PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forma Calismalari!!!

blurozgur
25-11-2007, 01:00
arkadaslar pes2008 için forma yapimina basladimm.. sizde yapmis oldugunuz ilginç forma calismalarini bu bölümde paylasin..

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[URL=[Only Registered Users Can See Links]][IMG][Only Registered Users Can See Links]

:fbatkidr8:

kartala
25-11-2007, 01:23
eline sağlik güzel çalişma

Mad_Dragon
25-11-2007, 01:26
FB formasının üstüne yapmışsın. ayrıca template, pes 6 template'i...

blurozgur
25-11-2007, 01:40
ewet fb'nin üstüne yapilmis bi calisma fakat template'si pes2008 uyumlu dikkatini cekerim su anda kendim oynuyorum oki.. FLOOD YASAK

ha bide sey dicem, kardes sende bu forma tasarimi icin sade beyaz forma war mi.. ben bulamadim walla böle cok zor oluo forma tasarimi.. photoshopta nerdeyse 2 saat ugrastim bu calisma icin

ufukkanlıcı
25-11-2007, 11:27
pes 6 da kullandığımız formaları buna uyarlamanız mümkün değilmi arkadaşlar?? yani pes 6 daki formalar güzeldi. sponsoru değişenleri sizde değiştirin. gerisini aynı koysakta olur. geçen yılkı forma çalışmaları güzeldi. eğer oluyorsa süper olur. iyi oyunlar....

blurozgur
25-11-2007, 22:10
pes 6 da kullandığımız formaları buna uyarlamanız mümkün değilmi arkadaşlar?? yani pes 6 daki formalar güzeldi. sponsoru değişenleri sizde değiştirin. gerisini aynı koysakta olur. geçen yılkı forma çalışmaları güzeldi. eğer oluyorsa süper olur. iyi oyunlar....

tabiki arkadasim, siz öyle istiyorsniz yapariz.. denizimonun calismalari güzel, onuda takip edebilirsn.. forma calismalarina wizelerden sonra baslicam dedigin gibi ayni formalari pes2008 uyumlu yapariz:fbatkidr8:

blurozgur
27-11-2007, 01:06
buda fb nin efesli 2.ci formasi:)

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[URL=[Only Registered Users Can See Links]][IMG][Only Registered Users Can See Links]

AlkanSw
27-11-2007, 06:25
arkadaşım ilk yaptın formada colaturka işareti oyunda ters çıkıyo tekarr yap

Monarch
27-11-2007, 08:25
arkadaşlar bu formalar hangi programlarla yapılıyo ben de bi el atmak istiyorum da inşallah kolaydır.

blurozgur
16-12-2007, 06:16
arkadslar formalarda bi düzenleme yaptim we konuyu degistirmeye calistm.. sizde yapmis oldugunuz ilginç formaları paylaşın.. ben bunu master ligde oynarken artik sponsor degissn die yaptim we master ligdeki diger sezon icinde kendim fb ye yeni formalar tasarlicm we sizlerle paylasacm..:fbatkidr8:

blurozgur
16-12-2007, 18:59
arkadaslar iste denizlispor we trabzonspor forma calışmalarım.. yapımı tamamen bana aittir!!!

ts-->kaleci forması
ts-->home forması
ts-->away forması

dnzli-->kaleci forması
dnzli-->home forması
dnzli-->away forması

işte oyun içi ssler, benim bilgisayar özellikleri kötü olunca böyle görünüyor

[Only Registered Users Can See Links]

işte formaların linki;

metin_99
16-12-2007, 19:12
çok saol dostum...süper formalar bide mesajını düzenle ve resimlerin başına sonuna yaz...

blurozgur
16-12-2007, 19:16
çok saol dostum...süper formalar bide mesajını düzenle ve resimlerin başına sonuna yaz...

rica edrim dostum.. paylaşmak her zamn iidir