daki en beğendiğim replik top farklı şekilde auta çıktığında senin kah kahalara boğulmandı yine senin bi kah kahanı duymak istiyorum uygun olan bi pozisyonda eskisine ben zeyen umarım olur çünkü bende seninle birlikte gülüyo 6 da o replikte kolay gelsin saygılar..
"Ev sahibi ekip taraftarı takımını yuluyor." olabilir mi
Evet..herkesten .ok özür dileriz...şuan sizlere daha hızlı ve güvenli hizmet vermek için host firmamızda bazı yenilikler yapılıyor...elimizde olmayan sebeplerden ötürü tekrar 1 gün geriye gittik...
Mesaj yazan arkadaşlar tekrar aynı mesajlarını yazabilirler
valla çok iyisiniz keşke herkes sizin gibi çalışsa sağolun
deniz_carlos
28-11-2007, 22:14
hasan abi ben pes6daki bir repliği istiyorum
"ve golle çok yaklaşmışlardı aa dışarda üzlmemek yanmamak elde değil sewgili deyirciler hani fark neyse verelimde bu güzel şut gol olsun diyesimiz geliyor kalecinin şanslı olduğu bir pozisyon bu arada heyecanda zıplayınca üstümede çayıda döktüm sewgili seyirciler olsun pozisyonun heyecanı acımızı hissettirmiyor "çaça bi çay daha kapsana oradn diyebilirsin"numan yerine:):):):26:güsel olur
deniz_carlos
28-11-2007, 22:15
yada hüseyin olabilir
yaaaa pes 2008 in türkçe spiker çıkmadı mı?
killergrey
30-11-2007, 12:45
bu usta yoksa ilk çıkan hasan mustan mıydı arkadaşlar
evet Hasan Mustan Pes serileri için ilk türkçe yapan kişidir ve de son yapacak olarak gözüküyor :)
pes4ever
30-11-2007, 14:35
yaaaa pes 2008 in türkçe spiker çıkmadı mı?
Arkadaşım hiç mi dolaşmadın sitede.Daha demosu bile çıkmadı...
omergul04
30-11-2007, 15:46
MESELA OYUNCU BİRDEN FAZLA GOL ATINCA ''OYUNCUNUN X ,TAKIMININ Y . GOLÜ'',HAREKET YAPINCA ''MUHTEŞEM HAREKETLER'',FUTBOLCULARIN İSİMLERİ STAD İSİMLERİ ,TAKIM İSİMLERİ,GÜZEL GOL ATINCA ''KALECİ SADECE İZLEYEBİLDİ'',GÜZEL PAS ATINCA''YERİNE MUHTEŞEM BİR PAS'' DENİLEBİLİR.
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HASAN ABİ.
alperguler
30-11-2007, 18:01
abi buı dördüncü sayfadaki ah ulan kale direkleri süpermiş kesin olsun arkadaşıda tebrik ediyorum
onu ben eski bi fenerbahçe maçından hatırlıyorum herif maçı anlatırken acayip heyecanlanıyo
ahh ulan kale direkleri yine hoplattı yürekleri
bu arada bikaç istekte bulunucam
Hasan abi sen geçen oyundaki spikerde aya gitme fln yapmıştın, bu sefer yapma oyun biraz gerçekçi ossun
arrive1907
30-11-2007, 18:25
MeseLa şöyLe oLabiLir mi !..
Fenerbahçe - GaLatasaray maçında
bir futboLcu topu dışarı atınca desin ki ;
-ALLah Cezanı verecek !.. :)
oLur mu ?
-of of of of amanın o da ne öyle bir faul yaptıki oyuncu hareket bile edemiyecek durumda ben bakamıycam (numan yada ibo) sen devam et
-golü attı takımı rahatlattı
-amaneynnnnn oda ne o nası bi vuruş ki ağları delen rakibi şaşırtıp takımını sevindiren
-pozisyonun ofsayt olduğu anlaşıldı oyuncuların sevinci kursağında kaldı
-oyuncu yorgun görünüyor resmen koşmuyor yürüyor artık
BlackCat(v-i-p)
30-11-2007, 19:52
Türkçe spiker çalışmaları son hızla devam ediyor..aralık 10 a kadar demo sitemizde olacak..ayrıca kısmetse 2 güne kadar bir replik listesi yayınlıyacağım..bu liste,pes 6 da dillere dolanan replikler gibi pes 2008 de yine çok popüler olacak ve dillere dolanacak replikleri içerecek..
Mesela şöyle olabilir kaleci güzel bi kurtarış yaptığında evet evet evet kaleci sanki kaleye kilit vurmş kilit gibi sonra duvar pası yapıldığında duvarları kapı yaptılar kapı gibi sonra orta yapmaya başlarken veya yanlardan kaleye giderken orta yapsan tam süper olucak desen mesela çok gollü bir maçta evet hava sıcak fakat burda gol yağmuru başladı sonra bir oyuncu kırmızı kart görünce saha savaş alanı gibi oldu yakında tanklar burda olur sarkı kartta evet kar mı geliyor kartın rengi sarııı. birde maç paslaşmayla geçerken evet 2 takımın kaleciside piknik yapmaya başladılar. top farklı şekilde dışarı çıkınca evettt ümit çare getirmiyor gibi sonra maç berabere gitti penaltılara kalındı ataksız maçın cezasını kramponlar çeker dese sonra böyle iyicene kart görülse takımda kırmızı sarı kartlar fln o zmnda akılsız başın cezasını bakanlar çeker birisinden topu kapıncada ha gayret olcak olcak dese top kaptırıp gol yiyince şurdaki kreşe yollayalım seni dese olurmu sizce nasıl
WonDerFulChild
01-12-2007, 15:54
Hasan abi peki böyle birsey olabilir mi
diyelim galatasaray fenerbahçe'ye karsi mac yapacak sen diyebilirmisin
-muthis bir derbiyle karsinizdayiz
buna benzer rep'ler diyebilirmisin ama takim ismi söylemeden ? tum derbilerde onu söylesin...
Saygilarimla Ali
doğru yani böle olurmu olursa cok seviniriz?????:gun_bandana:
yasinsuna
01-12-2007, 22:35
mesela mac ta 1 -0 lik üstünlük söyle diyebiliriz ekranlari basina yeni gecen izleyicilerimiz için tekrar etmek istiyorum 26 dk da bobo nun golüyle besiktas porto karsisinda 1-0 önde deplasmansa deplasmanda 1-0 önde denebilir
ufukkanlıcı
01-12-2007, 23:57
bende 1-2 replik yazayım.:)
evet ordan golü var. vur artık bekleme şuttt ve top dışarda. bakıyoruz. hakem köşe gönderini işaret etti.
maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. 2 takımda top çeviriyor. öyle aman aman pozisyonlarıda yok.
gol pozisyonu şuttt ve top taca gitti sevgili seyirciler. rüzgarında yardımıyla şut taca gitti. inanılmaz bir pozisyon kaleciyle karşı karşıya topu taca gönderdi. ilginç....
kaleciyle karşı karşıya vur artık bekleme. evet oda ne hakem penaltı noktasına koşuyor. hakem elini cebine attı. evet oda ne kaleciye kırmızı kart gösterdi. bu çok ağır bir karar. evet sevgili numan ne diyorsun bu pozisyona.
numan: sanki penaltı değildi gibi gördüm. hakem pozisyona biraz uzaktı. ama hiç tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi ve rakibi 10 kişi bıraktı. kırmızı kartta biraz ağır oldu....
maçta tempo artıyor sevgili seyirciler. top bir o kalede bir bu kalede. her 2 takımda pozisyona giriyor. eksik olan birşey var oda gol. tabi bunda hücum oyuncularınında payı büyük.
numan: ya abi ya bu forvetler bu gün kazma ya. zaten teknik direktörde düzgün bir 11 sahaya sürmedi. baksana arap kenarda al beni oyuna diyo. ama sen git hiç formsuz adamı sok..
tabi burdaki arap işin esprisi. umarım yanlış anlaşılmaz....
mesafe tanımaksızın serbest vuruşları yapabilen bir oyuncu. hadi sen bunu gole çevirirsin. xxx topun gerisinde xxxx geliyor.. xxxx vuruyor.... ve top az farkla auta gitti. inanılmaz bir vvuruştu. sanki top ayaktan değilde bazukadan çıktı. o kadar hızlı gitti. bir an direk yıkılacak sandık ama neyseki direk yerinde kaldı:)
bunlara bi bakarsınız. belki beğenilen bir replik olur:)
lieebtman
02-12-2007, 07:40
Hasan abi mesela çok sert vurduu top reklam panolarında patladı bide eğer mümkünse arkadaşımızda belirmiş takım kadrolarını maça başlarken sayılabilirmi bilmiyorum ama harika olur ve EN ÖNEMLİSİ BENCE master ligde lig maçlarının bitiş düdüğünün ardından şunlar söylenebilir ev sahibi takım 3 puanı zorda olsa aldı veya rakibinden 3 puanı kolay çıkardı yada kendi sahalarında beraberliğe razı oluyorlar.yada deplasman için zor bir deplasmandan puan çıkarmayı başardılar yada deplasmanda fırtına gibi eserek 3 puanı hanelerine yazdırıyorlar gibi. kupa maçları içinde bu taraz kupa maçına özel replikler olmasını çok istiyorum eğer mümkünse dikkate alırmısın Hasan abi
saygılarımla çalışmalarında ALLAH kolaylıklar versin inşallah
deniz_carlos
02-12-2007, 08:51
Hasan Abi ben sizden daha güzel olabilecek bişey istiyorum replik yazdım zaten ama bence spiker ve 2 tane yorumcu yani Numan abi ve İbrahim abi çok ii geçer yorumcular aralarında bişi ktartışsın gibi (tabi oyun durduğunda) tabii siz isterseniz saygılar başarılar...
abi be fenerbahçeli oyuncuların hiç birisinin adını sölmio spiker onu ekliyebilirmisin mesela:fbbayrakjp6:
babili2005
02-12-2007, 10:38
abi mesela şey olabilir frikiklerde vuran oyuncunun ismini sölesin topun basında alex gibi.Bide kalecinin korkması gerektiğini frikiklerde....
BlackCat(v-i-p)
02-12-2007, 11:53
Türkçe spiker Demo,aynı zamanda sizlerin de testinden geçecek..demodan sonra yapılacak yorumlar spikerin ilerlemesine yön verecek...her eklediğim büyük replik topluluğundan sonra sürekli oynayarak test ediyorum ve spikerin "hatasız "olması için gerekli düzeltmeler yapıyorum....demonun şu anki şekli için şuınu söyleyebilirim;
Spiker yorum ve ses tonlaması olarak gerçeğe çok yaklaştı.Abartı espriler yok ama illaki espri ve dalga geçme,yada inceden dokundurmalar mevcut.
Demoda yorumcu olmayacak,ve ingiliz spiker türkçe spiker karışık olacak.
Replikler ile ilgili olarak,hepsinin çok özgün,çok heyecanlı ve çok isabetli olduğunu söyleyebilirim.Replikler çok çeşitli olacak ve aynı replikleri duyma ihtimaliniz pes 6 da kine göre çok daha az olacak..
Dahada önce konunun ilk sayfasında belirttiğim gibi spiker golu atan oyuncunun ismini söylemiyor..maç başında kadro saymıyor..takım isimleri söylemiyor..bu benden değil,konaminin spiker dosyalarından kaynaklanıyor,ve benim değiştirebileceğim bir durum değil.Belki bazı arkadaşlar benim kafama göre bir spiker yaptığımı düşünüyor olabilir...ama bu doğru değil..ingiliz spikerin dosyalarını türkçeleştirmek kaydı ile spiker oluşuyor.."aleex...aldı top..gidiyor..alex..alexx..ve alexin golü" gibi birşey mümkün değil yani...üzgünüm :)
Yakında türkçe spiker demo videosu yada replikleri ile tekrar görüşmek üzere.
berkay soner
02-12-2007, 12:17
evet hasan abi rıdvan dilmenin dedigini bende duymustum türkiye-norveç macında norver kontra ataga kalkarken bizimkiler faul yapmstı rıdvan dilmende diyodu ailecek geliyo 1.95ler :D bide sey var ii atak oldugu zaman rıdvan dilmen gibi 'GOL OLUR' derse yada rıdvan dilmenin sesini orjinal olarak koyabilirsen sevinirim
cimbomluevrim
02-12-2007, 21:06
evet hasan abi rıdvan dilmenin dedigini bende duymustum türkiye-norveç macında norver kontra ataga kalkarken bizimkiler faul yapmstı rıdvan dilmende diyodu ailecek geliyo 1.95ler :D bide sey var ii atak oldugu zaman rıdvan dilmen gibi 'GOL OLUR' derse yada rıdvan dilmenin sesini orjinal olarak koyabilirsen sevinirim
Güzel bi fikir
nick_yoqqq
02-12-2007, 21:40
Starın spikeri dio ya: vuruşş ve reklam panolarına :D:D o süper olur bence
fatihosman78
03-12-2007, 16:39
hasan abi maç başlarken kadroyu sayarsan iyi olur
fazla espiri yapılmassa çok çok iyi olur bence.Yani oynarken oynayıcıya heyecan versin.Mesela şaarrrraaap giibbiii birr gool vee benn buu goleee içeriim... tarzı sözler bir süre sonra bıkkınlık getirio.onun yerine Lig tv'deki gibi heyecanlı bir ses tonuyla maçı anlatsa çok süper olur.Gol atıldığında oyuncunun ismiyle söylense yani golü 50. dakikada R.Carlos attı diyelim.Bunu spikerin çoşkulu bir şeklde söylemesi çok hoş olur.verilen kartlarda,oyuncunun ceza sahası içinde kendini yere atmasında vs. spikerinde yorumu olursa "Bence kırmızı kart çok ağır oldu"gibi kçk replikler hoş olur diye düşünüyorum.
İyi Çalışmalar....
net bir pozizton kactığında (üzülmekten başka yapacak bişeyleri yok)dese iyi olur.
net bir pozizton kactığında (üzülmekten başka yapacak bişeyleri yok)dese iyi olur.
Alınma ve kızma ama bence gereksiz.Çünkü gol kaçırmışsın zaten üzülceksin.Bence boş bir konuşma olur.Tamamen Kendi Düşüncem Saygı Duyuyorum...:wink4:
takanyerlikaya9
03-12-2007, 16:56
Mesela Hani vurursun direk vurusun kaleci gibi hani girmeyince girmiyo pozisyonları olur ya o gibi pozisyonda AMAN DİYİM ÇOCUKLAR DİKKATLİ OLUN AMAN DİYİM AMAN!!
bu sözcük olur
ark. ilk defa bi futbol oyununu türkçe spikerle oynucam kolay kolay spiker fln indirmezdim ama pes8 çok hoşuma gitti...Bi an önce çıkmasını heyecanla bekliorum
Rıdavan Dilemnin norveç maçındaki yorumuda olabilir 'böyle cins cins işler yapmayın':)
BlackCat(v-i-p)
04-12-2007, 21:43
Arkadaşlar tüm yorum ve istekleriniz için teşekkür ederim...
Daha önce çok kez dile getirmiştim ama tekrar yazmakta sakınca görmüyorum..
Malesef konami,pes oyunlarında görsel kaliteye verdiği önemi spikerlerine vermiyor...dolayısı ile gerçek maçlarda bizim spikerlerimizden duyduğumuz replikleri,oyun içinde duymak nerdeyse imkansızdı..ama yinede pes 2008'de çok gerçekçi bir türkçe spiker olacaktır.
Şuana kadar okuduğum yorumlar ve istek replikler arasında "kesinlikle olmayacak" olanları aklıma geldiği kadarıyla listeliyim..bu arada "kesinlikle olmayacak" durumu,benden değil,orjinal spikerden kaynaklanmaktadır!
1)golü atanın ismi söylenmez
2)maç başı kadro saymaz
3)takıma göre ruh hali olmaz(bizim takım yenilince üzülmek gibi)
4)oyuncu değişikliğinde isim söylenmez
5)takım isimleri söylenmez
6) 3 te belirttiğim gibi,spiker takım tutmaz(kendi takımınız tehlike yaşarken"aman dikkat" denmez
7)atılan gol nasıl olursa olsun aynı sevinilir..
..bunun gibi birçok şey var...üstte saydıklarım tamamen konaminin spiker program yapısı ile ilgilidir..hani tabiri caizse "vardıda ben mi yapmadım" diyesim geliyor :)
malesef spiker biz türklere pek uygun değil..ama elimden geldiği kadar bol heyecanlı ve gerçekci bir spiker yapıyorum arkadaşlar...birazdan anasayfada portaldan "pes 2008 türkçe spiker'den inciler" isimli ses klibini indirebilirsiniz...2 güne kadarda demo ile ilgili bir video ekleyeceğim..
Spiker ile ilgili güzel gelişmeler var...bugün portal anasayfayı takip edin...bir ses klibi hazırladım...
Lütfen isteklerinizi yazmaya devam edin..iyi eğlenceler
abi gene mükemmeli yapmişsın tşk ler yüreğine sağlık..
yorum olarak yazdım ama bi de buraya ekliyim. Güzel beğendim ancak şöyle bişey var kaleci repliklerini pek duyamayacağız genelde "içeri aldı" tarzı şeyler duyacağız düşüncem böyle(rezil oldum fark attığım kardeşim şimdi bana fark atıyor ve tamamen şans.
Demo ile ilgili video çıkmadan bişi diemicem
en komiği ben kendim yaptım tr spikerimi kendim ekledim counter strikeden silahseslerini alrak ah işte gördüm orada bi seyirciyi öldürdüler die bir kaç replik yazdım
hasan abi top staddan çıkınca top mahalle çocuklarına hediye edildi çok güzel olurdu
Er_RoOoOoNeY_En
05-12-2007, 14:08
Bu TaRaFtArA bU tAkIm YaKıŞmIyOr, tAbİkİdE tAkImA sAyGı DuYaLıM.!!! BEN BURDA YENIYIM SIZI YANI HASAN ABIYI VE BU SITEYI OK SEVDIM
alihantopuz
05-12-2007, 18:10
EYWALLAH ANLATMIŞIN AMA yaa en kısa samanda yapın
mhmtcldr
05-12-2007, 19:14
bende bu istede yeniyim ama hasan abi ellerine saglık super işler yapıyorsun basarılarının dewamını dilerim emegine saglık.
pes 2008 türkçe spiker inciler i dinledim hasan abi walal süper olmuş top helikoptere bindi fln manyak yaa süper emeğine sağlık:)
beyazkurt_20
06-12-2007, 16:37
hasan abi sayende pes i cok cok daha zevkli oynuyoruz.cok saolasın.abi benim aklıma şöyle bi replik geldi mesala futbolcu kötü sut cektigin de "adam topa öyle bi vurduki akşamdan da baya vurmuş gibi"....veya "vay be ne vuruştu o öyle akşam da nerelere vurdu acaba böyle" yada buna benzer bi replik kullanılabilirmi.(tabi nadiren söylemesi lazım yoksa sık söylenirse pek güzel olmaz diye dusunuyorum.2008 içinde yaptıgın yamanın cıkmasını iple cekiyorum.KOLAY GELSİN.
hasan abi şu olsa bi takım kendi evinde maç kazandığında ''ee ne demişler her horoz kendi çöplüğünde öter''
MESELA SEDAT ATTI SEDAT IN GOLÜ SEDAT ATTI ÜÇ OLDU ERCAN TANER GİBİ HIZLI HIZLI OLABİLİRMİ
sagopa147
07-12-2007, 20:56
hasan abi ya şrefsiz ve benzeri sözlerde olsa iyi olurdu hıyar mesala
BuLuT_Harry_Emma
07-12-2007, 20:57
mesala abi mütthis bir uçan tekme
murat121
08-12-2007, 19:54
bencede hani pes 6 da top uzağa gitmiştide sende güle güle karnıma ağrılar giriyo demiştinya o benim çok hoşuma gitti onu koyarsan güzel olur ve kaleci gol yediğinde kaleciye küfür falan etmek
BlackCat(v-i-p)
08-12-2007, 20:03
Arkadaşlar yaptığım hangi spiker versiyonunda argo bir söz var ki bunda olsun?...lütfen aklınızı başınıza toplayın!
Hiçbirzaman hiç bir spikerimde bu tarz sözler olmadı olmayacak..
Ama elbette inceden ve üstü kapalı dokundurmalar var..
hasan abi hazır seni çevrim içi bulmuşken soriyim.çalışmaların nası gidiyo?ne kadar bi bölüm kaldı?
hasan abi hazır seni çevrim içi bulmuşken soriyim.çalışmaların nası gidiyo?ne kadar bi bölüm kaldı?
kardeşceyzim pes 1 pes 2 yoktur istiyosan ara pes 2007 i var ama burada yani bu kıtada pes 6 nın aynısı ok anladın aferim anladıysan senin sorunun: :fbbayrakjp6:fbbayrakjp6: :fbatkidr8:
erdalaga67
09-12-2007, 01:27
helal:icon_12:
berkay soner
09-12-2007, 11:20
Gol Mü Nee? Bu Olabilir Biz Sahsen Kendi aramızda kullanıoruz bunu :)Bide Futbolcu Kendini Aştı Aman Tanrım gibi Gaza getirici seyler olabilir:)
berkay soner
09-12-2007, 11:23
Ya diosunki cevrimci bulmusken soriim o ztn hep cevrimci denyomusun olm sen :D pes1 pes2 ci seni
kötü sutlara hıncal ulucun kahkahasaı konulabilir , kaleci yenmicek bi gol yediginde morali alt üst oldu denilebilir , bi futbolcu bos kaleye kacırdıgında kör müsün futbolcumusun denilebilir mi acaba ?
kardeşceyzim pes 1 pes 2 yoktur istiyosan ara pes 2007 i var ama burada yani bu kıtada pes 6 nın aynısı ok anladın aferim anladıysan senin sorunun: :fbbayrakjp6:fbbayrakjp6: :fbatkidr8:
Ya diosunki cevrimci bulmusken soriim o ztn hep cevrimci denyomusun olm sen :D pes1 pes2 ci seni
arkadaşlar kendinize gelin lütfen pes 1 pes 2 wardır iss ismiyle çıkmıştır eski oyunlardır pes direk 6 dan falan başlamadı anlatmaya çalıştığım pes in geldiği noktadır bu ve ayrıca konuyla alakası olmayan birşey yazma bi daha hem alıntı yapmışın hemde yazdığımla ilgili diil dediğin esas bir şeyi anlamak gerekiyosa onu senin acil anlaman gerekiyo bence...
diğer arkadaşa gelince hasan abi her zaman çevrimiçi diil spiker çalışmaları için kampa girdiğinde uzun süre online olmadı bunu bizde biliyoruz yoksa tabi açık ama hasan abide 24 saat online olcak diilki ayrıca bi daha denyomusun deme ne bana nede bi başkasına ve pes 1 pes 2 ci seni derken ne demeye çalıştın acaba sölersen sevincem???ben orda pes in geldiği noktayı yazdım ama malesef bazıları anlamadan direk yorum yapıyo lütfen böle yapmayın...
zaten biri banlanmış iyi olmuş dieride banlancak bu gidişle...
bu yazdıklarımın konu ile alakası yok ama sadece onlar diil herkesin görmesi açısından yazdım lütfen biraz daha saygı...
black_white35
09-12-2007, 19:40
demonun çok güzel olduguna eminim.hasan mustana tşklerimizi sunuyorum.ellerine saglık...
abi başka bir yerede yazdım şöyle olsa bence iyi olur[ finel maçlarında çift kişi anlatsa daha iyi olmazmı bri de senin yanında yorum yapsa hasan abi ihşallah aşırı bir istek deyildir
ya aslında yağılsa çok güzel olur ama konaminin spikere ne kadar önem verdiğini yani vermediğini biliyoruz ondan hasan abi eliden gelenin en iyisini yapyır ama imkanlar kısıtlı ve bu istekte bük ihtimalle gerçekleşmiyecek çünkü bütün maçlarda iki kişi var ve bazı yerlerde %50 %55 gibi bir kısımda yorum yapıyorlar...
önemli deyil benim sadece bir istek uygulama ihsiyatifi sizde demek ki aşırı kaçtı
roobydal
11-12-2007, 10:25
şunu söylebilirimisin oyuncular tartışırken
yapma bunu yapma bunu
sedat_60
11-12-2007, 11:14
hasan abi demo olmasına rağmen süper olmuştu bi tek eksik gol replikleri heralde oda demo olduğundan tam sürümde kesinlikle bir yorumcu şart iyi çalışmalar :fbatkidr8::fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6::f batkidr8::fbbayrakjp6:
Abi madem gol repliklerini sona bıraktın ben de gol repliği yazayım:
"Yok daha neler, Bu da mı gol olur sayın seyirciler?Enteresan bir gol"
"İşte ben buna goooool(bildiğimiz gol olduktan sonra bağırma durumu) diyorum sayın seyircilerr"
şimdilik bu kadar dahası var.
ugurkavas
12-12-2007, 15:09
abi rıdvan dilmen in gecersin onu gib falan replıkleri olabilirmi
BlackCat(v-i-p)
12-12-2007, 15:47
golün güzel yada kötü oluşuna göre spiker bişe söylemiyor...ilk duyduğunuz gol replikleri genelde standart..o yüzden bir gol sonra..."bu nası süper bir gol" falan gibi bişe söylersem belkide gol sıradan bir gol olacak ve replik abartı kaçacak...
Bu arada sanırım herkesin söylediği şu "spiker bizim takım yenilince üzülsün" olayı ile ilgili bazı gelişmeler yakaladım..bakalım hayırlısı :)
gebzespor
14-12-2007, 07:52
hasan abi bali goal atin bagırsın yaw :d neyse kolay gelsin
kiral_10
14-12-2007, 11:49
şöyle bi replik ola bilirmi "topun benzini bitince top kalecide kaldı":bjkbayrakwa6:
wadecoco3
14-12-2007, 13:46
aslında hasan abı aralarda alı ferahbotun sesını koysan super olur bence mesela guzel gollerde
fbrarsenal18
14-12-2007, 20:20
haaaaah uykum geldi çok sıkıcı bi maç ben uyucam. bu olabilir full sürümde
selamunaleykum
bende dün türkce spiker demo yu indirdim.
Vallah cok iyi yapmissinis. Ama Full Vers. icin hakiki olun yani televiziyondaki kommentatorlerden örnek alin, onlar nasil yapiyor valan.
Er_RoOoOoNeY_En
15-12-2007, 17:46
SüPeR bİ yAmA oLaCaĞıNa eMiNiM, hErKeZiN eL bİrLiĞiYlE çAlIşMaSı ÇoK gÜzEl BiR şEy HaSaN aBiNiN gÖğSüNü KaBaRtIyOrUz VaLlA (aZ bİlE)
lewi_wills
15-12-2007, 17:54
selamunaleykum
bende dün türkce spiker demo yu indirdim.
Vallah cok iyi yapmissinis. Ama Full Vers. icin hakiki olun yani televiziyondaki kommentatorlerden örnek alin, onlar nasil yapiyor valan.
BU BİR OYUN VE BELLİ REPLİKLER VAR ONLARIN ÜSTÜNE ÇIKILAMIYO..
Hem gol hem penaltı olabilirmi :d
tamtam125
16-12-2007, 17:33
inanılmaz bir gol kaçıyor yani bu golü kaçırmak için elinden geleni yaptı sayın seyirciler taraftarlar çok kızgın anlatılmaz yaşanır gibi...
spiker gol atanı alkışlasın ve komiklik yapsın:icon_12::icon_12::icon_12::icon_12::icon_12 :