Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 Forma Yaması
Bu yamayla Pes 2008 e şu formalar ekleniyor :
- Arsenal
- Aston Villa
- Chelsea
- Everton
- Fulham
- Liverpool
- Manchester United
- Bremen
- Schalke
- HSV
- Germany VS...
[Only Registered Users Can See Links]
NOT:ALINTIDIR
KURULUM:
İndirdiğiniz Yamayı Bir Klasöre Çıkartın.
Sonra Game Graphic Studioyu Açın
Game Graphic Studio Download
File=> Open Filedan C: / Program Files / KONAMI / Pes 2008 / imgyi açın
All Files Yapın ve cv_0.img dosyasını açın.Gelen soruya NO diyin
Sonra kits_7823.bin dosyasını bulup mouse ile sağ tıklayın.
Ordan Import a file over this one diyin ve yamayı çıkarttığınız klasörden cv_0.imgnin içinden kits_7823 dosyasını açın yes diyip ok deyin
Diğer kits dosyaları içinde aynı şeyi yapın yani kits_7824.bin dosyasına sağ tıklayıp yamayı çıkarttığınız klasörden kits_7824.bin dosyasını açın.
Bütün kits dosyalarını import ettikten sonra GGSyi kapatın.
Sonra AFS Exploreri açın
AFS Explorer Download
Afs Exploreri açtıktan sonra File=> İmport Afs Filea tıklayın
Sonra C: / Program Files / KONAMI / Pes 2008 / imgyi açın
All Files diyip cv_1.img dosyasını açın.Gelen Soruya NO diyin.
Sonra unnamed_27.bin dosyasına sağ tıklayıp import diyin.
Yamayı çıkarttığınız klasördeki cv_1.img dosyasından unnamed_27.bin dosyasını açın.
İmport işlemi bittikten sonra AFS Exploreri kapatın
link değişmiştir arkdaşlar
eyw kardeş takımlar lisanlı değildi bu güzel oldu
arkadaşlar bende bir sorun var galiba.verdiğin linkteki dosyadan sadece kurulum dosyası çıktı game studionun.forma dosyalarını nerden bulucam?
arkadaşlar bende bir sorun var galiba.verdiğin linkteki dosyadan sadece kurulum dosyası çıktı game studionun.forma dosyalarını nerden bulucam?
kardeşim siteyi gezersen burda bulabilceğiğini görürsün [Only Registered Users Can See Links]
yok kardeş game studio yüklü zaten.ben verdiğin takımların forma dosyalarını bulamadım.verdiğin linki yükledim.içinden game studio yükleme dosyası çıktı.onu yükledim.dediklerini yapıcam ama forma dosyaları yok.nerden bulacaz forma dosyalarnı?
teşekkürler kardeşm deniyorum hemen.
semihsütcü
12-11-2007, 17:52
ya ggs den dediklerini yapıorm ancak kits_7823 dosyasını bulamıorm bi türlü yok bnde:S
ilkayjagger
12-11-2007, 18:59
bundada diğer takımlar chelsea olarakmı cıkıyo
hasanali64
12-11-2007, 19:03
evt o dosyayı bende bulamadım.
arkadaşalr kurulumu dikkatli yapin iyi okuyun lütfen hiçbir yanlışlik yok çünkü ben kurudm oynuyorum..
alwin_tyfn
12-11-2007, 23:06
ya abiler bu kits_7823 bin dosyasını bende bulamadım unnamed dosyalarında var 7823 ya bi hal çaresine bakalım şunun...
arkadaşalar unnamed yazan yerdeki 7823 ile başlayın ve aynı sayılar üzerine importlayın
hasanali64
13-11-2007, 14:52
yamayı kurdum ama bütün takımların formaları chelsea forması oldu hayret iyiki yedeğini almışım.
alwin_tyfn
13-11-2007, 15:38
ya kardeş ben dediiklerini harfiyen yaptım ama yama kurulmadı hala eski formaları gösteriyo...unnamed_7823 dosyasından itibaren yaptım çünkü kits dosyası yok...ama olmadı bi yardım etsen...
arakadaşlar yanlış kuruyonuz o zmn dikkatli kurun formalrın değiştiğini göreceksiniz import yaptığinizda dikkat edin
tugaydogan
15-11-2007, 13:26
paylaşım için saol kardeş
yaptım çok güsel olmuş
kardeş bende bi soru sorcam yardım edersen sevinirim...
ya bende bu formaları yükledim çokta güzel oldu. Bide lig isimlerini transferleri falan düzeltmek içinde save indirdim...
ama nedense o save dosyasındaki editleri yüklediğimde formalar yine eski haline dönüyor... bunun bir çözümü var mı...
şimdiden teşekkürler...
o sorun bendede var ve düzeltemedim bir türlü sadece online oynarken düzeliyo ..sorun ortadan kalkınca bilgi vrecm siizlere
dogi1907
16-11-2007, 17:53
o zman önce saveni yap sonra formaları ekle
sensible13
18-11-2007, 22:00
saolasın kardeş çalışıyo yama,yazılanları harfiyen uygulamak lazım ama dikkatli bi şekilde saolasın.
erday_deu
19-11-2007, 08:24
ya arkadşlar çok saolun bnde de formalar falan oluyor ama takım isimleri değişik oluyor lütfen biri yardım etsin mesela chelsea london dye kalıyor bunu nasıl düzeltcez şimdiden saolun....
newulation
21-11-2007, 21:43
Paylaşımın güzel teşekkür ederim arkadaşım...
Fakat bir sorum olacak ben her takımın formalarını çeşit çeşit kendim hazırlıyabiliyorum tek sorun kaydederkenki uzantı ?
.bmp / .tga / .png
bu uzantılardan hiç birini sağlıklı şekilde "import" edemiyorum herşeyini oyunun içindeki orijinal resimle bütünleştiriyorum fakat yinede olmuyor ...
Sürekli aynı hata karşıma çıkıyor " Bmp File İmport " diyor fakar sonra hata veriyor opss mopss diyor ...
Acaba oyun orijinalde hangi resim uzantısını kullanıyor biliyormusun yada önerebilecegin birşeyler varmı...
Şimdiden teşekkürler çalışmalarında başarılar ...
arkadaşalar lig düzltme yamamız download bölümünde bulunmaktadır ama onu yükleyince de formalar eski haline gelebilr dikkat edin çünkü aynı olay bendede oldu sadece online oynarken yeni formalr görünüyor..
newulation , import olayını yanlış yaptığından kaynaklanıyo o hatalar lütfen anlatmı doğru oku..
onurdogu
23-11-2007, 09:44
ben hallettim exhibition da import edilmiş formalar var ama master lig save imi açtığım zaman eski kötü formalara dönüyor. nasıl düzeltirim bu olayı? olabilir mi?
ben hallettim exhibition da import edilmiş formalar var ama master lig save imi açtığım zaman eski kötü formalara dönüyor. nasıl düzeltirim bu olayı? olabilir mi?
sistemden bide save yaparak gir oyuna ..
onurdogu
23-11-2007, 11:15
nasıl anlayamadım?
bobo ve bjk
23-11-2007, 13:06
ya kardeş bunu nası yapıcamsöylermsinbende yapmak istiyorum da ya yapamıyorum nolur söle:(
arkadaşlar bundan daha ayrtıntılı anlatım şekli yoktur..siteye bir option file dosyası koyucam onuda yüklerseniz sorun yaşamicaksınız inş.daha
burak.57
27-11-2007, 14:35
tşkler işime yaradı
metin_99
28-11-2007, 09:30
sende herşeyin yamasını koyuyon be kartala:D top yaması forma yaması bilmem ne yaması...... gidioda gidio..paylaşım için saol...:)
arkadaşlar çok tşk ederim sizlerle bişeyler paylaşmak beni memnun ediyo ..elimden geldiğince paylaşımlara devam edicem ama şuda varki sitemizin patchı hazırlanıp çıktığıında oynunuz dahada güzel olacak emin olun..en güzel patch türkçespiker.com un patchidir:15:
rickykaka22
29-11-2007, 13:55
saol
kardeşim çok güsel olmuş eline sağlık ama manchester ın forması yoq patcin içinde bi kontrol edersen sevinirim
starrose
16-12-2007, 15:53
kartala bütün kits dosyalarını demişsin kits yok unnamed var ne yapacaz
arkadaşalar unnamed dosyalarıda kits bi içine girip bakın sayılar önemli zaten yazılar değil cv_0 klasörü diye blirtr
abi yok öle bi dosya bir haftadır teker teker arıorum kits yok
deniz_carlos
19-12-2007, 07:54
paylaşım için saol
abi kaç gündür bunu arıyodum çok saol:fbbayrakjp6: +5 rep
starrose
19-12-2007, 08:52
abi repi geri alıyom çünkü diğer takımların formalarıda chelsaenin forması oldu
burda rep yok istediğin kadar repini geri al :D
arkadaşalar sitemizde rep olayı yoktur formalrın çikmasını istiyorsanız güncel optionu da yüklemelisnz yanlış impot yaparsanız eğer yanlış çikar dikkatli olun çünklü hata yok yamada..
DK_sineq
21-12-2007, 13:20
iii yama kardeş saol
abuzettin10
15-01-2008, 07:47
Paylaşım İçin Çok Çooookkk Saol Çoookk Teşekkür Ediyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yama Hatasız !:15::15::15:
matias47251
15-01-2008, 11:57
SAOL
stopper987
27-01-2008, 16:51
arkadaşlar ben yamayı yaptım ggs den bakıyorum formalar gözüküyo ama oyunda formalar gözükmüyo ne yapmam lazim???
benim koymuş old um yamalar bölümnde güncel option file var onu yükle formaların mutlaka çikacaktır..
metin_99
27-01-2008, 18:24
ellerine sağlık...
mertcikooo
02-02-2008, 13:22
yha bi yardım ederseniz sewinirim bnde fener formaları feyenoord forması seklinde ggs de importluyorum too big falan dio afs de denedim orda da olmadı bi yardım edersenis sewinirrim
mrtkar00
19-02-2008, 10:23
7823 yk kı
kardeşim cevap yazarmısınız bende bulamıyorum
ozgur-duzen
26-04-2008, 12:17
ya arkadaşlar ben bu dosyayı indirdim kurdum, beni oku dosyasının dediklerinin aynısını yaptım fakat bu yama işe yaramadı formalarda bir değişiklik olmadı yardım edin arkadaşlar...
ya ggs den dediklerini yapıorm ancak kits_7823 dosyasını bulamıorm bi türlü yok bnde:S
bende de aynısını yapıyor:(
kartala bir sorun war bende unnamed_27 die bi dosya yok unnamed_26 ya kadar ondan sonra param_dat_27 war ne yapmalıyım ?
Kartal Gerçekten Çok Teşekkürler Güzel Bir Yama
ozgur-duzen
19-05-2008, 19:39
kardeş ben bunların hepsini yaptım tek tek formalar değişmedi hala aynı.
kardeşim option file olması lazım o yamanın yanında option file'ıda kurman gerekiyor...
tarik_gfb
19-05-2008, 21:05
Güzel çalışma....
kerem676767
05-09-2008, 06:40
extreme yamasını nerden bulacam
link atarsanız sevişnirim l,tfen ya kafayı yiycem:S
kartala o dediğin option file 'ı nerden bulcaz?
Game Graphic Studioyu bizim bilgisayardamı winrarın içidemi bulcaz ??
***apache***
03-10-2008, 22:43
süper olmuş sağol