PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2009 Da Türkçe Spiker İhtimali

BlackCat(v-i-p)
06-11-2007, 13:00
Pes oyunlarının türkiye dağıtım firması olan ARAL TİC. ile yaptığım bir seri mesajlaşma sonucunda şöyle bir cevap aldım arkadaşlar...sizinle paylaşmak istedim

Merhaba Hasan Bey,
Öncelikle bir PES tutkunu olmanız ve Orj oyunlara bakış açınız bizim için çok sevindirici. Tahmin edersiniz ki sürekli PS2 versiyonlarına Patch yapıp kopyasını yapan kişilerden bile bir çok mail alıyoruz. Ancak PC versiyonu için patch yapıyor olmanız bizim açmızdan çok sevindirici. Bende sizin gibi bir PES tutkunu olarak oyunda Türkçe spiker olmasını çok isterim ancak bu çok kolay yapılacak birşey değil. Oyun içerisinde yapılacak değişiklikler Development Team ile görüşülmesi gereken bir durum ve bizim muhattaplarımız Ürünü pazarlayan ve satan departman. Sizinde bildiğiniz gibi bu yıl oyunda Türkiye Milli Takımı,Fenerbahçe,Galatasaray ve Beşiktaş Lisanslı olarak oyunda mevcut. Bu yılki gelişmelerden birisi bu. Ürünün yöneticisi olarak bende Development Team'e tavsiyeler yolluyorum ve pozitif değişiklikler yaptırmaya çalışıyorum. Türkçe spiker'de güzel bir Opsiyon. Ve benimde yaptığım tavsiyelerden birisi. Türkçe Spiker konusunda olumlu bir gelişme olursa sizinle paylaşacağım. Oyunumuza verdiğiniz destekten dolayı Teşekkür Ederim.
İyi Çalışmalar.
Fatih Yalçınkaya
Ürün Yöneticisi

dogi1907
06-11-2007, 13:03
inşallah mutlu sona ulaşırız abi:)
hayırlısı diyelim

sam@
06-11-2007, 13:11
bence çok süper olur zaten Seabass Takatsuka Türkiye'de oyunu daha fazla satmak istiyorsa HASAN ABİMİZİN yaptığı spikeri koymalı

BlackCat(v-i-p)
06-11-2007, 13:22
Eğer Konaminin "geliştirme takımı" benim spikerimi koymak isterse elbette onlarla uzun uzun konuşmak gerekir..mutlaka şartları olacaktır.Kafama göre bir spiker yapamam..

Ama benim tahminim,onlar kendileri başka bir spikerle böyle bir çalışmaya girebilirler.Neden derseniz,bildiğim kadarıyla şuan pes oyununda ki spikerlerin hepsi bu mesleği yapıyor ve prof.kişiler.Dolayısıyla benden" bir spikerlik geçmişin varmı?" gibi sorunun cevabını isteyebilirler.Pes teki spikerler önlerine verilen metinleri okur sadece.Ama ben bir de bunun kayıt aşamasını yapıyorum.Mutlaka kayıtlarla ilgilide bazı standartları vardır.

Her ne olursa olsun,her kim spiker olursa olsun.Ben sonuçta yine en çok sevinen kişi olurum.Çünkü bundan 4 sene önce adım attığımız maceramız,bir şekilde ülkem için mutlu sonla bitecek.Bundan daha gurur verici bir olay düşünemiyorum :)

lewi_wills
06-11-2007, 19:40
başka spiker çıksa bile biz yine seni isteyeceğizz

metin_99
07-11-2007, 10:33
lewi ye katılıyorum PES bundan sonra oyununda türkçe spiker e de yer verirse ve seni seçmesse sende eğer bizim hatrımıza kendin seslendirme yaparsan biz yine seninkisini kullanırız zaten :) spikerlik deneyimi olan biri bile olsa (mesela Ertem Şener) gerçekte anlattıkları gibi anlatamaz ve kimin sesi olursa olsun ne takım ismi söler nede golü atan oyuncunun ismi! o yüzden pek bir zevki kalmaz ama biz senin sesine alıştık abi PES 5 den beri (aslında PES 6 yı ilk aldığımda bu siteye üye olomuştum ama daha sonra bazı nedenlerden dolayı PES 5 in türkçe spiker ini indirmem gerekti ordaki başarınıda biliyorum...:)) senin sesine hepimiz alıştık zaten ama eğer PES oyununu yapan firma türkçe spiker yapacaksa umarım(Z) ki seni seçerler...:)

sedatsedat
09-11-2007, 22:08
Pes'i hep kardeşimle pc de oynarız geçenlerde birkaç gün şehir dışına çıktım sıkılmış almış gamepedi internet kafeye gitmiş tabiki pes oynamaya açmış oyunu hoppala spiker yabancı abi dedi hiç zevkli değildi yani oynayamamış bende oynamam ya hasan mustan abini sesi bir başka yorumları dünkü gs nin spikerine 5 basar sana iyi şanşlar hasan abi iyiakşamlar

ATAMIZIN ÖLÜMÜNÜN 49.YILINDA sitede resimi yayınlanabilirmi yarına özel sadece öneri

tanerinho
10-11-2007, 01:35
hasan abi ben de aynen arkadaslara katılıyorum trce spiker yapsalar bile sensiz olmaz SEN ve PES ayrılmaz 2lisiniz ve daha da ayrılmanı istemiyoruz sana alıştık abe seni ve pesi seviyoruz:26:

rekoinhom
11-01-2008, 01:04
ya bu olay fantastic ötesi birşey çok super bir olay inş olur.... Ayrıca Konami ye mail atsak bizde ilgilenseler.. ORjinal alım çoğalır falancasına PC için...Herkeside teşvik edelim orijinal alaım oyunu...(Crysis,PES)

bulkan
11-01-2008, 01:59
Bu çok güzel, gurur verici bir olay abi.
İnşallah 2009 da Türkçe spiker olur ve de bu sen olursun.
Hayırlısı..

swat77
11-01-2008, 13:40
onlar varsın TÜRKÇE spiker koysun biz senden vazgeçmeyiz

fbrarsenal18
14-01-2008, 20:20
senden başkası olursa ingilizce spikerle oynarım...

FoReWeR
18-01-2008, 13:28
Pes 2009'da türkçe spiker olursa bence çok güzel olur . Hem Pes 2009'u türkçeleştirmeye çalışmayız . Bunun yerine oyuna yama yaparız . Oyunun yamalarını yapmak için daha çok vaktimiz kalır yanı . Bizde bu işten çok yararlanırız .

Benim düşüncelerim bunlar . Sizin düşüncelerinizi bilmem . Ama PES 2009'da türkçe spiker olmasını çok isterim . Benim görüşüm burada sona eriyor . Saygılarımla

FoReWeR

Er_RoOoOoNeY_En
24-01-2008, 14:51
allah nasıp ederse hersey olur beyler abilerim sonuna kadar yanındayız HASAN ABİ HASAN MUSTAN

FoReWeR
07-02-2008, 21:11
Düşüncen bana biraz qarip qeldi ..

pes6emo
19-05-2008, 00:00
Hasan abicim senin 4 yıl önce attığın o müthiş adım:Dşimdi ne olaylara sebep oldu.Herşey bir Hakan Şükür repliğiyle başladı ve buralar geldi.Belki ilerde o yalandan haberler bölümündeki haberin gerçeğe dönüşür:Dsenin için ve ülkemiz için en iyisi olması dileğiyle Hasan abi...

tarik_gfb
19-05-2008, 00:23
Pes2009 türkçespiker olursa gurur ve şeref duyarız.Ülkemiz bir nevi reklam yapmış olur.
Hele birde türkçespiker Hasan Mustan olursa severim seni konami can-ı gönülden.
Başka türkçespiker olsa bile biz senin istir senin spiker'in olmadan pes oynamayız...

sedat_60
19-05-2008, 00:24
gerçektende olabilir sonuçta ilk defa pes serilerine Türkçe spikeri yapan Hasan abi

Monarch
19-05-2008, 04:15
Eğer trspiker olursa oyun türkçe olur hatta turkcell super lig de olabilir çoğu forumda bu konu için çalışmalar başladı bence bizde başlayalım. KONAMI yi mesaj yağmuruna tutalım. :D

can_pes
19-05-2008, 09:31
bencede cok ıyı bır sey olur...:D:D:D:D

pes6emo
29-06-2008, 15:18
3 büyükler 2008 dede lisanslıydı ancak KONAMI en çok hangi ülkede satış yapıosa o ülkelerin liglerini oyuna koyuyor ve bu ülkeler nufüsü bizden az olan ülkeler herkes orjinal oyun alırsa premier ligden önce ilk başta Türkcell Süper Lig olur...

junate
29-06-2008, 15:27
3 büyükler 2008 dede lisanslıydı ancak KONAMI en çok hangi ülkede satış yapıosa o ülkelerin liglerini oyuna koyuyor ve bu ülkeler nufüsü bizden az olan ülkeler herkes orjinal oyun alırsa premier ligden önce ilk başta Türkcell Süper Lig olur...
Doğru ama bizde ki fiyatlarla orası aynı değil, herşeye daha fazla ödüyoruz bide bahsedilen genç,çocuk bütçesiyse çok zor oluyor orjinal almak..

Afs_05
27-07-2008, 12:12
İnşallah valla olur olumlu bir mesaj alrıız

caner099
27-07-2008, 13:01
Hasan abi müthiş spikerlik yapıosun.İngilizce spikeri bütün pes lerde sildim senin spikerliğini yükledim.TV'lerde yapsan güzel sunarsın.Sesin spikerlik için ideal.

beysim
27-07-2008, 20:18
İnaşllah sen olursun abi.

coenme
09-08-2008, 22:29
hasan abi diyelimki oyuna türkçe spiker koydular peki türkiyede profesyonel ve kalite bir spiker nerden bulacaklarki hem kim ne derse desin senden başka kimsenin oyun spikerliği tecrübesi yok sen biçilmiş kaftan gibi duruyorsun ayriyeten türkçe spiker olup olmamasının da önemi yok zaten 4 senedir türkçe spiker yapan biri var :))

Rafael
10-08-2008, 00:29
Bana kalsa pes2009 için'de exTReme'de olsun! Bu işin komedi'si ancak TR Spiker olursa çok güzel olur!

intikamduygusu
14-08-2008, 02:04
Yahu bu gerçekten gurur verici bi'şey olur.Ben Hasan a-bi'mizi pek tanımasam da P.E.S.'un en delikanlı speaker'i olacağı kanaatindeyım.İnşallah bu olay gerçekleşir.Konami bi' arıza çıkarırsa internet üzerinden bi' anket çıkarsın biz yine de seni seçeriz.:D
---Hadi Hayırlısı---

govanni
24-08-2008, 23:24
kesinlikle türkçe spiker olmaz eğer türkler futbol oyunu yaparsa o başka :)

cok fazla uye
26-08-2008, 21:29
Şu an itibariyle galiba bu Türkçe Spiker işi zor görünüyor, fakat eğer böyle bir şey olsaydı gerçekten bir devrim niteliğinde olurdu... :)

the_storm_boy
31-08-2008, 18:22
herşeyin hayırlısı inşallah olur diorum...

cok fazla uye
01-09-2008, 13:11
Haklısın...

seko-pes
04-09-2008, 23:06
bn daa yeni katıLdım arkadasLar acaba pes 9'un pc özeLLikLeri neLerdir.

cok fazla uye
05-09-2008, 15:58
Pc özellikleri derken ne kastettiğini bilmiyorum ama forumda gerekli aramayı yaparsan istediğin şeyi bulursun herhalde... :)

bulkan
05-09-2008, 22:50
PES2009 un sistem gereksinimlerini soruyor.
Arkadaşım, gereksinimler henüz belli değil, açıklanmadı.

seko-pes
06-09-2008, 19:31
saoLun biLgi verdiğiniz için ii çaLışmaLar EN BÜYÜK PES:):):)

sam@
07-09-2008, 11:36
pes 2009'un çıkmasına az süre kaldı 2 ay yani hasan abi sana ulaşan oldu mu bu atih yalçınkaya bey görüşmeleri yapmışmı?ona ulaşıp durumu öğrenebilir misin?

Se7enty
18-09-2008, 16:44
Bir konu dikkati mi çekti... Hani Konami kabul etse bile Hasan Mustan'a görev vermeyebilirmiş, muş Ya... Neden bu eziklik? Kendimizi neden hep düşük göçrüyoruz? gerçek maç anlatmak farklı bir meziyet, voiceover yapmak farklı bir meziyet. Ercan Taner'i bile koysanız Voiceover olayında afallar, işi yüzüne gözüne bulaştırabilir. Hasan Mustan bu işi kaç senedir yapıyor, tamam teknik ve ekipman olarak eksikleri olabilir ancak böyle ciddi bir iş yapılacağı zaman, sağlam bir teknik ekibimiz var. Miksaj, Mastering olsun, ambiyans yaratma olsun, ekipman olsun herşeyimiz var. O yüzden sakın ola ki umutsuzluk yapmayın, 2009 için zor olsada ilerleyen senelerde çok ciddi gelişmeler olabilir.

didierdi11
19-09-2008, 09:12
Ürün Yöneticisi Fatih Yalçınkaya'nın Diğer tavsiyeleri neler acaba?:D:D

[Only Registered Users Can See Links]

BlackCat(v-i-p)
19-09-2008, 13:26
Pes 2009'da yok.Ama Türkiyede ki orjinal oyun satışlarına bağlı olarak ileriki yıllarda olabilir.

JuNi™
19-09-2008, 13:32
Pes 2009'da yok.Ama Türkiyede ki orjinal oyun satışlarına bağlı olarak ileriki yıllarda olabilir.

Böyle olursa daha güzel olur çünkü int. indirmek istemeyenler orjinal oyun alır ve Orjinal CD satışları yükselir!

intikamduygusu
26-09-2008, 20:10
Peki yama olarak türkçe spiker yapılacak mı?Ya mutlaka yapılacaktır da siteyi fazla ziyaret edemiyorum haberim yok herşeyden...Eğer yapılacaksa türkçe speaker+turkcell super league yamaları bu sefer daha erken olur umarım.
-BAŞARILAR-