Orijinalini görmek için tıklayınız : CRYSIS Geliyor.... (Türkçe ve 50 YTL)
ramazan_abi
05-11-2007, 16:40
Dünyanın en iyi oyunu kabul edilen Crysis 16 Kasımda Türkiyeye türkçe olarak geliyor hemde satış fiyatı 50 YTL olacak...
Linkleri inceleyin Oyunun ne kadar muhteşem olduğunu göreceksiniz.
Oyunun tek eksiği iyi bir sistem istiyor olması.
[Only Registered Users Can See Links]
Oyunun satışı şimdiden başlamış durumda.
Ayrıca aşağıdaki linkten sisteminizin oyun için ne derece iyi olup olmadığını test ettirebilirsiniz.
Sisteminiz bu oyun için uygun mu. Buyurun linki:
Molenbeek
06-11-2007, 09:37
şu an demosunu kuruyorum demosu 1.77 gb :D
oyunun tamamı 17 gb mış.. evet çok iyi bir sistem istiyor..türkiyede çok kişi oynayamayacak..
sistem gereksinime baktım. benim vista oldugu için 1.5 gb istriyor bende 1gb var..sadece onun testinde geçemedim. dğerleri hepsi pass çıktı..1 gb daha ram alıp oynayabileceğim ozaman..oyun mükemmel arkadaşlar
evet ben de sistemimi test ettim ve bütün özelliklerden geçtim çıktığı zaman hemen alacağım bir oyun
benim pc yi acil yükseltmem gerek çünkü yeni çıkan oyunların çoğunu oynayamıyorum :(
ramazan_abi
06-11-2007, 21:07
benim pc yi acil yükseltmem gerek çünkü yeni çıkan oyunların çoğunu oynayamıyorum :(
bu haftaki köşe yazımda bilişim sektörünün acımasız yönünü yazdım. Okursanız bana hak verirsiniz..
Molenbeek
06-11-2007, 22:45
arkadaşlar artık lütfen bu oyunun orjinalini alalım. oyun türkçe seslendirmeli ve türkçe altyazılı..crytek şirketi sahibi "yerli kardeşlerdir".
oyun türk oyunudur. ve dünyayı sallayacak bir oyundur.. ben demosunu kurdum oynadım.. yok böyle bir oyun yok yok yok...arkadaşlarla ağzımız açık oynadık..tüm nesneleri kırabiliyoruz. taşıyabiliyoruz. ağaçları devirebiliyoruz. yani gerçek hayatta ne yapabilirsek oyunda yapabiliyoruz..
Molenbeek
07-11-2007, 15:38
artık tüm testi geçtim. gönül rahatlıyla oynayabilirim :D
flood yapma düzenle butonunu kullan bu arada ben yonayamıcam yine off çok düşük pc çoook yükseltmek gerek yoksa ne crysis i nede yeni çıkan diğer oyunları oynayamıycam
Molenbeek
07-11-2007, 22:01
flood yapma düzenle butonunu kullan bu arada ben yonayamıcam yine off çok düşük pc çoook yükseltmek gerek yoksa ne crysis i nede yeni çıkan diğer oyunları oynayamıycam
1-Emir Verir Gibi Bir Cümle Kullanmışsın
2-Flood Ne Olduğunu Bilmiyorsun Sadece 2 kez arka arkaya yazdığım için flood YAPMA demişsin. Attığım Zamana Bakarsan Aradan 17 saat geçmiş. Önce Floodun Ne Olduğunu Öğren, Ondan Sonra Gel Bana Flood Yapma de..
aylardır beklediğim, yeni trailerları çıktıkça izlerken ağzımın sularının aktığı oyun. sonunda sona geldik az kaldı. oyunun türkçe olacak olması türkiyede çok güzel, ama bence tüm dünya ülkelerinde çıkan oyunlarda türkçe dil seçeneği olması lazımdı ki tüm dünya görmeliydi. 50 dolar verir miyim bilemiyorum ama orijinal almak için elimden geleni yapacağım :)
2-Flood Ne Olduğunu Bilmiyorsun Sadece 2 kez arka arkaya yazdığım için flood YAPMA demişsin. Attığım Zamana Bakarsan Aradan 17 saat geçmiş. Önce Floodun Ne Olduğunu Öğren, Ondan Sonra Gel Bana Flood Yapma de..
1-emir vermek diil uyarmak amacıyla bu cümleyi kullandım
2-flood bir kişinin bir konuya ard arda 2 mesaj yazmasıdır ve zaman farketmez
3-eğer en son sen yazdıysan ve bişey yazman gerekirse düzenle butonunu kullan
4-yetkililerden başka kimse renkli yazı kullanamaz(lewi_wills sölemişti)
5-bu kadar
kardeşim lewi_wills söyledi diye her yerde vurgulamana gerek yok ayrıca mesaj sayını arttırmak için her konuya saçma sapan cevaplar verip durma
ramazan_abi
08-11-2007, 13:28
aylardır beklediğim, yeni trailerları çıktıkça izlerken ağzımın sularının aktığı oyun. sonunda sona geldik az kaldı. oyunun türkçe olacak olması türkiyede çok güzel, ama bence tüm dünya ülkelerinde çıkan oyunlarda türkçe dil seçeneği olması lazımdı ki tüm dünya görmeliydi. 50 dolar verir miyim bilemiyorum ama orijinal almak için elimden geleni yapacağım :)
Orjinal alman konusunda sana biraz yardımcı olayım.
Oyun 50 dolara değil 50 YTL ye satılıyor..
Gerçi dolarda 1 YTL seviyesine yaklaştı ama... :)
Molenbeek
08-11-2007, 14:38
1-emir vermek diil uyarmak amacıyla bu cümleyi kullandım
2-flood bir kişinin bir konuya ard arda 2 mesaj yazmasıdır ve zaman farketmez
3-eğer en son sen yazdıysan ve bişey yazman gerekirse düzenle butonunu kullan
4-yetkililerden başka kimse renkli yazı kullanamaz(lewi_wills sölemişti)
5-bu kadar
kardeş 14 yaşındasın çok şeyi bilmiyorsun sana izah etmek için uğraşmama gerek yok...önce forum kullanmasını öğren...
saygılar
50 lira diye düşünüp 50 dolar diye yazmışım yanlışlıkla :) dediğim gibi orijinal almaya çalışacağım ama duruma göre değişebilir kararım, hele şu adsl faturalarımı yatırayım :)
flood için saat ve tarih önemli değildir bir kişinin arka arkaya aynı konuya mesaj atması yeterlidir...
Molenbeek
14-11-2007, 20:35
flood için saat ve tarih önemli değildir bir kişinin arka arkaya aynı konuya mesaj atması yeterlidir...
Ya güldürmeyin lütfen..Herşeyi Ezbere Konuşmayın. Önce Bir Düşünün..
ramazan_abi
26-12-2007, 21:43
Crysis bir numara bir oyun arkadaşlar bundan bahsedelim....
crysis 2007 nin değil istediği gereksinimlerle 2008 in oyunu.
very high directx 10 da bu oyunu gördünüz mü? Görmediyseniz, gördüğünüzde küçük dilinizi yutabilirsiniz. Oyun öyle mükemmel grafiklere sahip ki; savaşmak yerine adada tatil yapmayı tercih ediyorsunuz.
Oyunun orjinal türkçe versiyonunu mutlaka edinin, sisteminiz şimdi el vermese bile gelecekte çalıştıracaktır. O zaman bu zevkten mahrum olmamak için halen orjinal türkçe satışı devam ederken bu oyunu edinin bence.
biliyorsunuz daha yeni crysis için ek multiplayer paketi yayınlandı. 5 parça toplam 186 mb.
Bu oyunun seriside çıkacağı için kendinizi bu güzellikten mahrum etmeyin.
sefa1903
10-01-2008, 20:16
ben de war oyun çok zor bie çoğu yerde teksin türkçe konuşmalarda küfür ve fazla argo kelime içeriyo
cok fazla uye
01-08-2008, 18:54
Evet, çok fazla küfür var. Crytek bununla bir hata yapmış. Ama herşeye rağmen oyunun Türkçe konuşmaları, Türkçe olması harika... Ben
de oynuyorum ve büyük zevk alıyorum...:gun_bandana: