PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Transfer Haberleri

sedat_60
28-01-2008, 14:17
arkadaşlar maldonado transferi bitmiş ancak appiahın binevi ganaya kaçarak tlf ları açmamasının yüzünden maldonado ya imza attırılamıyor SAĞLAM haber Cem ARSLAN dan
birde kezmanın gitmesi durumunda r. carlos kalitesinde birde forvet alınacakmış ...
fox tv nin verkaç programını izlerseniz garanti transferleri buluyolar
kendi bildiğiniz haberleri yazarsanız sevinirim
:fbatkidr8::fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6:

Blue&Typhoon
28-01-2008, 14:55
milan ın ronaldoyu bırakmayacağını mateja ya ise sezon sonuna kadar müddet verildiğini biliyorum maldonado ve klübüyle sorun yok tek sorun appiah:S ve birde yerli transferi olucakmıs sanırım manisaspordan selçuk

Appiah Gerçeği Yeni okudum paylasak istedim

Ganalı futbolcu Stephen Appiah'ın, sözleşmesinin askıya alınması için gerekli olan imzayı neden atmadığı ortaya çıktı. Appiah, Sarı-lacivertli kulüpten başka bir kulübe gitmek için bonservisinde kolaylık sağlanmasını, yani bir anlamda bonservisinin verilmesini istediği için bu kriz bir türlü çözülemedi

sedat_60
29-01-2008, 16:34
Veeeeee sonunda Cláudio Andrés Del Transito Maldonado Rivera FENERBAHÇE mizde akşam saatlerinde İSTANBUL da olacak

Blue&Typhoon
29-01-2008, 16:53
resmen açıklandı arkadaslar sitemizde:)

sedat_60
29-01-2008, 16:59
:fbbayrakjp6::fbatkidr8:Gökhan ÜNAL de nerdeyse bitti ve sıra Mehmet TOPUZ da:fbatkidr8::fbbayrakjp6:

Blue&Typhoon
29-01-2008, 17:27
Gökahn Ünal demek İstedin heralde evet sıra topuzda ama wermeye sıcak bakmıyolarmıs paranın sıcaklığının tam vakti:D

sedat_60
29-01-2008, 21:48
Fenerbahçe Kulübü'nün yeni transferi Şilili futbolcu Maldonado, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Kulübü'nün 1,5 yıllık sözleşme imzaladığı Maldonado, saat 22.45'te Amsterdam üzerinden uçakla geldiği Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçeli yöneticiler ve taraftarlarca karşılandı.

Şilili futbolcunun havaalanının Dış Hatlar Terminali'nden çıkışı sırasında dışarıda tezahürat yapan çok sayıda taraftar izdihama neden oldu
:fbbayrakjp6::fbatkidr8::fbbayrakjp6::fbatkidr8:

Blue&Typhoon
23-02-2008, 12:06
Shevchenko , Samuel Eto'o ve David Trezegeut
[Only Registered Users Can See Links]
bazı gazetelerde andrea shevchenko samuel eto'o yada trezegeut un fenerbahçeye geliceği Sn Aziz yıldırım hedefindeki dünya yıldızının bu üçlüden biri olacağı biri olucağı sanılıyor...
inşallah böyle bir transfer olur önemli bi nokta yönetim daha yalanlamadı böyle bir transferi:)