Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Gün Geriye Gittik
BlackCat(v-i-p)
04-11-2007, 11:16
Sizlere daha hızlı ve güvenli hizmet verebilmemiz için host firmamızda bazı yenilikler yapılıyor..
Biliyorsunuz ki çok hızlı bir şekilde büyüyüyoruz ve sitemizi dahda geliştirmeye çalışıyoruz.
Bu yenilikler kapsamında elimizde olmayan sebeplerden dolayı 1 gün geriye gittik.Açtığınız konular yada yazdığınız mesajlar silinmiş olabilir.
Tüm T.S.C üyelerinden özür dileriz
dogi1907
04-11-2007, 11:28
geçmiş olsun ne diyelim
Hangi Hostu Kullanıyorsunuz ben host arıyorum istersen özelden yolla hasan Pm at . . . Bekliyorum . . .
Blue&Typhoon
04-11-2007, 20:21
mesj sayıları gittimi hasan abi:S
mesaj sayısı önemli diil ki önemli olan paylaşım:)
Blue&Typhoon
04-11-2007, 20:35
hayr o tmmda paylasım önemli de msj sayısı bi üyenin ne kadar çalıştığının göstergesidir;)
paylaşım mesajdan daha çok gösterir çalıştığını çünkü sırf teşekkür etmek paylaşım için saol yazmak bi çalışma diildir mesajların bazıları çalışmanın göstergesidir ama bi konu açıp bir şey paylaşan kişi esas çalıştığını gösteren kişidir neyse konuyu saptırmayalım
shadowboss
04-11-2007, 21:09
ben 2 gündür forumda aktiftim. dün çok aktiftim. ama herşey gitti :)
neyse can sağlığı :)
ewt doru sölüyosun çünkü bu geri gitmeler bizim elimizde olan bişey diil gerekli olan bişey ki (herhalde) bu oluyo
kendi aranızda tartışmayın...mesaj sayısı biüyenin ne kadar çalıştığını göstermez bu arada istersen ben sana bir saat içinde hiç paylaşım yapmadan mesaj sayımı 1000'e çıkartayım...konu içindeki yardımlarınıza konularınıza bakar ama başkalarına yardım edecek konularınıza...
kardeşler her şeygüzelde kaydetmediğiniz köşeyazısı herhalde daha bir zorluk ama sitemiz için herşeye hazırız
isterse bir yıl geriye gitsin:)biz aynı paylaşımları yapmaktan kaçınmayız
majezik05
05-11-2007, 16:52
mesaj sayısı önemli diil ki önemli olan paylaşım:)
eed katılıyorum:gsbayrak:
mesaj sayısı fazla önemli değil
Blue&Typhoon
05-11-2007, 21:50
isterse bir yıl geriye gitsin:)biz aynı paylaşımları yapmaktan kaçınmayız
ama herşey harikulede yerine gelmez;) pollyanna cılık yapmıyalım emo
Sunucumuzda Ufak Tefek Sorunlar Nedeni İle Arasıra Kesintiler Yaşamaktaydık Bu Nedenle Tüm Türkçe Spiker Üyelerinden Özür Diliyorum. İleride Daha iyi Yerlere Geleceğinizden Eminim. Sunucumuzda İstediğimiz Zaman Değişiklikler Yapamıyoruz Bunun Nedeni Sunucudaki Tüm Forumların 10.000 ile 50.000 Üyeli Olmaları... Sunucumuzdaki Değişiklik Tahminimce Bugün ( 16 Kasım 2007 ) Yapılacak. Kesintiler İçin Şimdiden Herkezden Özür Diliyorum İnşallah Kısa Bir Kesinti Olur...
ama herşey harikulede yerine gelmez;) pollyanna cılık yapmıyalım emo
ben biraz şakasına söledim onu zaten site 1 yıl geri gitmezki di mi:)