PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes 6 Türkçe Spiker İstekleri

ramazan_abi
12-11-2006, 12:54
Evet arkadaşlar bu kısım türkçe spikeri beklerken takılabileceğimiz bir alan...Hasan mustan a yardımcı olmak maksadıyla istek spiker repliklerini, Pes 6 da olmasını istediklerinizi veya Pes6 ile ilgili yorumlarınızı yazabileceğiniz bir alan, katkılarınızla daha iyiye, daha güzele....

emany
12-11-2006, 12:56
evet buraua pes 6 spikerde olmasını istediklerimizi yazalım

konu sabit

mixær
12-11-2006, 16:29
Bence En Başta Bütün Herşey Türkçe Olsun !
Daha Gerçekçi heycanlı Bir Anlatım Olsun .
Takım Ve Oyuncu İsimleri Tam Olsun !
:bye:

lewi_wills
12-11-2006, 21:50
:bye:

Bunların hepsini bir duymak istiyorsanız bir anda biraz beklemisiniz bir iki ay kadar belki daha da fazla.. binlerce ses dosyasını türkçeliştirmek kolay olmasa gerek..

webmasterac
15-11-2006, 01:43
Bunların hepsini bir duymak istiyorsanız bir anda biraz beklemisiniz bir iki ay kadar belki daha da fazla.. binlerce ses dosyasını türkçeliştirmek kolay olmasa gerek..

vallah 1 sene bile beklerim...
ama isimler tam olsun...
anlatim zaten süper...
hep takip ediyorum sayfayi ama katildigim yok konusmalara...
burdan ustamizada selamimi iletiyorum...
ona layik bir yama sunar bize bundan eminim

saygilar

emany
15-11-2006, 12:35
bi gelsin gurbet ellerden :D bize en güzelini yapacaktır zaten ondan başka yapan yok bu işi

mixær
15-11-2006, 16:50

Lewi_Wills Dostum SABIR la Oldumu Nede Güzel Oluyor . Bizde Sabreder Bekleriz . Evet Kolay değil . Mesela Ben Bi ara uraşam dedim .Yapamadım . Yani Syn Hassan Mustan Bunları tek tek editleyecek . .. . Yani demek istediğim Zor iş . Sygılar derim Hssan Abime ! En kısa Zamanda Aramıza Sağ-Salim Döner İnşalah !

tugay1290
18-11-2006, 11:47
:gsbayrak: :icon_12:

jaregi
18-11-2006, 17:21
Ben direk seslerine taktım arkadaşlar. Top direğe çarptığı zaman "ding" sesi yerine "çat" diye bir ses çıksa... =))
Menülerdeki müzikler değişse, Türkçe şarkılar güzel oluyor... Mesela devre arasında Gülşen'in "Of Of" şarkısı çok iyi olur. =P
... =)

ramazan_abi
20-11-2006, 20:50
bence bu seneki spiker iki varklı versiyonda devam etsin, birisi standart mod(normal maç anlatımı) diğeride funny mod(esprili anlatım)... isimler : pes6 sd.ver 1.0 ve pes fun ver 1.0 gbi.... uyar mı hasan mustan çok şey mi istemiş oluruz....

BlackCat(v-i-p)
22-11-2006, 17:25
Aslinda evet cok sey istemis olurusunuz ramazan :) yani ben dondugumde hemen 1 spiker girisiminde buluncam zaten dozunda versiyon:) sonrasini bilemem ama zaman olursa neden olmasin..saygilar kardesim..

punısher
22-11-2006, 20:46
yapılacak olan spiker pes6 olacaksa pes5 de uyarlanmasını istesek sizden

pesmaniac
24-11-2006, 17:26
ya konuşmalar biraz geri kalıo biraz daha atik olsa konuşmalar

kamuran
25-11-2006, 21:37
:sign_closed: :furiousPC: :wallbash: :wink4: :15: :gsbayrak: Evet arkadaşlar bu kısım türkçe spikeri beklerken takılabileceğimiz bir alan...Hasan mustan a yardımcı olmak maksadıyla istek spiker repliklerini, Pes 6 da olmasını istediklerinizi veya Pes6 ile ilgili yorumlarınızı yazabileceğiniz bir alan, katkılarınızla daha iyiye, daha güzele....

grafikers™
29-11-2006, 16:17
bence daha havalı replikler olsun mesela ronaldinho gaucho desin;D pes 6 turkce spikeri 4 gözle bekliyoruz

berkant03
03-12-2006, 20:28
hasankardes kazasızce gelde hemen yap su pes6 yı dört gözle bekliyoruz saygılarımla

mechulferyat
05-12-2006, 10:57
abi yaps u yamayı artık hadı ama be

legolas1
06-12-2006, 15:44
Lewi_Wills Dostum SABIR la Oldumu Nede Güzel Oluyor . Bizde Sabreder Bekleriz . Evet Kolay değil . Mesela Ben Bi ara uraşam dedim .Yapamadım . Yani Syn Hassan Mustan Bunları tek tek editleyecek . .. . Yani demek istediğim Zor iş . Sygılar derim Hssan Abime ! En kısa Zamanda Aramıza Sağ-Salim Döner İnşalah !
Hasan Mustan'ın ismini yazarken biraz daha dikkat ederken sevinirim ayrıca maçlaın bazı bölümlerinde teknik direktör heyecanla ayağa kalktı felan dese olur

_tuborg_
09-12-2006, 07:46
takım ve futbolcu isimlerinin soylese cok guzel olur chelsea-arsenal galatasaray-fenerbahce ınter-milan veya gibi derbi veya final maclarında mac baslarken uzun zamandır bu maclar konusuluyor,sonucu taraftar buyuk bir heyecanla bekliyor falan dese de cok guzel olur ne zaman cıkcagı onemli digil benim icin yeterki cok kelime ve takım ve futbolcu isimlerini tam soylesin

legolas1
09-12-2006, 09:45
takım ve futbolcu isimlerinin soylese cok guzel olur chelsea-arsenal galatasaray-fenerbahce ınter-milan veya gibi derbi veya final maclarında mac baslarken uzun zamandır bu maclar konusuluyor,sonucu taraftar buyuk bir heyecanla bekliyor falan dese de cok guzel olur ne zaman cıkcagı onemli digil benim icin yeterki cok kelime ve takım ve futbolcu isimlerini tam soylesin
sana katılıyorum çok güzel olur aMA Hasan Abi yine güzel bir şiey yapar

EmReInHo
09-12-2006, 13:06
abi yaps u yamayı artık hadı ama be

abi ya adam portekizde gurbette dönnüce yapacak biraz sabırlı ol...

kaptantrojan
09-12-2006, 13:16
arkadaş bi yama yapacaksınız ne kadar sürüyo zaten pes 5 spikerinde birkaç yerle oynadıktan sora bize werinde spikerle oynayalım bu poes 6 yı yapacağınız zor bişe değil yaaa lüt fen daha hızlı çıkartın lu yamayı

emany
09-12-2006, 14:18
kolay bişey değil mi arkadaşlar bi de siz deneyin ve çıkartın da görelim pes 6 da alt yapı değişti eskisi gibi değil oyuncu isimlerini söyleyiş değişti biraz daha sabır hasan abi burda değil elinde programları yok biraz sabır

legolas1
09-12-2006, 14:59
Bencede zor deniyim dedim cumartesi boşken afedersiniz ana.ının nalı okadar çok var ki yapamıyorum allah Hasan abiye sabır versin

ramazan_abi
09-12-2006, 22:28
Konunun dışına çıkmayın, istek repliklerinizi verin.... !

heiratemich
10-12-2006, 14:25
Bende direk seslerine kaktım çat diye ses gelirse daha iyi olur

Birde Top oyuncunun ayağına geldiğinde küçük bilgiler verebilir örneğin bergamp uçağa binme fobisi var.Yıldız futbolcunun vs...Ronaldinho futbola salon futbolunda başladı.Alex yıldız futbolcunun annesi kalecilik yapmış bence bunlar kısa tutularak hoş bir ahenk yaratılabilir..

lewi_wills
10-12-2006, 14:27
Bende direk seslerine kaktım çat diye ses gelirse daha iyi olur

Birde Top oyuncunun ayağına geldiğinde küçük bilgiler verebilir örneğin bergamp uçağa binme fobisi var.Yıldız futbolcunun vs...Ronaldinho futbola salon futbolunda başladı.Alex yıldız futbolcunun annesi kalecilik yapmış bence bunlar kısa tutularak hoş bir ahenk yaratılabilir..

turkcespikeri hiç dinlemedin galiba.. bunlar hayall..

deveagle
12-12-2006, 19:42
hasan beyin donus tarihi bellimidir ?

kolay gelsin ..

lewi_wills
12-12-2006, 20:00
hasan beyin donus tarihi bellimidir ?

kolay gelsin ..

aralık 20gibi

fehmi_1905
12-12-2006, 20:01
evt bende bu arkadasa katılıyorum çok dğru sölemiş

jemeas86
12-12-2006, 23:10
saolun proqram için teşekkür

anatolian amigo
13-12-2006, 09:54
Evet sabilri olalim :15:

BlackCat(v-i-p)
13-12-2006, 11:35
Geldigimde guzel seyler yapicam merak etmeyin..futbolcunun ayagina top geldiginde bilgi verilbilir..ama her defasinda ayni seyleri soyler..yani top her beckham a geldiginde ayni seyi soyler ve hos olmaz..bekleyin geliyorum ...

kehanet_32
17-12-2006, 15:09
sabreden derwiş muradına ermiş:15:

psp
21-12-2006, 21:24
Hasan abi Pes6 yada Türkçe spikeri çikarmayi düşünüyomusun?? Abi haddime değil ama ben pes5 türkçe spikeri Pes6 ya attim goller doğru soyluyo ama bazı şeyleri ters söylüyo sanki tersini söylüyomus gibi bişey yinede en iyisini sen bilirsin abi hoş geldin :icon_12: :26:

Time
22-12-2006, 11:43
hoş geldin hasan kardes senın ıcın pes 5 den daha zor bır calısma olacak gıbı gorunuyor senın sopa attıgın ıngılız spiker bıraz akıllanmıs :) nerde ıse tum futbolcu ısımlerını söylüyor yada this henry gibi kelımeler sarf edıyor yorum yapıyor gol dırege cok yakın gectı tarzında adamı nası dovdu ısen saglam donmus sankı senı dovmek ıcın :) al bende bunu yaptim der gıbı allah yardımcın olsun güvenıyoz döv o adamı :))))

BlackCat(v-i-p)
22-12-2006, 14:09
:)...bazısı laftan,bazısı dayaktan anlıyor..ben ingiliz spikeri dövdükçe konami akıllanacaksa,daha çok dayak yer o ingiliz :)

merak etmeyin güzel bişeyler yapıcam

harsebjk
22-12-2006, 14:56
:)...bazısı laftan,bazısı dayaktan anlıyor..ben ingiliz spikeri dövdükçe konami akıllanacaksa,daha çok dayak yer o ingiliz :)

merak etmeyin güzel bişeyler yapıcam

PUEAHAHA ZUHAHA

Mesela gereksiz repliklerin yerine

"tribünlerde yer yer küçük çaplı boşluklar var." ya da "Teknik direktörler kenarda endişeli şekilde maçı takip ediyor." gibi replikler koyulabilir. yine aklıma bişeyler gelirse yazarım kolay gele.

BlackCat(v-i-p)
22-12-2006, 15:09
teşekkür ederim...yazın burya bişeyler..bakarız..güzel replikler..saol

legolas1
22-12-2006, 15:54
Ben senden olursa Evet iki takım için çok güzel bir maç olucak ve taraftarların delirme anları felan diyebilirsin ama zorlamazsa seni

jaregi
22-12-2006, 16:44
Hasan Abi, top reklam panolarına çarpıyor ya, o sesi çıkar ya, çok saçma olmuş. Hangi maçta reklam panosuna çarpan topun sesi geliyor yahu =P
Bir de, çok abartmışlar, top yavaşça gidiyor, panoya çarpıyor, yine ses geliyor. Olmaması en iyisi bence. Ama yine de sen daha iyi bilirsin abi. Kolay gelsin şimdiden. =)

BlackCat(v-i-p)
22-12-2006, 19:01
Bence de saçma..bende rahatsız oluyorum eğer yerini bulursam çıkartırım

lewi_wills
22-12-2006, 22:10
gerçekten çıkıyotmu ya ben hiç duymadım..gerçi ben spikersiz oynuyorum :D(caktırmayın)

legolas1
23-12-2006, 09:27
Bende spikersiz oynuyorum oyunu yüklemek zoruma gidiyor bende tak çalıştır var öle oynuyom ama hasan abinin spikeri çıkarsa hiçç uyuşuklanmadan yüklerim oyunu...

rockn_mania
24-12-2006, 13:24
hasan abi pes 5 teki hani şu digitürk ün meşhur spikerinin bağırışı wardı ya hani alex rövaşata attıında galiba mükemmel bir süper bir gol!! diodu onu istioruz hasan abi şimdiden saollasın kolay gelsinn;)

bydogan01
24-12-2006, 15:48
pes 5 deki 1.3 türkçe spikerde Metin ŞENTÜRK repliği hoş olmamış.mustan hoca biraz daha dikkatli olmalı bu konularda bence. emeklerine saygılar

legolas1
24-12-2006, 16:43
hasan abi pes 5 teki hani şu digitürk ün meşhur spikerinin bağırışı wardı ya hani alex rövaşata attıında galiba mükemmel bir süper bir gol!! diodu onu istioruz hasan abi şimdiden saollasın kolay gelsinn;)
onu bende istiyorum Mükemmel bir yok böle bir gol muhteşem muhteşem süper bir goll diye hadi hasan abi yaparsın

harsebjk
24-12-2006, 18:17
bazı pozisyonlarda . . . . . sayın izleyiciler diyebilirsin . mesela "müthiş bir pozisyon kaçtı değerli izleyiciler" gibi. ya da top yakın aaz farkla dışarı çıktığı zaman "top direği yalayıp dışarı çıkıyor" gibi

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

rockn_mania
24-12-2006, 18:42
mesela hasan abi üstüste bikaç çalım atınca veya hareket yapınca "müthiş hareketler izlioruz" olaiblrr;)

hmurat
25-12-2006, 00:31
ilk aklıma gelenleri hemen yazayım
- maca başlamadan once iki takım isimleri soylenebilir özellikle fenerbahçe-gs-ts-bjk birbirleri arasında oynananacak olan maclarda (yüzyılın derbisi birazdan başlayacak gibi oyuna heyecean ve renk katacak sözler taraftarları memnun eder sanırım.Fenerhabçe taraftarı olarak beni eder :)ayrıca avrupanın onemli takımlarının maclarında da 2 takımın ismi soylenebilir
- maca baslama vurusu yapılmadan hakem yardımcılarıyla ve4.hakemle gözgöze geliyor tamam işaretini alıyor ve maç başlıyor gibi...
- ayrıca pes 6da yeni olarak faullerden sonra hemen başla seçeneği sunulmuş onemli ve güzel bi ozellik bence buda maç anlatımlarında vurgulanmalı,maç içinde çok sık olmadığı için ekstra oldğu hissetrilimeli
- sizlerde oynaken bu kadar sık oluyormu bilmiyorum ama toplar çok sıklıkla direkten dönüyor ve direk sesi gerçekten hoş olmus maç esnasında çok heyecenlı oluyor buda vurgulanmalı bence.espirli bi sekilde de olabilir (pes5de penaltılarda oluyordu 7metre kalede direği tutturdu gibi) maç içinde bu tür söylemler bence çok keyifli oluyor özellikle maç aleyhinize işliyorsa moraliniz bozukken bi anda boyle bi laf yüzünüzün gülmesini sağlıyor.Benim en çok hoşuma giden (ah biraz daha uğraşsa köşe bayrağını tutturacaktı :)tam olarak boyle olmayabilir Hasan usta bize kızmasın pes 5 den-6 ya terfi edince oynamaya oynamaya sözleri tam olarak hatırlayamadım.
- kaleciler uzaktan gelen şutlara daha şık kurtarışlar yapıyor ve çoğu zaman topa iki hamlede sahip oluyor bunlarda vurgulanabilir.

benim izlenimlerim şimdilik bunlar.Tabi bunları yazdım ama ne kadar uygulanabilir o spikerimz Hasan Ustanın maharetine kalmıs,umarım usta dememe kızmıyorsundur ;)bunlar bence maharet ve ustalık isteyen işler...
....Herşey Daha İyi Bir Yama için....

BlackCat(v-i-p)
25-12-2006, 14:30
ilk aklıma gelenleri hemen yazayım
- maca başlamadan once iki takım isimleri soylenebilir özellikle fenerbahçe-gs-ts-bjk birbirleri arasında oynananacak olan maclarda (yüzyılın derbisi birazdan başlayacak gibi oyuna heyecean ve renk katacak sözler taraftarları memnun eder sanırım.Fenerhabçe taraftarı olarak beni eder :)ayrıca avrupanın onemli takımlarının maclarında da 2 takımın ismi soylenebilir
- maca baslama vurusu yapılmadan hakem yardımcılarıyla ve4.hakemle gözgöze geliyor tamam işaretini alıyor ve maç başlıyor gibi...
- ayrıca pes 6da yeni olarak faullerden sonra hemen başla seçeneği sunulmuş onemli ve güzel bi ozellik bence buda maç anlatımlarında vurgulanmalı,maç içinde çok sık olmadığı için ekstra oldğu hissetrilimeli
- sizlerde oynaken bu kadar sık oluyormu bilmiyorum ama toplar çok sıklıkla direkten dönüyor ve direk sesi gerçekten hoş olmus maç esnasında çok heyecenlı oluyor buda vurgulanmalı bence.espirli bi sekilde de olabilir (pes5de penaltılarda oluyordu 7metre kalede direği tutturdu gibi) maç içinde bu tür söylemler bence çok keyifli oluyor özellikle maç aleyhinize işliyorsa moraliniz bozukken bi anda boyle bi laf yüzünüzün gülmesini sağlıyor.Benim en çok hoşuma giden (ah biraz daha uğraşsa köşe bayrağını tutturacaktı :)tam olarak boyle olmayabilir Hasan usta bize kızmasın pes 5 den-6 ya terfi edince oynamaya oynamaya sözleri tam olarak hatırlayamadım.
- kaleciler uzaktan gelen şutlara daha şık kurtarışlar yapıyor ve çoğu zaman topa iki hamlede sahip oluyor bunlarda vurgulanabilir.

benim izlenimlerim şimdilik bunlar.Tabi bunları yazdım ama ne kadar uygulanabilir o spikerimz Hasan Ustanın maharetine kalmıs,umarım usta dememe kızmıyorsundur ;)bunlar bence maharet ve ustalık isteyen işler...
....Herşey Daha İyi Bir Yama için....

teşekkür ederim gerçekten güzel replikler...ben,spiker dosyası el verdiği ölçüde herşeyi yapıcam merak etmeyin..özellikle forwetlerin isimleri 3 kere söylenmiş,bu benim için daha zor olucak ama daha mükemmel bir spiker olucak..zaten pes 5 teki bir çok replikleri tekrar koyup üzerine eklemeler yapıcam..şimdilik hala oyunu oynamaktayım..3 güne kadar eklemelre başlayıp kısa bir demo sunucam..sonra asıl çalışma gelcek..kolay gelsin tekrar teşekkürler

Time
25-12-2006, 23:43
hasan kardes kolay gelsın sanırsam spikerde forvetlerın 3 kez solemesı olayı hepsınde degıl ama forvetın o an oyun ıcındekı pozısyonu ıle alakalı mesela topu alıp calım atıp ılerleyıp kaleye gıtmesı esnasında daha oncede dedıgım gıbı ıngılız aklı bıraz basına gelmıs uzak mesafeden gol atmak daha zor eskıye göre bır replık mukemel bır ara pası pas atanlarında hakkını vermelı sagdan harıka bı orta yada solda cok suratlı ılerlıyor bu atak gol kokuyor organıze gelısen bır atak :) bende cok atak oynuyorum yahu ee ne demısler en ıyı savunma hucumdur saygılar ufak nacız hane önerılerım :):gsbayrak: içim el vermedi Savunma topu harika çıkardı :) defansın inanılmaz hatası bı kac ufak defans ben pek defans yapmam ama :) olsun

emredinho10
31-12-2006, 11:55
hasan abi senden tek dileğim emre belözoğlunu söylerken sadece emre diye söyle be hasan abi

BlackCat(v-i-p)
31-12-2006, 13:39
TAMAM...Dikkate alıcam hepsini

oydemir
02-01-2007, 02:20
Mesela Kazanılan bir lig şampiyonluğu sonrası takım kaptanı kupayı alırken ne bileyim işte
1- Şampiyonluk kupasını federasyon başkanının elinden alıyor...
2- Ve şu anda Takım kaptanı şampiyonluk kupasını meşalaler ve havai fişek gösterileri eşliğinde havaya kaldırıyor.. gibi replikler yapılırsa güzel olur :)

Benimki sadece bi öneri
saygılar

BlackCat(v-i-p)
02-01-2007, 02:35
Eğer orjinalde öylebir replik varsa yaparım

emsoy89
02-01-2007, 12:55
Kadıköyden herkese iyi akşamlar değerli izleyiciler,ben spikeriniz Hasan MUSTAN.
Haftalardır heyecanla beklenen ve başlama vuruşuyla tüm dünyanın nefesini tutarak izleyeceği,derbilerin derbisi fb-gs derbisine hoşgeldiniz.Artık maçın başlamısana dakikalar kaldı,iki takımda son hazırlıklarını yapıyor.
Aldığımız bilgilere göre maçın biletleri günler önce tükenmiş.Tribünlerde yer yer boşluklar göze çarpsada maçın başlamasıyla birlikte bu boşlukların tamamen dolacağını söyleyebiliriz.
Şimdi kısa bir reklam arası,ardından büyük maç için tekrar birlikte olacağız.
Tabi allah kısmet ederse...
:d :d

kemencemm
02-01-2007, 14:31
spiker bütün takım futbolcularının isimlerini söylesin

legolas1
02-01-2007, 14:43
Kadıköyden herkese iyi akşamlar değerli izleyiciler,ben spikeriniz Hasan MUSTAN.
Haftalardır heyecanla beklenen ve başlama vuruşuyla tüm dünyanın nefesini tutarak izleyeceği,derbilerin derbisi fb-gs derbisine hoşgeldiniz.Artık maçın başlamısana dakikalar kaldı,iki takımda son hazırlıklarını yapıyor.
Aldığımız bilgilere göre maçın biletleri günler önce tükenmiş.Tribünlerde yer yer boşluklar göze çarpsada maçın başlamasıyla birlikte bu boşlukların tamamen dolacağını söyleyebiliriz.
Şimdi kısa bir reklam arası,ardından büyük maç için tekrar birlikte olacağız.
Tabi allah kısmet ederse...
:d :d
Süper bir şey ama orijinalde bu yoktur olursa hasan abi mutlkaa yapar...

BlackCat(v-i-p)
02-01-2007, 15:28
evet iyi olurdu...ama buna benzer bişeyler yapılabilir

ruud
02-01-2007, 22:32
mesela ronaldinho gol atınca ve diğer oyuncular gol atınca o futbolcunun adıyla söyler."ronaldinho gol atıyor harika bir gol dünyanın en iyi oyuncusuna bu gol yakışırr"gibi sesler.Faul yapılınca adamı itiyoya arkaya o zaman "saha karışıyor iki adam birbirine itiyorlarrr böyle tatsızlıkların olmamasını istiyoruz".Frikik golu olunca"asıyorr asıyorr asıyorr ! kaleci bakıyor usta oyunca golünü atıyorr"Gibi sesler olsun isterim

Mad_Dragon
03-01-2007, 00:12
Ben direk seslerine taktım arkadaşlar. Top direğe çarptığı zaman "ding" sesi yerine "çat" diye bir ses çıksa... =))
Menülerdeki müzikler değişse, Türkçe şarkılar güzel oluyor... Mesela devre arasında Gülşen'in "Of Of" şarkısı çok iyi olur. =P
... =)
menü müzikleri nin spikerle bi alakası yok.çünkü bu spiker e_sound in üstüne yapılıcak.ama menü müzikleri 0_sound in üstüne yapılıyo.

oydemir
03-01-2007, 01:10
menü müzikleri nin spikerle bi alakası yok.çünkü bu spiker e_text in üstüne yapılıcak.ama menü müzikleri 0_text in üstüne yapılıyo.

Arkadaşım o dediklerin ( e_sound ve 0_sound ) olmasın:)

BlackCat(v-i-p)
03-01-2007, 02:27
:):)......

the_okuz
03-01-2007, 03:04
bence şu gıcık espriler olmasın özellikle "şarap gibi gol içelim ibocum" esprisi hiç olmasın, komik olmadığından değil de maçın atmosferine aykırı kaçıyor...bir de erkek yorumcu gerek bence...

Mad_Dragon
03-01-2007, 09:32
Arkadaşım o dediklerin ( e_sound ve 0_sound ) olmasın:)
o saatte yazınca böyle yanlışlıklar olabiliyo.:)

CaNaLi
05-01-2007, 17:27
bayan yorumcu vardı 1.2 de pes6 da da olursa güzel olur(yorumcu bayan/erkek farketmez)

EmReInHo
05-01-2007, 19:18
ya birşey yazmaya gerek yok turkcespiker.com takımı bize herzamanki gibi en iyisini sunacak

yaman08
05-01-2007, 19:45
ya birşey yazmaya gerek yok turkcespiker.com takımı bize herzamanki gibi en iyisini sunacak

Bize olan güveniniz için teşekkürler:wink4:

mr_nem
05-01-2007, 19:54
Bize olan güveniniz için teşekkürler:wink4:

tabiki güveneceğiz sizler işinizi gayet iyi yapıyorsunuz bizede size güvenmek kalıyor...

EmReInHo
06-01-2007, 13:49
mr_nem arkadaşıma katılıyorum gerçekten işlerinizi harika yapıyorsunuz ve zaten bildiğim kadarıyla pes için spikeri sadece bu site çıkarıyor ve buda sizi üyelerin gönlünde diğer sitelerden farklı kılıyor:D

BlackCat(v-i-p)
06-01-2007, 14:08
Şuana kadar pes serisi için sadece ve sadece türkçespiker.com spiker yaptı,ve yapmaya devam edecek..pazar günü türkçe spikerin macerası ile ilgili güzel bir yazı hazırlayıp sizlere sunucam...

jaregi
06-01-2007, 16:41
Abi ya, aslında başka şeyler de yapsak PES'in yanında... mesela, GTA gibi(mafia, godfather) oyunları da seslendirsek... olmaz mı? yapamaz mıyız? =)

BlackCat(v-i-p)
06-01-2007, 17:23
zaman yok..

emany
06-01-2007, 21:49
her oyunun tadası açılmıyor arkadaşlar yada firma ile anlaşmak gerekiyor ama yapılan oyunlarda ben birşeyler yapıcam şu ara tatilde

bjk
27-01-2007, 13:59
türkçe spiker çok güzel pes6 nın bütün yamaları var teşekkürler hasan abi

tugberk
04-02-2007, 14:47
abi ben indirdimde arşiv bulunamıyordiyor nasıl yapcaz bana anlatırsaniz iii olur msn nem henry_tuna@hotmail.com

CRAZY_Soldier
08-02-2007, 20:49
spiker bütün takım futbolcularının isimlerini söylesin

bencede maç başlarken takım kadroları çıkıo ya yapılabilirse "kalede ...., savunmada.........,orta sahada............,forvette ise........... teknik direktör.......... olabilir belki teknik direktör fazla kaçtı o olmaabilir ama kaleci defans ortasaha forvet sölenirse zevkli ve ii olur bnce
.:KOLAY GElSİN:. full sürümünü 9999999999999999999 gözle belkioz...

oydemir
08-02-2007, 21:34
abi ben indirdimde arşiv bulunamıyordiyor nasıl yapcaz bana anlatırsaniz iii olur msn nem henry_tuna@hotmail.com

LİNK YENİLENMİŞTİR......!

Donload Link: [Only Registered Users Can See Links]

BlackCat(v-i-p)
08-02-2007, 22:59
bencede maç başlarken takım kadroları çıkıo ya yapılabilirse "kalede ...., savunmada.........,orta sahada............,forvette ise........... teknik direktör.......... olabilir belki teknik direktör fazla kaçtı o olmaabilir ama kaleci defans ortasaha forvet sölenirse zevkli ve ii olur bnce
.:KOLAY GElSİN:. full sürümünü 9999999999999999999 gözle belkioz...

malesef bunlar oyunda yok

CRAZY_Soldier
10-02-2007, 21:01
yinede ilgi için tşk... SPİKERİN HARİKA OLACAĞI DEMODAN BELLİ bu arada çıkacaı tarih belli mi? ...Şubat fln
.:KOLAY GELSİN:.

BlackCat(v-i-p)
10-02-2007, 22:20
Kesin tarih yok...ama bu ay sonuna yetişir sanırım..sitemizin yaması ile beraber olucak

CRAZY_Soldier
11-02-2007, 08:14
Peki sitemizin yaması ney????
hani şu üye takımı yaması mı???

Mad_Dragon
11-02-2007, 09:03
sitemizin yaması;bir TSL yaması olucağı gibi içinde bir çok menü müziği,menü resimleri,3 büyüklerin tezahuratları,reklam panoları,üye takımı,yama takımı ve tabiki Türkçe Spiker olucak...

aslan28
11-02-2007, 09:46
hasan abi şu gaffurun repliklerinden koyabilirmisin?ÖR:Allah sana bi sağ ayak,bi sol ayak vermiş;eğer sen onları kullanmayı bilmiyosan.....(noktalı kısma sansür falan mesela

:bye: :bye: :bye: :bye:

BlackCat(v-i-p)
11-02-2007, 13:33
Malesef o tarz repliker koymucam..daha öncede dediğim gibi bu spiker daha oturaklı olucak...ayrıca gaffur karakteri artık dejenere oldu..kabak tadı vermeye başladı..

gaffur pijamaları satan konfeksiyonlar,,gaffur piamalı partiler felan..ne biliyim..

En iyisi dizide izleyip tebessüm etmek sanırım..:)

KENTA67
11-02-2007, 14:57
Menü müzikleri Türkcemi olacak ? bence Türkce olmasi daha iyi, yapanci menü müzükleri heryerde bulunuyor, Türkce menü müzikli ilk siz yapin bence :D

emany
11-02-2007, 14:58
müzikler sitemizde sound maker olarak görev yapan mixear tarafından özel olarak yapılıyor ;)

duskad
13-02-2007, 22:20
hocam ben oynadım drogba orta sahada önünde 4 tane adam var ve kaleci ile karşı kaşıya diyor.

duskad
13-02-2007, 22:21
ama eline sağlık hasan abi

emre14
04-03-2007, 00:51
isimler düzgün olsun!!!
daha gerçekçi ve heyecanlı olsun!!!
vede herşey türkçe olsun
nedir bu ingilizlerden çektiğimiz

sercangogercin
04-03-2007, 07:28
isimler düzgün olsun!!!
daha gerçekçi ve heyecanlı olsun!!!
vede herşey türkçe olsun
nedir bu ingilizlerden çektiğimiz

adamlar zaten onu düşünerek exTReme patch i hazırlıolar :img-thumbup: :img-hysterical: :img-hysterical:

DJ_Cihat
06-03-2007, 12:14
aslında Türk isimleri süper olur mesela pes6 da olmayan isimlerde olabilir mesela halit diye isim yok bi kaç Türk ismide eklenirse süper olur adam kendini yapmak isterse süper olur

pes6emo
30-03-2007, 14:42
bence süper bir yama olcak ve çıkmasını sabırsızla bekliyom da bi türlü çıkamadı yama:cry_smile2:

oydemir
30-03-2007, 18:12
Açıklamaları takip etmiyorsunuz sanırsam...!

Saygılar

berkebebe
01-04-2007, 05:51
yaa biri bana pes6 türkçe spiker bulabilirmi

aslan28
01-04-2007, 07:36
yaa biri bana pes6 türkçe spiker bulabilirmi

arkadaşım istediğin olayın merkezindesin.

:gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

aslan28
01-04-2007, 07:55
hasan abiden bi isteğim var.acaba maç başlarken (eski serilerde olduğu gibi)sağ taraftaki takım ismini ve sol taraftaki takımın ismini söyleyebilir mi???

:gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

BlackCat(v-i-p)
01-04-2007, 12:33
malesef pes 6 da..o olayı kaldırmışlar

serhat12
01-04-2007, 19:22
alttan arada bir reklam çıksa güzel olur...

sercangogercin
01-04-2007, 19:29
cem uzan vaatleri gibi mi? :)

kralmchalen
03-04-2007, 14:52
cen uzan vaatleri olsa süper olurdu :D ama extrme patch çıktı

ekuri
14-06-2007, 17:21
Aloooo Biri Yardim Etsin 0_text.afs Dosyasini Cikartamiyorum Hata Veriyor Yardimci Olursanir Sevinirim

fuzzy
15-06-2007, 18:37
1-)ExTReme patchteki full spikeri siteye koymıcak mısınız?
2-)exTReme patch için 0_text'e atılacak dosyaları falan koysanız az yer kaplar ve kotalılar indirebilir

Bunları yapacak mısınız? Özellikle spikeri

Cbj_03
18-06-2007, 20:30
Benim isteğim bazen top direğe çarpınca spiker algılamıyo zaten hasan abimiz bununla ilgilenecektir belkide kendiside biliyodur...

mondi
05-07-2007, 06:29
bence takım isimleride olsa çok güzel olur .mesela;arsenal-liverpool maçı yapıyorsak spiker arsenal-liverpool maçına hoş geldiniz filan demeli

türkboy
05-07-2007, 13:17
bence forma numaralar gercekleri gibi olsun :gsbayrak: :gsbayrak:
türk futbolcularin daha cok faceleri olsun
ve mondi arkadasimizin dedi gibi
mondi : takım isimleride olsa çok güzel olur .mesela;arsenal-liverpool maçı yapıyorsak spiker arsenal-liverpool maçına hoş geldiniz filan demeli

bun_akin
25-07-2007, 09:24
gerçekçi olsun isimlerinin hepsini sölesi birazda komik çok gerçekçi olsun yanında extreme patch daki adamda olsun onun sesi çok iyi tam spiker olacak adam iyi sölüyo......

bun_akin
25-07-2007, 09:26
gerçekçi olsun isimlerinin hepsini sölesi birazda komik çok gerçekçi olsun yanında extreme patch daki adamda olsun onun sesi çok iyi tam spiker olacak adam iyi sölüyo......yani nouma

osqur
27-07-2007, 01:24
arkadaşlar full türkçe spiker paket1 linki bozulmuş 3 gün önce indiriyodu yarıda kaldı şimdi deniyorum girmeyi hata veriyo lütfen düzeltirmisiniz...

sincapmurat
28-07-2007, 10:39
walla spiker çok guzel cok doğru konuşuyor hasan abi nasıl yapmış bilmiyorum
ÖRNEK:Svinçten zıplarken çayı üstüme döktum olsun pozisyonun güzelliği acımızı hissettirmiyor:D

hasanabi
05-08-2007, 21:41
Hem gol hem penaltı olsun.

erdi11
09-08-2007, 15:49
ya bn türkçe spiker (e_text spiker isim) dosyasını kuramadım..dkz programından
patch sonra aply patch in folder'e tıklıyorum snra konamiden dat klasörünü seçiyorum NEW FOLDER die klasör arıyoo ne yapabilirim

cemi33
12-08-2007, 18:54
hasan abi saygısızlık alma ama ronaldinho vuruyor direğin yanından gidiyor numan abimiz dalga gecior ronaldiho ile =) o replikleri biraz azaltsak??

halitbaba92
14-08-2007, 12:28
bütün oyuncuların isimleri söylensin takım ismi olabiliyomu

kralsinan58
16-08-2007, 08:11
Biz oyuncuları gazı getiren şeyler olması ve heycan dolu anlatın

soha
17-08-2007, 10:41
pes 6 acılısında futbolcu yerine jeniffer lopezi koyalım :D

sedo_487
18-08-2007, 18:41
FUTBOLCULAR TOPU DIŞARI ATARKEN GÜLSÜN

sedo_487
18-08-2007, 18:42
BİR DE AŞALASIN

kurbora
19-08-2007, 17:28
bence (çalımlamalarda)

bir sağ bir sol vurabilirmi vurursa gol olur diye

atareis
05-09-2007, 11:31
heyecanlı gerçek maç seslerinden alıntı bir spiker olsun örneğin pes5 için melih şendil var o adam süper eskiden fbnin maçlarını sunuyordu

bluejoker
07-09-2007, 14:42
maçta iki takımın değerlendirmeleri yapılsa o oyuncu daha iyi falan bu oyuncu markaja alınmalı bide spikerin yanındaki yorumcuda pek bişey söylemiyor onunda macta degerlemdirmelerini gorursek iyi olur bu çok zahmetli olur yapılırsa ama yinede yapacagın yamadan da çok iyi olucagından eminim saygılarımla..

erray00
07-09-2007, 16:54
sadece türkçe spiker yaması yok mu acaba paket olarak değilde sadece spiker yaması full olarak yokmu varsa linkini yazabilirmisiniz

bjkozi
17-09-2007, 15:28
pes6 türkçe spiker paket 2 yükledim çok güzel bunun üzerine başka yamalar ekleyebilirmiyim bozulur mu

jakamen811
21-09-2007, 15:51
bence mac anlatımı bıraz daha heyecanlı olabılır bıde gol oldugunda daha guzel seyler soylenebılır mesela gercek bı macta gol oldugunda soylenen sozler gıbı daha once bı yamada ses baska bı mactan kesılmıs hepsı buna benzer olsa daha guzel bence gercek seste gol daha tatmın edıcı olur dıye dusunuyorum oyuncu ısımlerı olsada ıyı olur ama zor olsa gerek goller goze alınmalı bence

mustafaalkan
14-10-2007, 07:24
bn türkçe spikeri en azında 15 kere indirmeye calıştım ama inmio download faild hatası verio burdan site yetkililerine duyuruyorum
:(:(

MetafizikceLL
16-10-2007, 07:41
TürkÇe spiKer taKım isimLerini söyLeyemez mi acaba?
sürekLi 3.çoquL şahıS kuLLanıLıyoR da "3-0 öncedeLer / qoLe doymuyorLar / finaLe yakınLar vs. vs."

ßöyLe de çok qüzeL oyun ama insanoqLu işte yetinmeyi ßiLmiyoR =)

maroon
30-10-2007, 19:13
hasan abi den anlatırken daha çok espri istiyoruz oyunun zevki çıksın ayrıca şut atarken falan şut atan oyuncunun ismini söylerse 1 yıl beklerim

ercoss
11-01-2008, 11:46
benim istedigim pozisyonu calı anlatması ve her oyununcunu adını söylemesi bide şutu atıktan sonra bazen söylüyo bazen söylemiyo herzaman söylesin şutu atanın atınıda herzaman söylesin şimdiden teşekürler

corakcan
20-01-2008, 21:23
hasan abi turkcell süper lig oyuncuların ismini türkce söylerse super olur abi senden bölebir sey yapmanı bekliyoruz saygılarımla kolay gelsin

retro
21-01-2008, 07:03
abi bana turkce spıker lazım

hakan10
21-01-2008, 10:22
bencede oyuncunun adını falan söylese daha güzel olucağına inanıyorum...

Blue&Typhoon
24-01-2008, 12:32
akıcılık :?:

corakcan
25-01-2008, 21:27
turkce spiker full ındırın super hasan abi yapmıs eline saglık hasan abi kartları falan soluyo futbolcu isimleri super olmus harikasın basarıların devamı diliyorum senin sesine hayranım :)

striker10
26-01-2008, 01:17
new folder asf yardım yardım olmadan olmuyor:S:S:S:S:S

feb
01-05-2008, 11:12
bence komik
daha çok heycaNlı mesela:::atağa
hızı çıkarlarsa gol olur ben bu ataktan gol
bekliyorum hadi :::

komik.::..: bu şutu kız kardeşim vursa
belki goldü ama o 3 yaşındaki kız gibi vurdu.

foul olunca:::one ya yumrukla daldı
burda 1. dünya savaşı yok.

gol olunca::resmen kaleye nükleer bomba attı
file dayanmadı.

gol olunca::kaleci ağladı beee.

thepostman
21-06-2008, 20:02
replik:o topa yetişebilmesi için bir çift ciğere daha sahip olması gerekir

barmen_38
22-06-2008, 02:58
ellerine sağlık yüreğine sağlık