Orijinalini görmek için tıklayınız : kitserver forma ekleme
Blue&Typhoon
06-12-2007, 23:44
arkadaşlar pes6 kitserver forma ekleme yeterince konu açılmış ve bende burda anlatmak istedim daha doğrusu bumdum neticede ALINTIDIR
[Only Registered Users Can See Links]
bol pesli günler
NOT:ALINTIDIRR....
BuLuT_Harry_Emma
07-12-2007, 20:58
kolayzaten ya
Blue&Typhoon
07-12-2007, 21:19
bulut kolay da yapamayanlar için burdan anlatmak istedim daha doğrusu paylasşmak istedim saol romelo
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak: :gsbayrak:
Blue&Typhoon
08-12-2007, 14:07
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak: :gsbayrak:
bu ne şimdi
:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp 6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrak jp6:
ben formaları ekledim ama Fenerbahçe de çıkıcağına Psv Eindhoven da çıkıyor yardım ederseniz sevinirim
Kullandığın option file ile kitserver/gdb/uni.. içindeki map.txt uyuşmadığı için sorun oluyor map dosyasını düzenlemen gerek.
nasıl düzenliyip ayarlayabilirim? ayrıntılı açıklarsanız çok sevinirim=)
arkadaşlar lütfen yardim edin fbnin yeni formalarini indirdim.kitserver gdb unininin içine attim olmadi.lütfen çok istiorum bu formalari
fenerbahçeli74 kardeşim çok saolasin dediğini fb formalari için uyguladim kod numarasini 130 yaptim hepsi çıktı çok saol kardeş çok istiordum emeğine sağlık
knk kitseveri indircez dimi ?? :gsbayrakjp6:
knk formayı yaptım ama nasıl oyuna eklicem GDB managerden yaptim ama oyuna ekleyemedim
fearless77
06-01-2008, 13:14
arkadaşlar bilgisayarında yüklü olan bi arkadaş option file dosyasıyla kitserver dosyasını paylaşabilirmi acaba . paylaşırsa çok iyi olur. şimdiden teşekürler
tepesoft
21-03-2008, 15:10
sağol kardeş
normalde bizim gibi usta pes 6 kullanıcı için kolayda daa bilmeyenler için oların adına sana tşk
yaw kitserver dosyasına nerden giriliyo ben aradım pes 6 nın içini öyle bişey yok bana yardımcı olursanız sevinirim
kitserver gdb uni nasıl açılıyo bir programamı ihtiyaç var açmak için
aynen fenerbançe formalarınıda kitservera koymayı resimli olarak anlatırsanız çok iyi olur
emre oral
23-07-2008, 10:28
al kardeş map direk uni dosyasının içine at ...
ceza__ceza
23-07-2008, 21:32
ben bi turlu şu kitseveri yükleyemedim setup dosyasına tıklıyorum ama ınstall seçenegi yok aslında varda kullanılamıyor sadece help var yardım ederseniz sevinirim
Bu soruyu bir konuda sorman yeterliydi.
kitserver ([Only Registered Users Can See Links])
ceza__ceza
24-07-2008, 20:49
yaa kardeş doğru söylüyorsun ama istersen msnde bana yardımcı olabilirsin benim msn adresim YaRaSa__KeZMaN@hotmail.com alt tireler iki tanedir şimdiden sağol
'emre oral' kardes cok saol
kardeşim kitserver/gdb/uni falan varda national klasörü yok burda yardımcı olursanız sevinirim