Orijinalini görmek için tıklayınız : ön turnuva 2 favorileri
evet arkadaşlar yeni turnuva başlamak üzere sizin favoriniz kim?ankette oy kullanabilirsiniz...
ilk oy benden..tabiki ben:)
oy kullanan arkadaşlar burda da belirtirlerse iyi olur 2.oyuda ben verdim tabiki kendime...
Gfb_!907
21-11-2007, 11:28
bence ben ben winng elven filan 1. oyundan pes 1 2 3 4 5 6 2008 ustası oldum
unutma ki bilgisayarla oynamakla gerçek kişilerle oynamak arasında fark vardır...
hakani85
21-11-2007, 12:16
Herkez kendine veriyor, o zaman ne anlamı var ki anketin :) bende kendime veriyorum :D
Herkez kendine veriyor, o zaman ne anlamı var ki anketin :) bende kendime veriyorum :D
aslında ankete turnuvaya katılmayanların verdiği oylar önemli ama turnuvaya katılmayanlar oy veriyor mu bilmiyorum...
Bence Gökhan alır bu turnuvayı :)
Gerçekçi bir oylama olmaz ki şu anda...
1- Bir çoğumuz daha önce karşılıklı maç yapmadık
2- Bazılarımız buraya yeni üye, tanınmıyoruz / tanımıyoruz
3- Online oynarken sadece ustalık değil aynı zamanda şans da lazım
:)
rammstein984
21-11-2007, 13:53
bu turnuvaya katılan lewi_wills-_passenger_-mr.nem-hakani85 ve Fasd nick li arkadaşlarla maç yapma fırsatım oldu içlerinde en çok Fasd arkadaşı beğendim bence turnuvanın favorisi.kendimi favori olarak göstermiyorum çünkü bu oyundan pek anlamıyorum
bana kalırsa ilk iki maçtan sonra yapılmalı bu anket... :)
iyide turnuvalardan önce bu turnuvanın favorisi ... falan denir değil mi ben bunu sadece anket açtım zaten...ödüllü turnuvada oynana maçlara göre favori yada favoriler kendisi çıkar ortaya...
arkadaşalar bu turnuvanın sonucu ileriki turnuvalara ayna olacak siz içinizden geçenleri oylayın yeter diğer arkadaşlardanda oy bekliyoruz..
starscream154
27-11-2007, 16:46
abi ben lewi abiye verdim sonuçta o ilk turnuvanın şampiyonu ama diğer arkadaşlarında şansı var tabii ki