Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkçe spiker v1.3 (Sürpriz versiyon) Yorum alanı
BlackCat(v-i-p)
22-09-2006, 17:15
Lütfen yorumlarınız yapın....
Abi ne gibi yorum yapak yani çıkarttınmı yoksa çıkacakmı..
Eğer çıkacaksa isteklerimizi sunalımmı :D
Çıkmış ise ben göremedim forumda :D
Ok abi vermişsin pardon görmemişim. çok saol indirip denicem saol..
pesmaniac
22-09-2006, 18:08
çok saol hasan abi
punısher
22-09-2006, 23:25
gercekten mükemmel olmuşş eline koluna sesine saglık yolladıgım gool repi bukadar bir insanın sesine uyamaz duydugumda inanamadım yaaa
(ibrahim tatlıses söyleseydi bukadar güzel söyleyemezdi bence) şaka şaka
:) zor koşullarda biza bu yamayı hazırladıgın için tekrar tekrar teşekkür ederim
Batistuta_36
24-09-2006, 10:10
sitede daha yeniyim,yoğunluğu olmasına rağmen bizi düşünüp bu süprizi yapan hasan mustan kardeşime çok teşekkürler....
metinzeki
27-09-2006, 12:23
Teşekkürler...
BlackCat(v-i-p)
27-09-2006, 19:06
Sitemizde bir ara bir dokuman hazirladim..cikan her yama izin en azindan bir yourum yada bir tesekkur cok degil diye..iste yine basa donduk..
215 indirme 4 yorum..vicdaniniza birakiyorum..bir dokuman daha hazirlicam anlasilan..
Teşekkürler Hasan Mustan.Ellerine Sağlık.Sizin sayenizde yaptığım maçlar çok daha zevkli geçiyor:good:
tayfun86
29-09-2006, 11:27
hasan abi ne gibi yenilikler yaptın bu yeni versiyonunda??
isim düzeltmeleri ve birkaç yeni replik
tayfun86
29-09-2006, 14:07
ben dosyayı indiremiyorum acaba limitimi aştım diyecem ama o zamanda söylüyor aştığını ne yapmalıyım???
herzamanki gibi şahane olmuş bi ses bukadar güzel mi spikerliğe uyar ya teşekkürler hasan mustan
güzel olmuş usta aazına saalık.
valla bi indirelim ama kesin güzeldir ve inşaalaah artık ebru hanım maç sonundaki yoruma filan katılmaz abi futbol bayana uymuyor.Şimdiden eline dilene sağlık.Pes 5 için artık yama çıkarma zaten eskidi oyun (bence)Ama pes6 seni başımızda görmek isteriz.
teşekkürler babacan harikasın sen
Abi sen gerçek maçları falan anlatıyomuydun acaba :D
Bence sen şampiyonlar ligindeki gs maçlarını anlat daha bi heyecanlı olur.
Bu arada pes5 spikerliğin muhteşem oldu bu başarını pes6 da da görmek istiyoruz abi.Yapmazsan walla pes6 oynamam :D
mezarkabul
04-10-2006, 00:06
Bu arada pes5 spikerliğin muhteşem oldu bu başarını pes6 da da görmek istiyoruz abi.Yapmazsan walla pes6 oynamam :D
+987800bilmemkaç...
Panchjei
04-10-2006, 10:10
Abi çok güzel olmuş...
Ama sözü Ebru'ya veriyon kız tam iki kelime söyleyecek kesiyon sözünü müthiş oluyo :D:D:D
hasan abi birşey sorucam bendeki yamasız pes 5 bunu indirisem bi sorun olurmu
Gerçekten süpriz olDu!!!
Herkez pes6 ne zaman çikacak, veya pes'i nasil güncelle$tiririm derken... hiç beklenmedik bir anda versiyon 1.3 çikari vermissin :)
(Bu arada ben su an yüklüyorum, acaba TSL yeni yükselen takimlari ekledinmi? yani Bursaspor, antalyaspor,... diyarbakir,malatya,... yerine ??? ) Nasil olacak bu?
Seni kutluyorum, bunca i$inin arasinda bizleri düsünüp , çok güzel yeni bir versiyon yapmissin: ne kadar tesekkür etsek az sana...
Insallah, yama yapma, spikerlikte oldugun kadar hayatindada ba$arili olursun.
Haydi, hayirli ramazanlar...
arkadaşlar çok önemli lütfen yardım edin birşey sorucam bendeki yamasız pes 5 bunu indirisem bi sorun olurmu
anatolian amigo
05-10-2006, 17:50
Muhtis bir çalisma ellerine salik hasan abi :fbbayrakjp6:
aysberg_228
06-10-2006, 09:19
Bu yamayı indirin hayatın tadına bakın
aysberg_228
06-10-2006, 09:21
Walla bu yama süper bi yama yaw.Her sey yeni ve düzenli sacmaliklar da yokk
ooooohhhh süper
Hasan Abi eline, agzina saglik
arkadaşlar çok önemli lütfen yardım edin birşey sorucam bendeki yamasız pes 5 bunu indirisem bi sorun olurmu
YA YOKMU YARDIM EDEN
ibollaxx
06-10-2006, 22:54
Abi valla nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. eline , yüreğine , emeğine sağlık diyorum. Allah seni türkçe spiker yapmaktan alı koymasın. Sen bir numarasın sen yaparsında güzel olmaz mı. Bu versiyonda süper olmuş. tekrar teşekkür ederim.... Valla bi ara pes 5 oynamaktan soğuduydum ama senin yamaların sayesinde hala oynuyorum. inşallah pes 6 yada güzel yamalar yaparsın.... Başarılarının devamını dilerim.....
ibollaxx
06-10-2006, 22:55
YA YOKMU YARDIM EDEN
Yok bi sorun olacağını zannetmiyorum. sen indir eger bi sorun olursa ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olurlar. iyi oyunlar....
BlackCat(v-i-p)
07-10-2006, 19:05
Tum yorumlariniz icin cok tesekkur ederim...cogunuz biliyorsunuz ki suan portekizdeyim....pes 6 da insallah dahada guzel seyler yapicaz...herkese portekizden kocaman selamlar
ya hasan abi yamasız pes5e uygun olurmu v1.3
BlackCat(v-i-p)
08-10-2006, 13:41
tabiki olur...
çok saol çoktandır arıodum peki tuncayın falan isimlerini sölermi yoksa onu benmi ayarlıcam mazur görün ben v1.1 inidrmiştim gerçekten kotalı olduğum için bayaa yer kaplıo o yüzden soruorum futbolcu isimlerini sölicekmi costa yani fbde felan
puslugemi
08-10-2006, 21:47
süper lig yaması buldum bi siteden.spiker isimleri söylemiyor galatasarayda. ne yapmam gerekiyor. yama nasıl siliniyorbir de.
Abi isimleri yazarsan iyi olurdu diecem valiz maliz demişin vazgeçtim eline ağzına sağlık çok güzel olmuş
Alphaville
09-10-2006, 16:14
Mükemmel bir seslendirme birtek kusur var Marcelinho ya Marsilyano demişsin :) hani derler o kadar kusur kadı kızında da olur. Helal olsun tebrikler
BlackCat(v-i-p)
10-10-2006, 20:10
Mükemmel bir seslendirme birtek kusur var Marcelinho ya Marsilyano demişsin :) hani derler o kadar kusur kadı kızında da olur. Helal olsun tebrikler
evet bazi hatalarin olmasi dogal..ama bu futbolcunun adi ile ilgili daha once bir aciklama yapmistim..ingiliz spikerin soyledigi sekilde soylemeye calistim..her futbolcuyu ismen tanimama imkan yok..ama dondugumde tum eksikleri gidericem insallah..saygilar ve iyi eglenceler
iborotti
11-10-2006, 14:40
hasan kardeş gerçekten seninle pes dahada zevkli hale geldi gerçekten sana teşekkürü bir borç bilirim. sağol kardeşim çok güzel olmuş ellerine sağlık:icon_12:
Mastertornado
11-10-2006, 17:53
Selam Arkadaslar,
ben Türkce Spiker 1.3 Versionu ilk defa kuracagim.
Bunun icin Yeni bir Türk Ligi kurmak lazim degilmi.
Mesela yeni Transferler icin Marcelinho felan.
Ben bunun ilk Versiyonunu kurdugumda Gold Patch TSL kurmusdum.
Bunun yenisi felan ciktimi?
Yani Hangi TSL ile uyumlu.
Yenisini cikti ise nerden indirebilirim?
Emeginiz icin simdiden tesekürler. :)
spiker versiyonlarını yüklemek için herhangi bir tsl ye ihtiyaç yok
muay_thai
12-10-2006, 18:54
abi ellerine saglık valla bunu beklemiyoduk ama son bi süpriz yapışsın yine
anatolian amigo
12-10-2006, 22:47
Hasan abi, bu spikerin surprizi nerde ve nedir ? :wink4:
BlackCat(v-i-p)
13-10-2006, 15:31
boyle yeni bir versiyon olmuyacakti..ama tam portekize giderken ayak ustu hazirladim sizler icin...bir cok hatalari duzelttim--ve yeni replikler ekledim
pesmaster
13-10-2006, 18:56
spiker seslendirmesi cok güsel ozellikle ormana attı topu benim cok hosuma gidior yalnız bagzı alanlarda heycalandırsan daha kaynak olabilir
alibaba-1983
15-10-2006, 15:47
Hasan abi merhaba öncelikle bize türkçe spikerli maç oynama zevkini yaşattığın için sonsuz teşekkürler
Benim bir sorum olacak. Pes5 i ve yamalarını bir arkadaşıma kurdum. Spiker 1.3 ü de kurdum. Oyuna girdim. Oyunda 3 tane spiker maçı anlatmaya başladı. Biri senin sesindi.Diğeri digitürkteki spikerin sesiydi. 3. sünü bilmiyorum kimdi. Aynı yamaları daha önce kendi bilgisayarıma da kurdum öyle bişey yoktu. bunu anlayamadım sence ne olabilir??????
BlackCat(v-i-p)
16-10-2006, 09:29
eger en son olarak spikerin 1.3 surumunu yuklersen(e_sound) bu sorunu yasamassin..ama yinede ayni anda 3 spiker sesin gelmesini anlayabilmis degilim..bana imkansiz gibi geliyor..
tum yamalari yukledikten sonra spikerin 1.3 versiyonunu kur..
alibaba-1983
16-10-2006, 19:50
valla hasan abi bende şaşırdım ama gerçekten öyle oldu Pes5 ide yeni yeni oynuyorum acaba dedim başka spiker yamalarıdamı vardı birbirine karıştı diye anlayamadım
neyse hasan abi herkese hayırlı akşamlar
Hasan Abi Selamlar, ben Almanyada yasiyorum, ve Almanlar falan bile seni yükliyor, cünkü Alman Spiker cok s1k1ci... Heyecan yok.
Simdi bir sorum olucakti. Bizler burada Yamasiz veya baska yamalarla oynuyoruz. Sorum bu:
Editörde kimi secip kimi diyorsun. Mesela PSV Eindhovende bir oyuncu var (unutdum kim) ona gelince "Fatih Tekke" diyorsun. Kimi kim icin sildim söylersen sevinirim, cünkü bizlerde isim duymak istiyoruz ;)
edit: Buldum, tsk
fenerbahce_berlin
19-10-2006, 05:35
eline koluna saglik cok güzel birsey yapmisin ama ben nedense daha zevkini alamadim kuramadim yani ne yaptiysam gawur spiker var :byecry:
e_sound alip Programme/Konami/Pro Evolution Soccer 5/dat dosyasina at. Oyun Almancaysa, orada bir g_sound vardir, onu g_sound1 isimlendir. Ve buradan indirdiin e_sound'u g_sound olarak degistir ;) Ozaman oluyor ;)
BlackCat(v-i-p)
19-10-2006, 20:34
Hasan Abi Selamlar, ben Almanyada yasiyorum, ve Almanlar falan bile seni yükliyor, cünkü Alman Spiker cok s1k1ci... Heyecan yok.
Simdi bir sorum olucakti. Bizler burada Yamasiz veya baska yamalarla oynuyoruz. Sorum bu:
Editörde kimi secip kimi diyorsun. Mesela PSV Eindhovende bir oyuncu var (unutdum kim) ona gelince "Fatih Tekke" diyorsun. Kimi kim icin sildim söylersen sevinirim, cünkü bizlerde isim duymak istiyoruz ;)
edit: Buldum, tsk
o liste forumda bir yerde olacak ararsan bulursun sanirim..kolay gelsin
punısher
19-10-2006, 23:48
yaklasık arkadaşlarla 100/200 kere oynamıştırızz 1.3 bence biraz az olmuş komik replikler mesela ( deyim yerindeyse ormana attı )
senin sesinle oynadıgım son pes olabilir çünkü xbox 360 almaya karar verdimm
Eyyyyvallah diyorum sana... Yeni indiriyorum. bu oyun türk spiker olmadan böyle zevkli olmuyo...
by_hunter_16
20-10-2006, 20:10
Abi v1.3 We***** Uyumlumu ??? Değilse Uyumlu Olarakda Bi Yama Hazırlıcak Mısın Ayrıca ??
hakanbjk
21-10-2006, 12:41
bravo usta,sayende bu oyundan vazgecemiyorum...
darisi pes6 nin basina...ondada yanliz birakmassin bizi insallah
agzina saglik
BlackCat(v-i-p)
21-10-2006, 14:13
we ile uyumlu...insallah pes 6 da da kismetse beraber olucaz arkadaslar..ben uzunca bir zamandir oynayamiyorum..suan portekizdeyim biliyorsunuz..benim yerimede birkac gol atin ..ama sarap gibi bir gol olsun :) saygilar.
İnanılmaz birşey Hasan MUSTAN :) Hala ve hala yeni yeni şeyler duyuyorum. Ustacığım sayende bu oyun çook güsel :D
abderalısezar
22-10-2006, 18:11
merhaba...
sitenize bu ilk mesajım.Hazırlamış olduğunuz yamayı indirdim ve kurdum.Gerçekten de ayakta alkışlanacak bir iş yapmışsınız.Bir futbol oyununun böyle zevkli bir hale gelebileceğini hiç düşünmemiştim.Dünyadaki örneklerine taş çıkartacak kadar profesyonel bir yama olmuş.Sizi canı gönülden tebrik ediyorum Hasan bey.İnşallah bu emeklerinizin karşılığını bulursunuz.Sizin dünyaca ünlü oyun firmalarında daha da güzel çalışmalarda bulunduğunuzu görür gibiyim.Bayramınız mübarek olsun.Çok teşekkürler.
hemenpaylas da sorun var indirmiyo...alternatif bir link verin ltfen
BlackCat(v-i-p)
23-10-2006, 09:04
merhaba...
sitenize bu ilk mesajım.Hazırlamış olduğunuz yamayı indirdim ve kurdum.Gerçekten de ayakta alkışlanacak bir iş yapmışsınız.Bir futbol oyununun böyle zevkli bir hale gelebileceğini hiç düşünmemiştim.Dünyadaki örneklerine taş çıkartacak kadar profesyonel bir yama olmuş.Sizi canı gönülden tebrik ediyorum Hasan bey.İnşallah bu emeklerinizin karşılığını bulursunuz.Sizin dünyaca ünlü oyun firmalarında daha da güzel çalışmalarda bulunduğunuzu görür gibiyim.Bayramınız mübarek olsun.Çok teşekkürler.
bu guzel temennilerin icin tesekkur ederim saolasin
Hasan Abi, editlemistim ;) Buldumda, Yeni Oyuncularinda isimlerini söylüyormusun?
Inamoto'da simdi Ahmed Hassan diyorda :D
Iste Carrusca, Ricardinho...falan bunlarda varmi 1.3de?
abi ben indireceğim ama hemenpylas.com dan birçok şey çıkıyor yaaa.orada ne yapcam ben söleyebilirmisiniz
BlackCat(v-i-p)
24-10-2006, 10:16
abi ben indireceğim ama hemenpylas.com dan birçok şey çıkıyor yaaa.orada ne yapcam ben söleyebilirmisiniz
hemen paylas ta kisa bir bakim gibi bise var sanirim..yakinda baska bir yere upload ederim
berkant03
24-10-2006, 18:06
hemen bekliyorum hasan kardesim acill cuku hemen paylas ölmüş sayfası satılık olmuş o yuzden
levent-75
27-10-2006, 02:37
Sagol Hocam
ucuz1989
27-10-2006, 15:16
sagol arkadas
erdemkkk
27-10-2006, 19:21
Çok teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş...
bykutluay
02-11-2006, 13:56
abiii indiremiyorummm hemenpaylaş ölü başka biyere upload ypsan lütfen
[Only Registered Users Can See Links]
Bu linkte yeni bir download adresi eklenmiştir...
PRoFoSYoNeL
06-11-2006, 18:33
gercekten mükemmel olmuşş eline koluna sesine saglık yolladıgım gool repi bukadar bir insanın sesine uyamaz duydugumda inanamadım yaaa
(ibrahim tatlıses söyleseydi bukadar güzel söyleyemezdi bence) şaka şaka
:) zor koşullarda biza bu yamayı hazırladıgın için tekrar tekrar teşekkür ederim
:icon_12: Evet katıLıyorum ßencede..:img-clapping:
gorgonayt
07-11-2006, 15:02
eminim çok güzel olmuştur ama hemenpaylas kapanmış ya rapide atarsan çok sevinirim teşekkür...
legolas1
08-11-2006, 14:35
abi yorum yapmaya gerek yok zaten pes 4 den beri senin spikerini oynuyom süpersin hemde süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eline ağzına sağlık:img-clapping:
Aga emeğine sağlık, muhteşem olmuştur muhakkak ama bi türlü ulaşamıyoruz v.1.3e . link verebilsen :)
commandate
16-11-2006, 00:12
selam lar tebrkler hasan:)
gercekten bir ses bu kadar uyar :D
yalnz Tr takmlarnn ismlerini söylemiyor
ayrica oyuncu isimleri fb ve bjk de düzgün ckmiyor(gs liyim )
yardmci olursanz sevinirm
BADWORLD
16-11-2006, 14:52
YAAA abicim ne olur allah rızası için bir doğru link verin verilen linklerden hiç birşey anlaşılmıyor Rapid e verilen link bozuk ve Öbür sitede verilen link ise işe yaramıyor :(
şimdi indiriyorum inşanlah kurarken sorun yaşamam
emegine saglık :img-thumbup:
ayrikvadi
03-12-2006, 22:45
Selam..
yeni üyeyim ve yeni pes5 kullanıcısıyım..
kurdugum 1.2 yamasında oyuncu isimlerini alamiyorum.
oyuncu isimlerini soylemiyor..
ilginize simdiden tesekkurler..
sevgiler..
Selam..
yeni üyeyim ve yeni pes5 kullanıcısıyım..
kurdugum 1.2 yamasında oyuncu isimlerini alamiyorum.
oyuncu isimlerini soylemiyor..
ilginize simdiden tesekkurler..
sevgiler..
option file dosyasını değiştir
vitvite1000
15-12-2006, 13:06
tesewkkurler ben burada yeniyim basarılar
lancelot_1
21-12-2006, 23:38
abi hiçgüzel olmamıs ben açıkca solım burdada yalandanda guzel demeyın ı kere anlatırken maç da dıgılde mangal yapılıyormus gıbı bır hava var maç anlatımı yı degıl içten değil ses degısmesı lazım arkadaslar sızde durust olun acık sozlu olun.emegıne saygım var ama bayan yorumcuya gelınce sankı yorum yapmak ıstemıyor zorunlu yapıyormus gıbı
BlackCat(v-i-p)
22-12-2006, 01:54
emeğime saygın ve yorumun için teşekkürler lancelot_1 ...
Abi sen ricardinho bobo burak runje......gibi futbolcuları seslendirsen şu bayram öncesi iyi olur.
Bilgisayarınızda ses kaydedicisi varsa beşiktaş maçında örneğin ben runjeeeeee tezahüratını kaydettim sonra dkz stüdtoda tools bölümünden bu waw dosyasını pes dosyasına dönüştürdüm. importladım çok iyi oldu. 82-83-84-85 others team tezahüratı içindir. ben beşiktaşı importladım oraya. ilgilenenlere duyurulur.
ya yaeni pes-6 aldım ama pes-5 yaması indirince pes-5 oynamaktan pes-6 yı oynayamıyorum... ayrıca emeklerine saglık bu kadar zevkli maclar oynamamıstım...tesekkurler...
pes6 spıkerr turkcee bulamadımm sipekerdee hasann abii bi yardımcıı olurmsunn lınkıı flannn kopylarmsınn elınee sagılıkk sımdıden teskur ederımmmmmm
BlackCat(v-i-p)
07-01-2007, 18:16
Yok zaten..birazdan demosunu yayınlıcaz
dehset44
17-01-2007, 11:36
önecelikle çalışma için teşekkürler ama bir hata dikkatimi çekti . maçın başında ilk kornerde üçüncü korner diyor?
BlackCat(v-i-p)
17-01-2007, 11:42
pes 5 değil mi?..bir bakalım..
kemalincekara
18-01-2007, 18:05
valla güzel olmuşda PS2'deki gibi şöyle yapsaydın keşke
Korner Direğini Kale Zanneden Bir Oyuncu Daha
bu kelime çok güzel bir sonraki Türkçe Spiker v1.4 çıkartırsan bunu koyarsan sevinirim
matrax1903
20-01-2007, 20:10
Ellerinize sağlık hasan abi...
BlackCat(v-i-p)
22-01-2007, 15:37
Lütfen forumu güzel kullanalım..foxsel ne güzel bir replik bulmuşsun..ama bunu spiker istek replikleri..yada daha farklı ama ilgili konuya yazmassan ilgilenmicem..lütfen yazdığınız mesajın nasıl bir konuya ait olduğunu düşünün ve o konu başlığı altında mesajlarınızı toplayın
cok sagolda ben göremedim
yayindaki_dj
05-02-2007, 14:08
Slm Abi Cok Cok Saols Pes5 Hastasi Oldum Sayende Hala Devam Yani:) Ben Anca Gordum Yeni:) Dosyayi Indiriyorum Ama Eminim Buda Superdir Yani Cok Saols Eline Saglik Pes6 Da En Klasini Bekliyoruz Bide Abim Mesela Fenerbahceyi Aliyorum Fakat Alex Tuncay Falan Demiyor:((( Ama Ne Bilim Arabistani Aliyorum Orda Cikiyo Alex Eger Bu Bilerek Yapildiysa Abi Bunun Listesini Verirmisin Su Oyuncu Da Ale Bunda Tuncay Diye:) Cok Sey Istiyom Ama :) Hadi Abim Iyi Bak Kendine Mujk:) Bybyby
abi ben bu türkçe spkeri indiridm dediklerini aynen yaptım ama olmuyo yaa.başaka yerlerde dkz stüdyo ile ilgli bişler yazıyodu ondan da yapmaya çaliştim ama ne den olmuyo bana bi yardım etsin biri yaaa:wallbash: :img-hysterical: :img-hysterical: :crybaby:
BlackCat(v-i-p)
24-02-2007, 00:05
indirdiğin dosyadan çıkan rar dosyasını aç..içinden çıkan e_sound.afs dosyasını,bilgisayarında ki konami klasöründeki dat klasörünün içine at ..o kadar
Fe@rLeSS_CaDDe
01-03-2007, 16:15
bu versiyon hangisi ya bende var bir tane pes 6 demo acaba ondan yeni mi bilgilendirirseniz sevinirim...
BlackCat(v-i-p)
01-03-2007, 17:14
sevgili kardeşim..şuan sen pes 5 forum bölgesindesin..dolayısıyla bu yama pes 5 türkçe spikerin son versiyonu :)
murat_3157
03-03-2007, 14:43
abim yardım edecek yok mu bende yamasız pes 5 var takım isimleri değişik fenerbahce yerine constanti yazıyor futbolcu isimleri farklı spiker de dolayısıyla isimlerini söylemiyor bu karışıklıkları düzeltecek yama varmı spikere v1.3 e uygun yama olacak takım ve futbolcu isimleri düzgün numaralar düzgün ne olur allah rızası için yardım
Fe@rLeSS_CaDDe
03-03-2007, 16:16
sevgili kardeşim..şuan sen pes 5 forum bölgesindesin..dolayısıyla bu yama pes 5 türkçe spikerin son versiyonu :)
çok saol hasan abi.walla aptallık ettim kusura bakma.kafam bulanıktı malum pc başı:D
mehmet3807
04-03-2007, 09:03
Abiler ya ben tıklıyorum rapid share ye giriyor ve oradanda indiremiyorum söylenenlere göre şimdiden çok teşekkir ederim bana lütfen acil cevap yazın ACELE
yenerdemirtas1
07-03-2007, 12:03
Abi çok güzel olmuşta burdan indirdim yani bu adresten deilde bu siteninmiş ama bende isimleri sölemiyo sadede böle yaptı şöle yaptı diyo lütfen bi yarıdmcı olun
BlackCat(v-i-p)
07-03-2007, 16:57
Arkadaşlar...pes 5 spikerin linkinde herhangi bir sorun YOK!...DOSYANIN İÇİNDE OPT.FLE VAR İSE OYUNCU İSİMLERİNDE SORUN OLMAZ..HEPSİNİ SÖYLER SPİKER..ŞİMDİ VARMI YOKMU HATIRLAMIYORUM...AMA LÜTFEN AÇIKLAMALARDA NE YAZIYORSA AYNEN YAPIN
saol hasan abiyeni version güzel olmuş
türkçe spiker v1.3 versiyonu önceki sürümlere göre çok daha güzel,bazı hatalar giderilmiş,daha çok futbolcu ismi eklenmiş ve zevkli hale gelmiş,teşekkürler
Hasan abi yamayı indirdim çok sağol ama fenerbahçeden hiç oyuncu söylemiyor.Başlerken fenerbahçe takımının adını söylemiyor yeni versyonda bunları düzeltirsen sevinirim
:fbatkidr8: ÖLÜMÜNE FENRBAHÇE :fbbayrakjp6:
BlackCat(v-i-p)
15-06-2007, 13:44
Oyunda normalde takım isimleri söylenmiyor zaten...fenerbahçeli oyuncuların tümünü söylemesi gerek
alperguler
24-06-2007, 10:20
hasan abi bi de "top adeta ağları deliyor" deseydin züpper olurdu:)
Bir de bi sorun var hasan abi maçın ilk yarısı bitince "2. yarı dengeyi bozabilir" dio galiba ya da onaa benzer bişi dio onun yerine "2. yarı denge bozulabilir" desen daha uyumlu olmaz mı:)
:fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6:
alperguler
24-06-2007, 10:28
"Gerçekten füze gibi bir şuttu ve dünyamızın yörüngesinde artık bir top var" repliğine bayıldım:26:
:fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6: :fbbayrakjp6:
gazi-kilic
28-07-2007, 19:55
abi mükemmel olmuş ne diyelim gerçektende mükemmel olmuş. Artık Pes 5'i daha zevkle oynuyorum ellerine ve seslerinize sağlık... Ama bir soru soracam sana Pes 5 için taraftar tezaratları EXTREME falan yapamıyor musun. Pes 6 ya gücüm yetmiyor da (Maddi Durmlardan). Hırsızlıkta yapmak istemiyorum. (Korsan CD yani)
BlackCat(v-i-p)
28-07-2007, 22:10
PES 5 İÇİN MALESEF YAMA YAPILMIYOR ARTIK
sincapmurat
01-08-2007, 18:58
tşk hasan abi güzel bir yama :D
sedo_487
19-08-2007, 16:46
AĞZINA SAĞLIK HASAN ABİ
cok tesekurler ama ben neden ındıremıyorum
hasan abi bana pes 4 türkçe spiker lazım nerden bulabilirim yardımını beklıyorum
By Fixed
03-01-2008, 06:30
Ben bulamadın link'i, nereden indireceğim ?
ultrfirat
03-01-2008, 06:44
dowland bölümünde indircen linkler bzk dğl sizin pc kafayı YEMİŞŞŞŞ
oktay levent
20-02-2008, 15:06
teskkurler
kimbukim
04-03-2008, 20:00
tşkler
selocannok
18-03-2008, 20:44
walla harika olmuş abi pes 5 in modası geçsede bu seslendirme oyuna can kattı....
_Tikiboy
23-03-2008, 12:58
Teşekkürler hasan abi gerçekten çok güzel ben indirdim we9 da kullanıyorum ama sadece 07-08 sezonunda eduvar cisseyi söylüyor neden olabilir?
yesbebek
17-04-2008, 07:23
teşşekkürler eline koluna gözüne sağlık abicim :)
arkadaşlar ben yeniyim sitede kusura bakmayın ben linki göremedimmm:S
yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür edicez de bide linki görebilsek
baba_yorgun
28-04-2008, 19:00
slm arkadaşlar ben pes 2008 in tr spiker ve türkiye siper ligini nasıl indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
erdinc_gs
03-05-2008, 07:55
Hasan abi senin varlığın yeter Bende KONYA'lıyım
erdinc_gs
09-05-2008, 14:09
Hasan abi ya da arkadaşlar bu pes 5 için son çıkan yamanın linkini verirmisiniz....şimdiden teşekkürler...
Arkadaşım en son hangi yama çıktı bilmiyorum ama,
PES5 YAMALAR ([Only Registered Users Can See Links]) bölümünden istediğin yamaya ulaşabilirsin.Biraz araştıralım.
BRooKLYN
28-07-2008, 16:29
GoooooooooooooooL.Şarrapppppppppppppppp gibi bir GoLLL ve ben bu gole içerim İbocum o replik müthişdi yha...
WorthyTaboo
24-08-2008, 08:01
harika bişey hazırlamışsın Hasan abi devamını bekliyoruz:)
sayko_12
25-08-2008, 04:48
yaff arkadaşlar ben linki göremedim banada yardımcı olursanıs sevinirim daha yeni üye oldum şimdiden tşkler....
yaw arkadaşlar bu indirme linki n erde
skyranger_09
14-09-2008, 04:05
tşk
alper_ksk
14-09-2008, 04:22
bunun sanırım full versıonu cıkmıycak veya cıksa bile 2015 yılında ancak 2007 de konu acılmıs konuların hepsıne baktım spiker konusunnu brınde 2007 de acılmıs 1 sene olmus hatta 2. seneye girecegız hala spiker demoda hasan beyde sugün cıkacak demıyor vicdanınıza bırakıyorum sevgılı hasan mustang eger yapmıycaksanız bu forumu boşa umutlandırmayın
turgaygözde
16-09-2008, 00:39
teşekürler
pes 5 spikeri nasıl indircez ya
Jack_Parov
28-09-2008, 21:17
tşlk
CHaTLaK17
05-10-2008, 23:33
tek kelimeyle süper...
tigers1907
06-10-2008, 11:48