PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes2008 online login hatası

tariktatayoglu
27-12-2007, 21:43
pes2008 orjinal aldım register yaptım onlineda login hatası lütfen yardım edin
sağ ol lewi- wills

lewi_wills
27-12-2007, 21:46
İlk önce baştan belirtelim ki PES2008 orjinal oyun olmadan online oynanmıyor. PES2008'i online olarak, [Only Registered Users Can See Links] , [Only Registered Users Can See Links] , [Only Registered Users Can See Links] buradan ,Online dışında ise Bimeks,D&R gibi mağazalarda bulabilirsiniz.

Oyunun kurulumundan sonra DVD kutusunun içindeki kitapçığın arkasındaki Registration Code'unu [Only Registered Users Can See Links] bu sayfadaki yönergeleri izleyerek kayıt ettirip, kodumuz için bir şifre belirlememiz gerekiyor. Oyundan online'a girişte bu şifreye ihtiyacımız olacak. Eğer şifremizi belirlediysek şimdi oyunun v1.1 patchini yükleyip [Only Registered Users Can See Links] oyuna girebiliriz.

PES2008'i açıp oyunun menülerinden network'e giriyoruz. Windows firewall veya antivirus programlarınızın firewall'larından Pro Evolution Soccer 2008.exe dosyasına izin vermeyi unutmayın. Modeminizde firewall varsa 5739 nolu TCP ve UDP portlarınıda açmanız gerekiyor. Network'e girdikten sonra 2-3 sn'lik bir bağlantı kontrolünden sonra gelen ekranda Registration Code'umuz için ayarladığımız şifreyi Password bölümüne giriyoruz ve ardından Login buttonuna basıyoruz. Online'a hoşgeldiniz...

Şimdi kendimize bir account yaratacağız. Nickname'inizi girip enter'a bastıktan sonra yaratılan hesap ile oturum açıyoruz. Online modunun ana menüsü aşağıdaki gibidir. Ranking Match modunda kazandığımız veya kaybettiğimiz maçlarımızda puanımız ve ratingimiz artıyor yada azalıyor. Friendly Match ise puanın ve ratingin düşmediği kayıtlara geçmeyen bir maç modu. Accept Invitation bölümü, başka bir arkadaşımızdan davet aldığımızda aktifleşiyor. Information bölümünde KONAMI tarafından yapılan serverlar ve yenilikler hakkında yer alıyor. Network options ise önemli bir bölüm. Burada maç içinde kullanacağımız taktiğimizi loadlayabiliyoruz ve istersek Master Lig'de kullandığımız takımımızı yükleyebilir takım seçme ekranında seçebiliriz (sadece Friendly için). Şimdi ise Ranking ve Friendly modlarını inceleyelim.

RANKING MATCH: Quick Match bize otomatik olarak bir rakip bulan bir özellik. Ranking Match menüsünde dakika, takım ve dil olarak 3 kriterde oda yaratabiliyor ve arayabiliyoruz. Search for a Match Room bölümünde arama yaparsanız karşınıza gelen odalardan isteğinize girip maç yapabilirsiniz. Burada dikkat edilecek en önemli şey odayı açan kullanıcın bağlantısı. Bağlantısı iyi olanlar yeşil kötü olanlar kırmızı olarak gösterilir. Yeşil olanlar 3 çizgi ise çok iyi, 1 çizgi ise kötü olarak değerlendirilebilir. Lagsız bir oyun istiyorsanız kesinlikle 3 çizgileri tercih edin. Create a Match Room bölümünde oda yaratıp diğer oyuncuların gelmesini bekleyebilirsiniz. Profil bölümünden kendi profilinize, Result of last 20 matches bölümünden son oynadığınız 20 maçın skor ve detaylarına, Ranking bölümünden ise PES2008'deki oyuncu sıralamalarına bakabilirsiniz.

FRIENDLY MATCH: Friendly Match bölümünde de Quick match yapabildiğiniz gibi oda açabilir yada arama yapıp hazır odalara girebilirsiniz. Oda yaratıp istediğiniz arkadaşınızı davet etmeniz mümkün. Oda yarattıktan sonra Send Invitation bölümünden oynayacağınız kişinin nickini yazmanız ve entera basmanız yeterli. Buarada sadece o anda online olan kişilere davet gönderilebiliyor. Maça başlamak için Start Match buttonuna bastıktan sonra takım, saha ve taktik ayarlarından sonra maça başlayabilirsiniz.

Henüz oyunun çıkmasından 1 ay bile geçmemişken PES2008 Online'a 50.000 küsür kişi kayıt yaptırmış durumda. Online ortamında her nekadar küçük sorunlarda olsa, KONAMI gibi büyük bir şirket bu sorunları en kısa zamanda düzeltecektir.

PES Online'ın meşhur sözüyle kapanışı yapıyoruz. GOOD GAME ;)

WyCLeFF arkadasimiz siteye getirmis oldugu bi yazi biraz arastirsaydin umarim su anda online de rakip ariyo olurdun

tariktatayoglu
28-12-2007, 14:44
ben patchi indirdim online için ama nasıl hangi programla yüklücem ayrıntılı şekil de anlatın lütfen

lewi_wills
28-12-2007, 17:11
1,20 patchın üstüne sağ ile çift tıkla sonra hep ileri dio o yukluyo kendi..

tariktatayoglu
28-12-2007, 17:17
BU DOSYAYI AÇAMIYO WİNDOWS DİYO DS STORE

1,10 DS STORE İNDİ O AÇILMIYO LİNK DOĞRUMU

NERDE YAMA İNDİR KISMINDA ODA 1,10 PATCHİ VAR PES2008 YAMA İNDİR KISMINDA FORMDA NERDE YAMA

lewi_wills
28-12-2007, 18:17
[Only Registered Users Can See Links]

BU LİNKİ KOPYALA ADREES YAZDIĞIN YERE YAPIŞTIR ENTER DE KARŞINA DOSYA YUKLE ÇIKACAK KAYDET DE SANA NEREYE KAYDEDECEĞİNİ SORACAK PES2008 DOSYASINI SEÇ İÇİNE YUKLESİN YUKLEME BİTİNCE ARŞİV DOSYASINI AÇ İÇİNDEKİ YAMAYI MAUSE İLE ÇIKAR SURUKLEYEREK AYNI KLASÖR İÇİNDE KALSIN SONRA ONU ÇİFT SAĞ TIKLA VE İLERİ TAMAM EVET DE BU KDAR BASİT.. SON UYARIM BİR DAHA FORUM İHLALİ YAPMA!!

tariktatayoglu
28-12-2007, 18:39
SAĞ OL TEŞEKKÜRLER

tariktatayoglu
28-12-2007, 18:46
yamayı pes 2008 de settingsings dosyasının olduğu bölümemi koycaz

lewi_wills
28-12-2007, 18:57
pes2008 dosyasının içinee

tariktatayoglu
28-12-2007, 19:01
bu tcpem işaretli internet explorerdan 500 nolumu ne o nu nasıl yapcaz

tariktatayoglu
28-12-2007, 19:05
bu arada iyiki varsın sen olmasan neparım bilmiyom pek kimse bilmiyo ondan yardım edemiyolar bide son sorumuda anlatırsan online da sana şikebile yapıp turnuvayı senin kazanmanı sağlarım

carewbobo
17-02-2008, 19:41
okumaya usendim bana ardım edin ayarlar la ilgili

lewi_wills
17-02-2008, 21:28
okumaya usendim bana ardım edin ayarlar la ilgili

ilk bi orjınal oyun alda