Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 TSL
ARKADAŞLAR İŞTE PES 2008 TURKCELL SÜPER LİG 2007-2008
ben bi sitede buldum bi arkadaş özenmiş ve sadece EDIT ten bunu yapmış. Herşeyi güzel yapmış ama formalara hiç özenmemiş
Bende formaları kendim yaptım ve upload ettim.
bu yama sayesinde Oter Ligs C grubunda tsl ekleniyor takımların logoları değişmiyor ama isimleri , formaları ve oyuncuları değişiyor.
NOT:TSL PRO PATCH ÇIKANA KADAR İDARE EDİN.
[Only Registered Users Can See Links]
sedat_60
17-12-2007, 11:29
ss yoq mu
metin_99
17-12-2007, 16:24
ewt yaw ss koy da biraz fikir edinip ona göre indirelim...
arkadaşlar gs fb ve bjk nin orjinalliği bozulması diye koymamış herhalde arkadaş
bu arda en nedense ss koyamıyorum çünkü rsmler hep hata veriyo koyarken
fbrarsenal18
17-12-2007, 18:50
abi formalar çok kötü hiç biri benzemiyo:(
abisi hepsini edittnet yaptım yani sen eski formaları görseydin hepsi siyah beyazdı be kardeşim. ben hem sadece tsl pro patch çıkana kadar idare edin diye koydum bunu siteye...
Nereye atıcaz Bu Dosyayı ? Kurulumdan Bahsedilmemiş.
rekoinhom
19-12-2007, 12:13
Aekadaşım tsl nin other c de olması hiç güzel değil çünkü master ligde o bölümden takım seçilmiyor...TSL yi hollanda ligine importlamak lazım bundes liga takımlarından W.Bremen,Shalcke,H.Berlin,Stutgart,B.Dortmund,B.Mü nich gibi önemli takımlarıda İnternacional,R.Plate,AIK,Hammarby,kızılyıldız gibi fazla önemsnmicek takımlarla yer değiştirmesi gerekir..Yani böyle olmadığı sürece zevki çıkmaz hollanda ligindende ajax psv,feyenord alınsa yeter WE united,Pes united gibi takımların yerlerine....Zevk budur...
Aekadaşım tsl nin other c de olması hiç güzel değil çünkü master ligde o bölümden takım seçilmiyor...TSL yi hollanda ligine importlamak lazım bundes liga takımlarından W.Bremen,Shalcke,H.Berlin,Stutgart,B.Dortmund,B.Mü nich gibi önemli takımlarıda İnternacional,R.Plate,AIK,Hammarby,kızılyıldız gibi fazla önemsnmicek takımlarla yer değiştirmesi gerekir..Yani böyle olmadığı sürece zevki çıkmaz hollanda ligindende ajax psv,feyenord alınsa yeter WE united,Pes united gibi takımların yerlerine....Zevk budur...
katılıyorum.
Nereye atıcaz Bu Dosyayı ? Kurulumdan Bahsedilmemiş.
dosyanın içinde var
abi bunu nerden indircez yaa
endless61
20-12-2007, 16:40
aynen kardeşim ben de katılıyorum sana...
alperguler
21-12-2007, 10:34
Arkadaşım tsl nin other c de olması hiç güzel değil çünkü master ligde o bölümden takım seçilmiyor...TSL yi hollanda ligine importlamak lazım bundes liga takımlarından W.Bremen,Shalcke,H.Berlin,Stutgart,B.Dortmund,B.Mü nich gibi önemli takımlarıda İnternacional,R.Plate,AIK,Hammarby,kızılyıldız gibi fazla önemsnmicek takımlarla yer değiştirmesi gerekir..Yani böyle olmadığı sürece zevki çıkmaz hollanda ligindende ajax psv,feyenord alınsa yeter WE united,Pes united gibi takımların yerlerine....Zevk budur...
sonuna kadar katılıyorum arkadaşım yama dediğin de böyle olur hammbary miş aık ymış sanki biz bu takımlarla oynuyoruz...
Burak Tuncer
23-12-2007, 19:14
ewt yaw ss koy da biraz fikir edinip ona göre indirelim...
ainen
ceho3478
25-12-2007, 15:46
indirmenizi tavsiye etmem:@
oommeerr89
28-12-2007, 15:56
pes 2008 tsl full sürüm ve türkçe spiker ne zmn çıkar :confused: