Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 Yılbaşı Hediyesi
Merhabalar ...
Biliyorsunuz ki Pes 6 için için hatrı sayılır ve Level dergisine konu olan bir yama yapmıştık. Pes 6 exTReme Patch. Bu sene de yine Pes 2008 için Turkcell Super Ligi de içine alan hoş ve bir o kadar orjinal yama çalışmamıza başladık. Yamamızın uzun bir süre zarfında gelişeceğini bildiğimiz için size bir yılbaşı hediyesi vermek istiyoruz. Yama takımımızın yapmış olduğu çalışmaları sizler için bir paket altında topladık. Ve bu eklentilerin birçoğunu sitemizde yayınlamamıştık. Boyutu küçük olan ve bir o kadar da güzel olan bu yamamızı yüklemeniz hiç zamanınızı almayacak. Gelelim oyuna nelerin eklendiğine.
TSC Replay Logosu
Kupa Modunda Reklam Resimleri
Yeni Orjinal Çimler
Oyunun % 99 'u Türkçe :)(Online Menu Türkçeleştirildi)
Yeni Reklam Panoları
TSC Logolu Ana Menu Resimleri
Yeni Toplar (Adidas , Nike , Ree*** , Umbro)
TSL Eklenmiş Option File (Sadece TSL eklendi. 3 Büyüklerin Dışında Formalar ve Faceler eklenmedi.)Arkadaşlar kurulum indirmiş olduğunuz dosya içerisinde Beni Oku adlı dosyada yazmakta. O yüzden kurulumu anlatmaya gerek yok.
Önemli
Yamamızı kurmadan önce lütfen aşağıdaki linkte denilenleri yapınız.
[Only Registered Users Can See Links]
Ayrıca yama hakkında detayli bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten videoyu izleyebilirler.
Download - İndir ([Only Registered Users Can See Links])
fbrarsenal18
30-12-2007, 21:52
çok teşekkürler...bunu bekliyoduk...:)
İlk msj bende dicektim fbrarsenal18 atlamış :D
fbrarsenal18
30-12-2007, 22:41
ooo kaç saat oldu kardeş :D
ooo kaç saat oldu kardeş :D
peder bırakmadıki. :icon_sorry: neyse sağlık olsun :D şu anda % 86 'da indiriyoz... :D bakalım Trabzon nasıl olmuşş.. :15:
fbrarsenal18
30-12-2007, 22:47
:D bakıcaz benim %92 oldu ama güzel çalışmaya benziyo... T.S.C ekibibnin emeğine saygı:wink4:
:D bakıcaz benim %92 oldu ama güzel çalışmaya benziyo... T.S.C ekibibnin emeğine saygı:wink4:
eft kanka :happybday:
fbrarsenal18
30-12-2007, 22:57
:D.....anlatımı çok güzel olmuş...tebrikler!!!!
tabii yamada ...:26:
Trabzon tam olunca süper olur sen merak etme mutuhan...:D
:D.....anlatımı çok güzel olmuş...tebrikler!!!!
tabii yamada ...:26:
Trabzon tam olunca süper olur sen merak etme mutuhan...:D
nası yani Trabzonspor tam deiilmii kanka :tsbayrak5hd::furiousPC:
fbrarsenal18
30-12-2007, 23:01
malasef:( sadece,gs fb bjk...:(
malasef:( sadece,gs fb bjk...:(
nası yaw anlamadım şimdi. yamada sadece bjk, gs, fb'mi war.
fbrarsenal18
30-12-2007, 23:08
yok sadece fb,gs ve bjk nin face ve formaları var dierlerinin face ve formaları yok!yanlış görmediysem...
yok sadece fb,gs ve bjk nin face ve formaları var dierlerinin face ve formaları yok!yanlış görmediysem...
keşke indirmeseydim.. bari formalar bu senenin formaları olsaydı şöle adam akıllı :gun_bandana:
fbrarsenal18
30-12-2007, 23:12
keşke indirmeseydim.. bari formalar bu senenin formaları olsaydı şöle adam akıllı :gun_bandana:
evet ama..yinede o kadar uğraşmışlar...Emeğe büyük saygı...!!!
çok teşekkür ederim yama için ama mutluluğumu teşekkürlerle anlatamam pes2008 i orjinal yamalrı dışında yama kurmadım ama artık kurma vakti geldi gibi görünüyor en güzel yılbaşı hediyesi için tekrar teşekkürler
abi ben indirdim ama ggs hata veriyor ne yapcam
ggs programin üzerine biraz daha bilgi verirseniz sevinirim ... kopyalama falan onlar ok ...ama ggs ile import:confused: ..anlamadin nasil oluyor .. bilgi icin tesekkür ederim
metin_99
31-12-2007, 08:54
peder bırakmadıki a.q. :icon_sorry:
o yazıyı silmeni rica edicem.....
emeğe saygı süperrrrrrrrrrrrrr paylaşım tüm T.S.C ekibine tşkler...
yhaaaa benim sormak istediğim bi soru var...şimdi ben bunu yükledim ama açılırken bana seviye sordu...şimdi siz bunu oyunun ilk halinin üstüne yapmışsınız diemi böle oldu...yani bu ppjoy olayını bi daha yapmamıza gerek var mı???????????ben daha önce yaptım...
yhaa ben şimdi oyunu bi daha açtım bana yine seviye sordu ayrıca TSL deki takımların adı hollanda da ki takımlar...ve kadroları hollanda daki takımların kadroları...yani GS mesela PSV nin yerinde ama oyunucları PSC oyuncuları...PSV nin oyuncularıda GS nin oyuncuları....ve maça giriyim dedim oyundan attı!!!!!!!!!!napmalıyım yardımııımmmmmmmmmmmm..!
arkdaşlar ben sorunumu hallettim...herşey oldu...ppjoy kurulu ama setting i açtım orrdan controller a girdim...orda ppjoy un seçili olması lazımmış zaten öledi ama neden değişmiş anlamadım orayı düzelttim oldu...
melihikiz
31-12-2007, 09:46
Şu import nasıl yapılır tam olarak anlatılabilir mi ?
Şu import nasıl yapılır tam olarak anlatılabilir mi ?
eft birisi importlamayı anlatsınn...
sedat_60
31-12-2007, 11:48
emany tsl nin 3 büyükler dışında formaları ingiltere liginin ki gibi mi
hee bide inş .. ing.. liginin formalarıda düzeliyodur yazmıyo ama
ccenk1992
31-12-2007, 12:05
saolun süpr
ccenk1992
31-12-2007, 12:15
importlama nasıl oluyodu anlatırsanız sevinirim
Alla alla... Bende hata verdi ggs bir türlü importlayamadım :)
Kardeş Türkiye Süper Lig'inde 3 takım (fb, gs, bjk) bütün formalar aynı İng. Premier Lig'i takımlarındaki saçma sapan bu yamada.. anlıcan sadece takım oyuncuları düzgün gerisi fasa fiso... 32 Mb. 'lık yama bu kadar olur zaten...
savage_team
31-12-2007, 12:59
yamanın boyutu cok az :D
Aynı şekilde ggs hata veriyor bi yardım arkadaşlar sildim bir daha kurdum "external fail " diğer bazı hatalar msj çıkıyor.importlanmıyor..
şu save sorununu yapmak zorundamıyız yamayı kurmadan önce
sedat_60
31-12-2007, 13:36
aynen bendede importlarken çok büyük felan diyo
Kardeş Türkiye Süper Lig'inde 3 takım (fb, gs, bjk) bütün formalar aynı İng. Premier Lig'i takımlarındaki saçma sapan bu yamada.. anlıcan sadece takım oyuncuları düzgün gerisi fasa fiso... 32 Mb. 'lık yama bu kadar olur zaten... :@
sedat_60
31-12-2007, 13:55
tamam da mutuhan kardeş niye 2 kere yazdın arkadaşlar hata sorununu düzelten war mı
majeste00000
31-12-2007, 14:09
bylerr bn o son 2 kalan dosyaları ggs ıle yapılcak aşamayı anlayamadım we halıyle yapamadım...
acıl bırnz yardım edın
sımdıden tesklr
majeste00000
31-12-2007, 14:11
:hang:bylerr bn o son 2 kalan dosyaları ggs ıle yapılcak aşamayı anlayamadım we halıyle yapamadım...
acıl bırnz yardım edın
sımdıden tesklr:hang:
sagol teşekkürlerrr işte bu hakkınız ödenmezz eyvallahhh k.i.b yeni yıllarr
sedat_60
31-12-2007, 14:43
ya yetkililer bi buraya bakarsanız sevinirim yama nın yüzünden oyunum hata veriyo kayıtlı oyunlarım silindi takımlar karman çorman oldu böyle yama yapıcaksanız hiç yapmayın lütfen bana yanlış importlamışsın demeyin ve şimdi oyunu eski haline getirebilir miyimmmmmmmmm ?? :confused::wallbash:
fbrarsenal18
31-12-2007, 14:50
Gerekli dosyaları silmen gerekiyo örnek:cv_0 onun en baştan yedeğeni aldın mı?
sedat_60
31-12-2007, 14:52
ewt şimfi kopyaladım bakayım olcak mı inş.. olur
fbrarsenal18
31-12-2007, 14:57
inş...yamayı yaptığınkini sil olur....
sedat_60
31-12-2007, 15:05
fbarsenal18 oldu kardeş tşk
msn ini werir misin
fbrarsenal18
31-12-2007, 15:07
kaan_power_17@turkcespiker.com buyur....
Arkadaşlar yamayı yüklemeden önce lütfen yedeğini alınız.
Ayrıca GGS ile aktarım yapmayı bilmiyorsanız Tutorial bölümündeki dersi izleyebilirsiniz.
Yamayı indirenler Beni Oku Dosyasını okumuşlardır. Orada ne yazıyorsa odur. İngiltere ligi saçma sapan olmuş. Formalar yok mu gibi sorular öylesine yazılmış mesajlardır.
sedat_60
31-12-2007, 15:44
peki ya emany background_screen_727 isimli dosyayı importlarken neden fill big diye bi şeyler yazıyo
Gfb_!907
31-12-2007, 16:19
yaw oluo cok da gszl oluo
gencfb07
31-12-2007, 16:27
ggsyle kurmak ölüm afs yle atmak daha kolay
ekindursun
31-12-2007, 17:21
peki ripli oyuna bu yamayı kurabilir miyiz?
Tabiki kurabilirsin ggs ile importlamaya bilmeyenler afs ile de importlayabilirler önemli olan dosyaların değişmesi
sedat_60
31-12-2007, 17:36
peki ya emany background_screen_727 isimli dosyayı importlarken neden fill big diye bi şeyler yazıyo
hala cevap bekliyorum emany _?_?_
BuLuT_Harry_Emma
31-12-2007, 17:48
anlamadım bende
metin_99
31-12-2007, 18:03
walla bende çok güzel oldu ama tek bi sorun var...şimdi bu menüde karşılaşma fln yazıo yhaa onlar tmm ama onun üstünde T.S.C yazması ve hemen altında mikrofon resmi olması lazım....ama onlar yoqqq.onun dışında başka sorun yoqqqq...
GGS İLE İMPORTLAMAYI BİLMEYEN ARKADAŞLAR LÜTFEN TIKLASIN..! ([Only Registered Users Can See Links])
dogi1907
31-12-2007, 18:31
emrah keşke option filede hiç değişiklik yapmasaydınız.görüntüde türkcell süper lig ama oyuncular eski...keşke bunları tam yamaya bıraksaydınız
emrah keşke option filede hiç değişiklik yapmasaydınız.görüntüde türkcell süper lig ama oyuncular eski...keşke bunları tam yamaya bıraksaydınız
eft oyuncular eski indirmeyinn...
metin_99
31-12-2007, 19:10
haydaaaaaaaaaaa...yine bi sorun.....yama sorunsuz çalışıo ama maça girerkeneeeee oyundan atıooooooooooo....sinri oldum yawwsss....öfff nası düzeltebilirim....bide anamenüde T.S.C remix şarkı fln yoqqq....bi kere yamanın içinde herhangi bi .adx dosyası yoq...yada .afs uzantılı bi dosya keşke öle olsa öle daha kolay...tıklıon patch den apply patch in folder dion bitio ama........
fbrarsenal18
31-12-2007, 19:12
ben sedat_60 a anlattım ondan bilgi al...:Dmsn de :D
metin_99
31-12-2007, 19:14
ben sedat_60 a anlattım ondan bilgi al...:D
bunu bana mı söledin...eğer bana sölediysen nası sorunu çözüceğimi sölermisin....
Arkadaşlar oyuna remix şarkı eklenmedi. Bunun dışında başka eksik yok. İmportalamada sorun yaşayanlar afs ile import yapabilirler. Ayrıca Turkcell süper lig tamamiyle eklendi. Sadece face ve formalar yok.
starrose
31-12-2007, 22:54
Emany , yamayı kurdum. Turkcell SUper Lig , Hollanda üzerine ve hiç hoş olmamış.Galasataray PSv formasında Ayrı bir lig açıp turkcell super lig yapmak olmaz mı ?Hollanda takımları Turkcell super lig olmuş.Üstüne yapılmış..
ya dostum yama %99 türkçe olmuş dediniz galerideki yazlılar hiç yok bide msterligdeki mesajların bazıları hala ingilizce bilmiyorum bendemi oldu ama öle bi ihtimalde zor eminmisiniz %99 türkçe olduğundan yamaya verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür edrim ama beklentilerimiz pek karşılamadığı görüşündeyim...
ARKADAŞLARCV.0 İMGDEKİ HİÇ BİRŞEY İMPORTLANMIYO
hiç de güzel bir yama deil oyunu berbat etti hiç yakışmadı bu siteye
oyunum berbat oldu
majezik05
01-01-2008, 08:11
Çok teşekkürler......
eft oyuncular eski indirmeyinn...
Bak kardeşim kendin beğenmemiş olabilirsin ama başkalarını da etkilemeyi bırak.
Dediğimiz gibi sadece küçük eklentileri içeren bir yamaydı. 32 mb lık bir yama ile daha ne bekliyordunuz anlayamadım.
mucomuco
01-01-2008, 11:46
cv_o dakiler in importlanmıo nasıl yapılır
41aykut41
01-01-2008, 12:19
slm arkadaşlar benim bir sorunum var PES 2008 oyunun TÜRKÇE yamasını [Only Registered Users Can See Links] sitesinden indiremiyorum yardımcı olursanız ço0k sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum ACİLEN...
gencfb07
01-01-2008, 13:09
ya keşke hollandaya ellemeseydiniz daha other b de 3 büyükler var birinide trabzon yapsaydınız
Taner555
01-01-2008, 13:21
Bare Trabzonsporun da Formasini ekleseydiniz be usta ama yinede sagol
BlackCat(v-i-p)
01-01-2008, 13:34
Arkadaşlar bu yama küçük bir yama paketi...ama sanırım bir çok kişi pek hoşnut olmadı...eğer arzu ederseniz t.s.l olmadan diğer yamalar üzerinde ekleme yapılarak,bu yayınlanan yamanın geliştirilmiş versiyonunu hazırlarız..
Kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar olmuş..emany kardeşimizin hazırladığı anlatımları mutlaka iyice okuyun ve tek tek yapın.sorunlar ondan çıkıyordur..
Ayrıca sizleride bu importlama olaylarına pek karıştırmak istemezdik ama şimdilik durum bu.Yakında çalışmalarımızı nasıl sadece bir "setup" dosyası haline getirip,sizleri yormadan tek tıklama ile kurulum yaptırabiliriz onların üzerinde çalışacağız..
Şimdilik yamayı sorunsuz olarak yükleyen ve kuran arkadaşlarımız ,yapamayanlara yardımcı olsun lüten..
Herkese iyi eğlenceler ve mutlu yıllar dilerim.
Hasan abi yamada seslerinde degisecegini saniyordum,zaten benim asil bekledigimde oydu.Lütfen varsa bana Pes2008 sound listesini verirmisin.Ama yama güzel olmus.
remixtutto
01-01-2008, 21:22
yaa beylerr bendee ilk dosyayı kopyalarken
'diagnostic messages' die bir hata veriyorr bunu nasıll çözebilirimm bilen varsa özel msj atsın lütfenn
Kesinlikle cv-0 cv-1 birçok dosya importlanmıyor örneğin 727 cv-0 hata veriyor. Peki siz yetkililer dosyaları importlayın hazır hale getirin. bizde kopyala yapıştır yapalım daha kolay olur bence.Birde emany ben sadece türkçe menü istiyorum.Hangi dosya yada tek türkçe yama download etsek siteden.
starrose
02-01-2008, 11:22
Hasan abi ne " AFS " ne de "GGS" importluyor. Bazı dosyalar importluyor. Ama bazılarını dosya büyük diye importlamıyor.Bilmiyorum siz denediz mi ?
sedat_60
02-01-2008, 12:10
Hasan abi ne " AFS " ne de "GGS" importluyor. Bazı dosyalar importluyor. Ama bazılarını dosya büyük diye importlamıyor.Bilmiyorum siz denediz mi ?
ewet kardeş bendede aynısını diyo
birileri yardım edicek mi artık
bunda simdi yeni bir spiker varmi yokmu
Arkadaşlar bu kadar küçük bir yamayı anca import ederek oyuna aktarabilirsiniz. Kopyala - Yapıştır olursa en az 2 gb olacaktır.
emreanli
02-01-2008, 22:17
ya gs logosu psv oldu logolar karıştı gitti nasıl olcak bu iş???
ekindursun
03-01-2008, 08:08
Saygıdeğer emany ve Black Cat(v-i-p) abilerim, neden ggs programı bazı dosyaları importlarken "too big" deyip importlamıyor? :confused::(Sorunu çözerseniz sevinirim.
edit: Ben çözümü buldum.
1-önce sol üst kösedeki file dan open ı seçip . oyunun yüklü olduğu klasörden cv_0.img bulup açın. çıkan soruya yes deyin.
2- search file yazan yere balls_852 yazın. dosyayı aramakla uğraşmayın.
3-ball_852 dosyasına sağ tıklayıp "modify reserved space " i seçin.
4- sonra reserve yazan kutucuğu işaretleyin.
5-ok tuşlarıyla dosyaya ayrılan boşluğu arttırıcaz. ben 16384 kb arttırdım.(sağ üst köşede yazıyo ne kadar arttırdığınız)
6- arttırdıktan sonra "select the name of the new AFS " yi seçin.
7- dosya adı yazan yere cv_0 yazıp . masaüstüne kaydedin.şimdi yeni bi afs dosyası yaratacak masaüstüne. işlem bittikten sonra , dosyayı kopyalayıp , C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img klasöründeki ile değiştirin.
8- ilk 2 işlemi yeniden yapın. dosyayı bulduktan sonra sağ tıklayıp " import a file over this one" ı seçin. yamadaki cv_0 klasöründeki ball_852 yi bulup aç deyin. işlem tamamdır.
alıntıdır.
ayrıca hepsi için bu böyle.
dosya boyutu büyük olduğu için importlamayın çözümü bilen varsa bana da söylesin...
Arkadaşlar bu konu çok uzadı özetle; indirdiğimiz yamada bir çok dosya importlanmıyor ggs yada afs farketmez.
Bu neden olmuyor şu niye importlanmıyor gibi msj atmaya gerek yok.Şimdilik böyle.
%100 türkçe yamayı sadece upload yaparsanız iyi olcak o da yeter türkçe spikere kadar.....
raistline
05-01-2008, 13:23
Şu türkçe yamayı tek başına uploadlarsanız çok sevinirim.
icadiyeli
05-01-2008, 15:17
tşkürlerrrr ellerine sağlık ama bana yardımcı olman lazım.came graphic studioyu beceremedim nasıl yapıcam yardımcı olurmusun pls. msn e adresimi veriyim zorsa cam den ayarlıyalım takımlar karıştı
ya ben bunları importladım ama
şimdide oyun açılmıyor yardım edermisiniz?
hasan hüseyin
06-01-2008, 12:04
yaa improtlama işlemini gerçekleştiremiyorum neden daha noğrusu neren gerçekleştircem yardımcı olursanız sevinirim (game Graphic studio yüklü)
Oyunu kurdum ama bazı dosyaları import ederken hata verdi . Bide armalar bozuk . Türkcell Süper Lig'deki fenerbahçe , bjk , gs gibi takımların arması bozuk çıktı bende . bunu düzeltmek için ne yapıcam ??
metinefe91
09-01-2008, 14:01
ya emany yama güzelde bu improtlama ne olcak sorun şu bazı dosyalar ımportlanırken bazılarında hata veriyor bmp felan o yüzden yarım kalıyor ve oyun karışıyor çözüm bulunda yamanın zevkini çıkaralım
memo891891
11-01-2008, 09:03
arkadaşlar şu konuyla bi ilgilenın lutfen yama tam olarak kurulmadı suna bi cözum bulun
selcuk_27
12-01-2008, 07:27
cook guzel yama hele joıstıklen oynarsan nasıl oluyor bilseniz herkese tavsıye ederim sogol kardes
....
ati_gs_ceza_ati
12-01-2008, 19:14
emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,müthiş bir yama örneği inşallah devamı gelir.....bide sorum var :
acaba birisi bana pes2008 için yama yapmayı öğretebilir mi?
saygılar ve teşekkürler
kelaynak33
13-01-2008, 22:07
çok teşekkürler eliğinize sağlık
YA BEN SADECE TÜRKÇE YAMASINI EKLEYEBİLDİM.ÇOK GÜZEL OLMUŞ.:tsbayrak5hd::tsbayrak5hd::tsbayrak5hd::tsba yrak5hd:
BuLuT_Harry_Emma
19-01-2008, 19:16
emeğe salık ama ben beğenmedım
BuLuT_Harry_Emma
20-01-2008, 17:10
yama hiç güzel deil
Tamam beğenmessen beğenme ama bı emeklerıne sağlık de
arkadaşlar ben sitenizin keşfini yeni yapmış durumdayım malesef:(
ama heyecanlandıran birsürü şeyle karşılaştım mesela şu yamalar yapan arkadaşların hepsinin eline sağlık..
BuLuT_Harry_Emma
23-01-2008, 17:13
bence memnun kalacaksınm Engin.
Blue&Typhoon
26-01-2008, 14:14
beyler bu yamayı indiricem ama masterlig in kaçta kaçı türkçe bi açıklasanız
BuLuT_Harry_Emma
26-01-2008, 14:22
GENELI FLAN
Blue&Typhoon
26-01-2008, 14:30
ya geneli derken hani masterligde ana menü falan varya iste yukarıda resim oluyo tarftarları fln gösteri altta yazılar açıklamalar oluyo onlar türkçemi?
BuLuT_Harry_Emma
26-01-2008, 14:32
one bılmıom emany abıye ozel msj atsana
Blue&Typhoon
26-01-2008, 14:47
posta kutusu dolu heralde gitmiyo belki indiren bilen arkadas vardır yineliyorum arkadaslar bu yama da master ligin kaçta kaçı türkçe
BuLuT_Harry_Emma
26-01-2008, 14:49
Ya Cevrımdısı ondan kkapalı acınca cvp verır
% 99 türkçe diyebilirim. Birkaç tane uzun cümle çevrilmedi. Onlar da oyundaki yerlerini bilmediğim için çevirmedim. Sapan sapan bir görüntü oluşmasını istemeyiz.
Bu arada özel mesaj almayı durdurdum.
Blue&Typhoon
29-01-2008, 09:15
peki abi saolasın 1 subat gelince indiricem:)kaçmaz böyle yama
emany bişe sorcam import ne demek bunju sölersen cok sevınırım
Blue&Typhoon
29-01-2008, 13:20
emany bişe sorcam import ne demek bunju sölersen cok sevınırım
emanay değilim ama bildiğim kadarıyla söyleyim import dosya üzerine yeni dosya kaydetmeiktir:)
sedat_60
29-01-2008, 13:23
slm beyler yılbaşı hediyesini indiren biri türkçe yamanın master ligde nasıl olduğu hakkında bilgilenmek amacıyla bi kaç ss koyabilir mi ?_? THANKS
BuLuT_Harry_Emma
01-02-2008, 23:43
ya ıste ındır bak ama tr ıyıdır
esraa_18
06-02-2008, 08:49
YA BU YAMADA ARMALAR GİTTİ NASIL DÜZELTEBLİRİM YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN
esraa_18
06-02-2008, 10:24
ya bu yamada türkçeye harika çevrilmiş acaba sadece bu yamayı kullanablsk bnce daha gzl olur türkçe menü yamaları şu an için sizin yaptığınız gbii çevrilememş tek bi dosya halinde yaparsanız sewnrm :)
ekindursun
17-02-2008, 13:41
ya ben bunları importladım ama
şimdide oyun açılmıyor yardım edermisiniz?
cv_0 veya cv_1'i bozmuşsundur
ya bu yamada türkçeye harika çevrilmiş acaba sadece bu yamayı kullanablsk bnce daha gzl olur türkçe menü yamaları şu an için sizin yaptığınız gbii çevrilememş tek bi dosya halinde yaparsanız sewnrm :)
Sadece rv_e 'deki ilk 10 dosyayı importlarsan sadece türkçe yamayı oyuna eklemiş olursun.
gece tilkisi
19-02-2008, 22:15
ya beyler import nasıl ediliyo
anlatırsanız sevinirim
BuLuT_Harry_Emma
01-03-2008, 10:38
Pink Flood yapma
lord_of_pes
08-03-2008, 16:08
süper bekliodum... bide şimdi spikerin fullu olsa;)
husnu_yilmaz
30-03-2008, 13:12
arkadaşlar ben indirdim kurdum harika ben şu an kullanıyorum sizinde inidrip kullanmanızı isterim
berkobey
30-03-2008, 14:33
biraz geç oldu ama indiriyorum formalar video dakine göre ii olmus yanlız fizik hatalarını düzelten bi yama yapsanız çok ii olacak
:fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbbayrakjp6::fbatkidr8: :fbatkidr8::fbatkidr8::mesaleus9:
omurden10
02-04-2008, 09:18
arkadaslar ımport nası etcem solermısınız...bı yardımcı olun sıze zahmet:s:S
YAMAYI DOWNLOAD EDİCEM ÇOK MU GÜZEL ACBA
arkadaşlar yamayı yaptım ana menü türkçeleşmedi.herşey karıştı.galatasaray forması psv formasına döndü.çok karıştı şimdi oyunu tekrar mı silip yüklicem yhaaaa.
GALİBA LİNKTE YAPILANLARI YAPMADIM
cok fazla uye
12-04-2008, 11:16
bu gerçekten muhteşem tam bir yeni yıl hediyesi olmuş...:)
ben fb de tumer metını gordum. o gıtmedı mı yaw?
Big Of Deniz
24-04-2008, 06:44
ben fb de tumer metını gordum. o gıtmedı mı yaw?
Tümer o zamanları Fenerbahçe'deydi.