Orijinalini görmek için tıklayınız : T.S.C vs. Evo-League
TurkMania
29-12-2007, 16:16
Arkadaslar ben bu siteye yeni uye oldum. baktim forumda turnuvalar duzenlemissiniz. Ben Pes serilerini heb bu sitede oynuyorum [Only Registered Users Can See Links] Dusundum belki T.S.C oyunculari evo-league oyuncularina karsi oynamak ister. Dise dis! Cevaplarinizi bekliyorum.
sedat_60
29-12-2007, 16:31
slm kardeş benim oyunum orj olmadığı için online oynayamıyorum ama seni tebrik edeim evo league sitesinde TÜRKİYE yi temsil ettiğin ve o kadar kişi içinden 3. olduğun için
TurkMania
29-12-2007, 17:07
slm kardeş benim oyunum orj olmadığı için online oynayamıyorum ama seni tebrik edeim evo league sitesinde TÜRKİYE yi temsil ettiğin ve o kadar kişi içinden 3. olduğun için
Sagol kardes. Orda her yeni bir ay yeni bir sezon demek. O ay icinde maclar oynuyorsun o ligdeki rakiplerine karsi. ben 2004'ten belli oynuyorum.
T.S.C vs evo-league'ge karsi cok guzel olur aslinda.
Biz herzaman haziriz :15:
lewi_wills
29-12-2007, 19:26
nasıl oynayacağız biraz açıklarsan
TurkMania
29-12-2007, 20:45
nasıl oynayacağız biraz açıklarsan
Bakayim uhm. Simdi once ellinizdeki en iyi 10 oyuncuyu bir toplayin. Ama once mac gunu geleceklerinden emin olun. Sonra [Only Registered Users Can See Links] girin ve evo-league'e karsi oynamak istediginizi ingilizce bir konu olarak yazin. Sonra evo-league'gun admini cevap verecektir. Su an yilbasi oldugundan bizim oyuncular pek aktif degil. Ama simdiden mac randevusu gelecek yil cin iyi olur.
10 yada 5 oyuncunuzu toplayin. bizde toplayalim. Sonra o 5 yada 10 kisi cekiliste rapiklerini gorecekler. yani 1 vs 1 maclari.
Tek mac olur sonra o maclari hangi taraf en cok kazanmissa turnuvayi o kazanir.
Eger mirc yada irc kullaniyorsaniz #evo-league kanallindan bizimle goruse bilirsiniz. Bizim adminin adi IkeC. :good:
ben bu işte varım:)
siteyi inceledim, çok hoş yapmışlar, kod yazanı kutlamak gerek:P
skyrunner
30-12-2007, 13:54
tsc vs evo leage eğer beni yeterli görürseniz o 5 yada 10 kişilik kadroda olmak isterim ama ayrıca ben o siteye kendi başıma üye olup turnuvalara katılabiliyomuyum sistem bizimki gibimi ??
TurkMania
30-12-2007, 14:01
tsc vs evo leage eğer beni yeterli görürseniz o 5 yada 10 kişilik kadroda olmak isterim ama ayrıca ben o siteye kendi başıma üye olup turnuvalara katılabiliyomuyum sistem bizimki gibimi ??
Bizim herkese kapimiz acik. Turnuva duzenlendigi zaman foruma isimini veriyorsun. ve katiliyorsun. avrupa kupasi - milli takim turnuvalari duzenliyoruz. Ne istersiniz var. Turnuvayi kazananin profile Kupa ekleniyor, ve ev adresine bir evo-league yada kendi ismin ustunde olarak bir Madelyon gondereliyor. O ligde oynamak istegen arkadaslar olursa [Only Registered Users Can See Links] Sign up here - It's free! var. Ordan uye olup oynaya bilirsiniz. Ama su an yilbasi oldugudan biraz sakin.
semihsütcü
30-12-2007, 14:40
bence herkes pesteki rating ini yani player profile inin fotosunu cekip koysun buraa en yüksek puanlılar alınsın böle derim ben
haklısınız bu seçim zor olur böyle..herkes katılmak ister..ben evo league kayıt oldum dün bugün aktif oldu ama oynamak zor gibi geldi sanki belli oyuncular var lig kurulmuş onlar oynuyo gibi geldi..kendimizi kabul ettirmemiz biraz zor olur galiba..yani ilk mesaj atıp takım belirten yeni üye olsada turnuvalara, liglere katılabiliyomu o sitede??
skyrunner
31-12-2007, 15:22
o siteye üye oldum peki orda sistem nası işlio turnuvaya nası kayıt olucam ve nası oynucam ?
TurkMania
31-12-2007, 21:24
haklısınız bu seçim zor olur böyle..herkes katılmak ister..ben evo league kayıt oldum dün bugün aktif oldu ama oynamak zor gibi geldi sanki belli oyuncular var lig kurulmuş onlar oynuyo gibi geldi..kendimizi kabul ettirmemiz biraz zor olur galiba..yani ilk mesaj atıp takım belirten yeni üye olsada turnuvalara, liglere katılabiliyomu o sitede??
o siteye üye oldum peki orda sistem nası işlio turnuvaya nası kayıt olucam ve nası oynucam ?
Hayir kayit olduktan sonra o ligde hemen oynaya biliyorsun. [Only Registered Users Can See Links] gidiyorsun sifreni giriyorsun. sonra orda Chat var. oraya tiklayip otomatik olarak oyuncularin bulundugu chat odasi giriyorsun. sonra konusup mac isteyen varmi diye yazarsin. biri cevap verir sonra ona karsi oynarsin. maci kazanirsan site'de report var. oraya basip macin score'unu veriyorsun. oke deyip macin siteye geciyor. yani ligdeki yerinizi aliyorsunuz.
skyrunner
01-01-2008, 00:44
peki turnuva fln yapılıyo galiba tournament die bi seçenek war ona nası kayıt oluyoruz yada lig diede bi bölüm war forumda
TurkMania
01-01-2008, 02:04
peki turnuva fln yapılıyo galiba tournament die bi seçenek war ona nası kayıt oluyoruz yada lig diede bi bölüm war forumda
O gorduklerin hepsi eski turnuvalar. hepsi oynandi ve bitti. 2008'in yeni turnuvalari baslarken news page'te gorursunuz.
TurkMania
13-01-2008, 12:12
Sanirim ilgilenen olmayacak. oysa cok guzel olurdu. Neyse.
skyrunner
13-01-2008, 13:30
artık evo lig de turnuva yokmu :S aman bee
TurkMania
14-01-2008, 19:39
artık evo lig de turnuva yokmu :S aman bee
yeni turnuva basladi ve ismin kayitedildi coktan. :img-clapping:
timsahsdt
22-01-2008, 08:43
ya çok iyide beni korkutan yabancı dil olması anlıyamıyacağım bir dil benimle maç yapmak istermisin bile nasıl deniyor bilmiyorum yani :D ama şu en iyi 10 kişi muhabbeti güzel oolur du ingilizce bilen bi arkadaş öncülük yapsın ben varım 10 kişiden biri olmaya sdcsdt@hotmail.com
carewbobo
17-02-2008, 19:39
3.lüğün için tebrikler ama benim orjinal değil başarılarınn devamını dilerim...
lewi_wills
17-02-2008, 21:27
3.lüğün için tebrikler ama benim orjinal değil başarılarınn devamını dilerim...
orj al o zman
turk manıa sen az mac oynamısın, neden?