Orijinalini görmek için tıklayınız : TSL kendim yaptım
bazı arkadaşlar çalıntıdio ama kıskanıyolar işte buna bakın kadrolar biras ayarlanık gerisi bu gece upload edecem :D
İndir ve Gör ([Only Registered Users Can See Links])
sslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[Only Registered Users Can See Links]
güzel güzel çalışmalarında başarılar
hele şükür bi allahın kulu yorum yaptı saol
önemli diil kardeş görevimiz bu arada konulara bi göz gezdirdim de sen baya bi anlıyosun yama işlerinden eğer böle iyi gidersen belki seni yama takımına bile alabilirler tabi bu yetkililerin wereceği bi karar başarılar
saol iyim daha yeni pc aldık ama pc mühendisliğine soyundum pcnin herşeyin bilirim birazkeyloger lıkta war idare ediyoz işte
๓ς-Ŧคtгเא
08-12-2007, 20:43
Güsel Olmus
bişey deil arkadaşlar devamı gelecek
Güzel bir çalışmaya benziyor. Hangi programı kullanıyoruz bu yama için?
O konuda da bilgi verebilirmisin?
valla ister inanın ister inanmayın formaları paintte yapıyorum tempe gelince opyunda kayıtlı yani hzır olan başka takımların tepmleri üzerinr uyanları bulup yapıyorum logo yapımını herkes bilio zaten hd loga tasarımı geriye bişe kalmıyo şuan ts ve bsninde kadroları bitti bi option file sunacam
metin_99
08-12-2007, 22:58
valla ister inanın ister inanmayın formaları paintte yapıyorum tempe gelince opyunda kayıtlı yani hzır olan başka takımların tepmleri üzerinr uyanları bulup yapıyorum logo yapımını herkes bilio zaten hd loga tasarımı geriye bişe kalmıyo şuan ts ve bsninde kadroları bitti bi option file sunacam
:eek::eek::eek::eek::eek: dostum paintte forma yapılırmı yaww?? ama gerçekten paintte yapıosan tebrikler walla ama sana photoshop indirmeni tavsiye ederimmmm...
ya önümüzdeki ay indircem ama ben paintin gizli özell,iklerini buldum için photoshoptan daha i
ufukkanlıcı
09-12-2007, 00:16
paintte farklı özelliklerdemi var:) bundan niye kimsenin haberi yoq:)
tariktatayoglu
09-12-2007, 00:53
selam kasırga42 kardeş ne diyon bu işe bence güzel olmuş devamıda olsun
kasırga42 kim olyuyo yafs
gercektende güzel bir iş yapmıssın tebrikler :)
arkadas peki içinden bi dosya daha çıkıyor onu nereye koycaz {cv-0}
galiba
BuLuT_Harry_Emma
09-12-2007, 09:58
:eek::eek::eek::eek::eek: dostum paintte forma yapılırmı yaww?? ama gerçekten paintte yapıosan tebrikler walla ama sana photoshop indirmeni tavsiye ederimmmm...
Ben Phtoshop cs2 var ama bende paintte yapıom adha rahat yapıom cok daha iyi Bide bişey sorcam optin file kime ait
option file ban a ait arkadaşlar
yotumyazanlar için tşk devaswmı gelecek
ceho3478
09-12-2007, 12:28
ben pes 2008e uygunmu
shevasedatkk
09-12-2007, 13:52
elıne saglık kardes bı de ben kendı yuzumu koydum pes 2008 e ama oyunu her acıp kapayısımda sılınıyo bu soruna bı el atsan
shevasedatkk
09-12-2007, 14:07
kardes bı sorunum daha olacak kusura bakma ama ben ggs ıle bu flag dosyalarını ımport edemıyorum bı de kits dosyalarını bulamıyorum
elıne saglık kardes bı de ben kendı yuzumu koydum pes 2008 e ama oyunu her acıp kapayısımda sılınıyo bu soruna bı el atsan
senin sorunun ppjoy.exei indir sanal joyistik forumo geaz dolaş buşursun oke
kardes bı sorunum daha olacak kusura bakma ama ben ggs ıle bu flag dosyalarını ımport edemıyorum bı de kits dosyalarını bulamıyorum
ya afsden yap oke
actiondan import folder yolu ile
WonDerFulChild
09-12-2007, 14:51
bRAVO waLLA gÜZEL yAMACI AMA UMARIM HASAN ABİ DAHA KAPSAMLI BİŞE CIKARIR
onur ter
09-12-2007, 15:31
ımport yaparken problem oluyor nıye acaba
volkibunak
09-12-2007, 15:42
ya arkadaış oyuncuların ismi yok hepsi yabancı
ya logo nasıl yapılıyorrr
ceho3478
13-12-2007, 14:43
BUNU NASIL KRUUYORSUN herhangi bi tür anlatım yaparmısın?
sagopa147
13-12-2007, 15:14
ya bunu nasıl yüklücez
ceho3478
14-12-2007, 15:42
ya nasıl yüklicez lütfen biri cvp yazsın????????????
slm çıkan dosyaları nereye atçam
metinsahinler
14-12-2007, 22:28
ya arkdaslar dosyanın içinden cıkan 2 dosyadan konami deilde dier dosyayı nereye kopoyalıcaz bilen varsa yazarsa sevinirim
ugurkavas
15-12-2007, 00:46
ya kardesim bu ne bole be hollanda liginin yerine yapmısın da sadece formalar war
oyuncu isimleri yok takım logoları importlanmıo dosya buyuk yamaları test etmeden koymayın buraya be oyun nolcak simdi silip yenıdenmı yukleyeyım hı?ayıp falla ya
k1myasal
15-12-2007, 08:41
tamamı ne zaman bitecek
OYUNUN İÇİNİ *** GİBİ ETTİ HİÇ TŞK KÜR EDEMEM
ya kardesim bu ne bole be hollanda liginin yerine yapmısın da sadece formalar war
oyuncu isimleri yok takım logoları importlanmıo dosya buyuk yamaları test etmeden koymayın buraya be oyun nolcak simdi silip yenıdenmı yukleyeyım hı?ayıp falla ya
allahtan Ben DOSYAYI KOPYALAMIŞTIM SANA GÖNDEREYİMMİ İSTERSEN
kurulum nasıl olcak bi anlatan yokmu
sedat_60
14-06-2008, 16:37
adam siteden atılmış siz kurulum soruyosunuz :D
mehmet erdem
19-06-2008, 16:06
adam siteden atılmış siz kurulum soruyosunuz :D
Yani...
ozgur-duzen
19-06-2008, 17:00
qüzel
ya arkadaşlarım bede yama yapıp bu siteye sunmak istiyorum ama hangi yama olursa olusun hiçbirini bilmiyorum bana yardım edecek bir arkadaşım yokmu?