Orijinalini görmek için tıklayınız : Mateja Kezman gitsin mi? Kalsın mı?
deniz_carlos
30-11-2007, 18:50
arkadaşlar bir FENERBAHÇE'li olarak sitedeki FENERBAHÇE'li Arkadaşlara böyle bir anket düzenlemek istedim sizce Mateja Kezman Gitsin mi? Kalsın mı?
benim cevabım: tabiikide kalsın:fbbayrakjp6:
Kesinlikle kalmalı Kezman her zaman Fenerbahçeye yararı olacak bir futbolcudur.
Fenerbahçe ve genelde ülkemizde klüplerin hep yaptıkları hatayı yine yapmaması lazım nedense bir süre verim alıanamazsa hemen gönderiliyor bir takım oyuncusuna sahip çıkmalı onu kazanmalı kanımca.İnşallah kalır ve katkı sağlamaya devam eder Kezman.
deniz_carlos
01-12-2007, 08:53
bulkan abi haklısın ülkemizde oyunculara 2-3 maç belkide hiç şans vermeden gönderiyorlar dediğin gibi ülkemizde kulüpler oyuncularına sahip değil en büyük örnek hooijdonk'un gönderilmesi alex gelince hooijdonk gitsin dediler yanlış karar
(bulkan) arkadasımıza cok katılıyorum bncede kalsın her zaman fenerbahcenin işine yaricak bi oyuncu fener böle bi tongaya düsmemeli :wink4:
bnce bu anket işe yaricak bir cok fenerbahceli arkadaslarımızın görüsünü alacaz saol ( deniz_carlos )
DJ_Cihat
01-12-2007, 09:19
hocam o şansınızı fazlasıyla kullandı hayatımdaki çok sewdiğim futbolculardan biri ama artık gitsin
the_black_eagle
01-12-2007, 19:18
bence kezman gitsin bi bjkliyim ama fenerbahçenin işine yaramıyor
deniz_carlos
01-12-2007, 19:22
ben the_black_eagle arkadaşımıza katılmıyorum bence kezman çok iyi bir futbolcu sanada gelince can_pes önemli değil amacım kezmanı FENERLİLER istiyormu istemiyormu
Blue&Typhoon
07-12-2007, 20:58
bence bu sene deived e verilen sansı kezmana da versinler adam kendı kımlığını oyuna yansıtsın ancak küstürmeden yapılması gerekir burda medyamızada büyük iş düşüyor sonuçta kalsın
Bana katılan arkadaşlarıma teşekkür ediiyorum.
Yani bakıyorum Kezman, zaman zaman şansını iyi kullanamamıştır ama 2 yıldan süre gelen sakatlığı vardı ben de çok sonradan öğrendim.Ben de diyordum neden son zamanlarda hızlı koşamıyor..
Herkes biraz formsuz olunca o kadar üstüne gidiyor ki bu şartllarda kafası rahat biçimde, iyi performans vermesi beklenemez.O da insan sonuçta.Bakıyorum çok pres yapıyor kıpırdıyor yani onu deniyor,bunu deniyor bir forvet oyuncusunun yapacağı herşeyi yapıyor, bence tek eksiği kafa hakimiyeti onun dışında dikkat ediyorum yani çabalıyor iyi niyeti uğraşıyor.
Arkadaşlar samimi düşüncelerim bunlardır, içimden böyle yazmak geldi.
Kesinlikle gitmesi gerek biri varsa kanımca o da Deivid dir.Sürpriz peşinde koşulmaması gerek.Sağ kanat oyuncusu özelliği hiç yok Deivid de.Bilmiyorum belki SS ya ad CF oynatılsa daha yararlı olur ama hiç çabuk, seri değil,,çoğu topları olumsuz kullanıor onda ısrar edilmesinin anlamı yok bence ha o taktik belki ligde işe yarar ama Avrupa arenasında kesinlikle yaramıyor.
Düşünün Alex pres yapmıyor buna Deivid de katılıyor.Bir de 1-2 futbolcunun daha o günkü müsabakada formsuz veya gününde olmadığını düşünün sonuç felaket oluyor, herkes 2-3 kişilik oynamak zorunda kalıyor bu da takdir edersiniz ki her zaman olamıyor.
Kanat oyuncusunu süratli olması ve geride oynayan arkadaşıyla yardımlaşması mutlaka gereklidir.
kaankaplan
30-12-2007, 18:28
adamın GEÇMİŞİ BELLI YAPTIKLARI BELLI KONSMAYA GEREK YOK KEZMAN
sedat_60
30-12-2007, 18:30
zamana ihtiyacı var ameliyat da geçirdi
mtakanaryamemo
08-01-2008, 20:53
:fbatkidr8:fenerbahçede forvet oyununa bi zzamanlar b.dordmunt oyuncusu koller in uyacağını düşünüyorum.
mtakanaryamemo
08-01-2008, 20:56
kezmanın daha zamana ihtiyacı var.onu bence semih ile beraber oynatırsa teknik patron daha faydalı ve golcü bir kezman seyredebiliriz.yoksa da monaco dan koller veya vagner low alınmalı.
Blue&Typhoon
08-01-2008, 21:03
ilk önce flood yapma wagner lowe dan fenerbahçe sampiyonlar liginde bu sezon yararlanamıyacak ne anlamı kaldı transferin sanırım ronaldo sesleri çok kuvvetli duyulmaya baslandı ama kezman değil appiahın sözleşmesi dondurulcak;)
gokselinho
14-01-2008, 22:13
gitsin....tek ve öz
kezbanı:D gönderin gitsin........hiç bir şeye yaramadı zaten...sakatlık formsuzluk.....onca paralara yazık.....hiç de göründüğü bilindiği gibi de iyi değil iyi olamadı zaten fenerde....Bulkan bence boşver ya onlar alıyor milyon dolarları.......
deniz_carlos
15-01-2008, 16:19
mnbay arkadaşım....kezban değil "KEZMAN"!ilk önce kelimelerimizi doğru yazalım..arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler...
kezbanı:D gönderin gitsin........hiç bir şeye yaramadı zaten...sakatlık formsuzluk.....onca paralara yazık.....hiç de göründüğü bilindiği gibi de iyi değil iyi olamadı zaten fenerde....Bulkan bence boşver ya onlar alıyor milyon dolarları.......
Malesef ülkemizde kulüplerin ve medyanın tutumu o kadar kötü ki hiçbir zaman oyuncuyu kazanmaya uğraşmıyorlar.Kaybetmek, göndermek kolay..
Bilmiyorum çıkan haberler ne kadar doğru ama Kezman açıkça gütmek istediğini, Premier ligde oynamak istediğini,Türkiye de basının çok üstüne geldiğini..Kısacası mutsuzluğunu dile getirmiş...
Açıkçası bu beni üzen bir durum..
Görüyorum ki yine bir oyuncunun kıymetini bilemedik..
Şu güzel ülkemizd en zaman avrupa liglerindeki duyarlılığı, anlayışı, olumlu sporu görecğiz merak ediyorum...
Blue&Typhoon
15-01-2008, 18:48
beyler kezman kalıcı appiah sakatta gibi görünüyor
fbrarsenal18
15-01-2008, 18:51
Kezman durmaz bizde
Kanımca gitse Fener açısından daha iyi olur.Bence çok ilginç bi adam Türkiye liginde gol atmak zor dedi semih o sakatlanınca şov yaptı yapıyor. Kendine antrenör falan tutma hikayesi...
İç karışıklık için 1-1 bi adam doğrusu...
fbrarsenal18
15-01-2008, 18:54
evet...biraz onu sorunlarıyla anelka ya benzetiyorum....
Blue&Typhoon
15-01-2008, 18:55
junate haklısın ama eski gücüne yakın aynısı demiyorum yakınını oynasaydı çoştururdu
yok bence anelkanınkıyle alakası çünkü anelka fenerbahcede oynamak istemiyordu ama kezman istiyo oynıyamıyo fizik kapasitesi yetmiyo...
fbrarsenal18
15-01-2008, 18:57
Katılmıyorum...Çünkü Ben kezmanın geldiğinde 1 sene oynar demiştim...(düzgün olarak)işte diyorum anelka ya benziyor oda 1.5 sene oynayıp gitmişti...
Blue&Typhoon
15-01-2008, 19:04
hyr anelka takımda fenerde oynamak istemiyo ama kezman istiyo oynıyamıyo fark var kezmanla anelka arasında demk ki adam kpasinin farkındaki fenerde oynamadı gitti chelsea ya;)kezmanda olay ise öyle deil;)
Kezman-Anelka durumu birbirinin zıttı arkadaşlar bu kıyaslamayı yapmayın şimdi alakası yok.
Kezman, burada mutlu olduğunu, devam etmek istediğini, sakat olmadığını, kendini formda hissettiğini söylüyor.Daha önceki açıklaması çarpıtılmış maalesef..
Önceki iletimdeki yazdığım bundan farklıydı ama ben de medyanın çarpıtılmış haberlerinden birini okuduğum için yanlış biliyormuşum.
Neyse sonuçata gitmiyor, hala Fenerbahçe nin futbolcusu ve inşallah uzun zaman da katkı sağlamaya devam edecek.
Blue&Typhoon
15-01-2008, 21:18
bencede bulkana katılıyorum önceki iletilerimde bunu destekliyor zaten:)
deniz_carlos
15-01-2008, 22:48
arkadaşlar mateja kezman takımda istenmeyen bi oyuncu....(benim fikrim)semih show yapıyor diyorsunuz....ama semihe atılan şık paslar var...kezmana alakasızca atılan paslar var....ve takımda istenmeyen bir oyuncu niteliğinde...ama benim fikrim kezman semih'den daha iyi...türkiyede zaten hep böyledir....kezman gol kaçırır afedersiniz ama "salak vb..."gibi benzetmeler yapılıyr ama gol atınca "aslanım bee yürü kim tutar seni"gibi sözler söylenir..bu her futbolcuda olur...ama kezman ilk geldiğinde gerçekden çok güzeldi...semihe atılan paslar süper....kezman gol kaçırıyor ona bişey demiyorum...ama semih...semihde büyük derbide kaçırdı FB&GS...yani,gerçeği şu ki benim fikrimce...istemenmeyen oyuncu konumuna alınıyor kezman...
fbrarsenal18
15-01-2008, 22:50
ben bundan yakınıyorum anelka nın bizden gitmesini 2 nedenini biliyormusunuz?
Blue&Typhoon
15-01-2008, 22:53
anelka fenerde hiç bi zaman top oynamak istemedi 1 maçta oynadı galatasaray maçıydı 4-0 bitti;)naladın
fbrarsenal18
15-01-2008, 23:01
Hayır
1-Alex hep Nobre ye pas attığı için
2-Fb de oynadığı sürece hiç Fransa milli takımına çağrılamıyacağı için...
Ama gerçekten sıkıldım bırakalım artık bunları...
Konu başlığı ile son iletilerin alakası yok..
Lütfen konu dışına çıkmayalım...
Şimdi ben de Anelka ile ilgili düşüncemi söylemek istemem, tartışmaya katılmamış olayım...
Dediğim gibi arkadaşlar konumuz Kezman ile ilgili...
Semih,Alex,Nobre,Anelka birsürü futbolcu giriyor işin içine..Bu şekilde bir yere varamayız...
Giden gitti artık konuşacak birşey yok diye düşünüyorum...
Blue&Typhoon
16-01-2008, 19:24
kezman dünya capında bir oyuncu her takımda oynar ama sadece zamana ihtiyacı var (fransa milli takımına fenerdeyken çağırıldı;) konuyu kapatalım)Ve evet arkadaslar kezmanın açıklamaları:
Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Kezman maç sonrası yaptığı açıklamada, "Başkan Aziz Yılıdırım ile görüştüm. Ortada bir sorun yok. Fenerbahçe'de katıyorum" dedi. Kezman "Ben buradaki misyonumu tamamlamadım. Bana teklifler olduğu doğru ama ilgilenmiyorum. Henüz hazır değilim. Sakatlıktan yeni çıktım. Yüzde 60'la oynuyorum. Yorulduğum için çıkmak istedim. Hocam da anlayış gösterdi" diye konuştu.
Bu arada maçın başında ve Kezman oyundan çıktığında bazı seyirciler oyuncuya tepki verirken, bir kısmı da alkışladı.
Kalsın bence . Fener'e katkısı oluyor ..
Bence biraz daha beklenmesi lazım kalsın..!
bencede bende aynı görüşteyim deniz_carlos