Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyonlar Ligi Kupasını Kim Kaldırır?
deniz_carlos
06-12-2007, 14:59
Selam arkadaşlar sizce bu sene şampiyonlar ligi kupasını kim kaldırır? sizin favori takımınız hangi takım
arkadaşlar benim favori takımım temsilcilermizden
FENERBAHÇE:):fbatkidr8::fbbayrakjp6:
fenr kim şampiyonlar ligi kim manchester united kazanır
ya arkadaşlar gerçekten tarafsız bi şekilde söylüyorum, 2 maç kazanınca finale mi çıkılıyor? abartmayın ya, 2 gün sonra fıslayacak. 2. tura çıkma şansı bence %80 ama sonraki rakibe göre devam edip etmeyeceği anlaşılır.
finale gelirsek, ben Manu - Barça finali izlemek isterim bu sene, Manu'ı da şampiyon görmek isterim. ayrıca cronaldo çok iyi gidiyor şamp. liginde 5 gol attı şimdiye kadar inş. gol kralı olup önümüzdeki sene tüm ödülleri toplar :)
Elbette M. United tartışmaya gerek yok isterim Fener olsun ama önce bir gruptan çıksın...
fener bişey yapamaz bence manchester united şampiyon :D
metin_99
08-12-2007, 00:28
MANC-HES-TER-----U-Nİ-TED
#7 C.RONALDO
k1myasal
08-12-2007, 00:34
barcelona alır bence ama m.united da alabilir bilemiyorum 2 si arasında kaldım:s
şüphesiz ManCheStEr UnİtEdalır kupayı zaten bn manchester united fanatiğiyim
CrİsTiAnO RoNaLdO / #7 \
Blue&Typhoon
08-12-2007, 11:56
ya arkadaşlar gerçekten tarafsız bi şekilde söylüyorum, 2 maç kazanınca finale mi çıkılıyor? abartmayın ya, 2 gün sonra fıslayacak. 2. tura çıkma şansı bence %80 ama sonraki rakibe göre devam edip etmeyeceği anlaşılır.
finale gelirsek, ben Manu - Barça finali izlemek isterim bu sene, Manu'ı da şampiyon görmek isterim. ayrıca cronaldo çok iyi gidiyor şamp. liginde 5 gol attı şimdiye kadar inş. gol kralı olup önümüzdeki sene tüm ödülleri toplar :)
Elbette M. United tartışmaya gerek yok isterim Fener olsun ama önce bir gruptan çıksın...
gruptan çıktık sıra geldi çeyrek final yarı finale bence fenerbahçe ceyrek finalide geçer ama ilk önce csk macı
Kolay gelsin o zaman ama ben o kadar emin olmazdım.. yine de Fener' e avrupada başarılar..
manhester united kaldırır
deniz_carlos
09-12-2007, 21:39
ya arkadaşlar herkes m.united diyor başka bişi demiyor bi ALLAH'ın kulu liverpool,arsenal,barcelona vb. devler söylenmiyor ben yorumumu yapmışım temsilcimiz
FENERBAHÇE:fbbayrakjp6::fbatkidr8:
ufukkanlıcı
09-12-2007, 21:46
fenerin şampiyonlar ligi kupasını alabilmesi için gerekenler.:)
1) türkiye 3. ligi takımlarının son 16 ya kalması gerekir.
2) fortis türkiye kupasını alması gerekir:)
3)arsenal, chealse, m.united, inter, milan, liverpool, barcelona, o.lyon,roma gibi takımların şampiyonlar ligi gruplarından çıkamama gibi bir süpriz olduğunda.... yani sizin işiniz mucizedende öte olmuyacak duaya amin demek:)
bence yine milan ya da liverpool
ilk mesajımda da söyledim, Beşiktaş taraftarıyım ama tarafsız söylüyorum, fener çıktı 2. tura, 16 takım arasına kaldı, ama bundan sonrası zor, fenere en çok yarayacak takımlar porto ve sevilla olur, kolay olur demiyorum, içlerinden en çok yarayacak olan diyorum. 'inşallah' fener finale çıkar, kupayı alır, süper kupayı da alır, ama bence fenerin çeyrek finale kalma ihtimali '%10'dur. asıl iş bundan sonrası.
bir de pek alakası yok ama geçen gece radyoda bi spor programına rast geldim. gelen mesajları okuyor spiker, fenerli birinden gelen mesaj aynen şöyle: 'şamp. liginde yarı finale kalırsak galatasarayın başarılarına denk midir?' bu sorudan sonra tabi ben de kopmuştum xD
tatanga kazım
13-01-2008, 18:28
bence sevilla zaten fener çıktı önü çok açık...
fbrarsenal18
14-01-2008, 18:34
M.united kaldırır kesin favorim..