PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bağlantı Hatalarına ÇÖZÜM...

Se7enty
15-11-2007, 02:02
Arkadaşlar, uzun uğraşlar sonucu başiımızı belaya sokan login olabilme ancak odalkara girip maç yapamama sorununu çözdüm... Şimdi aşağıya yazacaklarımı lütfen kontrol ediniz ve farklılıklar var ise dediğim gibi düzeltiniz. Ayrıca LAG durumu da 1024 K kullanmama rağmen kabul edilebilir seviyelerde şu an...

1- Wİndows Firewall ayarlarından PES2008.exe ye tüm yetkileri verdiğinizden emin olun. (Ayrı bir firewall ya da routerdan firewall var ise onlardan da yetki verin)

2- Net ile alakalı tüm programları kapatın(antivirüsler dahil), yetmediyse görev yöneticisinden tamamen kapatın. (MSN, Yahoo, ICQ, Skype vs.)

3- Gereksiz işlemleri sonlandırın (reader_sl, jusched vs. )

4- Çok önem vermiyorsanız SPİKERİ KAPATIN (Sesini kısmayın direk no ile kapatın, inanın performansı etkiliyor)

5- En ÖNEMLİSİ !!!: Denetim Masasından "Ağ Bağlantıları" na girip hali hazırda kullanmakta olduğunuz bağlantı dışındaki tüm bağlantıları devre dışı bırakın. (hamachi, diğer bir router bağlantısı vs. )

6- Bana ufak bir teşekkür edin ;)

Başka problemleri olan varsa yazsınlar elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım...

Gfb_!907
15-11-2007, 11:29
olmuo olmuo

deniorum 1dk

Wİndows Firewall ayarlarından PES2008.exe bunu nasıl yapıcaz

Se7enty
15-11-2007, 12:22
Denetim masasına git, ordan windows güvenlik merkezine gir... aşağıda güvenlik duvarı yazar oraya tıkla... Sana birkaç sekmeli bir tablo çıkaracak... Özel durumlar sekmesine gel... Pro Evolution Soccer 2008'in seçili olması gerekiyor, sçili değilse ilk olarak işaretle daha sonra "düzenle" tuşuna bas... çıkan seçenekten kapsam değiştiri tıkla... tamam de... sonra oyun ile tekrar bağlanmayı dene... ama dediğim gibi ilk olarak ağ bağlantılarında net bağlantın HARİÇ tüm bağlantıların devre dışı olması gerekiyor...

Gfb_!907
15-11-2007, 12:24
arkadaşım cok fllod yaptım ama bi msn den yardım etsen fb_emir_1994@hotmail.com

Se7enty
15-11-2007, 12:36
Kardeşim MSN kullanmıyorum, ama bugün devamlı online'ım, buraya yaz çıkan hataları ya da kafana takılanları hemen cevaplarım ;)

Gfb_!907
15-11-2007, 12:37
bağlıymış arkadaışım hepsini kapatıom da olmuo bi msnden yardım etsen

kardeş dediklerini yazdım olmadı yaw tüm herşeyi kapatım

FLOOD YASAK...

mr_nem
15-11-2007, 16:58
Gfb_!907 flood yapma artık yeter...

tariktatayoglu
27-12-2007, 23:17
ben patchi hangi yama programıyla nasıl yapcaz onu bilmiyom anlatırmısınız

ben patchi indirdim online için ama nasıl hangi programla yüklücem ayrıntılı şekil de anlatın lütfen

mopyav
15-02-2008, 17:05
arkadaşım ben hamachi ile arkadaşla we8 online oyun oynamak istiyoruz.Benim kurduğum oyuna arkadaş giriyor.Ekranda belli bir süre now loading yazıyor ama oyuna başlayamıyoruz.Ekranda Disconnected from opponent die bir yazı çıkıyor.Bu durum neden kaynaklanıor olabilir.Başka bilen birisi varsa bana bir yardım edebilirmisiniz

carewbobo
17-02-2008, 19:35
OLMUO YA KAFAYI YİCEM

lewi_wills
17-02-2008, 21:26
OLMUO YA KAFAYI YİCEM

alakasız yazma ccevap!

ulash
12-08-2008, 16:05
[Only Registered Users Can See Links]

verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

dediklerini aynen yaptım.server ı buluyorum velakin resimdeki hatayı alıyorum?
netten de çok araştırdım,bakmadığım yer kalmadı:confused:

brave2001
22-08-2008, 22:45
[Only Registered Users Can See Links]

verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

dediklerini aynen yaptım.server ı buluyorum velakin resimdeki hatayı alıyorum?
netten de çok araştırdım,bakmadığım yer kalmadı:confused:

valla aynısı bendede oluuyo.acıyom pes magazini pes magazine carrimento diyo sona aynısı.bide pes magazini acarken version 1.02.1 falan gerisi cincemi japoncamı artık herkes yapıyo biz kafayı yiyoz