Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 kişi oynayamıyoruz
uluslararası lig yaptım. önce 2 player seçtim sonra oyun başlattım. fakat joystick ve klavye aynı takımı kontrol ediyor. pes6 da oyuncu ayarlarına girdiğimizde 2 farklı oyuncu seçiliyordu. şimdi bunu yapamıyorum neden yardımlarınızı bekliyorum.
blackjack
08-11-2007, 13:37
aynı sorun bendede var konami cup a girip 2 kişi giriş yaptığımızda seçtiğiniz 2 takımdan başka takımlara giriş yapamıyorsunuz koskoca konami multiplayer oynuyanları PES 2008 de unutmuş Turnuvalarda 3 kişi oyuna girmek istiyoruz oyun süper ama multiplayer sorunu yüzünden oynuyamıyoruz site yöneticilerinden bi çözüm bekliyoruz özgür PES için el ele :D kampanya başlatcam şimdi lütfen bu konuya bi el atın
arkadaşlar setting ten yapacaksınız controller kısmına gidin ve control 2 yi seçin 1 değil
blackjack
09-11-2007, 15:33
ya o ayrı ben turnuvada 2 kişi oynamak istiyorum arkadaşlarla mesala 3 takım seçtik biri arsenal aldı ben fener diyeri beşiktaş birbirimizin karşısına giremiyoruz onu nasıl yapcaz.[Only Registered Users Can See Links]
Controllerden kaçı seçersen seç aktif olmuyor oyunun kendisinde bir sorun var
arkadaşlar setting ten yapacaksınız controller kısmına gidin ve control 2 yi seçin 1 değil
bize nasıl yaptığının resmini yolla yalnız
kupa ve lig seç 2 takım seç normal arkadaş modunda değil
blackjack
18-11-2007, 16:49
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu bu konuda konami yama çıkarıcakmı Turnuvada karşı takıma gelçilmiyor CPU takımını kontrol edemiyoruz
buradan moderatör arkaşlarada sesleniyoruz yokmu bunun çaresi.
arkadaşlar normalde lig modunda zaten iki kişi karşılıklı oynayamazsınız...kupalarda da dediğinize göre bir tek kendi seçtiğiniz takımlarla oynayabiyorsunuz anladığım kadarıyla bunun içinde maç esnasında kol seçmeyei deneyin ayarlardan(kol ayarı var mı bilmiyorum hiç ihtiyacım olmadı)...
lig modunda 2 tüm peslerde oynanıyordu 2 kişi ile p8 de oynanmıyor. şu ana kadar denemediğim yol kalmadı olmuyor. sadece tüm takımları seçince aktif oluyor. ozamanda tüm maçları oynamak gerekiyor eğer arkadaşlar konamiye mesaj atarlarsa belki yama çıkarabilirler neden olmasın
blackjack
29-11-2007, 16:19
lig modunda 2 tüm peslerde oynanıyordu 2 kişi ile p8 de oynanmıyor. şu ana kadar denemediğim yol kalmadı olmuyor. sadece tüm takımları seçince aktif oluyor. ozamanda tüm maçları oynamak gerekiyor eğer arkadaşlar konamiye mesaj atarlarsa belki yama çıkarabilirler neden olmasın
konami multiplayer oyunu bu sene batırmış kupa modunda 3 kişi takılcaktık ne güzel ama malesef fifadaki gibi karşılıklı oyun yok kupada sadece kendi takımlarını yönetebiliyorsun bide maçları hızlı yaptıramıyoruz :(:hang: