PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Federasyon başkanı Sizce kim olsun? [AnKet]

Blue&Typhoon
20-01-2008, 10:01
Sizce yeni Federasyon başkanımız kim olsun

1-Haluk Ulusoy
2-Şenes Erzik
3-Ayhan Bermek
4-Adı geçmemiş biri
burda olmayanların ismini sizler söyleyebilirsiniz

bence şenes Erzik:)

fbrarsenal18
20-01-2008, 10:18
Ayhan Bermek...

Blue&Typhoon
23-01-2008, 10:09
"Türk futbolunun geleceğine adayım"
[Only Registered Users Can See Links]
Futbol Federasyonu'nun 14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak genel kurul toplantısı öncesi, Ayhan Bermek, başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı.

Futbol Federasyonu'nun eski yöneticilerinden Ayhan Bermek, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, başkanlığa aday olduğunu bildirdi. Bermek, "Sadece Futbol Federasyonu Başkanlığı'na, Türk futbolunun geleceğine adayım" dedi.

Türk futbolunun yarınları için başkan olunması gerektiğini bildiğini ifade eden Bermek, "Ben kadromu kendim yapacağım. Taban birlikleri çok önemli" derken, listesinde ünlü gazeteci-yazar ve Arena Programı Genel Yönetmeni Uğur Dündar'ı seçimi kazandıkları takdirde başkanvekili yapmak istediğini dile getirdi.

carewbobo
23-01-2008, 10:54
bence Haluk Ulusoy devam etsin...

junate
23-01-2008, 11:45
Levent Bıçakçı...

Blue&Typhoon
25-01-2008, 08:10
Şenes Erzik Aday olamaz(M.Platini)

Önemli açıklama
Futbol Federasyonu seçimleri öncesi adaylık konusunda belirsizlik devam ederken, başkanlık için adı sıkça ön plana çıkan Şenes Erzik’le ilgili şok bir gelişme yaşandı. Aynı zamanda Başkan Michel Platini’nin yardımcısı olan UEFA Sözcüsü William Gaillard, Yazıişleri Müdürümüz Mehmet Demircan’ı arayarak, “Herkes Şenes Bey ve seçimle ilgili Başkan Platini’nin görüşlerini merak ediyor. Sayın Platini, gazeteniz aracılığıyla Türk futbol kamuoyuna bir açıklama yapmak istiyor” dedi.

Platini’nin maili
UEFA’nın gazetemize gönderdiği resmi mailde Başkan Michel Platini, Şenes Erzik’le ilgili şu yorumları yaptı: “Seçimi kazandıktan sonra 1. Asbaşkanlık görevi için Sayın Erzik’i uygun gördüm ve zamanının tamamını bu görev için harcamasını istedim. Şenes Bey, UEFA’da bulunduğu dönemde mükemmel işlere imza atmıştır. Bu yüzden önemli tavsiyem, Sayın Erzik’in hem UEFA hem de FİFA’daki işlerine full time devam edip, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı teklifini kabul etmemesidir...”