Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüyleriniz diken diken olacak sahada ölen futbolcu...
[Only Registered Users Can See Links]
Çok ilginç başta komedi zannetmiştim video geri sarma zannetmiştim sonra hayretler içinde kaldım...
Evet bunu yakın zamanda izledim ve bir garip hisettim kendimi.
Rakibin darbesinin oyuncunun omurilik soğanına geldiğini, bu yüzden garip hareketler yaptığını söylüyorlar oradaki yorumlarda.
Ölmediğini de söyleyen var.Spikerlik yapıyormuş hatta ismini de vermişler orada.
Evet bunu yakın zamanda izledim ve bir garip hisettim kendimi.
Rakibin darbesinin oyuncunun omurilik soğanına geldiğini, bu yüzden garip hareketler yaptığını söylüyorlar oradaki yorumlarda.
Ölmediğini de söyleyen var.Spikerlik yapıyormuş hatta ismini de vermişler orada.
Kişisel olarak dehşete kapıldım o kadar hareketten sonra yaşıyorsa, Takdir-i İlahi ne diyeyim...
fbrarsenal18
11-01-2008, 14:58
bu kadar kötü bi şey görmedim...ama futbolcu şu ana yaşıyor diyolar....inşallah yaşıyordur:)
Blue&Typhoon
11-01-2008, 16:34
son nefesini verdiğini yazdı bazı siteler yanı ruhunu teslım ettiği an olarak gösterdi belkıde yasıyodur ama çok kötü bişey
deniz_carlos
11-01-2008, 19:08
bende en başta tüylerim diken diken olmuştu...çok kötü bişey...ama arkadaşımada seyrettirdim.burda adamın kafası krampona çarpıyor...bunu en başta tahmin edemedim..ama sonra baktım ve kesinlikle olabilecek şey...beyni istem dışı hareketler yapıyor...ilginçama adamın durumu gerçekden çok kötüydü...
fbrarsenal18
11-01-2008, 19:10
o adam ölmüş mü
ugurkavas
11-01-2008, 19:12
arkadaşlar bunun arkasın cok sacma yorumlar yapılmıştı(icine cin girdi gibi)
1.adam olmedi
2.bu vucudun aldıgı darbeden sonra istemsiz olarak kendı kendıne haeket etmesi. bu hastalıgı isterseniz internetten arastırabılırsınız
Tam bir bilgimiz yok ama öldüyse bayağı ibretlik bir ölüm...
fbrarsenal18
11-01-2008, 19:16
this clip is from a match over three years ago between Al-Raed and Hajer, two clubs in Saudi Arabia. The player player's name is Abdulrahman Al-Shoaibi, a Hajer player, and he was hit in the side of the head and suffered a seizure. He had to be taken to hospital, but he was absolutely fine and didn't spend the night there. In fact, he played the very next game for Hajer. The movie title is fake, people here are just trying to spread religious propaganda.
bunu türkçeye çevirin ölüp ölmediğini anlarız
Bu klip 3 yıl önce oynanan suudi arabistan ligi takımlarından al-raed ve hajer arasında oynanan karşılaşmada çekilmiştir.Hajer oyuncularından abdurrahman al shoaibi kafasının yan tarafına aldığı darbe ile felç oldu, hastaneye götürülmek zorunda idi ama gerçekte iyi idi ve geceyi hastanede geçirmesine gerek kalmadı.bir daha ki maçta oynadı, buradanda anlayacağınız üzre video çakma sadece dini propaganda içeriyor...
Benden bu kadar...
fbrarsenal18
11-01-2008, 19:38
bu youtube ta yorum yapan royalsolis76 nın açıklaması dini propaganda bölümünü onun için talihsizlik olarak görüyorum...ama oyuncunun yaşaması iyiymiş:)
Blue&Typhoon
11-01-2008, 19:42
this clip is from a match over three years ago between Al-Raed and Hajer, two clubs in Saudi Arabia. The player player's name is Abdulrahman Al-Shoaibi, a Hajer player, and he was hit in the side of the head and suffered a seizure. He had to be taken to hospital, but he was absolutely fine and didn't spend the night there. In fact, he played the very next game for Hajer. The movie title is fake, people here are just trying to spread religious propaganda.
bunu türkçeye çevirin ölüp ölmediğini anlarız
zor be aga ama baska yollarıda buluabiliriz dead olmadığına göre ölmek fiili yok:S
fbrarsenal18
11-01-2008, 19:44
zor be aga ama baska yollarıda buluabiliriz dead olmadığına göre ölmek fiili yok:S
junate çevirmiş onunki %90 doğrudur çünkü bende baya çeviridim benziyo benimkine adam ölmemiş büyük ihtimalle internetde bakıyorum bu adamla ilgili haberlere
deniz_carlos
18-01-2008, 14:34
bir yorumada bakmıştım. adam yaşıyormuş ve spikerlik yapıyormuş..yorumda yazıyordu...
ugurkavas
18-01-2008, 14:52
abi bişi dicem eer olmuşse ibretlik bir olum demişsin futbol oynamak gunah mı neden ibretlik olsun ki
abi bişi dicem eer olmuşse ibretlik bir olum demişsin futbol oynamak gunah mı neden ibretlik olsun ki
Futbol oynamanın kötü olduğuna dair bir şey demedim şunu kastetmek istedim stv kuşağı ibretlik hikayeler var ya onlara örnek oluşturacak cinsten yoksa o çeşit yobazca bir düşünceye kapılmışlığım yok...
junate çevirmiş onunki %90 doğrudur çünkü bende baya çeviridim benziyo benimkine adam ölmemiş büyük ihtimalle internetde bakıyorum bu adamla ilgili haberlere
Bu arada kesinlikle çevirmek için bir araç kullanmadım kendi birikimim...
Şov değil gösteri yaptım diyebilirim :)
Son olarak zaten sözlük çevirisi yapmak gibi bir düşüncem olmadı adamın anlattığını açık ve anlamlı ayrıca kısa bir şekilde yazmanın yeterli olacağını düşündüm, istesem %100 yapabilirdim...