Orijinalini görmek için tıklayınız : Champion's League Patch 1.0 by r0b
Yapımcı: r0b
Boyut: 825KB
Tek yapacağınız şey, rar içindeki
rv_e , cv_1 , cv_0 dosyalarının içindekileri dosyaları oyundakileriyle değiştirmek.
GGS veya AFS ile importlayabilirsiniz.
[Only Registered Users Can See Links]
ALINTIDIR
ugurkavas
17-11-2007, 23:44
abi ne bu?
arkadaşlar bunu inidrince içindeki resmlerden ne old unu analaycaksınız oyunun şampiyonlar ligi maçindaki bayrakları flamaları vs.
tugaydogan
18-11-2007, 11:49
çok sol
DİREK ATSAK OLMAZMI BEN BİŞEY ANLAMADIM...
GameDünyası
20-11-2007, 18:48
SS koyabilirmisin arkadaşlar eğer yamayı kuran var isee
ben kurdum ve çok beğendim. zaten premier lig olmadan oyun yarımdı bence. patchin daha doğrusu oyunun tek kötü yanı, her oyunu açışımızdan edite girip load etmemiz lazım. yoksa formalar ve takım isimleri yine dandik çıkıyor. onun dışında formalar gerçeğine çok uygun, ben beğendim kısacası..
ya bu yama da premier lig yaması da mı var varsa ona göre indiricem de ..
babayaro59
30-11-2007, 17:14
:15::15:arkdslar kurulumunu uzun bı sekılde guzelce anlatırmısınz lutfen senden_banane_be@hotmail.com isteyen eklesın
arakadaşalar formalar yamasındaki kurulumla aynı nrdeyse ona bakabilrisinz kurulumlara alışın artık çok basit çünkü ve analtımlarıda birbirine benziyor
metin_99
15-12-2007, 14:50
walla halaa bilmeyenler war ben bi anlatım yapim...
şimdi ilk önce içinden kartala arkadaşımızın deidği gibi cv_0... şeklinde 3 kalsör çıkıomuş(ben indiğrmedim)
GGS yi açıoz sonra cv_0.img dosyasını açıos sonra rar dna çıkan dosyalar ile GGS de açtığımız cv_0.img dosyasının içindekilerle ddeğiştirios...
aynı işlemleri diğerlerinde de yapıuos ve GGS programını kapıos..
oyuna girin ve yama hazır...
eline sağlık süper olmuş...
paylasım için teşekkürler