PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 de stadium

merihbaba
22-11-2007, 08:11
merhaba arkadaşlar ben pes tutkunlarından birisiyim. ancak benim bir sorunum var ben az görebiliyorum bu yüzden peste gelen statlar bana renk olarak açık
geliyor bu stadların rengini kendim ayarlayıp koyu yapabilirmiyim böyle bir şey hangi programla yapılabilinir lütfen yardımcı olun. ilginiz için şimdiden
teşekkür ederim. sevgilerimle...

Not: pesin içindeki menüdeki renk ayarlarını söylemeyin lütfen. ben başka bir programla sahanın rengini direk kendim belirlemek istiyorm. lütfen bunu dikkate alınız...

metin_99
22-11-2007, 09:05
sahanın rengini belirleyen bi program bildiğim kadarıyla yok..ama çimlerin rengini değiştirmek istiyosan GGS programıyla stadyumların çimlerini değiştirebilirsin...bide bildiğim kadarıyla PES 2008 de oyun içinden stadyum yapılabiliniyor..belki varolan stadlarıda editlemek mümkündür..oyun şu an elimde değil o yüzden kesin bir bilgi veremem...

pes6emo
22-11-2007, 11:05
ben bi kaç bilgi wereyim oyunda stadyum yapma yok sadece ps3 te war ama oda biraz karmaşık gibi uzaktan görmüştüm ayrıca war olan stadları editleme yok yalnızca isimleri değiştirilebiliyo bildiğim kadarıyla

merihbaba
22-11-2007, 20:56
evet arkadaşım oyun içinde stadiumların sadece ismini değiştirebiliyorsun. bana zaten çimin rengini değiştirmek yetecek. stadın şekli önemli değil baştan yapacak halim yok :D o ggs programını nerden bulabilirim. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

metin_99
23-11-2007, 09:22
PES 2008 yama programları bölümüne bak orda benim açtığım "Game Graphic Studio 7.3.0 | by obocaman" die bi konu olucak ordan indirebilirsin bi yorumu esirgeme lütfen :)

merihbaba
23-11-2007, 09:48
tşekkür edrim.

merihbaba
02-12-2007, 20:00
arkadaşlar halen sorunumu halletmiş değilim. bu ggs programını indirip kurdum. ama kullanamıyorum. cv1 in içinde galiba 700. klasörün içinde statlar ama ben onlara henüz bir şey yapamadım. rıca etsem bu ggs programını kullanmayı bilen bir arkadaşımız yardımcı olabilirmi. yemin ediyorum şöyle ağız tadıyla bir pes oynayamadım inanın....