sedatsedat
03-01-2008, 19:18
arkadaşlar programın ismi refreslock windows xp çaktırmadan ekranınızın tazeleme oranını 60'da kilitliyor 60 fps sizin için birşey ifade etmeyebilir 'fps' yani frame per second ekranınızın saniyede kaç kare tazelendiğini anlatan bir terim televizyonlar bile 24 fps ile görüntü verirken 60 fps bile çok akıcı bir görüntü sağlar fakat daha fazlası varken niye azıyla yetininki
refreslock bu 60 fps sınırını kaldırıyor ve monitörünüzün asıl sınırlarını görmenize imkan tanıyor [Only Registered Users Can See Links]
kurulum felan yok exe ye çift tıkla program karşında anlatmaya gerek yok ekran çözünürlüğünü seç gerisi sana kalmış yada sağ üstteki always use the fastest safe frequency mode seç sol taraf açık olsun yani (on) konumunda apply de bu kadar...
BEN KULLANIYORUM PES 2008 DE PERFORMANS AÇIKÇA ORTADA DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
boyutu 284 kilobayt
refreslock bu 60 fps sınırını kaldırıyor ve monitörünüzün asıl sınırlarını görmenize imkan tanıyor [Only Registered Users Can See Links]
kurulum felan yok exe ye çift tıkla program karşında anlatmaya gerek yok ekran çözünürlüğünü seç gerisi sana kalmış yada sağ üstteki always use the fastest safe frequency mode seç sol taraf açık olsun yani (on) konumunda apply de bu kadar...
BEN KULLANIYORUM PES 2008 DE PERFORMANS AÇIKÇA ORTADA DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM
boyutu 284 kilobayt