PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müjde...! CRYSIS Türkçe videosu çıktı...!

ramazan_abi
13-11-2007, 16:25
Buyurun size CRYSIS in türkçe hali...

İlk izlediğimde kulaklarıma inanamadım..

Şimdiye kadar yaşamadığımız bir duyguyu tattırıyor bize.

Kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun, birde 50 YTL olduğu düşünülürse....

[Only Registered Users Can See Links]

...

...

Beyler oyun yarın itibariyle yavaş yavaş satışına başlanacak. Bugün itibariyle aral ithalat dağıtıma başlandığını ifade ediyor.

..

..

pes6emo
13-11-2007, 17:34
ne zamandan beri kodumunun korelilerinde dondurucu ışın silahı var bölümü süper:D:D:D:D:D

ramazan_abi
13-11-2007, 18:47
Evet beyler oyunun türkçe seslendirmesi argo kelimeler içeriyor.

bunun orjinalindede aynı sözler var. bunun nedeni dünyadaki tüm askeri birliklerde konuşma dilinin argo olması...

özellikle savaş psikolojisinde olan askerler (Bu üst rütbelisinden alt rütbeliye kadar geçerli) streslerini atmak için bu dili kullanır olmuşlar.

bu nedenle oyun bu gerçeği yansıtmak istemiş.

kartala
13-11-2007, 19:21
oyun gerçekten süper ama benim sistem kaldırmaz ya bunu yoksa alacaktım bende:(

BlackCat(v-i-p)
13-11-2007, 20:26
Bende orjinal olarak alıcam..videoyu izlediğimde milli duygularım kabardı! tekrar gurur duydum...kesinlikle tavsiyederim..mutlaka böylesine muhteşem bir oyun orjinal alınmalı.yıllardır neden türkçe oyun yapmıyorlar diye yakınıp duruyorduk...şimdi destek zamanıdır..

mrdnfatih
13-11-2007, 20:54
süper pyun almayı düşünüyorum

romelo
13-11-2007, 21:20
meraba, bu oyunun sistem gereksinimleri en az nedir?

ramazan_abi
13-11-2007, 23:48
sisteminizin bu oyunu kaldırıp kaldırmayacağını anlamak için EA donanımınızı sizin için test ediyor. Buyurun linki:

..
..
..

YENİ NESİL OYUNLARIN niçin yüksek sistem istediğine dair tesbitlerim son köşe yazımda mevcuttur. Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

AYNA " bilişim dünyasında oynanan oyun"

emany
14-11-2007, 10:35
İlk türkçe sesli oyun Driver'dı. Hastanedeki bir bölüm türkçe seslendiriliyordu. Şimdi bu videoyu izledim. Ve içimden bu oyun orjinal alınmalı dedim. Arkadaşlarorjinal alalım ki firmalar diğer oyunlarda da türkçeleştirme girişimlerine başlasınlar.

ramazan_abi
14-11-2007, 12:07
Bu aslında Türkiyede ki oyun severleride test edecek bir durum.

Bu konuda oyunseverlerin tepkisi ölçülecek ve yeni çıkacak oyunlarda bu bilgiler referans olarak kabul edilecek...

Molenbeek
14-11-2007, 21:28
Keşke Herkes Orjinal Alabilse.. ozaman E.A çok oyunu türkçe yapıp sadece türkiye için özel sürüm çıkarır..
-Need For Speed
-Fifa

gibi oyunları

Çünkü inglizce olunca pek kimse almıyor ve türkiyede pek çok satılmıyor ve pahalı oluyor..ben önsipariş verdim. herkes versin..

ramazan_abi
15-11-2007, 15:07
Keşke Herkes Orjinal Alabilse.. ozaman E.A çok oyunu türkçe yapıp sadece türkiye için özel sürüm çıkarır..
-Need For Speed
-Fifa

gibi oyunları

Çünkü inglizce olunca pek kimse almıyor ve türkiyede pek çok satılmıyor ve pahalı oluyor..ben önsipariş verdim. herkes versin..

Yapılan açıklamalara göre oyun yapımcılarının gözü şu anda Türkiyedeymiş.

Sistemi şimdi elvermese bile ben birçok oyunseverin bu oyunu orjinal alacağını ve daha sonra sistemlerini upgrate ettiklerinde oynayacaklarını düşünüyorum...

Maalesef eski sistemlerimiz bu yıl sonu ve daha sonrasında çıkacak oyunlarda artık havlu atacak.

Bunu pes2008 de yaşadık ve sonrasında var olan bu sistemlerde yaşamaya devam edeceğiz.

Molenbeek
15-11-2007, 15:12
Yapılan açıklamalara göre oyun yapımcılarının gözü şu anda Türkiyedeymiş.

Sistemi şimdi elvermese bile ben birçok oyunseverin bu oyunu orjinal alacağını ve daha sonra sistemlerini upgrate ettiklerinde oynayacaklarını düşünüyorum...

Maalesef eski sistemlerimiz bu yıl sonu ve daha sonrasında çıkacak oyunlarda artık havlu atacak.

Bunu pes2008 de yaşadık ve sonrasında var olan bu sistemlerde yaşamaya devam edeceğiz.

Evet Haklısın, Çok iyi bir sistem Gerekiyor...

ramazan_abi
16-11-2007, 13:28
Arkadaşlar oyunun yarın satışına başlanıyor. Çok büyük bir talep olduğu için ilk partide oyunu bulamayabiliriz.

Diğer oyunlara göre fiyatının ucuz olması. 32 kişiye kadar multiplayer desteği olması , online desteği olması ve herşeyden önce Oyunun Türkçe dil desteğiyle sunuluyor olmasının bu talep patlamasındaki rolü büyük.

emany
16-11-2007, 16:30
geçen gün bir korsan cdcide gördüm oyunun korsanını adam 10 ytl den veriyor ama korsana 10 ytl vereceğime orjinaline 50 veririm geldiği zaman kesinlikle alacağım videolarını izledim ve bana büyük bir gaz verdi oyun :D

ramazan_abi
16-11-2007, 23:16
geçen gün bir korsan cdcide gördüm oyunun korsanını adam 10 ytl den veriyor ama korsana 10 ytl vereceğime orjinaline 50 veririm geldiği zaman kesinlikle alacağım videolarını izledim ve bana büyük bir gaz verdi oyun :D

Nette ve korsan oyuncularda bulunan oyunun türkçe dil desteği yok.

Türkçe dil desteği türkiyeye özel yapıldığından oyunun korsanı da yurt dışında dağıtılan crysis e göre yapıldığı için tüm korsan ve netteki oyunlarda türkçe dil desteği yok.

Bu arada D&R da oyunun netten satışı 44,91 YTL ye kadar düştü..

LİNK:

[Only Registered Users Can See Links] 5

metin_99
16-11-2007, 23:26
aman tanrım bu da ne böyle şu gerçekçiliğe bakarmısınız sanki dizi çeviriyorar!! walla korsanı 10 liraya orjinali 50 liraya satılıyosa oyun kesinlikle orjinal alınmalı benim sistem kaldırırmı bilmiyorum haftaya pazar ekran kartı alıcam inş. artık bende PES 2008 oynayabilirim...ekran kartı aldıktan sonra bu oyun için paramı biriktirir alır bi denerim...oyuna süpeeeeeeeeeeer ötesinin ötesinin ötesinde...Bülent Ersoy'un diişiyle fevkaledenin fevkinin fevkinde :D:D:D:D

ramazan_abi
17-11-2007, 12:00
Beyler oyunun dağıtımına İstanbulda bugün için başlandığını söylüyorlar. istanbulda olupta bu oyunu alabilen arkadaş var mı aramızda?

metin_99
17-11-2007, 18:03
walla ben istanbul dayım ama çıkar çıkmaz tabiiki alamam videolara göre oyun süper ötesi şu PES 2008 i PC de açiyim sonra bunun orjinali için para biriktirmeye başlicammmmm...

Molenbeek
18-11-2007, 13:46
şu an benim kargoda ankaraya inmiş gözüküyor. ya bugün ya da yarın sabah elimde olur

HasanG
24-11-2007, 02:32
arkadaşlar bir de buradan birkaç video izleyebilirsiniz.

o kodumunun korelileri dışında daha bir sürü argo laf var, çok makara. oyunu kesinlikle orjinal almaya karar verdim, bizim paramıza ihtiyacı yoktur Yerli kardeşlerin ama Türk olmaları yeter!

ramazan_abi
01-12-2007, 21:32
arkadaşlar bir de buradan birkaç video izleyebilirsiniz.

o kodumunun korelileri dışında daha bir sürü argo laf var, çok makara. oyunu kesinlikle orjinal almaya karar verdim, bizim paramıza ihtiyacı yoktur Yerli kardeşlerin ama Türk olmaları yeter!

Bu oyunun 1. parti satışaları (3000 adet) biliyorsunuz 5 günde tükendi ve çoğu kimse bu oyunu alamadı..

2. parti crysis 4-5 aralık gibi geliyor. Oyunun bu partisinide kaçırmak istemeyenler ya illerinde bulunan d&r , megavizyon vs gibi mağazalardan veya "mavi shop" veya "aral" gibi kaliteli online satış mağzalarından ayırtsınlar oyunu.

HasanG
03-12-2007, 21:03
aral'ın web sitesinden temin edebiliyoruz:

(önceki mesajlarda verildi mi bilmiyorum)

BLaCK_EaGLe_92
05-12-2007, 13:19
gerçekten muhteşem