Orijinalini görmek için tıklayınız : Call of Duty 4-Modern Warfare ÇIKTI!!!!
GameDünyası
20-11-2007, 18:59
Dört gözle herkesin beklediği oyunlar arasında üst sıralarda bulunan Call of Duty 4 piyasada...Kendi türünde en iyiler arasında.Grafik:%95 _ Ses: %95 _Oynanabilirlik : %99 _ GENEL: % 98 oy toplanan bir oyun..Hayırlı olsun arkadaşlar
evet bu oyunu indirdim mükemmel ötesi diyebilirim ilk başta yine atış talimleri ile başlıyoruz sonra bir gemiyi basıyoruz falan filen kurgu , grafikler muhteşem sistemi iyi olan her arkadaşımız bu oyunu oynamalı
BlackCat(v-i-p)
21-11-2007, 17:25
Ben oyunu dün bitirdim...oynadığım en harika c.o.d oyunudur..savaşın tüm ayrıntıları sizlere duygusal olarakta hissettiriyor...özellikle bazı sahneler var...yaralı halde puslu bir ekranda yerden kalkmaya ve verilen görevi tamamlamaya çalışıyorsunuz...çok iyi..ve oyunun sonu çok etkileyici(son sahnesi)
Son sahne aynen şöyle:
diyip tadınızı kaçırmıyacağım elbette..:)
Oynamanız şiddetle tavsiye edilir..
ben öğlen internet cafe de oynadım çok güzel bi oyun herkese tavsiye ederim sisteminiz iyiyse alın diilse bi internet cafe ye gidin oynayın tek kelimeyle mükemmel
errrannn
28-11-2007, 18:24
Ama çok kısa olmuş çabuk bitiyo 3 günde 2 kere bitirdim daha bi uzun olmasını beklerdim :D
evet oyun kısa ben de oyunu bitirdim
Evet bende bitirdim oyunu...Gerçekten harika bir oyun...Ama bencede kısa olmuş ama harika olmuş...Hasan abinin dediği gibi son sahne harika olmuş gerçekten ama sonunda Captain Price ölüyormu orayı anlamadım???
Hayır büyük ihtimalle ölmüyordur. Çünkü sana silahı atıyor. Çünkü kendisi vurabilecek durumda değil. Sonra kurtarmaya geliyorlar zaten. :)
WonDerFulChild
01-12-2007, 16:17
harbiden ben oynadım emany nın dedığı gıbı mukemmel ötesi bişey 3 boyutlu değil resmen 5 diyebilirim ve tavsiye ediyorum
pesmaniac
01-12-2007, 17:26
ben oynamadım ama görüntülerini izledim çom güzel
sefa1903
05-01-2008, 16:07
bende bugün bitirim oyunu
DyNaMicK
30-03-2008, 17:49
arkadaşlar oyunun dvd sını aldım game(R)turk hazırlamıs dvd yı fakat kuramadım. nasıl kuracağımı bilen var mı acaba?
Ali Ünlü
30-03-2008, 17:54
arkadaşlar artık bu oyunları PS3 alıp oynayın PC nin ozellikleri bazen yetmiyor.Kurmasını bende bilmiyorum :)
metin1234
30-03-2008, 18:20
iki dvd dimi ben onu yükledim diğer oyunlar gibi aynı şekilde yükleniyor
DyNaMicK
01-04-2008, 18:30
evet 2 dvd ama bı turlu yukleyemedım ıkı dvd. ikinci dvd deki setup dosyasını birinci dvd den yukledıgın setupa at dıyo yaptım sora .exe dosyasını calıstırdım ınstall dıyorum hıc bı sey olmuyo kapatıyo.