Orijinalini görmek için tıklayınız : Space Tuşu
pronever
09-11-2007, 23:38
Space Tuşunu Bir Türlü Ayarlayamıyorum Adam Değiştirmeye ve Elim Ona Çok Alışkın KeyStroker diye bir program indirdim ama onun da crack'ini bulamadım ve 7 günlüktü bitti. Varmı Crackli bir program falan? Space oLmadan oynanmaz...:confused:
tanerinho
10-11-2007, 01:28
Space Tuşunu Bir Türlü Ayarlayamıyorum Adam Değiştirmeye ve Elim Ona Çok Alışkın KeyStroker diye bir program indirdim ama onun da crack'ini bulamadım ve 7 günlüktü bitti. Varmı Crackli bir program falan? Space oLmadan oynanmaz...:confused:
arkadasım nası olmaz ben de oluyor pes 2008 in kurulu oldugu dosyaya gir orda SETTING yazar çift tıkla ve istediğin tusu istediğin goreve ayarla işte bu kadar!!!!:wink4:
pronever
10-11-2007, 12:52
O kadar değil işte bende biliyorum settings'ten ayarlamayı ama Herhangi bir tuş yerine space tuşu dene bakalım yapabiliyor musun? Cancel İşliyor otomatik olarak ama hallettim sorunu sanal joyistik programı kurdum ppjoy onunla oldu hem save sorunu da kalktı ortadan
herhangi bir tuş diil start tuşunun olduğu yere space tuşunu koyarsan olur ben demo yu öle oynuyorum normal oyundada bi problem olacağını sanmıyorum
zaferryn
12-11-2007, 13:22
ewet arkadaslar space tusu, enter tusu gibi tuslar.windows da deisik isleclere sahip oldugundan oyunda ayarlanamiyor..
metin_99
16-11-2007, 09:56
arkadaşlar bazen oluyor böle ben çözümünü biliyorum...
ilk önce setting dosyasını açın
sonra start tuşunun olduğu butona basın ufak bi uyarı gelicek
sonra mousenizle herhangi bir yere tıklayın mesela hızlı başlat hizasında boş bir yere (ama sakın bir .exe ye basmayın)
[Only Registered Users Can See Links]
sonra space tuşuna basın oluyor...
ben pes 2009 ıcın soruyorum pes 2009 da da aynı daha oncexde yapamamıstım cok sacma bılen varsa gercekten nasıl yapılabılecegını space tusunu kullanmak ısterım neyazıkkı 0 ı (sıfır) kullanıyorum or gelıyor sag serce parmagıyla ...
boşlugu nasıl işler hale getırıcezz ???