PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Neler kaçmış neler...

mondi
17-01-2008, 16:30
Bunları öğrenince şaşıracaksınız...
İşte türkiyenin kaçırdığı büyük yıldızlar

HASSELBAINK
1194 yılında Samsun Spora geldi.1 haftalık deneme sürecinden sonra dönemin teknik direktörü Multescu tarafından beğenilmedi.
Karadeniz ekibinin beğenmediği,Hasselbaınk Chelsea forması altında gol kralı oldu.

SAMI HYYPIA
Samsunspor, 1995-1996 sezonu öncesi denemek öncesi Türkiyeye getirdi.Gerede kampında antremanlara bile çıkan Hyypıa beğenilmeyerek gönderildi.
İstikrar abidesi Hyypıa, senelerdir Liverpool'un kaptanlığını yapıyor.

SHEVCHENKO
1997-1998 sezonunda Trabzon Spora tavsiye edilen yıldız futbolcu Trabzon Spor yönetimi tarafından ünlü değil denilerek istenmedi.
Milanda zirveye çıkan yıldız 2 sezon önce Chelsea ye transfer oldu.
SAMUEL ETOO
1998 de menajeri tarafından İstanbula getirildi.
Dönemin Fenerbahçe yönetimi böylesine genç bir oyuncu için tahammül edemiyeceklerini bildirdi.
Bir yıl sonra ise 4 milyon euro vermeyi kabul etti.
Katalan ekibi 5 milyon euro da diretenince transfer gerçekleşmedi

KAKA LEİTE
2003'te menajerler aracılığıyla yabancı futbolcu arayan Gaziantepspor'a önerildi.

Nurullah Sağlam'ın genç takımda keşfettiği Sambası için Kulüp Başkanı Celal Doğan ikna edilemedi.

Hal böyle olunca yönetim, bu kadar genç bir oyuncuya para ödenmemesi kararını aldı. Aynı yıl 8.5 milyon euro karşılığında Milan'a transfer olan kaka, şu anda Milan'da top koşturuyor.

PAVEL NEDVED
Henüz yıldızı parlamadığı yıllarda Galatasaray'a önerildiği, ancak genç yaşı nedeniyle veto yediği iddia ediliyor.

Juventus'a 2001 yılında 41.2 milyon euro karşılığında transfer olan Nedved, 2003 yılında 'Avrupa'da Yılın Futbolcusu' seçildi.

Futbol hayatını Juventus'ta sürdürüyor.

RONALDINHO
Dünyanın gözünü çevirdiği futbolcu olmadığı yıllarda Diyarbakır'a önerildi, ancak yönetimden onay çıkmadı.

Gremio forması giyerken Galatasaray'ın da gündemine geldi, ama 3 milyon dolarlık bonservisi transfere engel oldu.

Bir yıl sonra PSG 18 milyon dolar, iki yıl sonra ise Barcelona 35 milyon dolara Brezilyalı yıldızı kadrosuna kattı.

ZLATAN İBRAHIMOVİÇ
Euro 2004'te yıldızı parlayan Zlatan İbrahimoviç, 2000 yılında Beşiktaş’ın kapısından döndü.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi İbrahim Altınsay, Boşnak asıllı golcünün dönemin teknik direktörü Scala yüzünden alınmadığını söyledi.

Juventus küme düşünce Inter'e transfer oldu.

ROBINHO
Dönemin Fenerbahçe yönetimi, Diego'nun da yer aldığı transfer raporunun diğer genç ismi Robinho'ya henüz 18 yaşında olması nedeniyle sıcak bakmadı.

Müthiş tekniği ve hızı ünlenen Brezilyalı futbolcu, 2005'te Real Madrid ile sözleşme imzaladı.

ALINTIDIR

fbrarsenal18
17-01-2008, 16:34
neler kaçmış hakketen fakat bu futbolcular bu takımlarda oynasalardı şu anki kadar ünlü olmazdı...

Blue&Typhoon
18-01-2008, 07:24
şimdi bi düşünmek gerekir o ekonomilerle 3 milyon€ vermıyolar demekkı ekonomi önemli her takımın önce ekonomısını düzeltmesii gerekir basarı sonra gelir;) abi robinho nası kaçarya:wallbash::death:

deniz_carlos
18-01-2008, 12:50
neler kaçmış hakketen fakat bu futbolcular bu takımlarda oynasalardı şu anki kadar ünlü olmazdı...

sana katılıyorum kaan...tayfun robinho nasıl kaçar diyorsunda kaanın yazdığına bi baksan...:)

Blue&Typhoon
20-01-2008, 11:36
sana katılıyorum kaan...tayfun robinho nasıl kaçar diyorsunda kaanın yazdığına bi baksan...:)

deniz alex beslerdi onu ya:( anelka nerde şimdi chelsea;)
bence onunla alaksı yok bugun mesela holosko manisaydı juventus istedi o beşiktaşa gitti;) onu kaçırmadık işte kötü oynuyo fln fln diye;)

junate
20-01-2008, 11:58
Kaçanlara boşa yanmamak gerek eldekileri hala göremiyoruz ki Bobo carrusca vs. devamı var...

fbrarsenal18
20-01-2008, 12:03
benim burda açıklamak istediğim şu an Dünyanın en iyi futbolcuları olan bu oyuncular eğer Gaziantep te Samsunda,Diyarbakır da oynasalardı,şu an o tarafatarı heyecanlandıracak değil belki yuhalanacak oyncular olacaktı...

junate
20-01-2008, 12:13
Kısmet işi bunlar ne belli olur?

Blue&Typhoon
20-01-2008, 12:20
bencede yuhalanmazlardı o güç o teknik o oyuncularda zaten mevcut biraz güvenn+hoşgörü onları yukarı çıkarırdı örn holosko

mondi
21-01-2008, 17:21
arkadaşlar ben en çok kaka olayına yandım ya adam şimdi dünyanın en iyi oyuncusu

AyTaC_
26-01-2008, 21:52
o zamanlar anadolu takımlarımızın avrupada ses getirdiği zamanlar keşke kalsalardı türk futbolu daha da ilerlerdi :)

mondi
29-01-2008, 13:37
o zamanlar anadolu takımlarımızın avrupada ses getirdiği zamanlar keşke kalsalardı türk futbolu daha da ilerlerdi :)

arkadaşımıza katılıyorum mesela galatasaray ronaldinhoyu kaçırdığı yıllarda onu alsayda avrupadaki başarılarının devamını getirirdi.

Blue&Typhoon
29-01-2008, 14:34
kesinlikle

türkboy
24-02-2008, 16:02
yuh be bu kadar da yildiz kacmaski hic mi görmediler simdi 10 katina satallardi bütün futbolculari türkiye futboluda simdi ilerlemis olurdu

starrose
24-02-2008, 16:29
Tamam çok iyi futbolcular kaçmışta alacağımıza neden biz yetiştiremiyoruz yıldız futbolcu sorun bizde mi ?