Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇE'mi? GALATASARAY'mı?
deniz_carlos
05-12-2007, 14:07
Selam arkadaşlar Cumartesi Günü saat 19:00'da TÜRKİYE'nin kalbi KADIKÖY ŞÜKRÜ SARACOĞLUN'da atıcak...ForumdakiFENERBAHÇE'li ve GALATASARAY'lı arkadaşlara bu derbide kim kazanacak,skor kaç kaç biter...Gibi görüşlerinizi almak istedim herkesi buraya bekliyorum
FENERBAHÇE'mi?
GALATASARAY'mı?
benim fikrim:Galatasaray kazanıcak çünkü TFF sağolsun hakemleri doğru düzgün seçmiyor hakem hataları her maçta oluyor FENERBAHÇE'mizin bir maçta "3" penaltısı verilmedi!!!Hasan Şaş'ta Galatasaray'dan sırf hakem hataları yüzünden gidiyor...
görüşlerinizi bekliyorum
Galatasaray'ın Fener'i hakemle yendiğini hiç görmedim ömrü hayatım boyunca ama 4 kırmızı gördüğümüz maçlar bilirim. Lincoln oynamıyorsa galip(kısmetse) Cimbom olur...
deniz_carlos
05-12-2007, 16:32
junate abicim ben bu seneki hakem hatalarından bahsediyorum bu sene hatta Galatasaray'ı şampiyon edicekler artık futboldaki eski güzellikler yok futbola bence şike karıştı ve bu şikeyide bütün takımlar yapıyor dünyanın neresinde olursa olsun bu kötü oyun her yerde oynanıyor
bana göre maç golü geçer çünkü fenerin savunma darmadağın bu sefer biz galip gelcekmişiz gibi bir duygu hissediyorum çünkü her galatasaray-fenerbahçe maçlarında fenrin yeneceğini söylemiştim biz bu maçı kaybetmeyiz ya berabere biter yada bu maçı alırız
Blue&Typhoon
07-12-2007, 19:51
arkadaşlar bence maç net olarak 3-1 fenerbahçe lehine sonuçlanacaktır... galatasarayda tobias linderoth un olmayışı ve lincoln ün oynayıp oynamıyacağının netlik kazanmaması hasan şaşın kart cezalısı oluşu galatasarayı hem sağ kanat hemde orta alanda sıkıntıya sokmuştur tobias lideroth un savunmaya ve hucüma katkılarını yerine gelen oyuncudan bekleyemeceği,miz için savunmaya yardımlar gecikebilir ve fenerbahçe golü bulabilir... hucumdada aralara atılacak toplar önemlidir ve lincoln ün olmayısı bu hucum yönünü zayıflatmıştır.Fenerbahçe takımıının hızlı oyuncuları servet ve song un üstüne giderlerse alex de souzada klasını konuşturursa fenerbahçe farka bile gidebilir.. son söz olarak fenerbahçe bu avantajları değerlendirip 3 puana 3 golle uzanacak roberto carlos ise ilk derbi golünü atacaktır düşüncesindeyim 3-1
Bence üstte yazılı oyuncularının oynamayışı Galatasaray'ı avantajlı tutuyor, örnek; bjk-gs maçı, iyi oynayan kazansın...
inşallah Fenerbahçe kazanır.2-0 biter golleri alex ve deivid atar.
BuLuT_Harry_Emma
07-12-2007, 21:03
inşallah Galatasaray kazanır lincoln yok ardaolur muhtamelen serkan atar hakan atar
rekoinhom
07-12-2007, 21:11
Ben beşiktaşlıyım (Bursaya çaktık :) Bu bahsedilen derbide Favori fenerbahçe ve kazanan tarafda fenerbahçe olacaktır bence..En fazla galatasaray için beraberlik olur oda olursa mucize olur :D
Blue&Typhoon
07-12-2007, 21:19
junate sana katılmıyorum linderoth gibi bir futbolcunun olmayısı takımın düzenini bozabilir defansa yardıma gelen linderoth un yerine baskası o bolgeyi kapatamaz takımı ateşleyici özellik gösteren hasan şaş ise galatasaray takımı için bir + dır.Tıpkı milandaki gattuso gibi.Lincoln gibi klas bir oyuncunun olayısı zaten bi dezavantajtır. sonucta bu oyuncuların olmaısı fenerbahçeyi üstün tutar.rekainhoma katılıyorum
deniz_carlos
07-12-2007, 21:19
rekoinhom arkadaşım ben konuyu açarken forumdaki FENERBAHÇE'li ve GALATASARAY'lı arkadaşlara diye yazmışım üstüne üstün birde altını çizmişim şimdi biz sana bjk bursa maçı ne olur diye sorduk mu?? yok o zaman kendi takımın ile ilgili bi konu açarsan daha iyi olmazmı benim fikirlerim bu...
ufukkanlıcı
07-12-2007, 21:25
ben bir gs li olarak maçın kesinlikle ya berabere yada galatasarayın alacağını düşünüyorum. hatta düşünmekle kalmıyorum. iddaa ediyorum. çünkü ben geçen yılki kadroya bakıyorum. şükrü saraçoğlunda çıkan kadroya. galatasaray 2 yarı fenerbahçeyi bitirdi. ama bir türlü 2 golü bulamadı. yani şanssızlık. artı fenerbahçeninde dez avantajı var. hafta arası şampiyonlar ligi maçı var. hemde ya tamam ya devam niteliğinde. fenerbahçede yarın bir süpriz olabilir ve alex kadroda olmayabilir. yada ziconun tercihine göre bazı futbolcularını riske etmeyebilir. buda gs ye karşı bir dez avantaj olur. yani. galatasarayın sıkıntısı ilk golü atamamak. eğerki ilk gol bizden gelirse o maç kesin tarihi bir skora döneceğinide iddia ediyorum. çünkü gs ilk 30 dk lık zaman dilimi içerisinde eğer 1 gol bulduysa o maçı zaten koparıyor. rakip açılıyor. buda hakan ve nondanın yada ardanın işine gelir ve daha çok gol pozisyonları yaşanır. mutlak favori fb gösterilsede gs bu maçı söke söke alır:):):)
Blue&Typhoon
07-12-2007, 22:19
ufuk iyi düşünüyorsun ama alex geçen maçta sarı kart görüp denizli karşısında forma giymedi... roberto carlosun yaptığı açıklamalarda fenerbahçe formasıyla ilk derbi golünü atmak istediğini hevesini görüyoruz... teknik heyet öneticiler adeta tek vücüt oldular ve bu macı düşünüyorlar galatasaray değil lincoln (ki oynaması biraz kçk ihtimal)ronaldinho gelse bu maçı aldıramaz bu maçta fenerbahçe taraftarınında büyük desteği olucak ve fenerbahçe maçtan RAHAT galip gelerek ayrılıcaktır R.CARLOS un dediği gibi "Fenerbahçelilik bi ayrıcalıktır" edunun yaptığı açıklamadada farka gider demişti ona ve tüm fenerbhaçelilere güveniyorum fenerbahçe artık bi avrupa takımı omuştur gerek maddi gerek itibar bakımından hafta içi oynanacak maçı kafalarına takacaklarını sanmıyorm fenerbhaçe hem galatasaray maçını hem çsk maçını hemde bbl maçını alacaktır canı gönülden inanıyorum...
Fenerbahçe yıldızları ile bu maçı alacaktır. Zaten bu maç Yıldızlar - Gençler şeklinde gerçekleşecek. İsteğim Fenerbahçemizin bu maçı kazanması.
Blue&Typhoon
08-12-2007, 18:50
fenerbahçem 2 galatasaray 0 şuanda fazla söze ne gerekkkk
alayına;):fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6::fba tkidr8:
gencfb07
09-12-2007, 12:22
ben nededim 1 hafta önce gelenek bozulmadı klasik
deniz_carlos
09-12-2007, 15:42
Arkadaşlar tüm FENERBAHÇE'lilere ve FENERBAHÇE CAMİASINA hayırlı uğurlu olsun bu maçta kesinlikle net söylüyorum farka gidebilirdik semihin kaçırdığı pozisyon deivide atsa gol eğer o atak gol olsaydı zaten goller ard arda gelirdi...:)
Tebrikler! Baskette de bis yendik!
deniz_carlos
09-12-2007, 17:17
o zaman baskettede biz sizi tebrik edelim ama FENERBAHÇE & GALATASARAY'ın geçen seneki rekabette her dalda FENERBAHÇE üstünde skorları vereyim genel olarak 6s bizi geçen sene hiçbir dalda yenemedi skoru veriyorum
FENERBAHÇE'LİLER ne kadar övünse azdır...
FENERBAHÇE:14-0:GALATASA
ev sahibide olsak deplasmanda olsak biz her zaman 6syi yenerizz:D
the_black_eagle
09-12-2007, 21:26
pardon
deniz_carlos
09-12-2007, 21:29
pardon
bunu anlamı nee şimdi
emany yada yetkili abiler konuyu kapatalım artık kazanan belli oldu...
Hayal kurmayalım geçen sene 100. yılınızdı(anlaşılmaz şekilde Galatasaray'ımız 100. yılınızda en kötü kadroya sahip oluyor 1 sene sonra gelsin flaş transferler) Aziz babanız saolsun 14-0 oldu, olabilir biz avrupa kupasını kaldırırken Fenerin adı yoktu. Bu da böyle biline(Hagi için deli olan Fenerlileri yazmıyorum bile...)...
deniz_carlos
11-12-2007, 18:37
abi tamam haklısınız hagi bi gitti 6s'de çöktü
Blue&Typhoon
06-01-2008, 10:53
türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncusuymus ama şimdi yok aziz yıldırım gibi bi başkanda hiç bi yerde yok her sene bi yıldız alıyor...suanda en iyi orta saha ne delgado ne lincoln bence ve spor otaritelerine göre en iyi orta saha Alex De Souza fenerbahçeyi hem ligde he avrupada sırtlıyo galatasaray 90+larda penaltılarla maç kazanırken fenerbahçe bileğinin hakkıyla maç kazanıyo inaşallah tüm türk takımları fenerbahçeye yaklaşır yaklaşır diyorum çünkü artık fener 1.büyük oldu hem endüstriyel anlamda hemde maddi anlamda rakipleriyle arasını baya bi açtı
Her ne kadar Serberst Kürsü ise de bu bölüm, bu konuyla ilgili olay yani derbi çoktan bitmiş.
Daha da tartışmanın yorum yazmanın gereği yok diye düşünüyorum.