Orijinalini görmek için tıklayınız : Oyun Trainerları...
metin_99
20-01-2008, 20:38
Thє Puηishє® ([Only Registered Users Can See Links])
GTA San Andreas ([Only Registered Users Can See Links])
GTA Vice City ([Only Registered Users Can See Links])
Counter Strike ([Only Registered Users Can See Links])
Half Life 2 ([Only Registered Users Can See Links])
Enter The Matrix ([Only Registered Users Can See Links])
Spider-Man 2 ([Only Registered Users Can See Links])
Lord of the Rings: Return of the King ([Only Registered Users Can See Links])
Crysis ([Only Registered Users Can See Links])
buldukça paylaşıcam arkadaşlar...
deniz_carlos
20-01-2008, 20:40
teşekkürler..güzel paylaşım..devamını bekleriz...
metin_99
20-01-2008, 20:43
dewamı da gelicek inş. şimdiden yenilerini aramaya koyuliyim ben en iyisi buldukça ilk mesaja eklicem...
deniz_carlos
20-01-2008, 20:49
dört gözle bekliyoruz:)
metin_99
20-01-2008, 20:51
● Spider-Man 2 (kendi upload ım)
● Lord of the Rings: Return of the King
● Crysis
eklendi...
metin_99
21-01-2008, 16:57
bişi diil...
ddostum şöle ii bir nfs pro street trainerı bulursan çok sevinirim
• Spider-Man 2 (kendi upload ım)
• Lord of the Rings: Return of the King
• Crysis
eklendi...
Arkadaşlar Metin arkadaşımız da eklemiş Lord of The Rings i tavsiye ederim güzel bir strateji oyunu olmuş,kişisel olarak yaşasın kötülük diyebildim...
Blue&Typhoon
31-01-2008, 09:14
bunlar ne işe yarıyo?
fbrarsenal18
31-01-2008, 11:45
bu trainerların hepsi süper..bunların hepsini oynadım ..ben aralarından tek spider-man 2 yi beğenmedim.diğerleri güzel tavsiye ederim..saol metin..
saol metinde san andreastaki ne işe yarıyor...
fbrarsenal18
31-01-2008, 12:09
Metin san andreas bendemi sadece bilmiyorum ama açımıyor...düzelt istersen...
Blue&Typhoon
31-01-2008, 13:57
yav kimse cevap vermicekmi ne işe yarıyo bu tranier lar
metin_99
01-02-2008, 19:07
tayfun şimdi bak bu trainerlar şu işe yarıo...mesela ben punisher oynarken trainer kullanmak istemiodum ama bi yerde takıldığım için trainer ı açtım... o .exe dosyası açıkken oyuna girdiğin zmn trainer da da yazar zaten mesela punisher trainerında o açıkken oyuna gir F1 e bastığın zmn herkes ölüo işte ne bilim F10 a basınca başka bişi oluo...bunun gibi yani...
birde arkadaşlar san andreas taki ne işe yarıo bende bilmiom çünkü bende war ama kurulu diil hiç kullanmadım o yüzden bilemicem...belki görev geçme fln wardır...ztn bu dosyaların boyutu çok diil indirip bakın bence...
fbrarsenal18
01-02-2008, 19:22
san andrestekibence hiç ölmeme sınırsız para aranma seviyesi hep düşük fln...bence öyledir..
Blue&Typhoon
01-02-2008, 19:33
tayfun şimdi bak bu trainerlar şu işe yarıo...mesela ben punisher oynarken trainer kullanmak istemiodum ama bi yerde takıldığım için trainer ı açtım... o .exe dosyası açıkken oyuna girdiğin zmn trainer da da yazar zaten mesela punisher trainerında o açıkken oyuna gir F1 e bastığın zmn herkes ölüo işte ne bilim F10 a basınca başka bişi oluo...bunun gibi yani...
birde arkadaşlar san andreas taki ne işe yarıo bende bilmiom çünkü bende war ama kurulu diil hiç kullanmadım o yüzden bilemicem...belki görev geçme fln wardır...ztn bu dosyaların boyutu çok diil indirip bakın bence...
he metin saoalsın gta için kurdum tek tusta yama mesela 1 e bas silah hilesi vs saolasın
metin_99
04-02-2008, 16:54
rica ederim...
Bu trainer olayı iyi oluyor..
Çok güzel paylaşım tebrik ederim.
cok fazla uye
03-07-2008, 10:59
Güzel paylaşım Metin, tebrikler.
Ben yine de hilesiz oyundan yanayım. Fakat bazen zorlanırsak trainer kullanmak zorunda kalabiliyorum.
Emeğine sağlık...
ozgur-duzen
03-07-2008, 11:56
Sağol trainerler için herkezin işine yarayacak trainerler
Bu yardımcı programlar açıkken oyuna girdiğinde birçok özelliklere sahip olabiliyorsun.Bazen iyi oluyor.
Kısaca bu programlar sayesinde hile yapabiliyorsun.
Ya Metin kardeşim indiriyordum fakat Nod 32 antivirüs programı öğede trojan virüs tespit etti.Ve indirmedi.