PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B GRUBU

lewi_wills
03-01-2008, 21:10
[Only Registered Users Can See Links]

Maçlarını yapan ve bizimle olan arkadaşlara teşekkür ederiz..

Knight8
03-01-2008, 21:24
Herkese Başarılar!

Pained
04-01-2008, 14:25
başarılar... pained_@hotmail.com

gsmania1905
04-01-2008, 15:54
arkadaşlar tüm oyuncuların mail adreslerinin bulunduğu bir bölüm yok mu? benim msn pesmania1905@hotmail.com . bir de nickim gsmania1985 olarak geçmiş doğrusu gsmania1905 olacak...

s0uth3asT
04-01-2008, 18:12
başarılar.. southeast@warrocktr.com

Pained
04-01-2008, 23:42
SonDerece_TR 4 - 4 Knight8
Knight8 6 - 6 SonDerece_TR

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Çok çekişmeli maçlardı.Fazla uzun sürmesede lag problemleri yaşadık.Teşekkürler Knight8 önümüzdeki maçlarda bol şanslar INTER FOREVER :P

Knight8
04-01-2008, 23:48
Knight8 5 - 3 southeast

southeast 3 - 5 Knight8

southeast e maçlar için teşekkür ediyorum ve diğer maçlarında başarılar diliyorum...

Pained
05-01-2008, 11:17
SonDerece_TR 5 - 2 Southeast
Southeast 1 - 7 SonDerece_TR

Son derece çekişmeli güzel lagsız maçlardı southeast kardeşime bol şans diliyorum çünkü iyi oyununun yanında biraz şansı da olması gerekiyor :)

s0uth3asT
05-01-2008, 17:53
teşekkür ederim evet bazen şans bize gülmüyo:)
diger maclarda basarilar..

Knight8
05-01-2008, 18:59
Scholar arkaşımıza teşekkür ediyorum çok güzel maçlardı ancak didanın gazabına mı uğradı desem şansızmıydı desem bilemiyorum.

Knight8 10 - 3 Scholar

Scholar 2 - 9 Knight8

gfbilker
06-01-2008, 00:06
TURNUVADAN CEKILME KARARI ALDIM ONLINE TURNUVALARDIN COGUNLUGUNDA YOKUM BU PES BOLE DEAVAM EDERSE ARTIK FİFA YAGECIS YAPICAM COK SACMA BISEY IYI OYNUYAN VE KOTU OYNUYAN AYIRT EDILEMYIO BIKERE TOP BENDE GIRIYORUM BAKIYORUM ADAM ALMIS KALEMDE:s KALE BOMBOS BOS WERIYORUM ADAMIMA ADAM WIRUYO TOP ONUNDEN GECIO BOLE SACMLAIK OLMAZ:s BU LAG BU PING BU PES 2008 BOLE OLDUGU SURECE BEN YOKUM:s

Pained
06-01-2008, 13:55
SonDerece_TR 1 - 2 GSMANIA1905
GSMANIA1905 2 - 7 SonDerece_TR

İlk maçın SS'si rakiptedir.

gsmania1905
06-01-2008, 13:55
SONDERECE_TR:1-2:GSMANIA1905
GSMANIA1905: 2-7 : SONDERECE_TR

ikinci maçta lag olduğunu söyledim arkadaş aynı ilk maçtaki gibi dedi.. söyleyecek birşeyim yok... arkadaşa diğer maçlarda da başarılar...

Pained
06-01-2008, 13:59
SONDERECE_TR:1-2:GSMANIA1905
GSMANIA1905: 2-7 : SONDERECE_TR

ikinci maçta lag olduğunu söyledim arkadaş aynı ilk maçtaki gibi dedi.. söyleyecek birşeyim yok... arkadaşa diğer maçlarda da başarılar...

Haklısın lag vardı peki sence ilk maçtakiyle aynı oranda yokmuydu? Adriano ve Ibrahimovic ile calim atmaya calistim fakat bir calim bile atamadim ilk macta.Adam 10 metre ileride gibi gözüküyor ama gel gör ki topu kaybediyordum.Kırgınlık olmasını istemem.Sonuçta lag senden yada benden kaynaklanan bir problem değil.İstersen ilerleyen bir tarihte maçları tekrarlayabiliriz? Maçlar için teşekkür ediyor önündeki maçlarda lagsız ve bol gollü maçlar diliyorum...

gsmania1905
06-01-2008, 14:03
Haklısın lag vardı peki sence ilk maçtakiyle aynı oranda yokmuydu? Adriano ve Ibrahimovic ile calim atmaya calistim fakat bir calim bile atamadim ilk macta.Adam 10 metre ileride gibi gözüküyor ama gel gör ki topu kaybediyordum.Kırgınlık olmasını istemem.Sonuçta lag senden yada benden kaynaklanan bir problem değil.İstersen ilerleyen bir tarihte maçları tekrarlayabiliriz? Maçlar için teşekkür ediyor önündeki maçlarda lagsız ve bol gollü maçlar diliyorum...

çalım atıyordun ilk başlarda ama jankulowskiye sonra ibrahimovicin karşısına maldini yi koyunca geçmedin.. sanırım ibrahimoviç herkesi geçer zannediyorsun.. işte barcelonayı yasaklayan bi turnuvada interin alınması da ne kadar doğru bilinmez.. ayrıca intere de limit konulması çok daha müthiş olmuş... ben de kırgınlık olmasını istemem ama bu şekilde de çok zor şekilde olur bu turnuva....

Pained
06-01-2008, 14:07
çalım atıyordun ilk başlarda ama jankulowskiye sonra ibrahimovicin karşısına maldini yi koyunca geçmedin.. sanırım ibrahimoviç herkesi geçer zannediyorsun.. işte barcelonayı yasaklayan bi turnuvada interin alınması da ne kadar doğru bilinmez.. ayrıca intere de limit konulması çok daha müthiş olmuş... ben de kırgınlık olmasını istemem ama bu şekilde de çok zor şekilde olur bu turnuva....

Ibrahimovicin bir cok oyuncuyu gecebileceğini düşünüyorum ama burda anlatmak istediğim oyuncuların teknik özellikleriyle ilgili bir problem değil.Anlamadın sanırım.Burda ben Ibrahimovic gecemiyor demiyorum,adam 10 metre ileride gibi duruyor fakat bi anda topu kaybediyorum.Burda sence oyuncunun yeteneklerinden kaynaklanan bir problem mi var? Umarım üst turlara yükselirsek tekrar lagsiz bir sekilde gorusuruz,o zaman kim kimi gecebiliyor veya kim maci hakediyor net bir sekilde anlamis oluruz.Bir kabahatim olduysa özür dilerim.Simdi gitmek zorundayim,sana ve diğer arkadaslara bol sanslar..

gsmania1905
06-01-2008, 14:32
Ibrahimovicin bir cok oyuncuyu gecebileceğini düşünüyorum ama burda anlatmak istediğim oyuncuların teknik özellikleriyle ilgili bir problem değil.Anlamadın sanırım.Burda ben Ibrahimovic gecemiyor demiyorum,adam 10 metre ileride gibi duruyor fakat bi anda topu kaybediyorum.Burda sence oyuncunun yeteneklerinden kaynaklanan bir problem mi var? Umarım üst turlara yükselirsek tekrar lagsiz bir sekilde gorusuruz,o zaman kim kimi gecebiliyor veya kim maci hakediyor net bir sekilde anlamis oluruz.Bir kabahatim olduysa özür dilerim.Simdi gitmek zorundayim,sana ve diğer arkadaslara bol sanslar..

ben burada sen maçı hakediyorsun ben hakediyorum demedim anlamamışsın tam olarak... ben diyorum ki barcelona güçlü diye yasaklanıyor fakat inter var turnuvada... hadi inter olsun o da önemli değil ama interi alma sayısının limitli olmasını enteresan buluyorum dedim.. burda senin galibiyetine laf etmiyorum. zaten bir maç sen bir maç ben kazandım görünüyor...bir daha söyleyeyim problem seninle ilgili değil yani... uzatmaya da gerek yok başarılar tekrar...

Pained
06-01-2008, 14:36
ben burada sen maçı hakediyorsun ben hakediyorum demedim anlamamışsın tam olarak... ben diyorum ki barcelona güçlü diye yasaklanıyor fakat inter var turnuvada... hadi inter olsun o da önemli değil ama interi alma sayısının limitli olmasını enteresan buluyorum dedim.. burda senin galibiyetine laf etmiyorum. zaten bir maç sen bir maç ben kazandım görünüyor...bir daha söyleyeyim problem seninle ilgili değil yani... uzatmaya da gerek yok başarılar tekrar...

Interin limitli olduğunu bilmiyordum.Evet söylediğin konu tartışmaya açık bir konu.Neyse :) Teşekkürler tekrar umarım önündeki maçlardan istediğin sonuçla ayrılırsın..

a4.patr10
06-01-2008, 18:18

patr10:1-southeast:0
southeast:3-patr10:1

gsmania1905
06-01-2008, 20:31
GSMANIA1905:3-1:SOUTHEAST
SOUTHEAST:3-5:GSMANIA1905

maçlar ve centilmenlik için teşekkürler southeast

Knight8
06-01-2008, 21:44
Arkadaşlar bende söylemek istemiyordum ama söyleyeyim bizim pained la olan 2. maçımızdada aynı gsmania ya olan oldu. Pained ın deplasmanlarda oynadığı zaman bir sorun oluyor bence. Bizim maçımızdada ilk yarının ilk 20 dk sında çok lag vardı topu 3 dk da bir görüyosum ve 5-0 öne geçti daha sonra lag yavaş yavaş azaldı ve sonucu ancak 6-6 ya getirebildi. Burada arkdaşımıza bir suçlama yöneltmiyoeum sadece bilgisayarında bir sorun olabileceğini düşünüyorum madem bir kişiye daha böyle oldu gözden geçirilmesi gerektiği kanısındayım.

lewi_wills
06-01-2008, 22:52
arkadaşlar turnuva kayıtlarını başından beri takip etseydiniz interin neden limitli olduğunu anlardınız ona bakarsanız milana da limit koyduk çunku arkadaşlar bu iki takımdan başka takım yokmuş gibi inter ve milan aldılar ve başka hiç bir takım yoktu onun için inter ve milana yasak koyuldu çunku bu bir İNTER CUP değil!!

Pained
06-01-2008, 23:54
Arkadaşlar bende söylemek istemiyordum ama söyleyeyim bizim pained la olan 2. maçımızdada aynı gsmania ya olan oldu. Pained ın deplasmanlarda oynadığı zaman bir sorun oluyor bence. Bizim maçımızdada ilk yarının ilk 20 dk sında çok lag vardı topu 3 dk da bir görüyosum ve 5-0 öne geçti daha sonra lag yavaş yavaş azaldı ve sonucu ancak 6-6 ya getirebildi. Burada arkdaşımıza bir suçlama yöneltmiyoeum sadece bilgisayarında bir sorun olabileceğini düşünüyorum madem bir kişiye daha böyle oldu gözden geçirilmesi gerektiği kanısındayım.

Aynı şeyler benim içinde geçerli,bildiğiniz üzere lag problemi genelde çift taraflı oluyor zaten.Bende 5-0 dan nasıl 5-5 olduğunu anlayamadım.Sonucu ancak 6-6 ya getirebildi lafı da biraz aşağılar geldi bana.Bilgisayarım ya da internet bağlantım ile ilgili bir problemim olduğunu sanmıyorum.Şayet ilk kez pes 2008 oynamıyorum ya da ilk kez deplasman maçı oynamıyorum hatta ve hatta ilk kez üst üste 2 maçda yapmıyorum.Bilgisayarımda hiçbir donanım yazılım hatası yoktur.Ve size burda istediğiniz güvenceyi veriyorum.Gelin maçlarımızı tekrarlayalım? Bu sefer lag olmayacağı garantisini ne ben ne siz bana verebilirsiniz.Ben yenerim lag vardı dersiniz,lag olup kazanırsanız gündeme gelmez.Hatalı mı konuşuyorum?Lag problemi benden değil konamiden kaynaklanıyor.Burda southeast arkadaşımla da oynadık kendisi ile hiçbir problem yaşamadık.Diğer sitelerde diğer arkadaşlar ile de oynadığımızda bazen çok lagsız bazende çok laglı maçlar oynanıyor.Şimdi siz çıkıp biz sıfır lagla oynuyoruz diyebilicekmisiniz?Lütfen burda umuma açık biryerde insanlara bazı suçlamalar yöneltmeden biraz düşünelim...Gerekli konu yönetimce de tartışılır şikayetinizi yapabilirsiniz çok isteniyorsa turnuvadan ayrılabilirim de.Bende ilk maçta feci lag problemleriyle karşılaştım ama bunun arkadaşlarımızın elinde olmadığının bilincinde olarak oyunu durdurup çok laglı demedim.Arkadaşımız 2-1 öndeyken ben zaten çıkıp lagı bahane eder gibi de konuşamam.Neyse sonuç itibariyle yukarda yazdıklarımı anlamak için okur ve biraz mantıklı düşünüp yine de çekilmemi isterseniz sorun değil turnuvadan ayrılabilirim.

lewi_wills
06-01-2008, 23:58
arkdaşlar lag bug kasma vs sorunları bizlerden kaynaklanmıyor tek sorun konamı ve ttnetten çoğu arkadaşımızda lag yuzunden kaybetti kazandı lütfen lagları bahane göstermeyelim herkes bunu bilerek katıldı turnuvaya..

lewi_wills
07-01-2008, 00:28
maç ve puan durumu guncellenmiştir..

Pained
07-01-2008, 01:12
ellerine sağlık :) yalnız benim 1 mağlubiyet 2 beraberlik olucak tam tersi yazılmış :)

lewi_wills
07-01-2008, 02:15
ok duzeltildi.. diğer guncelemede görülecek ama

s0uth3asT
07-01-2008, 13:59
Painedinde dedigi gibi son derece lagsiz ve zevkli mücadelelerdi.Bu lag tek tarafli olmuyor bide böyle düşünün macı 2 taraf oynuyor ve iki tarafta ayni seyle karsilasiyor ayni pozisyonda olmasada.Benim cogu maclarimda lag vardi ama ben lagi bahane etmem sadece chatdan lag var biraz derim çünkü sadece biz karsilasmiyoruz.Yenilmek birazda oynamamızla ilgili..
Ayrica Pained turnuvada kal :wink4:

gsmania1905
07-01-2008, 14:27
çekilmemi isterseniz sorun değil turnuvadan ayrılabilirim.

Arkadaşım kimse kimsenin turnuvadan çekilmesini istemez... baktım ki konu uzamaya devam etmiş... demek ki bu turnuvada maçlar böyle laglı devam edecek... şansımıza böyle olacakmış naapalım... Herkes maçını yapsın zevkini çıkarmaya çalışsın.. ödüllü bir turnuva ve giriş için para verilmedi bu demek oluyor ki hiç bir maddi amaç güdülmemiş... herkese başarılar dileyelim ve artık şu lag bug konusunu kapatalım... Lütfen yaa!!!.. kendimi suçlu hissediyorum ben lag var demiştim... demez olaydım....

Knight8
07-01-2008, 15:02
Pained arkadaşımızdan özür diliyiyorum burada kimsenin turnuvadan ayrılması gerekmiyor kimseninde ayrılmasını istemiyoruz. Ben senden aldığım bereberliklere kılıf geçirmeyede çalışmıyorum. Sorunun konamide olduğunu biliyiorum zaten düne kadar bu konu hakkında konuşmadım eğer bir art niyetim olsa maçları sen ekledikten sonra yazardım ama gsmania ya da aynı şey olunca tamamiyle aynı şekilde gündeme getirmek istedim ki sende olsan sende gündeme getirmek isterdin. Ayrıca ilk maç ben hiç bir lag hissetmedim ve sen bana bir şey söylemedin eğer lag olduğunu söyleseydin gayette çıkardık 3-0 önde olsam lag var desen ben inanır çıkarım ama senin cevabın bana hoş gelmediği için ayrıca sinirlendim.Bunlar böyle üst üste eklene ekelne böyle oluyo işte neyse maçlarımıza devam edelim çok çekişmeli gidiyor bozmaya gerek yok.

Pained
07-01-2008, 16:05
Tamam arkadaşlar konu kapansın bende sizlerden özür diliyorum şurda aynı grupta oynuyoruz bundan sonra bol bol aynı gruplara düşeriz birbirimizin yüzüne bakıcaz yinede bi kusurum olduysa maç tekrarı yapmak isteyen olursa söyleyebilir.... :(

SonDerece_TR 8 - 3 SCHOLAR
SCHOLAR 3 - 7 SonDerece_TR

SCHOLAR arkadaşıma centilmen oyunu,iyi kişiliği sebebiyle bol şanslar diliyorum.Kendisi Dida ve Kalac ın gazabına uğradı :( Önümüzdeki maçlarda bol şanslar diliyorum,herşey için çok teşekkürler...

gsmania1905
07-01-2008, 16:20
GSMANIA1905: 3-3 :KNIGHT8
KNIGHT8: 6-7 :GSMANIA1905

maçlar için teşekkürler....

gsmania1905
07-01-2008, 16:23
GSMANIA1905: 5-4 :PATR10

Öğle saatlerinde oynamıştık bu maçı... maç bittikten sonra arkadaşın bağlantısı koptu... msn'de de göremedim... ilk fırsatta ikinci maçı yaparız umarım....

Pained
07-01-2008, 16:35
patr10 arkadaşımın bende online olduğuna çok az rastladım,bunun haricinde seventy ve mr_nem arkadaşlarımızı gören oldu mu? ikisiyle de msnimde olmalarına rağmen henüz hiçbir bağlantı kurabilmiş değilim.ayrıca sanırım en çekişmeli grup bizde :) herkese bol gollü maçlar...

mr_nem
07-01-2008, 17:21
arkadaşım siteden de bağlantı kurabilirsin...bağlantı kurmanın bir sürü yolu var ayrıca siteyi takip ediyorsan sürekli burdayım hatta en çok sitede duran kişilerdenim...sınavlarımdan dolayı msn'e girmiyorum maç yapmaya fırsatım olmuyor ayın 11'den sonra hepinizle maç yapacağım inş...

Pained
07-01-2008, 18:05
arkadaşım siteden de bağlantı kurabilirsin...bağlantı kurmanın bir sürü yolu var ayrıca siteyi takip ediyorsan sürekli burdayım hatta en çok sitede duran kişilerdenim...sınavlarımdan dolayı msn'e girmiyorum maç yapmaya fırsatım olmuyor ayın 11'den sonra hepinizle maç yapacağım inş...

inşallah...sınavlarında başarılar...

lewi_wills
08-01-2008, 19:36
maçlar ve puan durumu guncellenmiştir.. hataları belirtiniz..

Knight8
08-01-2008, 19:56
GsMania 2. ben 3. olacağım yanlış olmasın.

lewi_wills
08-01-2008, 21:04
düzeltildi..

gsmania1905
09-01-2008, 12:37
mr_nem: 4 - 4 : GSMANIA1905
GSMANIA1905: 4 - 1: mr_nem

ilk maçta 4-0 dan maç verdim ve arkadaş puan aldı.. ayrıca bu yüzden arkadaşı tebrik ediyorum ve kendimi kınıyorum :hang: :):)

mr_nem
09-01-2008, 12:39
maçların ikisinde de çoklag vardı yada bana öyle geldi senin yediğin gollerde lag yüzünden benim yediğim bir iki gol haricindeki bütün gollerde lag yüzünden ama yinede teşekkürler sağol güzel maçlardı...

gsmania1905
09-01-2008, 13:01
maçların ikisinde de çoklag vardı yada bana öyle geldi senin yediğin gollerde lag yüzünden benim yediğim bir iki gol haricindeki bütün gollerde lag yüzünden ama yinede teşekkürler sağol güzel maçlardı...

lag olmaması için ne kadar program varsa kapatıyorum... sadece ss programı ve pes açık oluyor ama konaminin beceriksizliği bu sonuçları doğuruyor....

gsmania1905
09-01-2008, 13:03
GSMANIA1905: 5-4 :PATR10

Öğle saatlerinde oynamıştık bu maçı... maç bittikten sonra arkadaşın bağlantısı koptu... msn'de de göremedim... ilk fırsatta ikinci maçı yaparız umarım....

ikinci maç...
PATR10: 1-2 :GSMANIA1905

lewi_wills
09-01-2008, 13:36
maç ve puan durumu guncellenmiştir..

s0uth3asT
09-01-2008, 17:22
Scholar arkadasima maclar icin ve anlayisi icin tesekkür ediyorum 2. maci en kisa zamanda yapacagiz.Gelecek maclarinda ve 2. macimizda simdiden basarilar..
southeast 3 - 1 Scholar

Pained
09-01-2008, 20:25
SonDerece_TR 6 : 2 mr_nem
mr_nem 1 : 3 SonDerece_TR

mr_nem arkadaşıma centilmen oyunu anlayışı ve hoş sohbeti için başarılar ve önündeki maçlarda bol goller diliyorum :)

Pained
09-01-2008, 20:43
mr_nem: 4 - 4 :
ilk maçta 4-0 dan maç verdim ve arkadaş puan aldı.. ayrıca bu yüzden arkadaşı tebrik ediyorum ve kendimi kınıyorum :hang: :):)

benide kınarsan sevinirim...5-0 dan 6-5 yenik duruma düşüp son dk da beraberliği kurtardım knight8 karşısında:hang::15:

Knight8
09-01-2008, 21:56
benide kınarsan sevinirim...5-0 dan 6-5 yenik duruma düşüp son dk da beraberliği kurtardım knight8 karşısında:hang::15:

Allah Allah heralde bu grupta fark kapatan bir ben varım :D southeast karşısında 3-1 den 5-3 pained karşısında 5-0 dan 6-6 umarım önümdeki maçlarda bu sıkıntıya girmem:excl:

s0uth3asT
10-01-2008, 17:31
ya o maclari hatirlatma bana:hang:

Knight8
10-01-2008, 19:26
mr_nem e maçlar için teşekkürler!

Knight8 10 - 2 mr_nem

mr_nem 3 - 6 Knight8

gsmania1905
11-01-2008, 14:40
seventy adlı arkadaşa ulaşamıyorum... geçen akşam msn açıktı ama yazdıklarıma cevap alamadım... scholar ile de denk gelemedik ama ilk konuşmalarımızda her zaman online olamayacağını ve çalıştığını söylemişti... bu kalan iki arkadaş dışında maçlarımı tamamladım...

Knight8
11-01-2008, 17:03
Patronla yaptığıımz ilk maçta biraz lag vardı ama maçı bitirebildik. İkinci maçta ise çok lag vardı en sonunda görüntü kayarken bir gol oldu öylede koptuk maçtan. Bir daha girdik maça başlamak için ama patron yok oldu 2. maçı yapınca atarım ss sini.

Patron 1 - 5 Knight8

Buda ilk maçın ilk yarısı

gsmania1905
11-01-2008, 18:34
GSMANIA1905: 4 - 1 :SCHOLAR
SCHOLAR: 1 - 3 :GSMANIA1905

lewi_wills
11-01-2008, 18:56
maçlar puan durumu ve kayıtlar guncellenmiştir..

onuralp
12-01-2008, 09:18
bişi sorcam sadece orjinal oyun alanlarmı turnuvaya katılabiliyo

gsmania1905
12-01-2008, 11:46
bişi sorcam sadece orjinal oyun alanlarmı turnuvaya katılabiliyo

evet konaminin de orijinal oyun satma taktiği böyle... orijinal oyun al netten arkadaşlarınla oyna ;)

s0uth3asT
12-01-2008, 22:03
mr_nem bakiyorsan bi cevap yazarsan sevinirim..

Pained
13-01-2008, 23:55
son 2 güne girdik artık. 1 hafta önce seventy adlı arkadaşla yaptığımız maçta 4-0 önde ve uzatma dakikasındayken bağlantısı koptu.ondan sonra da birdaha oynamak nasip olmadı.buraya yazmak için bu kadar bekledim.msn konuşmalarımızda genelde işteydi ve evde değildi,internet kötüydü ya da kendisi pek keyifli değildi.saygı duyuyorum.amacım arkadaşı karalamak değil.ama ben bu turnuvada hiç maç yapmamış birisine karşı elimdeki SS ye dayanarak 3 puanımı istiyorum.

sanırım seventy isimli arkadaşa diğer grup arkadaşlarım da ulaşamadılar.böyle bir durumda son 2 güne dek yedek oyuncu neden sokulmadı ki?

başta da belirttiğim gibi.arkadaş burayı takip etmiyor bile.çalışan insandır yoğundur.saygım var.ama 4-0 önde oldugum bi maçta kopan bi bağlantı yüzünden kaybettiğim 3 puanı istemek benim hakkım diye düşünüyorum.kararı yönetime bırakıyorum.

seventy arkadaşım burayı takip ediyorsan konuya mesaj yaz ve lütfen şu maçlarımızı 15 ocağa kadar tamamlayalım...

lewi_wills
14-01-2008, 12:04
tablolar guncellenmişitir..

Knight8
14-01-2008, 14:53
Patron arkadaşımıza ikinci maçı yapalım dedim ama bir sorun olduğunu maça giremediğini 2. maçı 4-3 benim aldığımı söyledi. Bilginize...

lewi_wills
14-01-2008, 15:58
neden 4-3 ?

Knight8
14-01-2008, 16:36
neden 4-3 ?

Bilmiyorum onu patrona sorucaksınız bana aynen yazdığını yazdım!

s0uth3asT
14-01-2008, 18:39
1. macin resimi kayboldu.
1. mac southeast 5-7 mr_nem

2. mac
southeast 8 - 2 mr_nem
maclar icin tesekkürler diger maclarinda basarilar mr_nem..

Gfb_!907
14-01-2008, 19:27
başarılar

mr_nem
14-01-2008, 20:47
1. macin resimi kayboldu.
1. mac southeast 5-7 mr_nem

2. mac
southeast 8 - 2 mr_nem
maclar icin tesekkürler diger maclarinda basarilar mr_nem..

arkadaşa da dedim zaten hastayım sadece zaman dolduğu için maç tamamlamaya uğraşıyorum birde bu pes2008'de şansım hiç gülmüyor ne yapacaksınız işte:)...sanada kalan maçlarda başarılar...

cArsi.MeMy
15-01-2008, 10:14
arkadaşlaar cimbomlu45 yerine turnuvaya dahil oldum..

nick: cArsi.MeMy

msn: carsi.memy@hotmail.com

lewi_wills
15-01-2008, 10:32
arkadaşlaar cimbomlu45 yerine turnuvaya dahil oldum..

nick: cArsi.MeMy

msn: carsi.memy@hotmail.com

nasıl oluyo bu?

cArsi.MeMy
15-01-2008, 10:44
yedek 13 ben diilmiyim ana sayfada da yedek 13 yerine cimbomlu45 yazıo var? yanlış mı anladım?

lewi_wills
15-01-2008, 10:58
13 nolu yedek sensin 12nolu yedekte cimbomlu45.. basım hatası olmuş..

cArsi.MeMy
15-01-2008, 11:01
tmm o zmn sorun yok...

lewi_wills
15-01-2008, 12:20
tablolar guncellendi..

Gfb_!907
15-01-2008, 13:28
hadi hayırlısı

cimbomlu45
15-01-2008, 19:33
sonderece_tr 3-3 cimbomlu45

cimbomlu45 2-4 sonderce tr[Only Registered Users Can See Links]

lewi_wills
15-01-2008, 19:35
sonderece_tr 3-3 cimbomlu45

cimbomlu45 2-4 sonderce tr

ss leri lutfen upload sitelerini kullanıp koyalım..

cimbomlu45
15-01-2008, 20:47
mr_nem 0-5 cimbomlu45
cimbomlu45 5-2 mr_nem

Knight8
15-01-2008, 21:50
Maçlarım bitti arkadaşlar herkese teşekkürler!

cimbomlu45 2 - 4 Knight8

Knight8 6 - 4 cimbomlu45

Pained
15-01-2008, 22:10
ss leri lutfen upload sitelerini kullanıp koyalım..

sonderecetr 3 - 3 cimbomlu45
cimbomlu45 2 - 4 sonderecetr

lewi_wills
16-01-2008, 11:48
tablolar guncellenmiştir..

s0uth3asT
16-01-2008, 18:57
southeast 1 - 4 cimbomlu45

cimbomlu45 8 - 3 southeast

maclar icin tesekkürler diger maclarinda basarilar cimbomlu45..

cimbomlu45
16-01-2008, 19:14
maclar icin tesekkürler diger maclarinda basarilar cimbomlu45..
teşekkürler en kısa zamanda pesi high da full seyirci ile oynayacak bilgisayarın olur inşaallah :)
sanada başarılar

lewi_wills
19-01-2008, 18:33
ARKADAŞLAR ELİMDE OLMAYAN NEDENLERDEN DOLAYI EVİMDEN İNTERNETE GİREMİYORUM.. DNS AYARLARI DEĞİŞMİŞ CUMA GECEDEN BERİ UĞRAŞIYORUM OLMADI. PAZARTESİ TELEKOMDAN GELİP YAPACAKLAR(İNŞALLAH).. BEN GELENE KADAR MAÇ SURESİ DEVAM EDECEKTİR.. 20 SI SON DEĞİLDİR.. HERKES MAÇLARINI YAPABİLİR.. BU OLAY İÇİN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM...

s0uth3asT
20-01-2008, 17:47
geçmiş olsun.

lewi_wills
21-01-2008, 12:26
Tablolar guncellenmiştir. Grup maçları 21.01.2008 saat 22.00de sona erecektir..

cimbomlu45
21-01-2008, 17:41
ben maçtekliflerimi yaptım 4 kişi ile oynadım diğer 3 arkadaş özellilkle patr10 ve scholar ben schora bir kaç teklif ettim online olduğum zaman teklif et dedim ama geri dönüş yapmadılar gs mania 1905te cuma cumartesi yapalım diyerek atlattı cuma ve cumartesiide hiç teklifte bulunmadı herkese ben mi teklif etcem 10 kere yav diğer arkadaşlarla çok rahat halletik bu işi bu asrkadaşlar çok nazlı çıktı

gsmania1905
21-01-2008, 18:48
ben maçtekliflerimi yaptım 4 kişi ile oynadım diğer 3 arkadaş özellilkle patr10 ve scholar ben schora bir kaç teklif ettim online olduğum zaman teklif et dedim ama geri dönüş yapmadılar gs mania 1905te cuma cumartesi yapalım diyerek atlattı cuma ve cumartesiide hiç teklifte bulunmadı herkese ben mi teklif etcem 10 kere yav diğer arkadaşlarla çok rahat halletik bu işi bu asrkadaşlar çok nazlı çıktı

ne demek atlattı yaa. benim burda ne kadar özenle maçlarımı yaptığımı herkes bilir... sen gelip yok atlattı yok bilmem ne diyorsun... final haftalarımın olması maçları yapmamı engelliyor... üye olduğum diğer sitelere bakarsan cuma cmt ne kadar maç yaptığımı görürsün... şu an yaklaşık 30 saatlik uykusuzlukla duruyorum.... umarım burdasındır ve maçlarımızı yaparız...

mr_nem
21-01-2008, 19:34
ben patr10'a dedim yapalım diye odalara girme sornum ar dedi siteye yaz dadedim b olay yaklaşık bir hafta oluyor scholar la yapacaktık ama benım net sorun çıkardığı için tyapamadık ve şu anda yok...

gsmania1905
21-01-2008, 19:53
cimbomlu45(manchester) -gsmania1905 (milan)

şu durumda 2. olarak turu geçmiş bulunuyorum hayırlı olsun...

mr_nem
21-01-2008, 20:02
ilk tur maçları bitmiştir...

lewi_wills
22-01-2008, 13:25
BİRİNGİ GRUP MAÇLARI BİTMİŞTİR İLGİ GÖSTEREN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ... ELEME MAÇLARINDAN SONRA İKİNCİ TUR MAÇLARINA DEVAM EDEBİLLİRİZ..