Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 siyah ekranda kalma sorununun çözümü
Tolga1764
19-11-2007, 16:59
Arkadaşlar bnde bu sorun wardı konami yazısı geçtikten sonra oyn siyah ekranda takılıyodu ve bu sorunu kendim çzdüm oyunun klasörü içindeki settingde şu ayarları yaptım ve oyun açıldı işallah sizdede açılır
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Tolga1764
19-11-2007, 17:01
bazı arkadaşlarda ve forumlarda bu sorunu gördüm bn bu sorunu biraz settingi kurcalayarak çzdüm yukarıdaki ayarları yaparak ve böyle yapınca düzelio
sallama lan bunu baskası yaptı resim bile aynı repins nickli biri yaptı kurcalayarak ogrenmiş kimi kandırıyosun sen...
tehlikeli
20-11-2007, 12:03
Arkadaşım bunu hangi forumda kim açtı bilmem ama arkadaş paylaştığı için ona teşekkür etmelisin.
Arkadaşım eğer dosya senin deil ise sende lütfen Dosyanın altına ALINTIDIR yazarmısın...
Şimdi deneyeceğim Ayarları yaptım bıde oyuna gırıp bakım inş çözülür.......:icon_12::gsbayrak::icon_12:
Tolga1764
20-11-2007, 20:00
repins bnm :D tehlikeli sende olursa söle tescillensin artık sorunun çzmü olduğu :D
repins sensen sorun yok d:
muratsahin41
27-11-2007, 15:02
arkadaşlar kesin çözümü buldum :D bende arkadaşın gibi tıpatıp aynı sorunu yaşıyodum ve kendi açabamla çözdüm artık oyundan hiç atmıyor !
ÇÖZÜM:settigsten o seçili yerlerin hepsini kaldırın sonra oyuna girin ve ayarlardan spikerin sesini "NO" yapın ve artık oyuna dvm atmıyor !!!
slm millet ben yeni geldim de bende aynı dertten muzdaribim şimdi arkadaşın dediği yöntemi denicem inşallah olur
arkadaşım senin yamanda dandikti laf etmedik hevesin bozulmasın diye küfür ettircen ban yiyicem die korkuyom
Bayram Arifesi diye güçleri öle yaptım güçleri düzeltiyommm
freestyler_46
04-10-2008, 18:28
teşekkürler arkadaşım kafayı yiyecektim senin yöntemi deneyince açıldı. saol