Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Büyük Face istek yapılır ama acele etmeyin
alexhisam
08-11-2007, 13:06
ilk facem:ALeX yaptım... inş beğenirsiniz linkini isterseniz atarım
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
3 Büyük Face istek yapılır ama acele etmeyin...
yeme beni yalancı işte bu facenin adresi ltt 3.faces vivas diye birisi yapmış buda oraya alexihisam yazmış.
[Only Registered Users Can See Links]
Emeğe biraz saygın olsun.
alexhisam
08-11-2007, 13:17
kanka oraya ben kattım bişi bilmeden konuşma emeğe saygı buysa benim eski nick ti değiştirdim ondan emeğe saygı
nonda facesi çok az var bi nonda yapsan
sana bi kaç nonda resmi verim
link
alexhisam
09-11-2007, 13:25
kanka yaptımda ama kötü gelmiş olabilir nedeni:ninem ölmüştü onun için fazla uğraşamadım,,
face
kulandığım resim:
Link:
alexhisam
09-11-2007, 13:29
2. Link
ya kardeşim işte yalanını bir kez daha kanıtladın o face o sitede yine var nonda facesi,bu sefer bunu ekleyen s.n diye birisi buda mı senin eski nickindi yoksa. siteden faceyi bulup eklemişsin photoshop tan biraz değişiklik yapmışsın..
işte o facenin orjinali pesfaces sitesinde var işte orjinal resmi
alexhisam
09-11-2007, 14:04
bu nonda facesinde baya uğraştım inş beyeğinirsin kanka
link:
alexhisam
09-11-2007, 14:09
olabilir uğraşmışım üstünde..ama sonunda emeğe saygı!!! diamemo kanka bak bu yenı nonda taze yaptım kulanabilirsin dereli kardeş
senden hasan şaş facesi bekliyoruzz..
alexhisam
09-11-2007, 14:16
ok kardeş beklersiniz yaparım... (diamemo kardeş senle tartıştığım için özür dilerim)
önemli değilde son yaptığın nondada çalıntı ya sen hiç emeğe saygo duymuyormusun
işte facenin sayfası burda bakın
ya kardeşim bu kadar da olmaz ki adam her şeyi çalıyor ya birisi şunu banlasın...
alexhisam
09-11-2007, 14:36
en kısa zaman gönderecem photoshop ıle edit bozuldu yapacam bekleyin
laquinta
09-11-2007, 14:38
önemli değilde son yaptığın nondada çalıntı ya sen hiç emeğe saygo duymuyormusun
işte facenin sayfası burda bakın
ya kardeşim bu kadar da olmaz ki adam her şeyi çalıyor ya birisi şunu banlasın...
katılıyorum sana...gerçekten de bu kadarı ayıp arkadaş hırsızlık yapıyorsun.
alexhisam
09-11-2007, 18:03
kanka bi o na sor o faceyi nerden getirmiş ona göre
bu adam mademki bizi kandırıyo o zaman banlansın!!!!!
Blue&Typhoon
09-11-2007, 19:26
pes6emo buna sen karar veremessin yöneticiler gereği,ni yapacaklardr eğer yaptıysa kendi ayıbıdır
yağtığı zaten açıkca belli kendine ait olmayan videolarıda bize kendi videosu olarak yutturuyo hempsini youtube yollayan kişinin adı farklı bizi kandırdığı açıkça belli ve bu durumda normal olanda banlanmasıdır biride pes 2008 aldım demişti ama yalan sölediği anlaşılınca banlandı yalan söylediği ve bizi kandırmaya çalıştığı belli hatta ben hasan abiye özel mesaj bile yolladım bu konu ile ilgili
kaanersal
09-11-2007, 19:44
kezman ı yaparmısın?
kardeş hiç face isteme onunda yapılmışını bulup yayınlar yada yapar ama pek iyi face yapamadığı belli
alexhisam
10-11-2007, 06:19
kaanersal kardeş elimden gelen bu kadar inş beğenirsin
Kezman Face:
Link:
ya kardeş sen herşeyi çalıyorsun herşeyi kanıtladım hala çaldıklarını yayınlıyorsun ya...
Blue&Typhoon
10-11-2007, 11:56
kaanersal kardeş elimden gelen bu kadar inş beğenirsin
Kezman Face:
Link:
ewet arkadaşlar bu facei alexhisamın yapmadığı bellidir çünkü bu face eray090
nındır
kanıtı:[Only Registered Users Can See Links]
bence arkadaş bunun bin dosyasını indirmöiş kendi tekrar upload etmişitr hatta bu face eray090 nın fenerbahçe face pacth ınde vardır isteyenlere yollayabilirim
alexhisam
10-11-2007, 12:55
onu benden aldığı ne mağlum başka face istiyen varsa söyleyin kardeşler
Blue&Typhoon
10-11-2007, 14:18
onu benden aldığı ne mağlum başka face istiyen varsa söyleyin kardeşler
seninle açık konuşcam ilk yaptığın face alex face i vivasın bu face eray090 nındır yöneticilerin bu konuyla ilgilenmelerini istiyorum diememo ve pes6emo haklılar diamemo vivasın yaptığını soylemiş ve adresi wermişti bu face ise eray090nın fenerbahçe face pachtinden alınmış kanıtı:[Only Registered Users Can See Links]
güzel çalışma fenerbahçeli74:D:D
Blue&Typhoon
10-11-2007, 17:57
harbi adam güzel yapmış he:d:D
ya bu adam hala israr ediyor belki o benden almış diye birisi şunu banlasın ya!!
ben dedim çoktan yetkililere rica ediyorum hatta ısrar ediyorum bu adamı banlayın bizi kekliyo ben şimdi tüm yetkililere mesaj atcam bu konu ile ilgili
bencde kardeşim ben moderatöre bildirdim fakat daha sonuç yok birde bu adamın ben 3 facesini yakaladım bu adam hala çıkıyor başka isteğiniz var mı diyo ya...
Blue&Typhoon
10-11-2007, 18:29
pes6emo bende msj atıcam adamdakı yüzsüzlüğe bak ya bide onlar benden aldı demezmi tobe bişi dicem forum kurallarını çiğnicem adam emek hırsızlığı yapıyo vivası silmiş alexhisam yazmıs eray090 nın pacth inden kezmanı kesmiş koymus ben yaptım diye bu kadarınada pes yapmıssın bi suç kabul et bari
ben hasan abi ve emany ye özel mesaj yolladım inşallah banlarlar bide arkadaşım senden drogba face istiyorum bakalım nası yapcan yada çalcan (deneme amaçlı)
Blue&Typhoon
10-11-2007, 18:42
bnde bobo istiyorum
gerçekten sen yapıyorsan bana sergen Yalçın facesi yap bakalım...
Blue&Typhoon
10-11-2007, 20:00
beyler gerekli kişiye msn yoluyla kişinin ne yaptığını soyledim gereğini yapacağını soyledi arkadaşda artık girmiyo siteye farkındaysanız
lewi_wills
10-11-2007, 20:32
konu yoruma kapalı..