Orijinalini görmek için tıklayınız : Böyle Bir Program Var Mı ??
Arkadaşlar ben yama için resim hazırlıyorum . Beşiktaş , Galatasaray , Trabzonspor ve Fenerbahçe forma çalışmalarına başladım (Fenerinkinin 2 tanesini yaptım gösterime sundum ) Gelelim asıl meseleye . Yaptığım bu resimleri .bin dosyasına nasıl dönüştürcem ve bunun programı var mı ? Bulabilirsem yama yapmaya başlıcam . Yardımlarınızı bekliorum ...
metin_99
17-01-2008, 20:52
Game Graphic Studio programı ile cv_0.img de bulunan formaların resimleriyle değiştirirsen formalar oyuna eklenir...bu işlemi nasıl gerçekleştireceğini merak ediyosan "tutorial" bölümüne açtığım "Artık Herkes GGS Kullanacak..!" adlı konudaki videoyu izleyebilir veya indirebilirsin...
GGS war bendede hatta senin dediğin gibi formaları ekledim olmadı . Ama şu videoya bakayım bi . (saol)
Ya videoyu izledimde benim konumla ilgili deil bence . Ben yaptığım bu çalışmaları nasıl yama haline getiricem die sormuştum ...
- İlk Önce GGS İle Formayı At. Sonra Attığın Dosya Diyelim X Unknowu. X Unknowuna Sağ Klik Yap. Sonra EXPORT SELECTED FİLES(S) TO.. Seçeneğine Tıklıyorsun. Ve Nereye Kaydetmek İstiosan Oraya Gelince KAYDET Butonuna Tıklıorsun..... Bu Kadar
Buda İşin Espirisi: Buraya Atttığım Mesajla 400 Mesaja Ulaştım....
Blue&Typhoon
01-02-2008, 09:41
Olmadı yaw
bence ilk önce ggs ile cv_1 i aç sonra forma dosyasının üstüne gel sağ klik yap export de masaüstüne kaydet(böyle daha kolay) sonra ggs ile kaydettiğin dosyayı aç sonra altta forma olucak ona tıkla bi kere sağ üstte resmi çıkıcak ordan yine mausenin sağ tuşuna bas opende kendi yaptığın formayı seç bitti gitti
metin_99
01-02-2008, 18:13
yhaa şunu kısaca şöle yapalım...şimdi ggs yi aç formanın üstüne gel forma resmine tıkla kenarda forma gözükcek onun üstüne sağ tıkla open de resmi seç sürükleyip bin dosyasının içindeki resimle değiştir...
Tamam . Yapmayı öğrendim . En kısa zamanda yamalarımı sizinle paylaşıcağım ...