PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : basinas transferi

aslan28
17-01-2008, 14:07
arkadaşlar biliyosunuz galatasarayımıza yunanlı bir oyuncu olan basinas transferi gerçekleşmek üzere.nasıl karşılıyorsunuz bu transferi.Türkiye'de nasıl karşılanır.yorum lütfen:gsbayrak
:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::icon_12::icon_12:

katircan
17-01-2008, 15:12
Bence iyi bir transfer olur olamassada barusso olur bence ikiside iyi uzun zamandır çekilen ön libero sıkıntısı linderotla çözülür sandık o da şansızlığımıza sakatlığından sezonu kapattı. senin demek istediğine gelince yunanlı olması bence fazla bir şey değiştirmez artık futbola siyaset karışmamalı :gsbayrak:

deniz_carlos
17-01-2008, 17:31
bir FENERBAHÇE'liyim...bu basinas panatinakos fenerbahçe karşılaşmasında bi gol atmıştı..tehlikeli oyuncu olarak hafızamda kalmıştı...şimdi ki performansı hakkında bilgim yok...ama inşallah türkiye ve gs için hayırlı olur...

Blue&Typhoon
17-01-2008, 17:45
ne diyelim hayrılı olsn sonu linderoth gibi olomaz inş;)

bulkan
17-01-2008, 20:57
Öncelikle hayırlısı olsun..
Bu transfer olursa müthiş bir başarı olur..
Basinas, gerek teknik, gerek tecrübe, hem hücum hem de defans katkısı yüksek bir futbolcu..
Galatasaray a çok büyük katkısı olacaktır.

junate
17-01-2008, 21:38
Ben pek tanımıyorum ama şu tarafı dikkatimi çekti 32 yaşında sırada zidane yi futbola döndürme hamlesimi var acaba carlos transferinede gülmüştüm buna da gülerim...

Blue&Typhoon
18-01-2008, 07:20
junate bence çok yanllıs düşünüyosun bu işin yasla hibir alakası yoktr carlos gibi solbek dünyaya bi daha gelmez sanırım:)basinasda iyi bi oyuncu galatasaraya faydalı olur en azından linderothdan