PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liverpool 8-0 Beşiktaş (Videolu)

metinefe91
07-11-2007, 11:57
Liverpool - Bjk Maçının Golleri 8-0 (video)

Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu’ndaki FC Liverpool-Beşiktaş maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

Stat: Anfield Road

Hakemler: Markus Merk, Sönke Glindemann, Peter Henes (Almanya)

FC Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Fabio Aurelio, Benayoun, Maschereno, Gerrard, Riise, Voronin, Crouch

Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, Diatta, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Koray, Cisse, Mehmet Sedef, Delgado, Bobo

MAÇ BAŞLADI

DK 1: Oyuna Beşiktaş başladı.

DK 2: Delgado sağ taraftan topla ilerledi. Cezasahasına çevirdiği topa Mehmet Sedef hareketlendi. Vuruşu kaleci Reina’da kaldı.

DK 4: Beşiktaş defansının büyük hatasını Boroni iyi değerlendiremedi. Vuruşu az farkla auta çıktı.

2 bin 500 civarında Türk seyirci Beşiktaş’a destek veriyor.

DK 8: Liverpool Crouch’la yine tehlikeli geldi. Beşiktaş defansı yerinde müdahale ile tehlikeyi geçiştirdi.

DK 10: Voronin topla cezahasına girdi. Önündeki büyük boşluğu değerlendirdi. Diatta müdahale etti. Ve top tekrar Voronin’e çarparak auta çıktı.

DK 12: Serdar Özkan rakibine yaptığı hareket sonrası maçta ilk sarı kartı görüyor.

DK 17: Liverpool 0-0 Beşiktaş

DK 18: Crouch golü attı. Voronin Beşiktaşlı oyunculara bir çalım denemesi yaptı. Beşiktaş defansına çarpan top Crouch’a pas oldu. İlk vuruşu Hakan’dan döndü. İkinci vuruşu filelere gitti ve takımını 1-0 öne geçirdi.
[Only Registered Users Can See Links]

DK 21: Crouch yine tehlikeli geldi. Çok sert vurdu. Az farkla auta çıktı.DK 28: Beşiktaş bu dakikalarda top çevirmekte zorlanıyor. Gerrard ve Crouch kolay pozisyona giriyor. Ancak Diatta yerinde müdahalelerle gol şansı vermiyor.

DK 31: Risse taç atışı kullandı. Çabuk çıktılar. Sol taraftan yapılan orta Benayoun’un önünde kaldı. Şık ve düzgün vurdu takımın 2-0 öne geçiren golü attı.
DK 38: Liverpool gollerden sonra çok daha kolay ataklar geliştiriyor. Bunlardan biri yine. Gerrard cezasahası önünde topu ayağına alır almaz kaleyi düşündü. Vuruşu defanstan döndü. Bu kez Crouch’un önünde kaldı. O istediği vuruşu yapamadı.DK 43: Toroman, Voronin’e faul yaptı. Hakem serbest vuruşu işaret etti. Tehlikeli yerden Kullanılacak atışın başında Gerrard var. Paslaşarak kullanıldı. Gerrard’ın vuruşu kötü. Aut.

Markus Merk ilk yarıyı bitirdi.

Liverpool 2-0 Beşiktaş

MAÇTA İKİNCİ YARI

İkinci yarı öncesi Serdar Özkan yerini Ali Tandoğan’a bıraktı.

DK 46: İbrahim Üzülmez topu aldı. Pas verecek arkadaşına baktı. Bobo içieri kaçtı. Hyypia geldi ve topu kaptı.

DK 51: Liverpool yine tehlikeli geldi. Risse soldan gelen topa sert vurdu. Hakan’dan döndü. Top Benayoun’un önüde kaldı. Vuruşunda top filelere gitti. 3-0

DK 54: Diaatta faül yaptı. Atışı Gerrard kullandı. Çok sert vurdu. Hakan topu kontrol edemedi. Benayoun’un önünde kaldı. Onun vuruşunda top bir kez daha filelere gitt. 4-0

K 62: Serdar Kurtuluş yerini Higuain’e bıraktı.DK 64: Liverpool’ın 4-0′lık üstünlüğü sürüyor.

DK 66: Gerrard 4. golün atıldığı yerden yine serbest vuruş kullandı. Vuruşu barajdan sekti ve Beşiktaşlılar topu uzaklaştırdı.

DK 69: Bu kez Gerrard. Topla çok hızlı ilerledi. Cezasahasına girdiği anda vurdu. Diatta’ya çarpan top filelerle buluştu. Durum 5-0 oldu.

DK 72: Benayoun’a gelen topa Delgado hareketlendi. Onun hareketi faul. Benayoun hemen kullandı. İleri uçta Risse topla buluştu. Uzaktan sert vurdu. Top üstten az farkla auta çıktı.DK 78: Gol Babel. Topuk harketi ile topu bir kez daha filelerimize yolladılar. Şimdi durum 6-0.

DK 81: Yine Babel. Bu kez Top İbrahim Toroman’a çarprak yükseklik kazandı. Hakan çok ilerde kaldı. Geriye dönemedi. Top 7. kez ağlarımıza gitti.

DK 83: Babel kafa topuna çıktı. Şık bir vuruş yaptı. 8. gole üst direk izin vermedi.DK 88: Benayoun ortaladı. Crouch mükemmel yükseldi ve 8. kez topu ağlarımızda gördük.

google
07-11-2007, 13:37
Videoları Bulmak Uzun Sürmüştür nede olsa 8 gol ama üzüldüm yav!

metinefe91
07-11-2007, 17:57
Ama olsun bir yandan üzülmemek lazım rekor bjk nin elinde
champions league tarihini en farklı yenilgisi aldı.(bardağın dolu tarafındanda bakmak lazım)

fenergy
07-11-2007, 19:53
kardeş şunu hatırlatmayın beşiktaşlı vatandaşlara ya çarşı grubundan insanlar 8-0dan sonra ağladılar videosunu gönderirim ya olmaz böle bişi yazık....

pes6emo
07-11-2007, 20:12
fenerli olmama rağmen üzüldüm bir türk takımının böle bir yenilgi alması çok kçtü bir durum ayrıca bu sene maçlar baya gollü arsenal 7-0 slavia prag ve liverpool 8-0 bjk önce arsenal rekora ortak oldu sonra liverpool rekoru egale etti

metinefe91
07-11-2007, 20:21
varya çarşı bu takımı hakketmiyor.ben fbliyim ama fünyanın en iyi tarftarı çarşıdır kim nederse desin alen varya adam dünyaya hakim sanki bir hareket stad ayakta bir hareket stad oturuyor 2-1 lik bjk-liverpoll naçında izlemeyi bıraktım sadece taraftarları dinliyom valla harika ya ama bunu hakketmediler ya beşiktaşın baştam düzene girmesi lazım alex gibi sergen gibi 10 numara lazım bu sergenle beşiktaşda bitti nyse en büyük çarşı diyelim

okankan
10-11-2007, 10:07
Sergen bitti diyenler ESES i izlensinler seneye zaten süper ligde görecekler ESES i ve Sergeni

shqwek
26-11-2007, 16:25
BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN HER ŞEY SENSİN KRAL SENSİN NE GELECEKSE ŞU BAŞIMA TÜM ACILAR SENDEN GELSİN BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMI VERSİN OOOOOOooooOOOOOooooOOO OOOOOooooOOOOOOoooOOO

can_pes
26-11-2007, 16:32
arkadasım daha fazla onurlarını kırmayalım yazıktır. saka mayetinde değil ama bnde üzüldüm. türkiyeyide rezil ettiler
fb salı günü interi costursunda gölümüz acılsın ölümüneeeeee ggffbb :fbatkidr8: :15:

kartala
26-11-2007, 17:20
ne olursa olsun hepsi bizim takımımız sahip çıkmalıyız arakadaşalar..

starrose
28-11-2007, 17:15
arkadasım daha fazla onurlarını kırmayalım yazıktır. saka mayetinde değil ama bnde üzüldüm. türkiyeyide rezil ettiler
fb salı günü interi costursunda gölümüz acılsın ölümüneeeeee ggffbb :fbatkidr8: :15:

acayip coşturdu.

İnter : 3

Fb : 0

metinefe91
29-11-2007, 11:20
starrose lütfen yani bjk liysen konuşma bence inş...çıkarsın bir üst tura inşş

sero21
29-11-2007, 20:59
acayip coşturdu.

İnter : 3

Fb : 0

hahaahahaah ahahahahahah ...

saka bir yana üzüldüm yau

türk takimlari 2.tura hadi tam zamani

:1861542fcbb71ca70f0

junate
29-11-2007, 21:00
Takımlarımız taraftarlarının rekabetinin sadece ligde kalması ve avrupada hep destek tam destek şeklinde olmasını dilerdim.Çok yazık

LaVey
29-11-2007, 21:17

İnter sizi coşturdu aldınız alcağınızı interden.. portoyo 2 tıkıladık asıl rezil olanlar sizlersiniz.. 'ŞEREF' imizle oynadık 'HAKKI' mızla kazandık:1861542fcbb71ca70f0 SİYAH ULAN BEYAZ ULAN ALAYİNA GİDER ULAN!!

shqwek
30-11-2007, 22:01
ulan yazık size be TÜRk takımı sonuçta yenilince neden mutlu oluyosun avrupada yenilen takım ilk önce ülkesiyle hatırlanıyo

junate
30-11-2007, 22:51
forumda seviyeyi düşürmeyelim arkadaşlar kimsenin mazisi %100 mükemmel değil beşiktaşa laf atan fb liler kendi mazilerine baksın (o puan hesabı),beşiktaşlı kardeşlerim de lütfen daha nazik olalım adam öldürmeye gitmiyoruz "ulan ifadesi yanlış. GSliyim mazimizin en kötü yıllarını zaten görüyoruz böyle işte sakin olalım. Dostça rekabet edelim.

cyber-emir
11-12-2007, 17:50
23.03.1941 BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE: 7-1 yenince gol yeniyo alın fbliler buyrun kanıt burda yenince yeniyo orda pompa gibi şişmeyin

birde bu buyrun yakın tarih19.09.2000 / BEŞİKTAŞ-BARCELONA: 3-0 20.10.1993 BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR: 7-1

yiyince gol yenilir ama atılıncada böyle atılıyo

Blue&Typhoon
06-01-2008, 13:52
23.03.1941 BEŞİKTAŞ – FENERBAHÇE: 7-1 yenince gol yeniyo alın fbliler buyrun kanıt burda yenince yeniyo orda pompa gibi şişmeyin

birde bu buyrun yakın tarih19.09.2000 / BEŞİKTAŞ-BARCELONA: 3-0 20.10.1993 BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR: 7-1

yiyince gol yenilir ama atılıncada böyle atılıyo

gemişe mazi kartala gazi hesabı arkadaslar yapmayalım pollaynnacılık oynamayalım siz gidip iverpooldan 8 tane yiyin gelin işte biz barca ya 3 attık fenere 7 attık ya yapmayalım rezil ettiniz ama düşmeyin artık bu kadar olmaz fenerbahçe gruptan çıkmayı garantilemiş en azından türkiyeye beşiktaş rezaletini unutturmuş ve intere guseppe meazza da 3-0 yenilmiş üstelik kötüde oynamamış interin 1.gölünden önce kaçan alex şutu girse daha değişik şeyler olabilirdi lütfen kendi takımımız yenildi çıkamadı diye diğer klübe çamur atmaya hakkımız yok ben fenerbahçe taraftarı olarak üzülmüştüm beşiktaşım 8 tane yemesine beşiktaş marsilyayı yendı eğer portoyuu yenip çıksaydı dalga geçenlere en iyi cevabı vericekti ama olmadı fenerbahçeye avrupada başarılar diliyorum gidebildiğimiz yere kadar gidelim Hep destek Tam destek :fbbayrakjp6::fbatkidr8:

aragor
08-02-2008, 09:51
starrose lütfen yani bjk liysen konuşma bence inş...çıkarsın bir üst tura inşş

hem gelip bizim bölümümüzde bizimle dalga geçiyorsun hemde konuşma diyebiliyorsun süpersin mükemmelsin harikasın :img-clapping:

lewi_wills
08-02-2008, 10:45
tartışmayın bi kerede!