Orijinalini görmek için tıklayınız : Ps2 de pes 2008 bu kadar mı fark eder!!!
arkadaşlar pes 2008 pes 6 nın devamı gibi ps2 de. ama pc de öle değil resmen fifa özentisi bana katılan var mı. ps2 de oynadım çünkü eski pes den bişi kaybetmemiş vaziyetteydi, ama pc de öle değil resmen başka bi oyun olmuş gibi yorumlarınızı bekliyorum. youtube daki videolarla bi karşılaştırın, imkaniniz varsa oyunu deneyin ps2 de. hatta ve hatta kale ağlarının iple bağlanma şekilleri bile farklı beyler pc de 2 iple, ps2 de eskisi bigi 4 iple bağlı.
gokhankaraca
06-11-2007, 01:43
ya 4 gündür pes 2008 oynuyorum en çok gıcık olduğum duraklaması yani çözünürlük en büyük sorun bence bu ve oyun çok kötü olmuş
Molenbeek
06-11-2007, 10:20
bilgisyarda oynuyorum ben. ps2 için indirdim dvd ye çektim, arkadaşa verdim. sınavlardan sonra gidip oynayacam ps2 de ozaman farkı görebilirim..
Pc de mükemmel oyun.. arkadaşlar oyunu 2-3 kez oynayıp ta yorum yapmayın. pes6 çıktıgında da öle deniyordu heryerde..
çok oynayın görün pes6 mı iyimiş pes2008 mi. 3 ay sonra herkes pes2008 manyak oyun diye yazacak buraya :D
ne yalan söyleyeyim. bende "ne biçim oyun olmuş kardeşim" diyordum ama dün akşam başından kalkamadım :D:D:D:D
her halde üst üste 5 maç yaptım :D:D:D
pronever
06-11-2007, 16:52
Oyun gayet güzel bence. Yapay zeka baya iyi fakat kalecilerde çok sorun var. Üzerine sert vur içeri alıyor çoğunu ve genelde de orta yapınca sert ve kaleye doğru giderse içeri tokatlıyor. 10 - 15 maç yaptım ve nerden baksan bu şekilde ortayla ve üzerine gelen şutla 20 tane gol yemişimdir yani nadir olan bişey değil. Birde Fifa'daki Plase şutlar çok güzel ama PES'te nedense plase şutlar boru gibi gidiyor doğru düzgün falso almadan bunu biraz geliştirmeliler bence.
arkdaşlar kalecilerin kötü olması bi bakıma iyi günümüzün az gollü oyun kurmaya dayanıklı sıkıcı futbolundan kurtulup bol gollü maçlar yapıyoruz hasan abi ile lewi_wills abi nin maçlarında ki skorlarda 6-3 bile wardı aslında bi bakıma iyi olmuş ayrıca oyundaki bazı bug videoları ki hiç başıma gelmedi eğer oluyosa gol yarışmalarında çok farklı goller görebiliriz
oyun bence çok güzel evet ilk oynadığımda banada fifa özentisi gibi geldi ama sonra oyun kendini koydu ortaya...kalecilere gelince bende hiç salakça gol yemediler sert vurunca içeri alabilir çünkü bu oyun daha gerçekçi anladınız siz onu...
BLaCK_EaGLe_92
06-11-2007, 18:54
ya anlamadım o kadar hosuma gitmio oyun ama oynayıncada basından kalkamıyorum baglılık yapıo :D
arkadaşlar ps2 de deneyin ne dediğimi daha iyi anlarsınız çok ciddiyim ya bende mi bi tuhaflık var :P
en azından ps2 de deneyenler yorum yapabilirse daha iyi olur :D
semihsütcü
08-11-2007, 21:31
evet ps 2 de denedim uzun bir süre bilgde high modda oynadıktan sonra ve acıkcası berbat olmus ps 2 ye çnkü sanki pes 6 nın yaması gibi hiçbir yeni özellik yok ztn grafiklerin ii olması beklenemez ama oynanırlık bile farklı
bende oynamıştım ps 2de aynı pes 6 valla
tanerinho
10-11-2007, 01:41
konuyu acan arkadasıma katılıyorum benim hayallerim yıkıldı yaws ama diğer arkadasların da dediklerinbe kulak ascam bakalım oynadıkca sevecek miyim?!:icon_12: