PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 Düzgün oynamak için bakın

SA-KO
07-12-2007, 08:11
ewet arkadaşlar herkez pes 2008 doğru dügün çalışışmamasından şikaetçi şimdi size bunun çözümü :
NVIDIA G-force 5200(128mb) ekran kartım war ama oyunu low da nasıl medium tadında oynanır onu anlatıcam NVIDIA ayarlarına giriyoruz Performan kalite diye bişey war oradan basit ayarları ileri ayarlar yapın we bütün özwllikleri son düzeye getirin kalite falan yapın sonra pes 2008 lowda oynayın farkı görün
diğer ekran kartlarındada butür ayarlar yapabilirsiniz
[Only Registered Users Can See Links] ('[Only Registered Users Can See Links]')

sedatsedat
08-12-2007, 23:37
tüh bilmiyoduk sağol

bulkan
09-12-2007, 00:06
Arkadaşım açıklaman çok eksik.Biraz da yanlış yönlendirme olmuş.Her ayarı son yaparsak nasıl sorunsuz oynayabiiriz hiç mantıklı değil kanımca.Ayrıca hepsi de son yapılmıyor tümden kalite ya da tümden performans ayarlarını yapabilirsin.Senin dediğin biçimde yüksek kaliteye ayarlanıyor bu da yavaşlama,kasma sorununu daha arttırır.
Yanlış anlama bunları kafadan sallamıyorum ben de NVIDIA kullanıyorum.İleri ayarları seçip kalite ayarlarının çubuğunu yüksek performans a kaydırmak daha mantıklı.Diğer ayarları duruma göre kendi belirliyor zaten en uygununu, uygulamaya göre düzenliyor donanım.

tariktatayoglu
09-12-2007, 01:02
ben oyunu bi siteden indirdim gerçeği demo filan değil hiç bi problem yaşamıyom hemde maximumda oynuyom gayet hızlı donma filan yok ekran kartınızla ramin işlemcinin gücüne bağlı

SA-KO
09-12-2007, 17:02
Arkadaşım açıklaman çok eksik.Biraz da yanlış yönlendirme olmuş.Her ayarı son yaparsak nasıl sorunsuz oynayabiiriz hiç mantıklı değil kanımca.Ayrıca hepsi de son yapılmıyor tümden kalite ya da tümden performans ayarlarını yapabilirsin.Senin dediğin biçimde yüksek kaliteye ayarlanıyor bu da yavaşlama,kasma sorununu daha arttırır.
Yanlış anlama bunları kafadan sallamıyorum ben de NVIDIA kullanıyorum.İleri ayarları seçip kalite ayarlarının çubuğunu yüksek performans a kaydırmak daha mantıklı.Diğer ayarları duruma göre kendi belirliyor zaten en uygununu, uygulamaya göre düzenliyor donanım.

arkasaşım bu ayarlar sonunda oyunu low sa oyna sehirciler falan gözükmüyo ama low da oyuncular top saha falan medium gibi oluyo dene sonra konuş