Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 2008 Türkcell süper ligi yeni formalar statlar toplar harikaaaa kaçırmayın
[CENTER]Pes 2008 Türkcell süper ligi yeni formalar statlar toplar harikaaaa kaçırmayın...
arkadaşlar başka bir siteden buldum hemen atim istedim...
SS leri koyana kadar konu kapalı kalacak bana haber ver özel msj ile
bjkli_ali_17
31-12-2007, 18:40
ya bunu nasıl yapcaz dosyaları direkt img dosyasının içine mi kopyalıcaz
Kardeşim İnsan Bi SS koyar, İnsan bi açıklama yapar.. litfiiiiinnn ama yapmayın böle yılbaşı gecesi milleti asabi etmeyiinnn....
hepi börtey tuyuuu...
SS koy KARDAŞŞŞŞŞŞ :happybday::happybday::happybday::happybday::happy bday::happybday::happybday::happybday::happybday:: happybday:
:26::26::26::26::26::26:
sefa1903
31-12-2007, 18:44
evet yaw nasıl olacak bu iş
resim koysaydın tam süper olcaktı ama neyse saoll
hackerbaba
31-12-2007, 20:02
ben indirdim ama beni oku felan yok içinde pes 8 dosyasının içindeki yerde hangi yere atacaz
arkadaşlar buldum attım ama dediğiniz gibi bende uğraşıyorum aldığım sitedeki yorumlara bakıyorum herkes sonuc almış cevap yazdım bunun kurulumunu anlatın die cevap bekliyorum gelince hemen atıcam buraya saygılar...
gencfb07
01-01-2008, 13:15
daha stad programları çıkmadı ki ne yalan söylüyosun
ne yalan sölücem kardeşim bulduk attık işte fazlada bi baytı yok indir bak sizede yaranılmıyor..
iyide arkadasim sen yazmissin Pes 2008 Türkcell süper ligi yeni formalar statlar toplar harikaaaa kaçırmayın... demekki indirmissin kendine indirmedysen nasil bunlari yazarsin ki denemdisen ole yazma bence....
bilader ben indirdim ama ne yazıkki kurulumunu yapamadım aldığım sitede tam 75 cevp var coğuda olumlu bende cevap yazdım ama şansımamı artık bilmiyorum cevap veren yok inan bende şimdi zor durumda kaldım bunu attığıma bile pişman oldum başaran arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsın bu durumdan kendimi kurtarayım...
blurozgur
02-01-2008, 15:15
birader bence konuyu kapa, aldığın sitenin ismini wersene bi niye böyle yalan yanlış konu açmışlar.. içinde kurulum yapılcak bir şey yok.. ggs de baktım pes2008 in orjinal takım logolarını falan türkcell süper ligi die yutturmuşlar.. :fbatkidr8:
majezik05
02-01-2008, 19:55
resim koyarsan iii olur
Burak Tuncer
02-01-2008, 22:08
pylaşm içn tşk..
s_u_b_z_e_r_o
03-01-2008, 18:11
neeeeeeeeeeeeeeeeerden kopppppppppppppyalııııııııııııııyyyyyyyyyyaaaaaaaa aaaaaaaaaacaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzz