PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008

starrose
11-11-2007, 17:47
Arkadaşlar orjinal oyunu aldı.Patch yükledim.Konaminin internetten kayıt yaptırdım ama retry yazısı çıkıyor gene port 5730 bişi diyor.lütfen yardımcı olun..

lewi_wills
11-11-2007, 23:53
ağ bağlantılarındaki diğer bağlantıları denetim masası-performans bakım-sistem-donanım-aygıt yönetcisi-ağ badaştırıcıları bölmünden disable de bakalım duzelecekmı

metin_99
12-11-2007, 09:19
walla lewi öle bi tarif ettin ki helal olsun "ağ bağlantılar-diğer bağlantı-performans-donanım" :D:D

uFuKSr
15-11-2007, 12:30
ya arkadaşlar pes2008 i daha denemedim.pes6 oyunuyorum hala bu pes2008 in full sürümü çıktımı bide pes6 ya benziyor mu oyun olarak yani futbolcu görünüşleri,hareketleri vs bunlar benziyor mu esksine veya bunda yeni olarak neler var bilgi verirmisininz lütfen??::??

pes6emo
15-11-2007, 12:48
arkadaşım konami köklü bi değişikliğe gitmiş oyun baştan aşağıya değişmiş ayrıca oyun 26 ekim tarihinde piyasaya çıktı şu anda orjinal oyunla online maçlar yapanlar bile war kısacası pes 2008 pes 6 ya göre çok daha iyi bir oyun

okkkkkan
16-11-2007, 03:10
walla hocam 1 hafta oldu org. aldım oyunu multi oynayabileyim diye grafikler ŞAHANE , İNANILMAZ , MANYAK ÖTESİ , yapay zeka müthiş senin ataklarına göre önlem alıyorlar ve kitliyorlar falan...Ama online sorunu var online menü değişmiş karışmış benim hoşuma gitmedi ve de çok lag (takılma i Kasma) var ;-( 1024k ile oynuyorum bazen iyi bazen kötü!!! Konami Grafikleri düzeltmiş ama birsürü hata var oyunda bi patch çıkarırlarsa çok sevinirim endi adıma umarım oyunla ilgili kafanda bişeylerler canlanmıştır.Bi cevap yazarsan sevinirim zira bayağı uzun bi yazı yazdım sırf bir fikrin olsun oyunla ilgili diye anladın sen onu... :fbatkidr8:

Se7enty
16-11-2007, 08:17
online da bi şey dikkatimi çekti... Çıkmayan toplar korner oluyor, kafasına göre penaltı ve ofsayt çalıyor ve en önemlisi 50 metreden absürd goller oluyor ya da şöyle diyeyim offline oynarken sittin sene atamayacağınız şutlar ve frikikler gol oluyor... Ben bu olayı anlamadım...

emany
16-11-2007, 15:17
walla hocam 1 hafta oldu org. aldım oyunu multi oynayabileyim diye grafikler ŞAHANE , İNANILMAZ , MANYAK ÖTESİ , yapay zeka müthiş senin ataklarına göre önlem alıyorlar ve kitliyorlar falan...Ama online sorunu var online menü değişmiş karışmış benim hoşuma gitmedi ve de çok lag (takılma i Kasma) var ;-( 1024k ile oynuyorum bazen iyi bazen kötü!!! Konami Grafikleri düzeltmiş ama birsürü hata var oyunda bi patch çıkarırlarsa çok sevinirim endi adıma umarım oyunla ilgili kafanda bişeylerler canlanmıştır.Bi cevap yazarsan sevinirim zira bayağı uzun bi yazı yazdım sırf bir fikrin olsun oyunla ilgili diye anladın sen onu... :fbatkidr8:

Konami Pes 2008 orjinal kullananlar için bir update çıkardı. Pes 2008 Yamalar bölümünde resmi yamayı bulabilirsin.

Mad_Dragon
16-11-2007, 15:37
arkadaşın sorunu port!

biraz açayım; Google'da "(modeminin markası) port açmak" diye arama yap.çeşitli resimli anlatımlar var.

senin yapman gereken "5739 UDP" portunu açmak...

starrose
28-11-2007, 17:21
Mad_dragon açtım portu oyun açıldı bu seferde bazı arkadaşlar gibi odaya girerken error veriyor.Ağ bağlantıalrını denilen şekilde disable ettim gene olmadı