Orijinalini görmek için tıklayınız : sorun :(
starscream154
19-11-2007, 12:31
online sorun .. abiler password almak istiyorum ama hep registration code yanlışmış bende anlamadım yawf ve arkadaşlar fazla şifre açmış olanınız varsa yada bana şifre açabilecek olan varsa ne olur açın.. saygıylar bekliyorum ve mr_nem abi gerçekten özür dilerim:hang:
starrose
19-11-2007, 12:33
orjinal oyun alınca kitapçık arkasındaki kod registration codedur.
Sende nasıl hata veriyor? o kod her orjinal oyunda farklı.. Nasıl oluyor anlamadım :S
starscream154
19-11-2007, 12:40
sendeki oyun orjinal mi ve onun patch i varmış öyle yapılabiliyormuşş
anladığım kadarıyla password'u yanlış eğer öyleyse dvd'yi tak çıkar yada autorun'a gir online user registration a tıkla sonra site açılacak enter'a tıkla ordan dil seç sonra çıkan ekrandan bu yazıya tıkla Change registration details sonra çıkan ekrandan şu yazıya tıkla Click here if you have forgotten your password. şifren verdiğin adrese yollanacaktır heralde ama kayıt almadıysan dil seçtikten sonraki ekranda çıkan register yazısına tıkla ve hesap al...
bu arada önemli değil ama konu açmadan önce forum kurallarını oku;)...
starscream154
19-11-2007, 12:51
hesap alamıyorum işte mr nem abi
şifrenin bana özel mesajla yolla istersen almayı deniyeyim eğer şifreni yollarsan mail adresi falanda yollla çünkü benim kendi online oynama şifremle bir kere hesap aldım bir daha alamam...bu arada senin şifreyle abin falan varsa hesap almış olmasın...
starscream154
19-11-2007, 13:11
abi benim abim yok msn min şifresini bilenler online oynamasını bilmiyo sen msn ni aç ordan konuşlalım şimdi
şu anda meşghulum 6-7 gibi müsait olursan gel...
starscream154
19-11-2007, 13:25
hayıııııııııııııııır olmaz mr nem abi ben o saatlerde ders çalışcam 8 e gidiyorumda
bende şu anda ders çalışıyorum...
starscream154
19-11-2007, 13:36
ABİ 2 DAKİKA AÇ MSN Yİ HEMEN SANA ŞİFREYİ VERCEM KAPA YİNE NE OLURR
ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM
CRAZY_MAMİ
20-11-2007, 08:05
bende üye olamadım yardımcı olursanız sevinirim
metin_99
20-11-2007, 08:55
walla ben daha PES 2008 oynayamadım inş. benim bi sorunum olmas o kadar bekledik bi işe yarar inş.:D
bende üye olamadım yardımcı olursanız sevinirim
oyunun orjinal mi?dün uğraştım uğraştım pişman değilim ama en sonunda sorduğumda oyunun orjinal olmadığıı söyledi yıkıldım:D:D...oyunun orjinalse hesap alabilirsin...