Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi option file(türkiye turkuaz forma dahil)
burak_gs_14
27-01-2008, 13:51
LİNK
[Only Registered Users Can See Links]
alıntı değildir kendi uploadım
burak_gs_14
01-02-2008, 20:27
yorum için saolun hepiniz :(
meteor_action
02-02-2008, 07:15
insan bi kaç resim koyar ne var ne yok yenisinde neye göre indircez bunu neler değişti ne güzelliği var
isterseniz indirin ben daha indirmedim ama kurulumunu anlatıyım dedim :D:D
Kurulum : indirdiğiniz dosyası belgelerim/pro evolution soccer 6/save/folder 1 in içine atın bu kadar emeğe saygı..
edumlupinar
05-02-2008, 19:43
bişey sorucam ben daha önce bi option file indirmiştim sadece gs-fb-bjk vardı orjinale ek olarak.a ma sonradan farkettim oyunun tüm sonradan açılan özellikleri açıkmış bu option file da. klasik arjantin-brezilya-hollanda.., double speed, gol sevinçleri falan. acaba bu option file da da bunlar mevcut mu? deilse hangi option file bunları yapıyo bilen var mı acaba???
Büyük ihtimal bunda da mevcuttur.
Güncel olarak paylaşılan, düzenlenen her option file da double speed, klasik takımlar,,vs olur genelde.
İndirip deneyebilirsin.1mb birşey.
burak_gs_14
09-02-2008, 19:55
resim koyulcak bişey yok normal option file
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
burak_gs_14
10-02-2008, 16:12
bişey sorucam ben daha önce bi option file indirmiştim sadece gs-fb-bjk vardı orjinale ek olarak.a ma sonradan farkettim oyunun tüm sonradan açılan özellikleri açıkmış bu option file da. klasik arjantin-brezilya-hollanda.., double speed, gol sevinçleri falan. acaba bu option file da da bunlar mevcut mu? deilse hangi option file bunları yapıyo bilen var mı acaba???
hepsi mevcut
maniac_86
10-02-2008, 18:49
yha arkadaslar bisey sorcam ben bunu indirdin kopyaladım ve cok güzel ama kamera kötü nasıl düzeltimcem yani tv kamerasi gibi sabit biyerde duruyo bende öle oynayamıyorum düzeltebilirmiyim simdiden tskler :26::26::26:
Kamera problemi hariç güzel bir yama olmuş, devre arası transferleri yok ama formalar orjinal ayakkabılarda değişik, tavsiye ederim...
bu ne yhaa Türkiye Süper Lig'i yok bunda... Amblemi war, içinde Hollanda Takımları war... ne biçim yama bu..
güselde bunu kitsevere uyarlasak
tegmen_ugur
13-02-2008, 09:24
bu high quality süper patch final edition a uyumlu mu
insan resim koyar iyi güzel bişi mi anlarız
hate_love
18-02-2008, 15:18
deniyelim bii işşallah güzeldirrr dostum emeğine sağlıkkk yinedee
burak_gs_14
20-02-2008, 14:03
bu ne yhaa Türkiye Süper Lig'i yok bunda... Amblemi war, içinde Hollanda Takımları war... ne biçim yama bu..
bende öle bi şey yok seninin pes de 1 sorun var heral
burak_gs_14
20-02-2008, 14:06
yha arkadaslar bisey sorcam ben bunu indirdin kopyaladım ve cok güzel ama kamera kötü nasıl düzeltimcem yani tv kamerasi gibi sabit biyerde duruyo bende öle oynayamıyorum düzeltebilirmiyim simdiden tskler :26::26::26:
maç oynarken esc ye bas ve camera ayarlarına gelip wide de l1 veya r1 e bas düzelir
1. bu en iyi option file değil
2-konunun başlığını düzelt
maniac_86
17-03-2008, 09:00
maç oynarken esc ye bas ve camera ayarlarına gelip wide de l1 veya r1 e bas düzelir
saol kardesim camera düzeldi simdi dahada güzel oldu tskler:)