Orijinalini görmek için tıklayınız : bu özellikler nasıl oluyorda kaldırmıyo
NVIDIA GeForce 7300 SE 512 mb
1 GB ram
arkadaşlar high da oynuyunca ekranda kasılmalar oluyor ve taraftar seslerinde kesilmeler,spikerde ufak cızırtılar oluyor. Ama medium da oynuyunca ekranda kasılmalar olmuyor spiker sesini geçtim onu hasan abi halleder.Medium da ekranda kasılmalar olmuyo ama bu sefer da bazı oyuncuların kolları veya bellerinde ufak bi bölüm olmuyor...?
yardım edebilecek var mı....?:confused:
işlmeci hızın kaç ayrıca vga kaç bit vga nın biti ve işlemcinin hızı önemli
vga bildiğim kadarıyla 64 bit
ram de 667 mhz 553 mb
BlackCat(v-i-p)
05-11-2007, 16:05
Oyunun orjinalmi? değilse orjinal al
64 bit baya az en azından 128 bit olmalı hatta iyi bi performans almak istiyorsan 256 bit lik bi ekran kartı tavsiye ederim ama eğer alamıycam dersen o zaman low da oyna:)
değil hasan abi orjinal alırsam kesin yeter dimi?
orjinal oyunda hiç bi problem yok dimi yani hiç bi sorun yok çünkü alıpta pişman olmak istemiyorum
orjinal oyunda hiç bi problem yok dimi yani hiç bi sorun yok çünkü alıpta pişman olmak istemiyorum
aynen kardeşim eğer onda da bi sorun çıkarsa bilgisayarı parçalayabilirim:26:
aman sakin ol:)low da oyna yada bilgisayarım a sağ tıkla özellikler de gelişmiş sekmesinden performans bölümündeki ayarlara tıkla ordan en iyi performans için ayarlayı seç sonra oyuna gir belki sorunun düzelir
tşk lerde gelişmiş de nerde bulamadımda:)benim ki vista
ayrıca low da oyunun pes 6 dan bi farkı kalmıyo:)sadece çim değişik oluyo,seyirciler olmuyor
Önce oyununsettings dosyasından frame skip açık vsync kapalı olsun.Çözünürlüğü pek yükseltme.Nvidia kontrol panelinden image settings gibi seçenek ardır onu performansa ayarlıyacaksın.Bir de ekran kartının en güncel driver ını dene.
metin_99
16-11-2007, 06:11
aaaa inanamıyorum yhaaa demek ekran kartın 64 mb ve kötü bile olsa oynuyosun!! kesinlikle inanamıyorum...benimde 64 mb PES 2008 korsanı şu an elimde ama ekran kartı yetmez diye kurmuyordum birde öffffff!! neyse ben ekran kartı alınca arkadaştan oyunun orjinalini alıcam...o zaman sorun kalmaz inş...
64 mb değil yaaa 512 mb 64 bit farklı şeylerr