PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Liverpool'dan Rekorluk Transfer!

fbrarsenal18
12-01-2008, 20:54
Liverpool'dan rekorluk transfer
İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, Rusya'nın Zenit St Petersburg takımında forma giyen Slovak defans oyuncusu Martin Skrtel'i 6.5 milyon paund karşılığında renklerine bağladı.

Liverpool, Rusya şampiyonu Zenit’in Slovak milli oyuncusu Martin Skrtel'i, 6.5 milyon Pound karşılığında 4.5 yıllığına kadrosuna kattı.

23 yaşındaki futbocu için Zenit'e ödenen miktar, Liverpool tarihinde bir defans oyuncusu için verilen en yüksek bonservis ücreti olarak tarihe geçti.

Rafael Benitez transferle ilgili olarak, "Belki çoğu kişi bilmiyor ancak Zenit formasıyla UEFA Kupası'nda Everton'a karşı oynadığı maçta İngiliz futbol stilini bildiğini gösterdi. Çok agresif, hızlı, hava toplarında iyi ve geleceğimiz için de çok iyi olan bir futbolcu. Onu izlediğim maçlarda bana Jamie Carragher'ı anımsattı ve bu yüzden takım için çok pozitif bir transfer oldu" dedi.

23 yaşındaki defans oyunusu, İngiliz ekipte sakatlığından dolayı uzun süredir sahalardan uzak olan Danimarkalı defans Daniel Agger ve kariyerinin son zamanlarını yaşayan 34 yaşındaki Sami Hyypia'dan doğacak boşluğu dolduracak.
NOT:ALINTIDIR...

Blue&Typhoon
12-01-2008, 21:00
:Dhabere oy ver)lierpoola alındığına göre iyi bir futbolcu gerçekten simdiden alınması + bi avantaj sağlamıs takım arkadaslarına uyumu açısından kendisini hiç izlemedim ama hem 6.5 milyon paund verilmesi hemde lierpoola alınması onun iyi futbolcu olduğunu gösteriyor

fbrarsenal18
12-01-2008, 21:01
:Dhabere oy ver)lierpoola alındığına göre iyi bir futbolcu gerçekten simdiden alınması + bi avantaj sağlamıs takım arkadaslarına uyumu açısından kendisini hiç izlemedim ama hem 6.5 milyon paund verilmesi hemde lierpoola alınması onun iyi futbolcu olduğunu gösteriyor

aga onu silmeyi unutmuşum alıntı bir haber bu...

fbrarsenal18
12-01-2008, 21:02

aga onu silmeyi unutmuşum alıntı bir haber bu...:26:

Blue&Typhoon
12-01-2008, 21:02
farkındayım oke sorun olmaz zaten;)önemli olan içerik

fbrarsenal18
12-01-2008, 21:03
Evet...:D