Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 Harika Çim Yaması
Arkadaşlar pes 2008 oynarken oyuna farklı bir zevk geliyor herkese tavsiye ederim
Link 1 : [Only Registered Users Can See Links]
Link 2 : [Only Registered Users Can See Links]
Link 3 : [Only Registered Users Can See Links]
Boyut: 243 MB
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Not: Alıntıdır
Kurulum:
AFS Explorerla cv_1.img açın sonra action sekmesinden import folder dan daha önce çıkardığımız çim yamasını gösterin işlem yapılsın ok diyin ve oyuna girin:15:
ufukkanlıcı
01-12-2007, 20:32
3 linkide indirmek zorundamıyız. biraz açıklama yaparmısın??
burak.57
01-12-2007, 20:36
lowda oynarsak oluyomu?
low da da oluyor çok belirgin değil ama eski soluk renkden daha koyu bir renk geliyor
ayrıca 3.linkide indirmek zorundasınız
arkadaşlar ben size yardımcı olacağım kendim yamayı kurdum ve sorunsuz oynuyorum ama bi tşk eden bile yok
shaldun27
05-12-2007, 22:30
arkadşım çok güsel olmuş emeğine sağlık tşk ederim ama biras kurulumunu açıklasan zahmet omassa
afs explorer ile import afs file dan cv_1.img dosyasını açın gelen soruya hayır diyin
daha sonra winrar dan dizine çıkart(extract to)yu tıklayıp çim yamasını bi dosyaya çıkartalım
afs explorer da action sekmesinden import folder ı tıklayıp çim yamasını gösterin yüklendikten sonra ok deyin ve çıkın o zaten otomatik kaydeder
shaldun27
06-12-2007, 21:41
tşkerler arkdaşım saol :D
paranoid13
09-12-2007, 09:15
bu yamayı ben de yüklemiştim.özellikle medium detailde oynayanlara tavsiye ederim.cok güzel bir hal alıyor.
volkibunak
09-12-2007, 09:43
saol eline saglık
:gsbayrak::fbbayrakjp6::tsbayrak5hd::bjkbayrakwa6:
hayta_tolga
09-12-2007, 14:38
öncelikler paylaşımın için saol !! beyler bende asus 256 ekran kartı var ama low dan başka bi formatta oynayamıyom :S:S yardım edicek var mı ?
hayta_tolga kardeşim,bu konuda maalesef bir yardımımız dokunmaz.
Çünkü ekran kartı low dan başka detayda oynaman için yeterli desteği vermiyor buna yapacak birşey yok maalesef.Sorun ekran kartının yetersiz olması.
Daha iyi bir ekran kartı alman gerek.Anakartına ve de bütçene uygun yeni nesil kartlardan birini alarak üst detay seviyelerinde sorunsuz oynarsın.
mustafa5461
10-12-2007, 15:29
Sadece bir çim yaması için boyutu fazla değil mi ya?
arkadaşım sonuçta pes 2008 çim yaması bütün stadlarda bütün hava koşullarında bu çim yaması oluyo ve pes 2008 in ne kadar boyutu yüksek olduğunu düşünürsek bu boyut normal:)
arkadaşlar ben bişi düşündüm sokaktaki çimleri çektim bigün npkia n95 ile sonra açtım adobeyi bi onları açık yeşil bi koyu birasda sarıya bakan yaptım boyunu denkledşm ve oyuuna attım görmelisiniz süper oldu ama neden se bazıstadlarınki iyi olmadı yapacak arkadaşlar warsa gönderiem tm dorusunu yapın
arkadaşlar ben bişi düşündüm sokaktaki çimleri çektim bigün npkia n95 ile sonra açtım adobeyi bi onları açık yeşil bi koyu birasda sarıya bakan yaptım boyunu denkledşm ve oyuuna attım görmelisiniz süper oldu ama neden se bazıstadlarınki iyi olmadı yapacak arkadaşlar warsa gönderiem tm dorusunu yapın
arkadaşar ben bu dedimi tekrar yapacam bana iyi photoshopcular lazım vede sadece konamı stadının üzerine yapcağmız için konamı stadının kodları kaç arkadaşalr gerçek çim kullanıcaz
arkadaşlar ! bu çim yamasını kim yaptıysa allah razı olsun... yeni yükledim.. oyunun havası değişti.özellikle medium da süper oluyor.oynadığım maçtan bu yama ile zevk almaya başladım.pes 2008 e karşı olumsuz düşünenlerdenim ama bu çim yaması beni oyuna bağlamayı başardı.yapanların eline sağlık...
tavsiye: bu yamayı muhakkak kurun...farkı göreceksiniz.
linkler ölü değil...
ya benim merak ettiğim bütün sıtadların çimleri deişiyo mu?
yoksa bazılarının mı değişiyo?
ben başka bi çim yaması indirmiştim de orda sadece 4 tane stadın çimleri değişiyodu.
eğer hepsi deişiyosa indircem. şimdiden teşekkürler...
bütün statların çimleri bütün hava koşullarında değişiyor arkadaşlar
metin_99
18-12-2007, 20:23
arkadaşım saol paylaştığın için ama çim yaması bile 250 mb olduğuna göre exTReme patch i düşünemiyorum...
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
bunu kitserver de img nın ıcıne atsak calısırmı acaba?