Orijinalini görmek için tıklayınız : Maca Giremiyorum..Loading Diyip Duruyor...?
clubyer6
12-11-2007, 21:03
Arkadaslar oyunu hazirliyorum maca basla yaptigim zaman loading geliyor GAYET normal ama NORMAL OLMAYAN 24 Saat Loading Yapiyor Ve Hala Acilmiyor Mac..?
Ne Yapmaliyim Yardim Edin Lutfen...?
aynı sorun bende de var nasıl çözülür acep...
starscream154
14-11-2007, 13:45
arkadaşlar nasıl yüklediniz oyunu anlatın bana bi
ufukkanlıcı
14-11-2007, 15:30
aynı sorunu bende yaşadım. korsan cd veya int. indirme oyun kullanıyorsunuz. oyun dosyaları yarım kurulu oluyor. bazı dosyalar eksik yada hatalı oluyor. bu nedenle siz sorunu yaşıyorsunuz. bu sorunu çözmek için sağlam 1 tane pes 2008 bulup bunun ses dosyalarını kopyalayım kendi bilgisayarınıza oyunun kurulu olduğu yere yapıştırmalısınız. bu kadar. bu hatalar tekrar olmaz. ben aynısını yaptım ve tıkır tıkır oynuyorum. sizde master ligede girme sorunu vardır. dediğimi yapın oyun düzelir. başka çare şimdiliy yoq
ugurkavas
14-11-2007, 15:42
arkadaslar bende korsan aldım ama sorun yok msn adresşm uk_1905_ua@hotmail.com eklerseniz size tek part atabılrım 2gb falan
alırım dıosanız veriim bedava turkce spiker kardeslii adına :)))9
korsan olmasıyla bi alakası yok 10 kişide calısan oyun bende calısmıyor bu nasıl oluyor peki onlarınkide bilgisayar degil mi?
oyununuzun korsan olması ile alakası var bende orjinal gelmeden önce dayanamadım gittim korsan aldım fakat hiçbir sorun çıkmadı diğer arkadaşım başka bir yerden aldı onda sorun çıktı korsan cd satan her yer aynı pes 2008 setup'ı kuramıyor ve bu yüzden hatalar veriyor mesela bir cdcide pes 2008 1 dvd diğerinde 2 dvd peki 2 dvdlik daha mı iyi hayır hatta çalışmıyor bile :)
[Only Registered Users Can See Links]
arkadas kendim yaptım diyor ama inanmayın baska forumda biri çözdü...