Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 LOW
umut_bjk
12-11-2007, 20:47
sevgili arkadaşlar ben pes 2008 aldım oynuyorum low da oynuyorum yane gıcır gıcır çalışıor donma felan yok... neyse hiç bi aksaklık yok ama aniden maç ortasında bi donuyor dahada oynuyamıorum kapatmak zorunda kalıorum her maçda böle oluyor bi kaç arkadaşa söledim crack no cd indir dediler ama ben ginede sizlere güveniorum pesci cok burda yardımlarınızı bekliyorum
saygılar...
aynı sorun bendede var kardes sol alt kosede pes 2008 yazısı cıkıyor ve daha oynanmıyor sanırım CPU ya fazla yuklendıgı ıcın devamını getıremıyor PC miz
dogi1907
14-11-2007, 18:45
pcniz oyunu kaldıramıyor olabilir;)
yada ekran kartınız yetersiz olabilir;)
starrose
14-11-2007, 18:50
Beyler pes 2008 her sisteme uygun bir oyun değil. Low bile donuyorsa yapacak birşey yok parça eklemek dışında..
Eğer bile bile kaldırmayacağını bile bile oyunu yüklediyseniz o sizin hatanızdır..
umut_bjk
14-11-2007, 19:58
dostum ama öle değil oyun 1 kere bile donmuyor ya gıcır gıcır çalışıyor ama aniden küt die donuyor sag altta pes 2008 yazıyor...
neyse yorumlarınız için teşekürler
Selam kardeşim oyunu kaldırıp tekrar yüklemen ve ekran kartı sürücünü güncellemen gerekebilir.
Dediğine bakılırsa bir yönde sistemin yeetrsiz diyenler haklı+oyunun sendeki kopyasında bozukluk var büyük ihtimal ya da sade crack dosyan bozuk.Son dediğim ihtimal bana daha yüksek geliyor sorununa bakılırsa.
Sağlam bir crack dosyasıyla tekrar deneyeceksin ya da oyunun başka bir kopyasını yükleyeceksin.
umut_bjk
16-11-2007, 17:55
crack olabilir burkan kardeş buyuk abilerim öle dedi googleda 2 saat aadım 1 tane crack buldum oda olmadı aynı sorun yaptı belki crack değildir
teşekürler...
alicansun
19-11-2007, 14:53
arkadaşlar limewireden indirin orda var crack sağlam ;)
crackdan dolayı ben yenı crack ındırdım donmuyo kardes
indirdiğiniz crackları nerden indirdiniz ki adı ne diye geçiyor eğer donmaya karşı crack varsa süperrrr!!!!
muratsahin41
27-11-2007, 15:06
crack la fln hiç bir alakası yok anlatıyım
Settingsten o işarteli tüm seçenekleri kapatın işaretli olmasın yani sonra oyuna girin ayarlardan spikeri "no" olarak değiştirin artık atmıcaktır!